karçiçeği menünde şunu fazla kaçırmışsın diycek hiç bişey yok,ama bence çok az anladığım kadarıyla sende çalışıyosun ve yemek seçeneğin kısıtlı galiba ama en azından akşam çorbanın yanına en azından bir salata koysan iyi olurdu bence.
selam kızlar...bugün geç geldim ama sabah moralim bozuktu ondan...
menüm düzensiz oldu çünkü canım sıkkındı canım bişi yemek istemedi zorla yedim...
Sabah:4 hurma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:Yumurtalı kahvaltı, 10 tane badem
Öğle:Mercimek çorbası, salata yoğurt(hepsini yiyemedim)
Ara:1 elma
Akşam:yoğurt,salatalık,domates
2 saat spor, 3lt su, 3 fincan yeşilçay,
anna cım 2 saat spor harikasın.bende şu yeşil çaya başlasam ne iyi olacak.
canım allah yardımcın olsun.ne kadar kutsal bir görevin var.aman oralarda yürüyüşe felan çıkma madem olaylarda oluyomuş sende evde bişeyler yaparsın.
canım sağol spor salonuna gidiyorum işte 2-2,5 saat sürüyor...yeşilaçy içmiyomusun sen bak kzıaarım heee...hemen alıyosun içmeye başlıyosun diyetimizin en büyük yardımcısı spordan sonra yeşilçaydır...
bende bu günki raporumu verim,
sabah :kalın 1 dilim ekmek (2 parmak kalınlığında) domates biber ve peynir.
ara:kibrit kutusu kadar ekmek ve marmelat.
öğlen:yine kibrit kutusu kadar kaşar peynir.
ara:1 kase yarım yağlı sütle nesfit.
akşam: 4kaşık yoğurtlu bakla,4 kaşık mercimekli nohutlu semiz otu(dün internette gördüm antep yemeğiymiş yöresel adıda pirpirim aşı ilk defa denedim çok güzel oldu) 4 kaşık ta ton balıklı salata.
spor:akşam üzeri yemekten önce 50 dakika tempolu yürüyüş.
artık suyuda daha fazla içiyorum.bide maydonoz kaynattım ve 1 bardak ondan içtim.
bu arada meyve yememişsin demeyin ton balıklı salatanın içinde ekşi elma var.
karçiçeği menünde şunu fazla kaçırmışsın diycek hiç bişey yok,ama bence çok az anladığım kadarıyla sende çalışıyosun ve yemek seçeneğin kısıtlı galiba ama en azından akşam çorbanın yanına en azından bir salata koysan iyi olurdu bence.
canım sağol spor salonuna gidiyorum işte 2-2,5 saat sürüyor...yeşilaçy içmiyomusun sen bak kzıaarım heee...hemen alıyosun içmeye başlıyosun diyetimizin en büyük yardımcısı spordan sonra yeşilçaydır...
tamam yarın başlıycam bende yeşil çaya .aslında 2o kilo verdiğim dönemde sürekli içiyordum tekrar başlama zamanı geldi galiba .benim vücudumda ödem var bu ara ayaklarım ellerim şişiyor bende onun için maydonoz suyu içmeye başladım.bende 2 yıl önce spor salonuna gidiyordum ve 1oo kiloya yakındım vücut çok ağır olduğu için spordan sonra baygın yatıyordum evde hiç bir işe bakamıyordum.ve spor salonunda çok zorlanıyordum,3 ay felan gittim ama verdiğim en fazla 5 kilo oldu baktım olmuyor hareketim dahada kısıtlandı bende bıraktım salonu ve kendimi yollara verdim sabah 1 saat akşam 1 saat yürüdüm çok daha hızlı kilo verdim ondan sonra.
ben denemistim bunu ama icemedim,igrenc geldi tadi bana bööggkk :)kızlar zayıflama deneyimlerini okurken bişey gördüm ve kopyaladım .eminim çoğunuz biliyosunuzdur ama belki faydası olur.ben deniycem bu gün.
1 litre suyu tencerede kaynatıyorum, kaynayınca 8 lahana yaprağını bölüp bölüp içine atıyorum, tencereye sığmayacak gibi oluyor ama iniyor onlar sonra. bu şekilde lahanalar beş dakika kaynıyor, ben tahta kaşıkla iyice bastırıyorum suyu çıksın diye. sonra yarım demet maydanozu içine atıyorum, o şekilde de 5 dakika daha kaynıyorlar. sonra altını kapatıp, o halde soğumaya bırakıyorum süzmeden, soğuyana kadar içinde bekliyorlar. soğuyunca bir bardak alıp içine yarım limon sıkıp içiyorum. kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
mersacım menün güzelmiş afiyet olsunn
hasretim senin de güzel afiyet olsunn..müsli tok tutar heralde..hiç yemedim ama.
Annacım fransada değilmiydi sevgilin,vardır bi nedeni uzak sonuçta üzme kendini,belki süpriz yapacaktır belli olmas kıs
sabah 5buçukta başladı mesaimmm çooooooooooook uykusuzum yaaaaaa((((((
yarın CUMAAAAAAAA:)
günaydin caanim,sabir sabir sabir,geciek bu günlerin ins..
ya msüli beni tok tutmuyo aslinda ama canim cekti haha
geçsin canım yaa çatlıcam vala
müsli sütle oluyo dimi yoğurtla fln olurmu müsli?
ssütü sevmem ben pek hele soğuk hiç içemem.sıcak kavelifln anca..:)
70-79 topikinde herkes akşam müsli yemeye başlamış,baya kilo verdiriyomuş dedilerr
canm yogurtlada yeniyo ama ben sütle seviyorum,onlar aksam 2 kasik yyiyolar ben 2 kasikla doymuyom dolduruyom kaseyi haha
kız 2kaşık neyime yetcekk
kalorisi az değilmi,doldur gitsin:)))
canim kalorisi fazla degil ama ,karbonhidrati fazla malesef :)
Dün yarın olsaydı Bugün Cumartesi oLurdu. Diyen adam bunu hangi gün söylemiştir ??
hade yazın bakim:))))
ne diyon giz
haha bilmece gibin bişi işte:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?