Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben denemistim bunu ama icemedim,igrenc geldi tadi bana bööggkk :)

valla burnumu kapadım ve içtim dediğin gibi iğrençççç.

teşekkür edrimmm.allah sana güç kuvvet versin.iyi yönünden bakmaya çalış çok şükür bir işim var de ve çokk güzel bir iş hiç bir şey kolay elde edilmiyor sende rahata çıkarsın yakında inşallah.

Dün yarın olsaydı Bugün Cumartesi oLurdu. Diyen adam bunu hangi gün söylemiştir ??

hade yazın bakim:))))

ya bütün gün bununla gezdim ne bu yaaaa kafayı yicemmm.evet ailece kara verdik ve kararımızı açıklıyorum.pazar yok yok cumaa son kararımız perşembeeeeeeee

nidahcımm sen beni çok iyi anlarsınn..soğan güzeli seeçilecem yakındaa zatenn..ne bileyimm bugun depresif kalktımm bozuldumm..noluyoo anlamadımm..
düzeltiyorum kendimi hemenn:))

ayy o yarışmaya bende katılmak istiyorummmmm.içim dışım soğan az önce yine yedim.

denizcim bencede sıkı bir diyet yapma ama abur cuburu kes sana ve bebeğine çok faydas olmuycak yiycekleri azalt faydalı olanları çoğalt.bence canının bişey istememesi yediklerindende kaynaklanıyodur bendede aynı oluyor.sabah karbonhidratı fazla kaçırdımmı sanıyorumki bütün her şey bitti ve benim elimin ayağımın canı kesiliyor kıpırdamak istemiyorum.bence tost yerine bolca sebze yemeği yesen ve yanında 1 dilim ekmek yesen daha fazla doyardın ve daha az kalori alırdın.sakın moralini bozup ipleri gevşetme

iyi akşamlar bayanlar, 2 güdür giremedim baya yoğunum pazar gününe kadar bilginiz olsun. düzenli de yiyemiyorum, birkaç da kaçamağim oldu malesef. yarin gelip kilomu bildiririm, haftaya da düzenime geri dönerim insallah.. yarin için herkese bol şanss.

bijom nerdesin ablam yaa,gerçi ben biliyodum özgenin diş partisi vardı.nasıl güzel oldumu sende orda kaçırmışsındır o kadar pastanın böreğin arasında .ama sen telafi edersin .toprak napıyooooo benim yerime yine kocamannn şapur şupur öpsene küçük adamıı

kızlar bende bu gün yediklerimi yazim.geçen hafta demiştim ya benim perşembe günleri arkadaşlarla günüm var diye.ay yapıyolarda yapıyolar börekler tatlılar kurabiyeler.ama ben yinede elimden geldiğince kendimi tuttum arkadaşımda yemedim diye çok bozuldu ama napim buraya verilmiş bir sözüm var.
sabah:1 dilim kepek ekmek 2 ince dilim peynir bol domates tere ve maydonoz.
ara:yemedim günde yiycem diye.
öğlenyani gezmede yediklerim)1 tane şekerpare yarım dilim peynirli börek 1 lokmada kıymalı börek.diğerlerinin tadına bile bakmadım.
ara:aslında akşam üzeri şekerimin düştüğünü hissettim 2 tane kuru kayısı yedim.arabada başka bişey yeme şansım yoktu.
akşam:2 tane büyük mantar,2 ceviz büyüklüğünde tavuk 2 kaşık semiz otu,yarım kase cacık.

spor:sabah 1 saat yürüyüş.her gün tempomu artırıyorum.1 saat 10 dakikada yürüdüğüm yolu artık 1 saatte yürüyorum.

eğer kendimi iyi hissedersem birazdanda aerobic yapmayı düşünüyorum.

canim yarin 12 ye kadar kilonu bildirmeyi unutma,vtymin eksikliginmi vardiki

hayır canımm vit eksiğimde yoktuu..doğumdan sonra vitaminlere devam et dedi.ben içmemiştim..geçen ki kontrolumde vitaminleri içiyosun dimi diye sorunca başlamıştımm..zaten çok iştahlıyım bi de vvitaminde iştahımı açınca herşeyi bir lokmada yutmak istiyor canımm

valla güne gidip iyi dayanmışsınn..bravoooo:))

aynen sabahki psikolojimi ifade etmişsinn.sabah kahvaltı hazırlayasım yoktu -ki zaten oğlum fırsat vermedii..oğlum kucağımda hem onu pışpışlayıp hmde bişeyler yiyeyim dedimm..helva attım ağzımaa..öyle güzel geldikiii..sonu gelmiyoo..sonrada moralim bozulduu..gitti rejim dedimm..oturdum kösköss..ne yemek yaptım akşam eşime ne de başka bişeyy..
ama saolun sayenizde kolay toparlandımm..yoksa bu psikoloji kolayıma geldiği için bi kaç gün sürer bende:)

hasretim ne tatili var yarın mübarek gün diyemi
ilgilenirim canım listeyle..

