Ben kullanıcı adı değiştirmedim ki, (yani yaptıysam da hatırlamıyorum). Aslında isim seçerken spotty seçicektim- o zamanki ingilizce ders kitaplarındaki köpek adı, böyle Dalmaçyalı cinsi-. Sonra dedim kendine değer ver. Sen cok kiymetlisin filan.. içsel güdüleme muhabbetleri. Uçtukça uçup kraliçe yaptım kendimiBu üçünü atalım mı siteden komple ?
Bize çok zararı dokunacak bunlarınFitFiliz 'i eski kullanıcı adıyla da sevmezdim bunla hiç sevemedim. Ne tabloya sığıyor ne etiketleniyor.
At diyin hemen atarım
süper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerekBu üçünü atalım mı siteden komple ?
Bize çok zararı dokunacak bunlarınFitFiliz 'i eski kullanıcı adıyla da sevmezdim bunla hiç sevemedim. Ne tabloya sığıyor ne etiketleniyor.
At diyin hemen atarım
Kap tiş sen bi-zim her şe yi miz sinsüper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerek
süper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerek
Ben kullanıcı adı değiştirmedim ki, (yani yaptıysam da hatırlamıyorum). Aslında isim seçerken spotty seçicektim- o zamanki ingilizce ders kitaplarındaki köpek adı, böyle Dalmaçyalı cinsi-. Sonra dedim kendine değer ver. Sen cok kiymetlisin filan.. içsel güdüleme muhabbetleri. Uçtukça uçup kraliçe yaptım kendimi
Bu haftanın birincisini de bizim takıma transfer etsekTamam onları atalım ! Takımı düşünmeyeni ben hiç düşünmem.
Bence fit_filiz olsunZeroks değilmiydi eski üye adın ? Zeroks yapayım mı yeniden böyle çok uzun
Daha yapamadim bildirmi,listeye eklemistim kendinibildirim mi kaçırdım ben? hemen atayım dedim ama bize özel yeni kategori açtım
Bu haftanın birincisini de bizim takıma transfer etsek
Evet doğru yıldız bir forvet transferi yapmış gibi oldukyahu "hele bak kim geldi" diyorum sen birinciyi bize alalım diyorsun ....
Ooooo kk ' nin kurucusunu takıma cekmisiz , bundan sonra her haftanın birincisi torpille bizim takım olur , itiraz eden takımları forumdan attiririzyahu "hele bak kim geldi" diyorum sen birinciyi bize alalım diyorsun ....
kullanıcı adı için teşekkür
kurucusu
Daha geçen hafta bütün takımların yildiziydim ben ,nasil arafa düştüm ben isyaaannnn
YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI
HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )
@bnnu (64,0 / 62,2 / 1,8 / %2,81)
@1delimavi (85,3 / 83,6 / 1,7 / %1,99)
Arrietty_ (65,3 / 64,0 / 1,3 / %1,99)
@MorVampirella (71,7 / 70,7 / 1,0 / %1,39)
@esmeriiim (64,6 / 63,9 / 0,7 / %1,08)
@Hyperborea17 (60,0 / 59,5 / 0,5 / %0,83)
@melek ada (56,4 / 56,0 / 0,4 / %0,71)
@aydingelini (69,7 / 69,3 / 0,4 / %0,57)
@Aomine Daiki (61,7 / 61,4 / 0,3/ %0,49)
@BlueSkyyyy (88,1 / 87,7 / 0,4 / %0,45)
ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)
fyzanur (55,7 / 55,6 / 0,1 / %0,18)
@Tanssss (75,7 / 75,6 / 0,1 / %0,13)
@barga (77,8 / 77,8 / 0,0 / %0,00)
@mifihafa (68,8 / 68,8 / 0,0 / %0,00)
@Milana firuze (64,6 / 64,6 / 0,0 / %0,00)
MUAFKazen (134,5 / 134,5 / 0,0 / %0,00) MUAF
MUAF @Niloyatospikk (70,0 / 70,0 / 0,0 / %0,00) MUAF
HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)
FitFiliz (66,4 / 67,0 / -0,6 / %-0,90)
@Melegimkorusun (65,4 / 66,8 / -1,4 / %-2,14)
ciseak77 (78,5 / 81,5 / -3,0 / %-3,8)
TARTARUSA ZİNCİRLENMESİ GEREKENLER (En Günahkarlar)
@minimalce_
CEYDOS
Yawrukush
Hadesin çukuruna düşenler yönetim kurulu kararıyla cuma ve cumartesi yapacağınız ödül öğünleri iptal edilmiştir bilginize.
Kendinizi çukurda ve arafta görmeden hırslanmıyorsunuz derhal yediklerinizi kontrol altına almalısınız.
Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.
Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.
Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.
Ben çok eskiyim onlar yeni onlar çömez bilmezbeni tek doğru tanımlayan Feyza evet alkışlıyoruz......
bana admin diyip durdunuz dünden beri admin başka bir şey kurucu başka bir şey......
ben kurucuyum
Ben yonetimdensiniz,yonetici title olarak uygun olur diye dusunmustum.beni tek doğru tanımlayan Feyza evet alkışlıyoruz......
bana admin diyip durdunuz dünden beri admin başka bir şey kurucu başka bir şey......
ben kurucuyum
Kap tiş sen bi-zim her şe yi miz sin
at gitsin valla zati kilo almaktalar habire sözde kilo verecekler.Tamam onları atalım ! Takımı düşünmeyeni ben hiç düşünmem.
bizde birinciyiz ne demek istiyorsun ha sonda olmuş ha başta fark var mı?Bu haftanın birincisini de bizim takıma transfer etsek
hadi be ben görmedim tüh tüh ekleyeyim hemen ama tartarus güzel değil mi kalsak mı bu hafta orada.Daha yapamadim bildirmi,listeye eklemistim kendini
ay ne güzel oldu çok uzundu.Evet doğru yıldız bir forvet transferi yapmış gibi oldukkullanıcı adı için teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?