Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kullanıcı adı değiştirmedim ki, (yani yaptıysam da hatırlamıyorum). Aslında isim seçerken spotty seçicektim- o zamanki ingilizce ders kitaplarındaki köpek adı, böyle Dalmaçyalı cinsi-. Sonra dedim kendine değer ver. Sen cok kiymetlisin filan.. içsel güdüleme muhabbetleri. Uçtukça uçup kraliçe yaptım kendimi

süper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerek

süper git gel yapıyor o yüzden atmamak saklamak lazım çukura düşenlerede ihtiyaç var. asıl tartarusa düşenlere bak onların kökünü kazımak gerek

Tamam onları atalım ! Takımı düşünmeyeni ben hiç düşünmem.

Zeroks değilmiydi eski üye adın ? Zeroks yapayım mı yeniden böyle çok uzun

Daha geçen hafta bütün takımların yildiziydim ben ,nasil arafa düştüm ben isyaaannnn

Kap tiş sen bi-zim her şe yi miz sin
geçti borun pazarı sür niğdeye demeyeceğim. ay canım essah mı diyon. nasıl mutlu oldum bir bilsen; diyerek sanki hiç böğürmemişim benide sevin diye, gibi yapacağım
Tamam onları atalım ! Takımı düşünmeyeni ben hiç düşünmem.
at gitsin valla zati kilo almaktalar habire sözde kilo verecekler.
Bu haftanın birincisini de bizim takıma transfer etsek
bizde birinciyiz ne demek istiyorsun ha sonda olmuş ha başta fark var mı?
Daha yapamadim bildirmi,listeye eklemistim kendini
hadi be ben görmedim tüh tüh ekleyeyim hemen ama tartarus güzel değil mi kalsak mı bu hafta orada.
Evet doğru yıldız bir forvet transferi yapmış gibi olduk kullanıcı adı için teşekkür
ay ne güzel oldu çok uzundu. Kazen acaba herkesin nickini
harfli mi yapsak. ben liste hazırlıyorum ya isimler alt alta denk gelmeyince geriliyorum sinirlerim bozuluyor güzel ve şık olmaz mı? daha önce kızlarada dedim değişelim diye umursamadılar beni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…