denizzzz akşam sadece çorba içme emzikli hatunsun ,salata ye,yoğurt ye,meyve ye..:)
vitamin bende hiç kullanmadımm..

mersa canım sorunun cevabı pazartesi:))))
bu arada işin var derken bebek bakımını mı kastettin mesai derken onu ima etmiştim ben,daha yeni uyudu sıpam,birazdan kalakr ama..:)(
bu arada güne gidip yine güzel atlatmışsın canım spor da yapmışsın yakarsın inş.bu günlerde söyle salata türünden bişiler yapsınlar:)

Annacım gıcık oldum o kıza,görümceye bak ya.. anlıcaktır ozaman seninki durumu da,geç olmasa bari..

annacim senin bu görümceden cekecegin var galiba,ne istiyo senden cadoloz

ay soorma yaa çok ortalık karıştırıcı çekiyorum zaten..of hiç annesine çekmemiş kime çekmiş bilmem annesi beni çok sever yani müstakbel kaynanam olay o kadar büyümedi aslında haberi yoktur ama olsaydı fena olmazdı hani...

ya sorma hakkaten çok azimliyim ama bu gün fazla çıktım ve az önce ne görim regli olmuşum yoksa o yüzdenmi fazla çıktım bilmiyorum öyleyse yarında fazla çıkacam demektir yaaaa, offffff

canım tabiiki regl olduğun içindir o kadar ağır olman çok normal bende 2 kg farkediyor bende olsam da rahatlasam keşke sevin bence

ay canım iyi kurtarmışsın bence üzülme bugün için bu hafta olmazsa haftaya mulaka güzel bi sonuç çıakrırsın bozma moralini

eheh bide bana sor sen onu...anlıycak da geç olcak biliyorum hep aynı şeyi yapıyo hep...

olaya el atcam ama saygı duyuyorum işte aramızı bozmak istemiyorum annesi üzülür sonra ya çok seviyorum annesiini...onun hatrına katlanıyorum yani anlıycan canım:97:

hahahaaaa ay çok güldüm yazdıklarını okuyunca kız ben daha kim ne iş yapıyor kimin bebeği vardı tam kavrayamamışım ben seni lethem le karıştırmışım güney doğuda öğretmensin diye yazdım ben onları bende diyorumki niye o kadar erken başlamış mesaiiii

evet günde ciddi şekilde irade savaşı verdim ve kazandım .ama en yakın arkadaşım bile bu mücadelemi anlamadı ve yemediğim için çok bozuldu

canım tabiiki regl olduğun içindir o kadar ağır olman çok normal bende 2 kg farkediyor bende olsam da rahatlasam keşke sevin bence

evet doğru söylüyosun ama bende bir düzensizlik var daha vakti değildi erken oldu geçen ayda aynı oldum 2-3 gün sürdü ve bitti heralde bir doktora gitmem gerekiyor.

ay canım iyi kurtarmışsın bence üzülme bugün için bu hafta olmazsa haftaya mulaka güzel bi sonuç çıakrırsın bozma moralini

kurtardım valla,ev sahibini biraz üzdüm ama onlarda saygı göstersinler bu çabama .

canım aynı günleri çokk yaşadım halada yaşıyorum tabiki,sakın moralini bozma kaldığın yerden devam et.her zaman aynı psikolojide ,aynı enerjide olamayız.bazen özel yemek yapmaya üşendiğimiz kolayda ne varsa atıştırdığımız günler hiçmi olmuycak sakın moralini bozma aynen devam et

günaydın uykucu takımımmmm,
bakın 2 gündür takımı gece ben kapatıp sabahta ben açıyorum bide yürüyüşümü yapıp geliyorum,bu kadarda olmazki bütün temizlik bana kalıyor bütün işleri ben yapıyorum çayıda demledim çok yoruluyorum ama hadi uyanın artıkkkkkkkk

haha çalışkan hatunnnnn:)

GÜNAYDIN HERKESEE haydi dökülün bakim kiloları görelim:)))

**4. TAKIM 203. ETAP**

Anna_maria(65.5 /
karcicegi71(67.6 /)Geri dönmek üzere ayrildi
nidah( 63.5 / 62.7 / 0.8 / %1.26 )
hasretim34( 67.6 /
qiz3mm ( 65.2/
lethem ( 49.8/
mersa ( 85.7 /
bijoux ( 82.9 /
deniz1984(90.2 ) Yeni üye

4. TAKIM TOPLAM KİLO

800gr vermişim çok şükürrr..

dünkü menümü yazmyı unutmuşum

sabah:1yum,zeytin,peynir,az tahin-pekmez,1dl ekmek,dom-salatal

öğle:sebze yem.,salata,çorba,yoğurt,az pilav

ara:elma,leblebi

akşam:çorba,haşlama brokoli,yoğurt,salata

ara:meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…