Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi istirahatler ve gecmis olsun :)

Tekrar hosgeldiniz aramiza :)

Üzüldüm ortağım akşam yemeği yiyememene
Zerdeçallı &tarçınlı süt içsen? Hem metabolizma hızlandirici, hem de kıtlık psikolojisine girmemiş olursun. If ben de denemiştim çeşitleri var epey. Belki bozmaz diyeti

Yagi iyice alinsada az yemekte fayda var yarin :)

Hoşgeldiniz aramıza ben de buralarda yeniyim 2 gün oldu daha 2 tane de kızınız varmış Allah bağışlasın

Ekmek yemedim ama, meyve ogunu var kaysi ve erik yedim.

Daha da sağlıklı bir aparatifte söyliyeyim ...

Bunu da yapmadık ama yapacağım.

Ben 35 yıldır ağzıma patlıcan koymadım. Sebebi de 13 yaşında gittiğim kampta 10 gün boyunca sabah öğle ve akşam patlıcan vermeleri idi. Sebze çok sevmeme rağmen patlıcandan nasıl soğuduysam yiyemiyorum. Aradan 35 sene geçti ve yavaş yavaş ısınma turları atıyorum. Bu vereceği tarifi şimdi uyduruyorum ama çok sağlıklı ana öğün olabileceğini de düşünüyorum.

Patlıcan ve biberi közleyin. Eğer ateş imkanınız yok ise evde fırında sulu bir tepside aynı tatta közleyebilirsiniz.

Sonra kabuklarını soyduğunuz biber ve patlıcanı bıçakla kıymaya başlayın iyice lif haline gelene kadar kıyın.

Üzerine süzme yoğurt, zeytin yağı ve tercihen kırmızı acı biber.

son bir kez daha karıştırın....

Muhteşem bir öğün olacaktır. Böyle bir yemek olabilir ama patlıcan yemediğim için bilmiyorum ben edirne tava ciğeri yanında verilen biber ve süzme yoğurttan esinlenip yanına patlıcan koydum. Böyle bir tarif yoksa da Copyright Kazen

hatun isabel bunu yapak

Ben mi yanlış görüyorum, bizim grupta Kazen mi var?

mücveri çok severim ama içinde un var o yüzden belli bir süre es geçmek zorundayım. yağı dert değil keto besleniyorum çünkü ama un olmaz olmaz

emziriyorsun değil mi canım daha bebişin 3 aylık. emzirmek büyük bir artı senin için.

Bu tarifinizi ben ben koz biber, koz patlican ve koz domatesle, zeytinyagi, limon ,tuz ilavesiyle yapiyorum nefis oluyor.
Yogurtlada olur , cok da guzel olur.
Diyet seruveninizde size yardim eden esinize de takimimizdan sevgiler isabel

Yagi iyice alinsada az yemekte fayda var yarin :)
mücveri çok severim ama içinde un var o yüzden belli bir süre es geçmek zorundayım. yağı dert değil keto besleniyorum çünkü ama un olmaz olmaz

mücverden yola çıkıp zaten olmayacak dediniz diye size yukarıda başka tarif verdim ya ....

bu arada mücvere de un konduğunu da öğrensin bilmeyenler.....

Tekrar hos geldin aramiza,
bende senin yaslarinda 2 kiz annesi ev hanimiyim.
Cok ortak yanimiz varmis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…