- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
"Rezalet" niye kisöylemesem gerçekliğine haa inanamıyorum çünkü.
koz domatesle
Hadi yaasöylemesem gerçekliğine haa inanamıyorum çünkü.
Tam tehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz.işte bunu eklemeyi unutmuşum ama mantıklı..... inanın süper bir şey olur bence....
ohh zeytinyağı birde kendi bahçemizin ki aman aman aman
hadi ben tava ciğer yemeye gidecektim aklımdan tamamen çıkmış. unutsaydım keşke şimdi yemem şart oldu. tarif harika bir ara mutlaka deneyeceğim.Daha da sağlıklı bir aparatifte söyliyeyim ...
Bunu da yapmadık ama yapacağım.
Ben 35 yıldır ağzıma patlıcan koymadım. Sebebi de 13 yaşında gittiğim kampta 10 gün boyunca sabah öğle ve akşam patlıcan vermeleri idi. Sebze çok sevmeme rağmen patlıcandan nasıl soğuduysam yiyemiyorum. Aradan 35 sene geçti ve yavaş yavaş ısınma turları atıyorum. Bu vereceği tarifi şimdi uyduruyorum ama çok sağlıklı ana öğün olabileceğini de düşünüyorum.
Patlıcan ve biberi közleyin. Eğer ateş imkanınız yok ise evde fırında sulu bir tepside aynı tatta közleyebilirsiniz.
Sonra kabuklarını soyduğunuz biber ve patlıcanı bıçakla kıymaya başlayın iyice lif haline gelene kadar kıyın.
Üzerine süzme yoğurt, zeytin yağı ve tercihen kırmızı acı biber.
son bir kez daha karıştırın....
Muhteşem bir öğün olacaktır. Böyle bir yemek olabilir ama patlıcan yemediğim için bilmiyorum ben edirne tava ciğeri yanında verilen biber ve süzme yoğurttan esinlenip yanına patlıcan koydum. Böyle bir tarif yoksa da CopyrightKazen
hatun @isabel bunu yapak
Tam tehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz.
Aksam 10dan sonra ne oluyorsa, bizim takimda hep yemekler, tarifler konusuluyor..
Ne yaptınsöylemesem gerçekliğine haa inanamıyorum çünkü.
hadi ben tava ciğer yemeye gidecektim aklımdan tamamen çıkmış. unutsaydım keşke şimdi yemem şart oldu. tarif harika bir ara mutlaka deneyeceğim.
Ooo bu hırsla net kilo veriliryok yok siz bende ki hırsı bilmiyorsunuz.....
1 kelimede alkolü 1 sohbette sigarayı bıraktım.
sigara günde net 3 paket içiyordum. hatta bıraktıktan sonra tekneye çıktım, limandan ayrıldım ve şimdi bu denizde zaman nasıl geçecek diye düşündüğümü bilirim ben ama şaka maka sigaraya 10 ay olmuş ara vereli alkol ise 3 seneyi geçti.
Comfort zone'u kirabilen insanlardansiniz demek ki, ne guzel..yok yok siz bende ki hırsı bilmiyorsunuz.....
sigara günde net 3 paket içiyordum. hatta bıraktıktan sonra tekneye çıktım, limandan ayrıldım ve şimdi bu denizde zaman nasıl geçecek diye düşündüğümü bilirim ben ama şaka maka sigaraya 10 ay olmuş ara vereli alkol ise 3 seneyi geçti.
Tebrikler ,yok yok siz bende ki hırsı bilmiyorsunuz.....
Tavalar serbest , ekmek banmadan yemek kaydiyla..tava ciğeri serbest mi ?
offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff
bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....
Hoşbuldm kaptanımTekrar hosgeldiniz aramiza :)
Hoşbuldm canımHoşgeldiniz aramıza ben de buralarda yeniyim 2 gün oldu daha 2 tane de kızınız varmış Allah bağışlasın
Evet emziriyorum aslında bi yandan da korkuyorum sütümde azalma olursa diyeemziriyorsun değil mi canım daha bebişin 3 aylık. emzirmek büyük bir artı senin için.
Hoşbuldm canımTekrar hos geldin aramiza,
bende senin yaslarinda 2 kiz annesi ev hanimiyim.
Cok ortak yanimiz varmis gibi.
Tavalar serbest , ekmek banmadan yemek kaydiyla..
Tam oglen yemegi saati, istahim acildikca acildi...
Basaracagina eminim canim , kizlarini Allah bagislasin :)Hoşbuldm kaptanımilk kızımda 98lerdeb 67ye düştüm inşaAllah yine başaracağım
Hoşbuldm canım ❤ Amin inşaAllah cümlemizin evladını inşaAllah
Evet emziriyorum aslında bi yandan da korkuyorum sütümde azalma olursa diye
Hoşbuldm canımAllah bağışlasın inşaAllah yavruları ❤
Yaşımın küçük olmasını herkes avantaj olarak görüyor inşaAllah çabuk gider kilom
of gerçekten kötü 3 gün oldu galiba tartılalı 66,7 geldim. tabi dünya başıma yıkıldı inanmadım evin her köşesinde ayrı tartıldım kapı önüne bile çıktım zeminden mi diyerek. bu sabah 64,9 e düşmüşüm detoks mucizesi yarın bitiyor normal diyete başlayacağım."Rezalet" niye ki
Kac soylesene?
ya ağzın bal yesin canım cidden çok üzüldüm. hayır bu taşınma süreci dışında oldu. ben edirneye geldim . ilaydanın benim büyük kızım burada kalan eşyalarını ayıklıyorum bir elbise denk geldi aaa ne güzel bu bana olur dedim denedim oldu. sonra üstünden 4 gün geçti elbiseyi dışarı çıkarken giydim elbiseyi sanki biri daraltmış gibi. nasıl oldu anlamadım.Hadi yaa
Ama sen erken toparlarsın
Neyi nasıl yapman gerektiğini iyi biliyorsun :)
İnşaAllahBasaracagina eminim canim , kizlarini Allah bagislasin :)
Sosis islenmis gida , islenmis gidalardan uzak dursaniz guzel olur ama arada bir yiyebilirsiniz.tava da yapılan sosis ? tavada yapılan balık ?
Tavalar serbest , ekmek banmadan yemek kaydiyla..
Tam oglen yemegi saati, istahim acildikca acildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?