slm canim hosgeldin
h.b cnm maşallah k,lolar gidio sende de cuma geldi heyecan var mı
ben denemistim bunu ama icemedim,igrenc geldi tadi bana bööggkk :)
günaydın kızlar
mersacım menün güzelmiş afiyet olsunn
hasretim senin de güzel afiyet olsunn..müsli tok tutar heralde..hiç yemedim ama.
Annacım fransada değilmiydi sevgilin,vardır bi nedeni uzak sonuçta üzme kendini,belki süpriz yapacaktır belli olmas kıs
sabah 5buçukta başladı mesaimmm çooooooooooook uykusuzum yaaaaaa((((((
yarın CUMAAAAAAAA:)
Dün yarın olsaydı Bugün Cumartesi oLurdu. Diyen adam bunu hangi gün söylemiştir ??
hade yazın bakim:))))
nidahcımm sen beni çok iyi anlarsınn..soğan güzeli seeçilecem yakındaa zatenn..ne bileyimm bugun depresif kalktımm bozuldumm..noluyoo anlamadımm..
düzeltiyorum kendimi hemenn:))
canım maşallah sana ne güzel azimlisin...tartı arada dalgalanır öyle çok takılma günlük değişimlere canım ayrın -lere düşer inş
ya sorma hakkaten çok azimliyim ama bu gün fazla çıktım ve az önce ne görim regli olmuşum yoksa o yüzdenmi fazla çıktım bilmiyorum öyleyse yarında fazla çıkacam demektir yaaaa, offffff
valla burnumu kapadım ve içtim dediğin gibi iğrençççç.
teşekkür edrimmm.allah sana güç kuvvet versin.iyi yönünden bakmaya çalış çok şükür bir işim var de ve çokk güzel bir iş hiç bir şey kolay elde edilmiyor sende rahata çıkarsın yakında inşallah.
ya bütün gün bununla gezdim ne bu yaaaa kafayı yicemmm.evet ailece kara verdik ve kararımızı açıklıyorum.pazar yok yok cumaa son kararımız perşembeeeeeeee
ayy o yarışmaya bende katılmak istiyorummmmm.içim dışım soğan az önce yine yedim.
canım maşallah sana ne güzel azimlisin...tartı arada dalgalanır öyle çok takılma günlük değişimlere canım ayrın -lere düşer inş
ya sorma hakkaten çok azimliyim ama bu gün fazla çıktım ve az önce ne görim regli olmuşum yoksa o yüzdenmi fazla çıktım bilmiyorum öyleyse yarında fazla çıkacam demektir yaaaa, offffff
olsun canim yarin fazla ciksan bile haftaya daha fazla vermis olucaksin üzülme
kızlar destek destekkkkkkkk(
dün kalabalık bir grup misafirim vardı giremedimm..doktorumm rejim yapma olan sütünde kesilir dedi..2 haftadır diyetteyim( diyet dediğim dikkatli besleniyorumm, yağdan ve kh tan kaçınmaya çalışıyorumm, zaten menülerimi biliyosunuz) 2.2 kilo verimm..bizim annişler topiğimizde kızlar emzirerek çok yemelerine rağmenn eski kilolarına dönmüşlerr..yani bir kısmı..
verdiğim kilo iyi ama ben direncimi kaybediyorumm(
sabah helva ekmek, öğlede tost yedimm..canımm hiiçç bişey ypmak istemiyooo..spor felannn
((((
valla burnumu kapadım ve içtim dediğin gibi iğrençççç.
teşekkür edrimmm.allah sana güç kuvvet versin.iyi yönünden bakmaya çalış çok şükür bir işim var de ve çokk güzel bir iş hiç bir şey kolay elde edilmiyor sende rahata çıkarsın yakında inşallah.
ya bütün gün bununla gezdim ne bu yaaaa kafayı yicemmm.evet ailece kara verdik ve kararımızı açıklıyorum.pazar yok yok cumaa son kararımız perşembeeeeeeee
ayy o yarışmaya bende katılmak istiyorummmmm.içim dışım soğan az önce yine yedim.
olsun canim yarin fazla ciksan bile haftaya daha fazla vermis olucaksin üzülme
yok yokk allah korusun başladığım kilodan fazla çıkmıycam inşallah ama 1 kilodan fazla vermiş görünüyodum şimdi gramlara düştü ona sinirleniyorum yaaa.aslında daha regli olalı çok olmadı erken olunca ben şaşırdım belki o yüzden su tutmuştur vücudum bilmiyorum.
iyi akşamlar bayanlar, 2 güdür giremedim baya yoğunum pazar gününe kadar bilginiz olsun. düzenli de yiyemiyorum, birkaç da kaçamağim oldu malesef. yarin gelip kilomu bildiririm, haftaya da düzenime geri dönerim insallah.. yarin için herkese bol şanss.
canim yarin 12 ye kadar kilonu bildirmeyi unutma,vtymin eksikliginmi vardiki
kızlar bende bu gün yediklerimi yazim.geçen hafta demiştim ya benim perşembe günleri arkadaşlarla günüm var diye.ay yapıyolarda yapıyolar börekler tatlılar kurabiyeler.ama ben yinede elimden geldiğince kendimi tuttum arkadaşımda yemedim diye çok bozuldu ama napim buraya verilmiş bir sözüm var.
sabah:1 dilim kepek ekmek 2 ince dilim peynir bol domates tere ve maydonoz.
ara:yemedim günde yiycem diye.
