Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende bu günki raporumu verim,

sabah :kalın 1 dilim ekmek (2 parmak kalınlığında) domates biber ve peynir.
ara:kibrit kutusu kadar ekmek ve marmelat.
öğlen:yine kibrit kutusu kadar kaşar peynir.
ara:1 kase yarım yağlı sütle nesfit.
akşam: 4kaşık yoğurtlu bakla,4 kaşık mercimekli nohutlu semiz otu(dün internette gördüm antep yemeğiymiş yöresel adıda pirpirim aşı ilk defa denedim çok güzel oldu) 4 kaşık ta ton balıklı salata.

spor:akşam üzeri yemekten önce 50 dakika tempolu yürüyüş.

artık suyuda daha fazla içiyorum.bide maydonoz kaynattım ve 1 bardak ondan içtim.

bu arada meyve yememişsin demeyin ton balıklı salatanın içinde ekşi elma var.

Son düzenleme:

güzel olmş canım ama sabah öğlen arasında meyve tüketseydin bence karbonhidrat ağır basıyor...afiyet olsun canım...yeşilaçyı da içmeye başlıyosunnn ona göreee

günaydınnnn,
akşam takımı ben kapatmışım sabah ta ben açtım.niye kimsecikler yokkk.tek işi gücü olmayan benmiyim,nerdesiniz
ben yürüyüşümü bile yaptım geldim .siz daha yatıyomusunuz .
kızlar canım çok sıkıldı 2 gündür ekside görünmeme rağmen bu gün fazla çıktım yine vermiş görünüyorum biraz ama çok moralim bozuldu.bide maydonoz suyu içtim böyleyim.

kızlar zayıflama deneyimlerini okurken bişey gördüm ve kopyaladım .eminim çoğunuz biliyosunuzdur ama belki faydası olur.ben deniycem bu gün.

1 litre suyu tencerede kaynatıyorum, kaynayınca 8 lahana yaprağını bölüp bölüp içine atıyorum, tencereye sığmayacak gibi oluyor ama iniyor onlar sonra. bu şekilde lahanalar beş dakika kaynıyor, ben tahta kaşıkla iyice bastırıyorum suyu çıksın diye. sonra yarım demet maydanozu içine atıyorum, o şekilde de 5 dakika daha kaynıyorlar. sonra altını kapatıp, o halde soğumaya bırakıyorum süzmeden, soğuyana kadar içinde bekliyorlar. soğuyunca bir bardak alıp içine yarım limon sıkıp içiyorum. kaydirigubbakcemile5

günaydin kizlar,,

annacim moralin bozukmus canim SIKMA canini sevgilin hatasini anlayip alacakdir gönlünü

kizlar ben 3 gündür günde 3 liktre su iciyorum ve cok farketti dün biraz fazla kacirmamam ragmen kilom oynamadi,önceden olsa 300 400 almistim bile,bundan sonra hergün 3 litre su icmeye calisicam..

dünkü menümüde yazayim

sabah
beyaz peynirli tost

ara
1 yesil elma

ögle
+firinda kizarmis patlican kabak biber,domates soslu,yogurt

ara ve aksam
1 yesil elma
1 dolu kase müsli
müslili kurabiye

arada sapitinca aksam yemegi yemedim

ben denemistim bunu ama icemedim,igrenc geldi tadi bana bööggkk :)

günaydın kızlar

mersacım menün güzelmiş afiyet olsunn

hasretim senin de güzel afiyet olsunn..müsli tok tutar heralde..hiç yemedim ama.

Annacım fransada değilmiydi sevgilin,vardır bi nedeni uzak sonuçta üzme kendini,belki süpriz yapacaktır belli olmas kıs

sabah 5buçukta başladı mesaimmm çooooooooooook uykusuzum yaaaaaa((((((

yarın CUMAAAAAAAA:)

günaydin caanim,sabir sabir sabir,geciek bu günlerin ins..

ya msüli beni tok tutmuyo aslinda ama canim cekti haha

günaydin caanim,sabir sabir sabir,geciek bu günlerin ins..

ya msüli beni tok tutmuyo aslinda ama canim cekti haha

geçsin canım yaa çatlıcam vala

müsli sütle oluyo dimi yoğurtla fln olurmu müsli?
ssütü sevmem ben pek hele soğuk hiç içemem.sıcak kavelifln anca..:)

70-79 topikinde herkes akşam müsli yemeye başlamış,baya kilo verdiriyomuş dedilerr

canm yogurtlada yeniyo ama ben sütle seviyorum,onlar aksam 2 kasik yyiyolar ben 2 kasikla doymuyom dolduruyom kaseyi haha

Dün yarın olsaydı Bugün Cumartesi oLurdu. Diyen adam bunu hangi gün söylemiştir ??

hade yazın bakim:))))

günaydın kızlarrr...
ben + lardayımm regl oldum ondan mı acaba anlamadım ama baya şişkinlik varr off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…