Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar, dün bilgisayarım çöktü bir anda, herşey silindi içinde ne var ne yok.. BU ARADA bijom senin yolladığın video da silindi sinir oldum..

herkese hoşbulduk diyorum, bu güzel karşılamanız için teşekkür ediyorum..

hasretim o yeşil elma diyeti gerçekten çok önemli bir diyet, sabredilip yapılınca ciddi kilo kaybı oluyor ama ben 1 haftadan fazla yapamadım, öyleyim ah bu ben kendimi nerelere vursam acep :)))

akşam yediklerimi yazıcam...sevgiler

kızlar destek destekkkkkkkk(
dün kalabalık bir grup misafirim vardı giremedimm..doktorumm rejim yapma olan sütünde kesilir dedi..2 haftadır diyetteyim( diyet dediğim dikkatli besleniyorumm, yağdan ve kh tan kaçınmaya çalışıyorumm, zaten menülerimi biliyosunuz) 2.2 kilo verimm..bizim annişler topiğimizde kızlar emzirerek çok yemelerine rağmenn eski kilolarına dönmüşlerr..yani bir kısmı..
verdiğim kilo iyi ama ben direncimi kaybediyorumm(
sabah helva ekmek, öğlede tost yedimm..canımm hiiçç bişey ypmak istemiyooo..spor felannn

((((

selam arkadaşlar seminerdeydim yeni bitti kafam kazan gibi oldu şimdide mesaim bitti çıkıyorum mayısın sonuna kadarda bu şekilde devam edecek ve mayısın ikinci haftası il dışında seminere katılacağm o zaman hiç giremeyeceğim o yüzden mayısın sonuna kadar izin istiyorum tekrar dönecek şekilde beni ayırırsanız sevinirim çünkü buraya gelemediğimde menülerimi yazamadığımda kendime sıkıntı yapıyorum hepinize iyi akşamlar

canım sen ne iş yapıyodun?

ANNAAcımm, sıkma canını, haftabaşı da benim doğumgünümdü işte sevgilim uzzakta benim de. öyle bi aradı kutlu olsun dedi kapattı, samimi bile gelmemişti. halbukii ben onun doğum gününde sürpriz party hazırladımm hediyem,i de aldım gittimm. erkekler mi odun oluyor bana mı bölesi denk gelio?? napayıımm trip atsam, trip attım diye yapacak, onu da istemem. ya böyle kabullencez ya da yol vercezz :86:

bugün menüm:
sabah kepek ekmeğine tost, çay
ara da çubuk kraker
öğlen (arkadaşlara davetliydim kahvaltı yaptık) 2 dilim ekmek peynir, salt, dom, 5-6 tane de patates kızartması yedim uğraşmışlar almasam ayıp olur
ara yemedim.
akşam ton balıklı salata
ara yeşil çay

kızlar bikaç gündür akşamları salata yiyorum ondan sanırım - deyim bu hafta yarın sabah giremessem diye tartıldım bugün. giremessem beni 49.3 geçersinizz

tebrikler tatlım güzel vermişsin.

ben hamileyken çalışmayı bıraktım evdeyim canım,mesai derken bebeğim sabahın köründe ayaktada..:) Hoş gece bile deliksiz uyumuyoki..

tebrikler tatlım güzel vermişsin.

ben hamileyken çalışmayı bıraktım evdeyim canım,mesai derken bebeğim sabahın köründe ayaktada..:) Hoş gece bile deliksiz uyumuyoki..

hee ööle mesaii bekar olunca anlamıyo insan :)) kolay gelsin canımm :)

denizcim kendi adıma söyliyim diyet yapmıyorum,sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

emzirirken de buna dikkat et hem sütünün kalitesi artar hem de bollaşır.benim öyle oldu suyu çok içiyorum,yeşillik bol yiyorum,hiç birşeyden kısmıyorum,sadece abartmadan yiyorum,aburcuburdan vazgeçtim bitek.bence herşeyden ye abartmadan ye,bol su iç,bulgur pilavı ye taze yeşil soğan mesela,yeşil mercimek,bunlar da iyi geliyo süte. mesela öğlen tost yiceğine karnıabahr-brokoli vs haşla yoğurtla miss gibii ye çorba iç bol bol.diyet değil,sağlıklı beslen tatlım..

