Iste onu kastettim canim, musakka yagli, sana uygun degil ya, 2 yumurta kir ye..Evde yemek var musakka çok severim ama yağlı diye yemeye biraz çekiniyorum kilo vermeme engel olursa diye valla en güzeli 2 yumurta kırmak tok tutuyor hemyanına da karpuz mis karpuz aldık kestim ama akşamı bekliyorum yemek iiçin o öğünün üstüne yiyemedim fazla olursa diye
Dün de kızartma vardı yağlı yasak diye yumurta kırdım bugün yedimIste onu kastettim canim, musakka yagli, sana uygun degil ya, 2 yumurta kir ye..
Karpuzuda fazla kacirma, 1 ay seklinde dilimden fazla yeme canim..
Kilonu surekli dusunup, kendini demoralize etme.Dün de kızartma vardı yağlı yasak diye yumurta kırdım bugün yedimartık birazdan yumurtaya devam az önce instada keşfette Burcu Esmersoy çıktı açlıktan bayılmazsam olacağım inşallah Allah da sağlık verirse ne ara bu hale geldim ben ne güzel 38 bedendim şuan 44
İnanıyorum canım inşallah bugün markette abur cubur almamam bile benim için başarı programı indirdim 830 kalori diyor demek ki daha yiyebilirim dimi 110 kalori daha olur diyorKilonu surekli dusunup, kendini demoralize etme.
Aksine 38 bedene donecegim, bunu basaracagim de inan kendine canim..
Yağlı yemek diye çok koymak istemedim tabağa valla temizlik de yaptım acıktım her yerlerim ağrıyor ah ne sporu bir de kalori hesaplayan program ne kullanıyorsunuz ben de indireyim tlf numa spora hal kalmadı gibi bişey ben de bu akşam yürüyüş yerine tvden açayım yarım saatlik egzersiz o iyi olacak sanırım
Az önce diğerini yükledim bakalım bi deniyim seninkini de not alayımben myfitnesspal kullanıyorum, yiyecek veritabanları çok geniş. 4 ay sonra hala kullanıyor olursam proluğa geçeceğim
1100 kalori eksik yazmışımİnanıyorum canım inşallah bugün markette abur cubur almamam bile benim için başarı programı indirdim 830 kalori diyor demek ki daha yiyebilirim dimi 110 kalori daha olur diyor
Tekrar hoşbulduk teşekkür ederim.Canim tekrar hosgeldin aramiza, ne kadar gencsin:)
Ne sporuyla ilgileniyordun?
Ben Ozge takimimizin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim , yurt disinda yasiyorum, takimi 10 saat geriden takip ediyorum :)
Takimimizin kurallarina gelirsek, hergun aksam menulerimizi , ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride yarismamiz var tartilip , tarti fotomuzla paylasim yapiyoruz.
Hepimiz birbirimizin menulerine yorumlr yapiyoruz, olabildigince aktif olmalisin takimda.
Takim kurallarimiz 1. sayfadada yaziyor :)
Ayrica bu hafta hergun puanli spor yarismasi yapiyoruz , yine 1. sayfada puanlar yaziyor, gunluk egzersizlerini oradan puan karsiligina bakip, puanlarini hesaplayip, menulerinle beraber yazman gerekiyor.
Ben neden egitimi ogretmeniyim, beslenme-diyet ve egzersizle ilgili her ne konuda sorun, yardima ihtiyacin olursa hep sorabilirsin :))
Beni de hemen kucaklayıp kabul ettiler canım iyi ki bu takımdayım hepinize benden gül güzellerimTekrar hoşbulduk teşekkür ederim.
Daha önce basketbol ile ilgileniyordum bırakınca da kilo almaya başladım.
Ayrıca size ve buradaki herkese ilgilerinden ötürü teşekkür ederim
Beraber kilolari verecegimize eminim, sporcu alt yapin varsa ,kolaylikla gider kilolar :)Tekrar hoşbulduk teşekkür ederim.
Daha önce basketbol ile ilgileniyordum bırakınca da kilo almaya başladım.
Ayrıca size ve buradaki herkese ilgilerinden ötürü teşekkür ederim
Gunluk belli birr miktar yagda tuketmen gerekiyor uygulamalari net anlarsin zatenEvde yemek var musakka çok severim ama yağlı diye yemeye biraz çekiniyorum kilo vermeme engel olursa diye valla en güzeli 2 yumurta kırmak tok tutuyor hemyanına da karpuz mis karpuz aldık kestim ama akşamı bekliyorum yemek iiçin o öğünün üstüne yiyemedim fazla olursa diye
Sporcu alt yapım yok da zumba yaptım biraz günlük 10bin adım yürürdüm önceden bir de TV den açarım yarım saat hocalarla birlikte egzersiz yapardımBeraber kilolari verecegimize eminim, sporcu alt yapin varsa ,kolaylikla gider kilolar :)
Uygulamadaki yağ bana çok bile geldi gözüme bilmem ki öğrenicez inşallah canım yavaşça siz de eksiklerimi söyleyin canımGunluk belli birr miktar yagda tuketmen gerekiyor uygulamalari net anlarsin zaten
Hadi inşallah hep birlikteBeraber kilolari verecegimize eminim, sporcu alt yapin varsa ,kolaylikla gider kilolar :)
Canm Urfa o kadar sıcak ki hareket edemiyoruzMelek Ada canim esim nasilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?