Afiyet olsun canm gayet güzel bir menü olmuşCUMA MENUM
SABAH 10.30DA (biberli, domatesli,kasarli 2 yumurta, zeytin , peynir , fistik ezmesi, yarim tortilla ekmegi(70kalori) )
Eki Görüntüle 2660995
OGLEN 15TE (Et sote, pilav , taze fasulye)
Eki Görüntüle 2660999
ARA 16DA
Eki Görüntüle 2660996
AKSAM 18DE (Kabak yemegi ,yogurt, yesillik, yesillikler bahcemden, kendim yetistirdimkirmizi lahanadan 3 kasik yedim, tum tabagi yemedim :)
Eki Görüntüle 2660998
SU: 2 lt , zorla ictim resmen...
SPOR: 8000 adimMelek Ada , Arrietty_
Allah yardımcınız olsun Bursa böyleyse orası nasıldır kimbilir bikaç akşamdır esiyor burası çok şükür evet klima büyük nimetCanm Urfa o kadar sıcak ki hareket edemiyoruzklima takılacak servisi bekliyoruz
İyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli yumurta (1 dilim salam & 3 yumurta), sogus domates, salatalik, pancar (birer tane), 9 siyah zeytin ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve ceviz dolgulu hurma (3 tane)
Aksam
Karniyarik (4 patlican), cacik (1 porsiyon) ve koz biber (5 tane)
Su 2.5 litre simdilik
10000 adim 500 puan
Arrietty_ Birgaripanne (nickin degismis ) Yawrukush
Oturduğumuz yerde terliyoruz canmm. Yok böyle bir sıcakAllah yardımcınız olsun Bursa böyleyse orası nasıldır kimbilir bikaç akşamdır esiyor burası çok şükür evet klima büyük nimet
hoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?O zaman buraya yazıyoruz galiba, doldurayım.
K. Adı: MotivatedAlready
Meslek: Öğrenci
Medeni Durum: Bekar
Çocuk: yok
Boy: 164
Kilo: 74
Hedef kilo : 66
Nasıl kilo aldığıma gelirsek sporu bıraktığım zaman kilo almaya başladım 4-5 yıl önce.
Ve kilo vermek istiyorum çünkü doğal olarak kilolu olmanın özgüven kaybına yol açtığını düşünüyorum, ayrıca bu konunun ilerde sağlık açısından sorunlar yaratabileceğinin de bilincindeyim o yüzden üzerimdeki kilolardan artık arınmak istiyorum
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.CUMA MENUM
SABAH 10.30DA (biberli, domatesli,kasarli 2 yumurta, zeytin , peynir , fistik ezmesi, yarim tortilla ekmegi(70kalori) )
Eki Görüntüle 2660995
OGLEN 15TE (Et sote, pilav , taze fasulye)
Eki Görüntüle 2660999
ARA 16DA
Eki Görüntüle 2660996
AKSAM 18DE (Kabak yemegi ,yogurt, yesillik, yesillikler bahcemden, kendim yetistirdimkirmizi lahanadan 3 kasik yedim, tum tabagi yemedim :)
Eki Görüntüle 2660998
SU: 2 lt , zorla ictim resmen...
SPOR: 8000 adimMelek Ada , Arrietty_
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.Sabah kahvaltı 12:00
2 kase tarhana çorbası
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak çay
Öğle yemeği 16:00
Yarım porsiyon musakka
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara atıştırmalık 17:00
3ü 1 arada Nescafe
Akşam yemeği 19:30
2 adet sahanda (biri S biri L boyut)
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim
SU 2 litre
Egzersizler
Adım: 2000
Merdiven inip çıkma: 3 kat 3 kez
1 saat mutfak temizliği
Manavdan 13 kilo50m eve taşıma
Birazdan yarım saat TV den egzersiz yapılacak
Vişne kaynattım 2 bardak içerim akşam
Mor Vampirella
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.Bugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.
Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.
17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi
19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:
1 patlican, 1 domates dolması.
Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.
Su: 1.250 ama 2 olucak.
Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.
Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS Yawrukush bnnu
çünkü çok makul bulmuşumİyi aksamlar
Menu
Sabah-ogle
Salamli yumurta (1 dilim salam & 3 yumurta), sogus domates, salatalik, pancar (birer tane), 9 siyah zeytin ve ayran
Ara
Sutlu kahve ve ceviz dolgulu hurma (3 tane)
Aksam
Karniyarik (4 patlican), cacik (1 porsiyon) ve koz biber (5 tane)
Su 2.5 litre simdilik
10000 adim 500 puan
Arrietty_ Birgaripanne (nickin degismis ) Yawrukush
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.Buharlaşmadan menümü yazayım bari
9.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, bir kase yoğurt
Ara: Bir salkım
17.30: bir tabak sebze yemeği, bir dilim ekmek
Ara: 4 kremalı bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 75*3=225 puan jj
Sıcaktan Spor da yapılmıyor
Yawrukush
kız ayarın yok senin ya çok yiyorsun yada az nasıl doydun bu kadarla.Menum
Sabah
1 yumurta
Ikindi
2 galeta
Aksam
125 gram yulafli omlet
6 zeytin
2 b ayran
Su 10 bardak
Spor 8000 adim 400 p
Aomine Daiki
hepsi çok güzel canım tebrik ederim.Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim.ekmek
Ara
Yarim.su bardağı leblebi
7 tane fındık
Akşam
Haşlanmış et 200 gr.
1 dilim.karpuz
Hepsi 1000 kalori civarı
Su 2.5
Spor
30 dk yürüyüş 120 p
30 dk kardiyo 300p
250 tane twist 750p
1 dk plank 10p
Toplam 1180 pArrietty_
Melegimkorusun
Tarhana hiç doyurmuyor ki 1 saat sonra acıkıyorsun vişneyi şekerle kaynatmadım bardağını katıcam şekerimhoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Bana bir sey yazmamissin kaptanimhoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Suyu arttir kaptanimMenum
Sabah
1 yumurta
Ikindi
2 galeta
Aksam
125 gram yulafli omlet
6 zeytin
2 b ayran
Su 10 bardak
Spor 8000 adim 400 p
Aomine Daiki
kendi bardağına katma o zaman. tarhananın tokluğu köşeyi dönünce çıkar .okluğu diye bir laf var ama karbonhidrat miktarı fazla bir besin dikkat etmek lazım.Tarhana hiç doyurmuyor ki 1 saat sonra acıkıyorsun vişneyi şekerle kaynatmadım bardağını katıcam şekerim
Üf bir de boşaltması var bulaşıklığı da makinayı da ah kadın olmak zor vesselamaz kendime geleyim fotoğraflarla günü anlatacağım ..... ;
neydi slogan ; Bulaşık başlayana kadar zordur !
yazdım canım bir geri dönüp bakma şansın var mı?Bana bir sey yazmamissin kaptanim
bu slogana yorum yapamıyorum ben çünkü a'dan z'ye tüm ev işlerinden nefret ediyorum.Üf bir de boşaltması var bulaşıklığı da makinayı da ah kadın olmak zor vesselam
Gel bize 23 derece oh misBuharlaşmadan menümü yazayım bari
9.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, bir kase yoğurt
Ara: Bir salkım
17.30: bir tabak sebze yemeği, bir dilim ekmek
Ara: 4 kremalı bisküvi
Su: 2,5 litre
Spor: 75*3=225 puan jj
Sıcaktan Spor da yapılmıyor
Yawrukush
Ahhh canm keşke öyle bir imkanım olsa koşa koşa gelmez miyimGel bize 23 derece oh misbi kahve yapayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?