Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tava ciğeri serbest mi ?

offfff şöyle yanında süzme yoğurt içine konmuş biber offfffff

bu arada hava atmak gibi olmasında bizim hatun bir yapıyor edirne tava ciğerini artık dışarıda yemez olduk....
oh ellerine sağlık. %50 edirneli olarak bende iyi yaparım ama yerinde yemek bambaşka.

işin aslı biz 2-3 senedir de ambalaja girmiş ürünlerden uzak durmaya çalışıyoruz ama bu çokta mümkün olmuyor.

bir şey soracağım biz ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz o ekmekte mi yasak ? Ya da UN mu yasak ?

koruyucu yok !

un %100 doğal...
Soyle ki undan uzak durmak adina, karbonhidrati azaltmak adina ekmekten uzak duruyoruz.
Ama cavdar ekmegi, tam bugday ekmegi, tahilli ekmek, ya da kendi yaptiginiz ekmekten gunde 1-2 dilim tuketebilirsiniz :)

dikkatli beslenirsen hem sütün azalmaz hemde kilo verirsin takımda aynı durumda olan arkadaşlarımız var onlarla paslaşman güzel olur.
tava da yapılan sosis ? tavada yapılan balık ?
ekmek yemezsen tabi ki yiyebilirsin. balık salata akşam yemeğinde yada sabah kahvaltısında kızarmış sosis. tabi bunlar zeytinyağı yada tereyağı ile kızarmış olmalı

oh ellerine sağlık. %50 edirneli olarak bende iyi yaparım ama yerinde yemek bambaşka.

kesinlikle her şey yerinde güzel ama bizim olduğumuz yerlerde oradan gelme ustalar yaptığı için kişisel fikrim asla yerinde ki gibi güzel olmuyordur. Önce çok güzeldi de hatun daha güzelini yapınca evde yemeye başladık.

Mesela etletmek Konya'da bir başka başka illerde Konya'da yediğimiz lezzet ile alakası yok.

Soyle ki undan uzak durmak adina, karbonhidrati azaltmak adina ekmekten uzak duruyoruz.
Ama cavdar ekmegi, tam bugday ekmegi, tahilli ekmek, ya da kendi yaptiginiz ekmekten gunde 1-2 dilim tuketebilirsiniz :)
Ya da ekmek yaparken yarı yarıya yulaf +tam buğday unu eklenebilir Kazen ama her öğünde ekmek yenmedikçe çok da sorun değil sanırım

dikkatli beslenirsen hem sütün azalmaz hemde kilo verirsin takımda aynı durumda olan arkadaşlarımız var onlarla paslaşman güzel olur.
İnşaAllah canım. Aralarda yediklerime dikkat etmem lazm bakalım nasl olck kilo vermek için sabırsızlanıyorum

Evet kesinlikle her sey yerinde guzel..
Burada Turkiye'de iyi degil diyebilecegimiz bir yemegi bile bulamiyoruz..
Buradakilerde usta hesapta ama memleketteki gibi olmuyor..

CEYDOS canim nasilsin?
Dinlendin mi biraz?
Isler nasil?
evine bir gec , kilolar gider, yapmadigin sey mi?
yok özgem ya dinlenmek bana haram bu taşınmalarda sanıyorum salı günü buradaki işleri bitirmiş olacağım. cuma gününe kadar dinlenip sonra ankaraya yola çıkacağım. şoför ben değilim tek kişi gideceğim için toplu taşıma kullanıcam

CEYDOS hızlı gelen hızlı gitmiş galiba. Detoksta olduğunu kaçırmışım ben.
hızlı gitmedi daha. erzincandan son bildirimim 61,6 idi farka gel filiz.yemin ederim tek günahım 2 bira başka yok.annem geldiğimden beri beni yiyor bişey yemiyorsun böyle olmaz diye. o derece yani

Dün çok uykusuz kaldım. Bugün de çaylar yüzünden uykum gelmiyor. Aslında iyi bir uyku da şart kilo vermek istiyorsak. Buranın suyundan filan heralde çay öyle güzel ki dayanamadım
Yarın dikkat edicem kızlar bu konuya

Not: uykusuzluk sebebim de kedi misafirimiz. Dün aynı odada uyumaya kalkmıştım onunla
Tam kendisini uyuttum ben de yattım. Ben uyumayı beklerken yatağa sıçradı. Çok korktum alışkın olmadığım için. Sonra biraz sevdim yeniden uyudu. Ben uyuyayım derken baktım yine bir tıkırtı

Evet kesinlikle her sey yerinde guzel..
Burada Turkiye'de iyi degil diyebilecegimiz bir yemegi bile bulamiyoruz..
Buradakilerde usta hesapta ama memleketteki gibi olmuyor..

orada ilk karnım acıktığında yemek yemeğe bir mekana girip verdiğim siparişi ve yaşadığım rezilliği düşünüyorum da düşman başına.... Ara sokakta bir mekan girdim tost istedim. Adam gerçekten sadece tost mu diyor evet dedim tost, bunu neyini anlamıyor ki ! yanına birde kola söyledim. Amerika'da ilk günüm ama ....

bir geldi bizim tost ile kola, ekmeği sağa çevir yok sola çevir yok. Ulan dedim bu salağa ben sade dedim kaşarlı yani kesin lavuk beni anlamadı : )))))) sonra jeton düştü tabe.... tost bizim tost değil !

sonra baktım öyle aç kalacağım, burgerlara dadanmaya başladım, yahu bir bakıyorum burger kingte yiyen için hep yabancı, hani meşhurdu len burada ? dedim oralarda da yenmez

sonra sonra gerçek hambugerciyi keşfettim ve o güne kadar hamburger yemediğimi anladım. Dönem dönemde Panera Bread'te yerdim.

yahu akşam yemeği yemedik konuya bak

Sagol canim, bencede avantaj bu yasta kilo vermek daha kolay, gerci bu ara yasiminda yarari yok bana.
Bence hizlica ulasirsin hedefne zaten 2 cocuk demek bol hareket demek, bide emziriyormusu? Oyle kilo daha kolay gidiyor.

hızlı gitmedi daha. erzincandan son bildirimim 61,6 idi farka gel filiz.yemin ederim tek günahım 2 bira başka yok.annem geldiğimden beri beni yiyor bişey yemiyorsun böyle olmaz diye. o derece yani
Canım benim ya, kıyamam nasıl kötü hissettirir. Ama çok yolculuk yaptın ya ödem de olabilir. Hemencecik kurtulursun inşallah ceydoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…