Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saat 4 öğlen yemeği iyi mi cacık var yanında yanlışlık yok dimi kızlar
Menülerini bütün olarak akşam paylaş canım senin sabah ne yediğin ve ne kadar yediğini bilemeyiz. Bu şekilde uygun görünüyor öğle yemeği ama saati geç . Akşamları tüm yediklerini , gün içinde kaç litre su içtiğini ve yaptığın sporu ekleyip bu haftaki eşini etiketleyip paylaşmalısın. Ben baktım bu hafta Mor Vampirella ile eş olmuşsunuz.

Yawrukush kaptanım bu hafta etap sonuncusu ben olmuşum gördüm
Ben nerde hata yaptım ve bir sağlıklı yemek tarifi paylaş topiğine gidip yazdım linklerini paylaşmışlar.
Ben simdi sana linkleri paylasacaktim sen benden hizli ciktin canisi, harikasin..

Canim tekrar hosgeldin aramiza, ne kadar gencsin:)
Ne sporuyla ilgileniyordun?
Ben Ozge takimimizin kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, 31 yasindayim , yurt disinda yasiyorum, takimi 10 saat geriden takip ediyorum :)
Takimimizin kurallarina gelirsek, hergun aksam menulerimizi , ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride yarismamiz var tartilip , tarti fotomuzla paylasim yapiyoruz.
Hepimiz birbirimizin menulerine yorumlr yapiyoruz, olabildigince aktif olmalisin takimda.
Takim kurallarimiz 1. sayfadada yaziyor :)
Ayrica bu hafta hergun puanli spor yarismasi yapiyoruz , yine 1. sayfada puanlar yaziyor, gunluk egzersizlerini oradan puan karsiligina bakip, puanlarini hesaplayip, menulerinle beraber yazman gerekiyor.
Ben neden egitimi ogretmeniyim, beslenme-diyet ve egzersizle ilgili her ne konuda sorun, yardima ihtiyacin olursa hep sorabilirsin :))

Guzel takimim nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
bnnu canim bireyselde 3. olup bizi gururlandirdin harikasin :)
Kizlar kuzularimin kahvaltisini hazirlayip, 15 dkya geliyorum.
Gecmiste kalori miktari ve vitaminlerle ilgili konusmussunuz, okudum hepsini , bunlarla ilgili yazmak istediklerim var, gelecegiiiiiiiiimmmm birazdannn :)

Bu hafta öğle yemeği öyle oldu canım eşim işe gidiyor 5 te o yüzden yani evet akşama paylaşım yapıcam zaten inşallah da yanlış yapmıyorum diye sormak istedim çok heyecanlıyım o yüzden

Hic oyle hissetme, canim yemek miktarlarini az buldum ben..
Oglen yemegini arttirabilirdin..
Cok fazla azaltirsan yediklerini vucudun depo ediyor onlari, kilo vermen zorlasiyor..
Yağlı yemek diye çok koymak istemedim tabağa valla temizlik de yaptım acıktım her yerlerim ağrıyor ah ne sporu bir de kalori hesaplayan program ne kullanıyorsunuz ben de indireyim tlf numa spora hal kalmadı gibi bişey ben de bu akşam yürüyüş yerine tvden açayım yarım saatlik egzersiz o iyi olacak sanırım

En kullanislisi fatsecret canim.
Az yeme, yemek yoksa sana uygun evde, 2-3 tane yumurta kir ya da hasla ye.
O ogunu kurtarir yumurta :)

En kullanislisi fatsecret canim.
Az yeme, yemek yoksa sana uygun evde, 2-3 tane yumurta kir ya da hasla ye.
O ogunu kurtarir yumurta :)
Evde yemek var musakka çok severim ama yağlı diye yemeye biraz çekiniyorum kilo vermeme engel olursa diye valla en güzeli 2 yumurta kırmak tok tutuyor hemyanına da karpuz mis karpuz aldık kestim ama akşamı bekliyorum yemek iiçin o öğünün üstüne yiyemedim fazla olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…