öğlenyani gezmede yediklerim)1 tane şekerpare yarım dilim peynirli börek 1 lokmada kıymalı börek.diğerlerinin tadına bile bakmadım.
ara:aslında akşam üzeri şekerimin düştüğünü hissettim 2 tane kuru kayısı yedim.arabada başka bişey yeme şansım yoktu.
akşam:2 tane büyük mantar,2 ceviz büyüklüğünde tavuk 2 kaşık semiz otu,yarım kase cacık.
spor:sabah 1 saat yürüyüş.her gün tempomu artırıyorum.1 saat 10 dakikada yürüdüğüm yolu artık 1 saatte yürüyorum.
eğer kendimi iyi hissedersem birazdanda aerobic yapmayı düşünüyorum.
denizcim bencede sıkı bir diyet yapma ama abur cuburu kes sana ve bebeğine çok faydas olmuycak yiycekleri azalt faydalı olanları çoğalt.bence canının bişey istememesi yediklerindende kaynaklanıyodur bendede aynı oluyor.sabah karbonhidratı fazla kaçırdımmı sanıyorumki bütün her şey bitti ve benim elimin ayağımın canı kesiliyor kıpırdamak istemiyorum.bence tost yerine bolca sebze yemeği yesen ve yanında 1 dilim ekmek yesen daha fazla doyardın ve daha az kalori alırdın.sakın moralini bozup ipleri gevşetme
annacim senin bu görümceden cekecegin var galiba,ne istiyo senden cadoloz
kızlar bende bu gün yediklerimi yazim.geçen hafta demiştim ya benim perşembe günleri arkadaşlarla günüm var diye.ay yapıyolarda yapıyolar börekler tatlılar kurabiyeler.ama ben yinede elimden geldiğince kendimi tuttum arkadaşımda yemedim diye çok bozuldu ama napim buraya verilmiş bir sözüm var.
sabah:1 dilim kepek ekmek 2 ince dilim peynir bol domates tere ve maydonoz.
ara:yemedim günde yiycem diye.
öğlenyani gezmede yediklerim)1 tane şekerpare yarım dilim peynirli börek 1 lokmada kıymalı börek.diğerlerinin tadına bile bakmadım.
ara:aslında akşam üzeri şekerimin düştüğünü hissettim 2 tane kuru kayısı yedim.arabada başka bişey yeme şansım yoktu.
akşam:2 tane büyük mantar,2 ceviz büyüklüğünde tavuk 2 kaşık semiz otu,yarım kase cacık.
spor:sabah 1 saat yürüyüş.her gün tempomu artırıyorum.1 saat 10 dakikada yürüdüğüm yolu artık 1 saatte yürüyorum.
eğer kendimi iyi hissedersem birazdanda aerobic yapmayı düşünüyorum.
hasretim ne tatili var yarın mübarek gün diyemi
ilgilenirim canım listeyle..
denizzzz akşam sadece çorba içme emzikli hatunsun ,salata ye,yoğurt ye,meyve ye..:)
vitamin bende hiç kullanmadımm..
mersa canım sorunun cevabı pazartesi:))))
bu arada işin var derken bebek bakımını mı kastettinmesai derken onu ima etmiştim ben,daha yeni uyudu sıpam,birazdan kalakr ama..:)(
bu arada güne gidip yine güzel atlatmışsın canım spor da yapmışsın yakarsın inş.bu günlerde söyle salata türünden bişiler yapsınlar:)
Annacım gıcık oldum o kıza,görümceye bak ya.. anlıcaktır ozaman seninki durumu da,geç olmasa bari..
hasretim ne tatili var yarın mübarek gün diyemi
ilgilenirim canım listeyle..
denizzzz akşam sadece çorba içme emzikli hatunsun ,salata ye,yoğurt ye,meyve ye..:)
vitamin bende hiç kullanmadımm..
mersa canım sorunun cevabı pazartesi:))))
bu arada işin var derken bebek bakımını mı kastettinmesai derken onu ima etmiştim ben,daha yeni uyudu sıpam,birazdan kalakr ama..:)(
bu arada güne gidip yine güzel atlatmışsın canım spor da yapmışsın yakarsın inş.bu günlerde söyle salata türünden bişiler yapsınlar:)
Annacım gıcık oldum o kıza,görümceye bak ya.. anlıcaktır ozaman seninki durumu da,geç olmasa bari..
valla güne gidip iyi dayanmışsınn..bravoooo:))
aman allahım irademi artırsında yenik düşmiyim iştahıma.
aynen sabahki psikolojimi ifade etmişsinn.sabah kahvaltı hazırlayasım yoktu -ki zaten oğlum fırsat vermedii..oğlum kucağımda hem onu pışpışlayıp hmde bişeyler yiyeyim dedimm..helva attım ağzımaa..öyle güzel geldikiii..sonu gelmiyoo..sonrada moralim bozulduu..gitti rejim dedimm..oturdum kösköss..ne yemek yaptım akşam eşime ne de başka bişeyy..
ama saolun sayenizde kolay toparlandımm..yoksa bu psikoloji kolayıma geldiği için bi kaç gün sürer bende:)
günaydın uykucu takımımmmm,
bakın 2 gündür takımı gece ben kapatıp sabahta ben açıyorum bide yürüyüşümü yapıp geliyorum,bu kadarda olmazki bütün temizlik bana kalıyor bütün işleri ben yapıyorum çayıda demledim çok yoruluyorum amahadi uyanın artıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?