nidahcımm sen beni çok iyi anlarsınn..soğan güzeli seeçilecem yakındaa zatenn..ne bileyimm bugun depresif kalktımm bozuldumm..noluyoo anlamadımm..
düzeltiyorum kendimi hemenn:))

selam kizlar,,

denizcim,direncin hic kirilmasin,eger simdi vermessen kilolarini ilerde cok daha zorlanirsin,bak ne güzel vermissin böylede devam edecek sakin pes etme canim..

lethem tebrik ederim canim güzel vermissin

karcicegi kolay gelsin,dedigin gibi yapalim ozaman..

nidah canim bizim burda yarin tatil,sabahdan giremeyebilirim listeyle ilgilenirmisin.,.

**4. TAKIM 203. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.6 /)Geri dönmek üzere ayrildi
nidah( 63.5 /
hasretim34( 67.6 /
qiz3mm ( 65.2/
lethem ( 49.8/
mersa ( 85.7 /
bijoux ( 82.9 /
deniz1984(

4. TAKIM TOPLAM KİLO

canım maşallah sana ne güzel azimlisin...tartı arada dalgalanır öyle çok takılma günlük değişimlere canım ayrın -lere düşer inş

ay sağol hasretcim ya inş anlarda kırıldım artık bi kere neyse sorcam ben ona... menün güzel canım afiyet olsun...

evt orda nidahcm ya olay çok akrışık ben bilmeden bir eşy yaptım ve bunun sinirleneceği bir eşydi aslıdna çok önemsiz ama görümcem yani akrdeşi aramızı açmak için buna telefon etmiş oalyları bin kat büyütmüş o da yanlış anlamış beni dinlemedi bile...ama anlıycak hatasını kesin ama bakalaımm ben affetcekmiyim onu... sağol tatlımm.

günaydın kızlarrr...
ben + lardayımm regl oldum ondan mı acaba anlamadım ama baya şişkinlik varr off off

gizemimm canım bende +lardayım regl olcam bugünlerde bende ondan heralde üzülme tatlım regl olmuşsun sevin bence

canım aramaıza hoşgeldin ben görmemişim geldiğini geç oldu k.bakma...

karçiçeği canım allah kolaylık versin sana...çok özletme kendinii

ay cnaım kıyamam sana...erkek milleti işte odun değil kütük mübarek benim sevgilim fransada canım işletme okuyor...işte uzak olunca böyle oluyo sorunalr büyüyo bakalım düzelir inş aramız...sende üzülme canım yaa bakarsın gelir oraya sana sürpriz yapar...

menün güzel bence çok kaçırmamışsın kızartmayı dengelemişsin

iyi akşamlar kızlar fatmagülü izlemeden gireyim dedim...

ruh halim çok akrışık bugün saçmasapan zamanda yedim ne yediğimi hatırlamıyorum ama kesinlikle diyeti bozcakşeyler diildi...hem sporumada gittim üşendim ama yinede spor yapınca mutlu oluyorum...

menümü yazayım...
Sabah:greyfurt,elma ve armuttan oluşan meyve salatası
Kahvaltı:1 dilim t.b ekmek, az peynir domates salatalık
Öğle:Karnıyarık içi (kendim yaptım kıymadan kesinlikle yağsız)yoğurtlu salata...1 avuç badem
Ara: 1 elma, 1 tabak çilek
Akşam:sebze yemeği, cacık, 1 avuç badem

iştahım çok dengesizdi bugün yaa içimdeki sıkıntıdan heralde...

bu arada sabahki hatalarımı tellafi etmek adına 30dk tempolu yürüyüş yaptım..akşamda sadece 1 kepçe çor baaa..
bu arada bana ne olduğunu, gözümün neden döndüğünü anlamış bulunuyorumm..dr elevit vitamin iç demişti..2 gündür içiyodumm..hamişliğimde aldığım kiloların baş sorumlusudurrr..
bırakıyorumm ben zaten gayet gğüzel herşeyden vit. alıyorumm

canim yarin 12 ye kadar kilonu bildirmeyi unutma,vtymin eksikliginmi vardiki

**4. TAKIM 203. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.6 /)Geri dönmek üzere ayrildi
nidah( 63.5 /
hasretim34( 67.6 /
qiz3mm ( 65.2/
lethem ( 49.8/
mersa ( 85.7 /
bijoux ( 82.9 /
deniz1984(90.2 ) Yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…