günaydın kızlar
mersacım menün güzelmiş afiyet olsunn
hasretim senin de güzel afiyet olsunn..müsli tok tutar heralde..hiç yemedim ama.
Annacım fransada değilmiydi sevgilin,vardır bi nedeni uzak sonuçta üzme kendini,belki süpriz yapacaktır belli olmas kıs
sabah 5buçukta başladı mesaimmm çooooooooooook uykusuzum yaaaaaa((((((
yarın CUMAAAAAAAA:)
canım sen ne iş yapıyodun?
ANNAAcımm, sıkma canını, haftabaşı da benim doğumgünümdü işte sevgilim uzzakta benim de. öyle bi aradı kutlu olsun dedi kapattı, samimi bile gelmemişti. halbukii ben onun doğum gününde sürpriz party hazırladımm hediyem,i de aldım gittimm. erkekler mi odun oluyor bana mı bölesi denk gelio?? napayıımm trip atsam, trip attım diye yapacak, onu da istemem. ya böyle kabullencez ya da yol vercezz :86:
bugün menüm:
sabah kepek ekmeğine tost, çay
ara da çubuk kraker
öğlen (arkadaşlara davetliydim kahvaltı yaptık) 2 dilim ekmek peynir, salt, dom, 5-6 tane de patates kızartması yedimuğraşmışlar almasam ayıp olur
ara yemedim.
akşam ton balıklı salata
ara yeşil çay
kızlar bikaç gündür akşamları salata yiyorum ondan sanırım - deyim bu haftayarın sabah giremessem diye tartıldım bugün. giremessem beni 49.3 geçersinizz
tebrikler tatlım güzel vermişsin.
ben hamileyken çalışmayı bıraktım evdeyim canım,mesai derken bebeğim sabahın köründe ayaktada..:) Hoş gece bile deliksiz uyumuyoki..
kızlar destek destekkkkkkkk(
dün kalabalık bir grup misafirim vardı giremedimm..doktorumm rejim yapma olan sütünde kesilir dedi..2 haftadır diyetteyim( diyet dediğim dikkatli besleniyorumm, yağdan ve kh tan kaçınmaya çalışıyorumm, zaten menülerimi biliyosunuz) 2.2 kilo verimm..bizim annişler topiğimizde kızlar emzirerek çok yemelerine rağmenn eski kilolarına dönmüşlerr..yani bir kısmı..
verdiğim kilo iyi ama ben direncimi kaybediyorumm(
sabah helva ekmek, öğlede tost yedimm..canımm hiiçç bişey ypmak istemiyooo..spor felannn
((((
günaydınnnn,
akşam takımı ben kapatmışım sabah ta ben açtım.niye kimsecikler yokkk.tek işi gücü olmayan benmiyim,nerdesiniz
ben yürüyüşümü bile yaptım geldim .siz daha yatıyomusunuz .
kızlar canım çok sıkıldı 2 gündür ekside görünmeme rağmen bu gün fazla çıktım yine vermiş görünüyorum biraz ama çok moralim bozuldu.bide maydonoz suyu içtim böyleyim.
günaydin kizlar,,
annacim moralin bozukmus canim SIKMA canini sevgilin hatasini anlayip alacakdir gönlünü
kizlar ben 3 gündür günde 3 liktre su iciyorum ve cok farketti dün biraz fazla kacirmamam ragmen kilom oynamadi,önceden olsa 300 400 almistim bile,bundan sonra hergün 3 litre su icmeye calisicam..
dünkü menümüde yazayim
sabah
beyaz peynirli tost
ara
1 yesil elma
ögle
+firinda kizarmis patlican kabak biber,domates soslu,yogurt
ara ve aksam
1 yesil elma
1 dolu kase müsli
müslili kurabiye
arada sapitinca aksam yemegi yemedim
günaydın kızlar
mersacım menün güzelmiş afiyet olsunn
hasretim senin de güzel afiyet olsunn..müsli tok tutar heralde..hiç yemedim ama.
Annacım fransada değilmiydi sevgilin,vardır bi nedeni uzak sonuçta üzme kendini,belki süpriz yapacaktır belli olmas kıs
sabah 5buçukta başladı mesaimmm çooooooooooook uykusuzum yaaaaaa((((((
yarın CUMAAAAAAAA:)
günaydın kızlarrr...
ben + lardayımm regl oldum ondan mı acaba anlamadım ama baya şişkinlik varr off off
selam kızlar, dün bilgisayarım çöktü bir anda, herşey silindi içinde ne var ne yok.. BU ARADA bijom senin yolladığın video da silindisinir oldum..
herkese hoşbulduk diyorum, bu güzel karşılamanız için teşekkür ediyorum..
hasretim o yeşil elma diyeti gerçekten çok önemli bir diyet, sabredilip yapılınca ciddi kilo kaybı oluyor ama ben 1 haftadan fazla yapamadım, öyleyim ah bu ben kendimi nerelere vursam acep :)))
akşam yediklerimi yazıcam...sevgiler
selam arkadaşlar seminerdeydim yeni bitti kafam kazan gibi oldu şimdide mesaim bitti çıkıyorum mayısın sonuna kadarda bu şekilde devam edecek ve mayısın ikinci haftası il dışında seminere katılacağm o zaman hiç giremeyeceğim o yüzden mayısın sonuna kadar izin istiyorum tekrar dönecek şekilde beni ayırırsanız sevinirim çünkü buraya gelemediğimde menülerimi yazamadığımda kendime sıkıntı yapıyorum hepinize iyi akşamlar
canım sen ne iş yapıyodun?
ANNAAcımm, sıkma canını, haftabaşı da benim doğumgünümdü işte sevgilim uzzakta benim de. öyle bi aradı kutlu olsun dedi kapattı, samimi bile gelmemişti. halbukii ben onun doğum gününde sürpriz party hazırladımm hediyem,i de aldım gittimm. erkekler mi odun oluyor bana mı bölesi denk gelio?? napayıımm trip atsam, trip attım diye yapacak, onu da istemem. ya böyle kabullencez ya da yol vercezz :86:
bugün menüm:
sabah kepek ekmeğine tost, çay
ara da çubuk kraker
öğlen (arkadaşlara davetliydim kahvaltı yaptık) 2 dilim ekmek peynir, salt, dom, 5-6 tane de patates kızartması yedimuğraşmışlar almasam ayıp olur
ara yemedim.
akşam ton balıklı salata
ara yeşil çay
kızlar bikaç gündür akşamları salata yiyorum ondan sanırım - deyim bu haftayarın sabah giremessem diye tartıldım bugün. giremessem beni 49.3 geçersinizz
denizcim sen gecen cuma kac kiloydun
bu arada sabahki hatalarımı tellafi etmek adına 30dk tempolu yürüyüş yaptım..akşamda sadece 1 kepçe çor baaa..
bu arada bana ne olduğunu, gözümün neden döndüğünü anlamış bulunuyorumm..dr elevit vitamin iç demişti..2 gündür içiyodumm..hamişliğimde aldığım kiloların baş sorumlusudurrr..
bırakıyorumm ben zaten gayet gğüzel herşeyden vit. alıyorumm
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?