Iyi istirahatler ve gecmis olsun :)4.500 metre 45 dakika da tamamlandı.
Ancak eve gelebildiğim için akşam yemeği saatini kaçırdım.
Bugünü sabah raporladım kahvaltı ile tamamlamış olduk.
tek öğün kahvaltı, ara öğün sadece 7 adet kırmızı erik.... akşamı boş geçtim...
yarın sabah yürüyüşte görüşmek üzere, ayak 2. parmağı tırnağı diğer parmağın yan tarafını tahriş etti minicik şey canımı çok yakıyor iyi bir duş ve uyku zamanı....
Tekrar hosgeldiniz aramiza :)Kullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız 23
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 3 yaş ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.72
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik sebebi ile
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi kiloluyken kötü hissediyorum hiçbi kıyafetim olmuyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet çok önce katılmıştım
Üzüldüm ortağım akşam yemeği yiyememeneBu arada yağı iyice alınmış mücver + süzme yoğurt bence hepinize iyi gelecektir. Bu akşam ki programımda vardı fakat saati kaçırınca yarına kaldı. İçim acıyor zaten yiyemedim. yazınca sanki kokusunu aldım gibi geldi.
Yagi iyice alinsada az yemekte fayda var yarin :)Bu arada yağı iyice alınmış mücver + süzme yoğurt bence hepinize iyi gelecektir. Bu akşam ki programımda vardı fakat saati kaçırınca yarına kaldı. İçim acıyor zaten yiyemedim. yazınca sanki kokusunu aldım gibi geldi.
Hoşgeldiniz aramıza ben de buralarda yeniyim 2 gün oldu daha 2 tane de kızınız varmış Allah bağışlasınKullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız 23
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi kiloluyken kötü hissediyorum hiçbi kıyafetim olmuyor
Ekmek yemedim ama, meyve ogunu var kaysi ve erik yedim.hani meyve saati yok gene 4. öğün yapacaktın ve sulu köfte pirinçli biraz fazla olmuş karbo .
güzel bir if günü olmuş kurucum bu zorluğu beraber aşacağız çok iyi gidiyorsun. geçmiş olsun yarın yürüyüş öncesi araya bepantenli pamuk koyarsan ertesi güne düzelmiş olur. ve yürüyüş öncesi kahve için tekrar yazayım 500 ml soğuk suya 1 çorba kaşığı nescafe yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Bak işte böyle tavsiyeler ver, nirvanaya ulaş canım birincilik pesinde koşmak da neYagi iyice alinsada az yemekte fayda var yarin :)
Haklisin canim yuruyus yapmadim sadice ev isi yaparken atigim adim sayisi.Canım yürüyüşün sporun güzel, poğaçayla ziyan etme, ben iyi spor yaptığım zamanlarda daha da dikkat ediyorum spor boşa gitmesin diye
Ben mi yanlış görüyorum, bizim grupta4.500 metre 45 dakika da tamamlandı.
Ancak eve gelebildiğim için akşam yemeği saatini kaçırdım.
Bugünü sabah raporladım kahvaltı ile tamamlamış olduk.
tek öğün kahvaltı, ara öğün sadece 7 adet kırmızı erik.... akşamı boş geçtim...
yarın sabah yürüyüşte görüşmek üzere, ayak 2. parmağı tırnağı diğer parmağın yan tarafını tahriş etti minicik şey canımı çok yakıyor iyi bir duş ve uyku zamanı....
mücveri çok severim ama içinde un var o yüzden belli bir süre es geçmek zorundayım. yağı dert değil keto besleniyorum çünkü ama un olmaz olmazBu arada yağı iyice alınmış mücver + süzme yoğurt bence hepinize iyi gelecektir. Bu akşam ki programımda vardı fakat saati kaçırınca yarına kaldı. İçim acıyor zaten yiyemedim. yazınca sanki kokusunu aldım gibi geldi.
Ceyda güncel kilon ne kadar şu anda?mücveri çok severim ama içinde un var o yüzden belli bir süre es geçmek zorundayım. yağı dert değil keto besleniyorum çünkü ama un olmaz olmaz
emziriyorsun değil mi canım daha bebişin 3 aylık. emzirmek büyük bir artı senin için.Kullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız 23
Bu tarifinizi ben ben koz biber, koz patlican ve koz domatesle, zeytinyagi, limon ,tuz ilavesiyle yapiyorum nefis oluyor.Daha da sağlıklı bir aparatifte söyliyeyim ...
Bunu da yapmadık ama yapacağım.
Ben 35 yıldır ağzıma patlıcan koymadım. Sebebi de 13 yaşında gittiğim kampta 10 gün boyunca sabah öğle ve akşam patlıcan vermeleri idi. Sebze çok sevmeme rağmen patlıcandan nasıl soğuduysam yiyemiyorum. Aradan 35 sene geçti ve yavaş yavaş ısınma turları atıyorum. Bu vereceği tarifi şimdi uyduruyorum ama çok sağlıklı ana öğün olabileceğini de düşünüyorum.
Patlıcan ve biberi közleyin. Eğer ateş imkanınız yok ise evde fırında sulu bir tepside aynı tatta közleyebilirsiniz.
Sonra kabuklarını soyduğunuz biber ve patlıcanı bıçakla kıymaya başlayın iyice lif haline gelene kadar kıyın.
Üzerine süzme yoğurt, zeytin yağı ve tercihen kırmızı acı biber.
son bir kez daha karıştırın....
Muhteşem bir öğün olacaktır. Böyle bir yemek olabilir ama patlıcan yemediğim için bilmiyorum ben edirne tava ciğeri yanında verilen biber ve süzme yoğurttan esinlenip yanına patlıcan koydum. Böyle bir tarif yoksa da CopyrightKazen
hatunisabel bunu yapak
Yagi iyice alinsada az yemekte fayda var yarin :)
mücveri çok severim ama içinde un var o yüzden belli bir süre es geçmek zorundayım. yağı dert değil keto besleniyorum çünkü ama un olmaz olmaz
söylemesem gerçekliğine haa inanamıyorum çünkü.Ceyda güncel kilon ne kadar şu anda?
Tekrar hos geldin aramiza,Kullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?