gece gerçekten açlık daha bi dayanılmaz oluyor, ama dayanmışsın süperrsin mersaa
yalnızken bende yemek yiyemem ne kötü değil mi yalnız hiçbirşeyin tadı yok
allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin hakkaten çok zor.aslında biz birazda nefsimizi terbiye ediyoruz böylece, yani bu demek oluyoki diyet hem bedene hemde ruha çok iyi geliyorrrrr.
hasretim gece yatakta eşim duydu midemden gelen sesleri kalk bir lokma bişey ye diyor baktım olmuyor kalktım açtım bilgisayarı sabahladım bende salonda.
canım ya rahat edeceksiniz derken ne demek istedin iştahımı kesiyor ?arkadaşlar yemeklerden bir saat önce 10 tane altın çilek yiyin günde iki kez çok rahat edeceksiniz
benden tavsiye
lethem çalışıyomusun ne işle meşguldünn? ayrıca menü karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama akşam protein almışsın.afiyet olsun.çubuk kraker yerine de yanına kuru kayıısı kuru üzüm falan alsan atıştırsan daha iyi..
mersa canm salata sevilmezmi kızzz bintürlüsü var bi çeşidini seversin belki çoban olur marul olurr dene bence bidaha:) ama cacık da süperr accık pulbiber koy metab. hızlansın
doğru diyosun nefis terbiyesi resmen.
ben ilk zamanlar 1-2 gece zorlandım ama bünye hemen alışıyo. ben ki gece 11 e kadar sürekli atıştırırdım abur cbur:)
kızlarrrrrrrr tartılan varmıııııııııı
artıda olannnnn
hıııı??:)
artıda olannnnn
lethem cim canım menün bana göre çokkk az en azından öğlen biraz sebze olsaydı yada tostun yanında domates salatalık veya ayran.akşamda küçük bir parça et türü yesen bence iyi olur.gerçi bende bu gün et yemeyi düşünmüyorummm.
yalnızken bende yemek yiyemem ne kötü değil mi yalnız hiçbirşeyin tadı yok
evet çok zayıf bir menü olmuş çorba bol salata ekle birşeyler insanın tansiyonu düşer canım bu kadar eziyet etme kendine
lethem çalışıyomusun ne işle meşguldünn? ayrıca menü karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama akşam protein almışsın.afiyet olsun.çubuk kraker yerine de yanına kuru kayıısı kuru üzüm falan alsan atıştırsan daha iyi..
mersa canm salata sevilmezmi kızzz bintürlüsü var bi çeşidini seversin belki çoban olur marul olurr dene bence bidaha:) ama cacık da süperr accık pulbiber koy metab. hızlansın
selaaaaaaaam
menüm
sabah yarım greyfurt
1yum,zeytin,peynir,çeyrek simit,dom-salt.
ara:1 elma
öğle
etli bezelye,çorba,az pilav,salata,yoğurt
ara:meyve
akşam:
öğleyle aynı-pilav yemem.
ara:ceviz,kuru üzüm
bugün fazla yazan olmamış:)
hemen menüm:
sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin
ara kepekli çubuk kraker
öğlen yarım tost, çay (kursa kaldım
ara portakal suyu
akşam salata ve yoğurt yerim.
ara yeşilçay
artıda olannnnn
bugünkü menümü yazıp çıkacağım arkadaşlar mesai bitti:)))))
sabah
1 dilim ekmek. 2 bardak çay ve biraz peynir
ara
2 tane kayısı kurusu
öğle
1 tane simit 2 bardak çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
ANNAcım afiyet olsun. şu spor olayın çok güzel. bende başlasam fena olmicak:) salatama azcık ton balığı da attım canım ama acıkmadım. inş acıkmam da:)
teşekkürler canım...evet spora vaktim olmıycak mayıstan itibaren o yüzden son ayımı iyi değerlendiriyoum canım keşke vaktim olsada hedefime kadar gitsem spora...
sporu nasıl yapcan orda canım imkan meselesi işte...ama yürümeye müsaitse ortam bol bol yürü derim ben...bedava spor...ton balığı iyi olmuş sen markete gidince al bol bol salatalrına eklersin senin durumun için en yisi bu herşeyi bulamıyosundur orda dimi canım allah sabırlar versin...
bugünkü menümü yazıp çıkacağım arkadaşlar mesai bitti:)))))
sabah
1 dilim ekmek. 2 bardak çay ve biraz peynir
ara
2 tane kayısı kurusu
öğle
1 tane simit 2 bardak çay
ara
1 avuç beyaz leblebi
akşam
1 kase kırmızı mercimek çorbası
selam kızlar...bugün geç geldim ama sabah moralim bozuktu ondan...
menüm düzensiz oldu çünkü canım sıkkındı canım bişi yemek istemedi zorla yedim...
Sabah:4 hurma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:Yumurtalı kahvaltı, 10 tane badem
Öğle:Mercimek çorbası, salata yoğurt(hepsini yiyemedim)
Ara:1 elma
Akşam:yoğurt,salatalık,domates
2 saat spor, 3lt su, 3 fincan yeşilçay,
anna cım 2 saat spor harikasın.bende şu yeşil çaya başlasam ne iyi olacak.
yok canım bulamıyorum her zaman. gelince stokluyorum işte. yürüyüş olayı sakat buralarda. malesef geçen sene olaylar vardı malum güneydoğu. evde hoplayıp zıplıyorum bazen:)
işte okulda koşturmaca. küçücük bi odam var içinde ne yapılırsa.. saol canım amin sabır walla burlarda yaşamak, napalım görev..
canım allah yardımcın olsun.ne kadar kutsal bir görevin var.aman oralarda yürüyüşe felan çıkma madem olaylarda oluyomuş sende evde bişeyler yaparsın.
yok canım bulamıyorum her zaman. gelince stokluyorum işte. yürüyüş olayı sakat buralarda. malesef geçen sene olaylar vardı malum güneydoğu. evde hoplayıp zıplıyorum bazen:)
işte okulda koşturmaca. küçücük bi odam var içinde ne yapılırsa.. saol canım amin sabır walla burlarda yaşamak, napalım görev..
lethem canım görevinde başarılar en kutsal vazifedesin Allah yardımcın olsun tatlım.
Annacım moralin niye bozuk?
artılarda old. biliyodum senin reglden dolay demiştin dimi haftaya inersin - lere canım.
karçiçeği menü güzel ama bana göre çok az:) akşam çorbadan sonra bişey yemeden nasıl dayanıyosun? yanına yoğurt salata haşlanmış sebze falan eklesen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?