Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyanir uyanmaz gordum bu videoyu hemen yapsam mi , bir yanim haydi diyor, bir yanim otur oturdugun yerde:))

Yaptin mi peki ? Bu ikiliye bayiliyorum aslinda videolari cok iyi

Ya biliyordum cunku muthis dizi .
neler onerdim hatirlamiyorum :))

ama daha dun dusunuyordum neler onersem daha diye

It´s okay not to be okay - Dha 6 bolum var suan bunu izliyorum. cok iyi
A gentlemand dignity
Black
Dinner mate
Man from the starts - Klasikler biri daha.
Oh my venus -
Uncontrollably fond- cok acikli bu

DUNKU MENUMU YAZAYIM..

SABAH 9.30DA

Kiymali, biberli, yesil soganli 2 yumurta
Ceyrek pita ekmegi
2 yemek kasigi lor
3 uzum, 3 kiraz, 1 cilek

ARA 13TE
350 ml filtre kahve
25 gr badem

ARA 15TE
Uzerine kakao serpilmis 1 muz
350 ml filtre kahve

AKSAM 18DE
Izgara kanat (derisiz) ve 2 kofte
Bol salata
3 ucgen dilim karpuz

SU: 2 LT
SPOR: Bahce temizleme, 11000 kusur adim.

Neyse zipzipla telafi edersin canim.
Neler yaptin bugun, hazirliklar ne durumda? :)
Nişanlımın işyerinde korona çıktı o yüzden moralim çok bozuk kendini koru demekle geçiyor vaktim 1 haftamız kaldı nikah öncesi Allah korusun insanlara bulaştırmaktan korkuyorum düğün vs yapmayacağım bu yüzden ama nikah bile olsa gelecek birileri aklım çıkıyor valla 2 saatte bir ağlıyorum işte

Kaptanımm benim eşimden ses çıkmıyor çikolata yedim cezama razıyım moralim çok bozuktu duygusal açlığın kurbanıyım

Ceza ne vereceksiniz bu eziğe? Bence önce hepiniz ezikleyin. Bende 5-6 filan banlayayım mı? Takıma çok zarar veriyor bence. Hatta bir çikolata için kapatalım üyeliğini:)

Ceza ne vereceksiniz bu eziğe? Bence önce hepiniz ezikleyin. Bende 5-6 filan banlayayım mı? Takıma çok zarar veriyor bence. Hatta bir çikolata için kapatalım üyeliğini:)
Acun yanlı davranıyor aha şimdi de kendimi küfür ettiği halde susulan Sercan gibi hissettim

Bu seferlik 200 ziplama yapsin , zaten nikahi var kizcagizin Kazen , takimda uye kalmaz mazallah

Harika bugun bende erkenden icmeye basladim , cok iyi yapmissin canim :)
Daha hic kitabimi alamadim elimden, grubun en yavas okuyani olacagim, beni atabilirsiniz :))
ne okuyorsun
Bende gecen basladim ama daha birkac sayfa okudum. Kutuphaneler acildi firsat bu firsat gidip birkac yeni alayim.
Evde aynilairni okumak baydi

Bu seferlik 200 ziplama yapsin , zaten nikahi var kizcagizin Kazen , takimda uye kalmaz mazallah

Tamam nikahı varsa affedelim ama bir seferlik. Son şansı kaldı bir dahakine direk atalım derim.

Arkadaşlar bugünlere kolay gelmedik kaptanımız nasil emek veriyor siz de çok dikkatli olmalısınız.

Tamam nikahı varsa affedelim ama bir seferlik. Son şansı kaldı bir dahakine direk atalım derim.

Arkadaşlar bugünlere kolay gelmedik kaptanımız nasil emek veriyor siz de çok dikkatli olmalısınız.
Çalışkan öğrencii, menünü görelim kazen abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…