oh ellerine sağlık. %50 edirneli olarak bende iyi yaparım ama yerinde yemek bambaşka.tava ciğeri serbest mi ?
offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff
bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....
Sosis islenmis gida , islenmis gidalardan uzak dursaniz guzel olur ama arada bir yiyebilirsiniz.
Diger et urunlerini de tavada izgara yaparsaniz, yagsiz neden olmasin.
Iron cast (demir dokum tava) kullaniyorsunuzdur muhtemelen, ben hr turlu et izgarayi onunla yapiyorum :)
Soyle ki undan uzak durmak adina, karbonhidrati azaltmak adina ekmekten uzak duruyoruz.bir şey soracağım biz ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz o ekmekte mi yasak ? Ya da UN mu yasak ?
koruyucu yok !
un %100 doğal...
dikkatli beslenirsen hem sütün azalmaz hemde kilo verirsin takımda aynı durumda olan arkadaşlarımız var onlarla paslaşman güzel olur.Hoşbuldm kaptanımilk kızımda 98lerdeb 67ye düştüm inşaAllah yine başaracağım
Hoşbuldm canım ❤ Amin inşaAllah cümlemizin evladını inşaAllah
Evet emziriyorum aslında bi yandan da korkuyorum sütümde azalma olursa diye
Hoşbuldm canımAllah bağışlasın inşaAllah yavruları ❤
Yaşımın küçük olmasını herkes avantaj olarak görüyor inşaAllah çabuk gider kilom
ekmek yemezsen tabi ki yiyebilirsin. balık salata akşam yemeğinde yada sabah kahvaltısında kızarmış sosis. tabi bunlar zeytinyağı yada tereyağı ile kızarmış olmalıtava da yapılan sosis ? tavada yapılan balık ?
oh ellerine sağlık. %50 edirneli olarak bende iyi yaparım ama yerinde yemek bambaşka.
Ya da ekmek yaparken yarı yarıya yulaf +tam buğday unu eklenebilirSoyle ki undan uzak durmak adina, karbonhidrati azaltmak adina ekmekten uzak duruyoruz.
Ama cavdar ekmegi, tam bugday ekmegi, tahilli ekmek, ya da kendi yaptiginiz ekmekten gunde 1-2 dilim tuketebilirsiniz :)
İnşaAllah canım. Aralarda yediklerime dikkat etmem lazm bakalım nasl olck kilo vermek için sabırsızlanıyorumdikkatli beslenirsen hem sütün azalmaz hemde kilo verirsin takımda aynı durumda olan arkadaşlarımız var onlarla paslaşman güzel olur.
Evet kesinlikle her sey yerinde guzel..kesinlikle her şey yerinde güzel ama bizim olduğumuz yerlerde oradan gelme ustalar yaptığı için kişisel fikrim asla yerinde ki gibi güzel olmuyordur. Önce çok güzeldi de hatun daha güzelini yapınca evde yemeye başladık.
Mesela etletmek Konya'da bir başka başka illerde Konya'da yediğimiz lezzet ile alakası yok.
yok özgem ya dinlenmek bana haram bu taşınmalarda sanıyorum salı günü buradaki işleri bitirmiş olacağım. cuma gününe kadar dinlenip sonra ankaraya yola çıkacağım. şoför ben değilim tek kişi gideceğim için toplu taşıma kullanıcamCEYDOS canim nasilsin?
Dinlendin mi biraz?
Isler nasil?
evine bir gec , kilolar gider, yapmadigin sey mi?
pazartesi baskül günümüz canım fotoğrafsız olrak kilo bildirimi yapıyoruz. cuma günleri fotoğraflı bildirim olmak zorunda.
Anlastik canim pazartesi sabah tarti gunumuz zaten :)
hızlı gitmedi daha. erzincandan son bildirimim 61,6 idi farka gel filiz.yemin ederim tek günahım 2 bira başka yok.annem geldiğimden beri beni yiyor bişey yemiyorsun böyle olmaz diye. o derece yani
pazartesi baskül günümüz canım fotoğrafsız olrak kilo bildirimi yapıyoruz. cuma günleri fotoğraflı bildirim olmak zorunda.
Tamam inşaAllahAnlastik canim pazartesi sabah tarti gunumuz zaten :)
Evet kesinlikle her sey yerinde guzel..
Burada Turkiye'de iyi degil diyebilecegimiz bir yemegi bile bulamiyoruz..
Buradakilerde usta hesapta ama memleketteki gibi olmuyor..
Sagol canim, bencede avantaj bu yasta kilo vermek daha kolay, gerci bu ara yasiminda yarari yok bana.Hoşbuldm kaptanımilk kızımda 98lerdeb 67ye düştüm inşaAllah yine başaracağım
Hoşbuldm canım ❤ Amin inşaAllah cümlemizin evladını inşaAllah
Evet emziriyorum aslında bi yandan da korkuyorum sütümde azalma olursa diye
Hoşbuldm canımAllah bağışlasın inşaAllah yavruları ❤
Yaşımın küçük olmasını herkes avantaj olarak görüyor inşaAllah çabuk gider kilom
Canım benim ya, kıyamam nasıl kötü hissettirir. Ama çok yolculuk yaptın ya ödem de olabilir. Hemencecik kurtulursun inşallah ceydoşumhızlı gitmedi daha. erzincandan son bildirimim 61,6 idi farka gel filiz.yemin ederim tek günahım 2 bira başka yok.annem geldiğimden beri beni yiyor bişey yemiyorsun böyle olmaz diye. o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?