Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işte bunu eklemeyi unutmuşum ama mantıklı..... inanın süper bir şey olur bence....

ohh zeytinyağı birde kendi bahçemizin ki aman aman aman
Tam tehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz.
Aksam 10dan sonra ne oluyorsa, bizim takimda hep yemekler, tarifler konusuluyor..

hadi ben tava ciğer yemeye gidecektim aklımdan tamamen çıkmış. unutsaydım keşke şimdi yemem şart oldu. tarif harika bir ara mutlaka deneyeceğim.

Tam tehlikeli saatlere girmis bulunuyoruz.
Aksam 10dan sonra ne oluyorsa, bizim takimda hep yemekler, tarifler konusuluyor..

yok yok siz bende ki hırsı bilmiyorsunuz.....

1 kelimede alkolü 1 sohbette sigarayı bıraktım.

sigara günde net 3 paket içiyordum. hatta bıraktıktan sonra tekneye çıktım, limandan ayrıldım ve şimdi bu denizde zaman nasıl geçecek diye düşündüğümü bilirim ben ama şaka maka sigaraya 10 ay olmuş ara vereli alkol ise 3 seneyi geçti.

hadi ben tava ciğer yemeye gidecektim aklımdan tamamen çıkmış. unutsaydım keşke şimdi yemem şart oldu. tarif harika bir ara mutlaka deneyeceğim.

tava ciğeri serbest mi ?

offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff

bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....

Ooo bu hırsla net kilo verilir

Comfort zone'u kirabilen insanlardansiniz demek ki, ne guzel..

Tebrikler , gerçekten kuvvetli irade gerektiren bir şey.

tava ciğeri serbest mi ?

offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff

bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....
Tavalar serbest , ekmek banmadan yemek kaydiyla..
Tam oglen yemegi saati, istahim acildikca acildi...

Tekrar hosgeldiniz aramiza :)
Hoşbuldm kaptanım ilk kızımda 98lerdeb 67ye düştüm inşaAllah yine başaracağım
Hoşgeldiniz aramıza ben de buralarda yeniyim 2 gün oldu daha 2 tane de kızınız varmış Allah bağışlasın
Hoşbuldm canım Amin inşaAllah cümlemizin evladını inşaAllah
emziriyorsun değil mi canım daha bebişin 3 aylık. emzirmek büyük bir artı senin için.
Evet emziriyorum aslında bi yandan da korkuyorum sütümde azalma olursa diye
Tekrar hos geldin aramiza,
bende senin yaslarinda 2 kiz annesi ev hanimiyim.
Cok ortak yanimiz varmis gibi.
Hoşbuldm canım Allah bağışlasın inşaAllah yavruları
Yaşımın küçük olmasını herkes avantaj olarak görüyor inşaAllah çabuk gider kilom

Basaracagina eminim canim , kizlarini Allah bagislasin :)

"Rezalet" niye ki
Kac soylesene?
of gerçekten kötü 3 gün oldu galiba tartılalı 66,7 geldim. tabi dünya başıma yıkıldı inanmadım evin her köşesinde ayrı tartıldım kapı önüne bile çıktım zeminden mi diyerek. bu sabah 64,9 e düşmüşüm detoks mucizesi yarın bitiyor normal diyete başlayacağım.
Hadi yaa
Ama sen erken toparlarsın
Neyi nasıl yapman gerektiğini iyi biliyorsun :)
ya ağzın bal yesin canım cidden çok üzüldüm. hayır bu taşınma süreci dışında oldu. ben edirneye geldim . ilaydanın benim büyük kızım burada kalan eşyalarını ayıklıyorum bir elbise denk geldi aaa ne güzel bu bana olur dedim denedim oldu. sonra üstünden 4 gün geçti elbiseyi dışarı çıkarken giydim elbiseyi sanki biri daraltmış gibi. nasıl oldu anlamadım.

tava da yapılan sosis ? tavada yapılan balık ?
Sosis islenmis gida , islenmis gidalardan uzak dursaniz guzel olur ama arada bir yiyebilirsiniz.
Diger et urunlerini de tavada izgara yaparsaniz, yagsiz neden olmasin.
Iron cast (demir dokum tava) kullaniyorsunuzdur muhtemelen, ben hr turlu et izgarayi onunla yapiyorum :)

Tavalar serbest , ekmek banmadan yemek kaydiyla..
Tam oglen yemegi saati, istahim acildikca acildi...

bir şey soracağım biz ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz o ekmekte mi yasak ? Ya da UN mu yasak ?

koruyucu yok !

un %100 doğal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…