Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok teşekkür ederim çok memnun oldum. Desteklerinizi bekliyorum inşallah vericem. Aslında çok acıkmamın nedeni dün akşam yemeğini erken yedim baya baya erken 4 te

Öncelikle takımdan özür dilerim sonucum için Yawrukush canım bu hafta beni izne ayırabilir misin Low carb bıraktığım için sonuç böyle oldu vücudun yeni düzene alışana kadar takımı kötü etkilemek istemiyorum ama yine burada menü ve kilo bildirimi yapacağım. sadece artı gelirsem takkmı kötü etkiliyor ve kilo veren arkadaşlara haksızlık yapmış oluyorum

Buna ne sebep oldu acaba ?
Ben 2 aydır low Çarb besleniyordum. Ve kilo vermem yavaşlamıştı ve sıkılmıştım artık. Ben de normal bir diyete geçtim . Uzun süre vücuda şeker girmediği için sanırım aldığım her karbonhidratı bu hafta depoladım umarım ödemdir ve haftaya gider hepsi

Kızlar ben bugün 4 te yemek yemiştim akşam da bir tabak kiraz ve 1 adet çikolata yemiştim ayran içtim 2 bardak ama şuan çok fena midem kazınıyor açım böyle durumlarda ne yapmam lazım ne yemek lazım
Bir daha hem meyve hem.cikolata yeyemek lazım. Şekerin dalgalanmış. O yüzden açlık çekiyorsun. Ayrıca bende bütün gece açtım ama farklı şeylere yöneldim. Bugün tartı günü diye. Biraz sabir

Son düzenleme:
Selam kızlar müthiş moralle bildiriyorum , geçen haftanın öcünü aldım
Geçen cuma: 64.0
Bugün : 62.2
Fark: -1.8 kg
Yüzde: 2.81
Eki Görüntüle 2660342
Yawrukush @Ceydos @Hyperborea17
Biraz bulanık çekmişim işe gidecegim acelesiyle
Geçen hafta 71.7
Bu hafta 70.7
Fark -1 kg
Yüzde 1.39
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ Birgaripanne ve eşim @Akrrep
Geçen cuma: 56.4
Bugün: 56.0
Fark: 0.4
Yüzde: 0.71
Gecen haftakı kılo 64.6
Bu haftakı kılo 63.9
Fark -700 gr
Haftaya hedef 63
yuzdeyı soyleyın allah askına
Arrietty_ Yawrukush
Memnun oldum canım Hoşbuldum
Ayran içtim ama midem çok kazınınca yarım dilim ekmek 1 domates 1 adet salata yedim ve uyudum
10 temmuz kilo bildirimim:

Geçen cuma : 55.7
Bugün : 55.6
Fark : -100 Gr
Yüzde : % 0.1

Yawrukush @Ceydos Birgaripanne
Geçen hafta: 61,7
Bu hafta:61,4
Fark:0,3
Yüzde: %0,49
Gelecek hafta için hedef kilo:61
Eki Görüntüle 2660387
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta : 66,8
F: + 1.400
Yüzde : - % 2,14

Yawrukush Arrietty_
Özür dilerim eşim Aomine Daiki
Gecmis olsun
Selam kızlar az oldu ama yine de oldu
Geçen cuma :69,7
Bu cuma:69,3
Fark:0,4
Yüzde:0,57
Tebrikler kizlar

Sen yeter ki iste başlıyoruz :
"East less, move more"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…