Bugün 4 tane fıstık yedim aklıma sen geldin Bahar'cim
Böyle yemek varken niye illa ki ezmesini arıyor acaba diye düşünüyordum
çok güzel afiyet olsun hani bal yok mu bugün? su mesajınıda gördüm.Menüm:
Sabah 9.00 şekersiz çay 4 işlenmemiş fıstık
11.00 çeyrek dilim karakılçık ekmeği biraz peynir, salatalık, 4 zeytin, 2 biber yine çay
13.00 duble Türk kahvesi yanında 2 hurma
17.00 dünden kalan bir parça sade tavuk (s boy iki yumurta büyüklüğünde) , marula sarip yedim, yanında fırınlanmış kabak (yarım kabak kadar) 3.kaşık yoğurt
18.00 bir avuç kiraz iki fincan çay
limonlu gazoz yerine sade soda hatta mineralli su tercih etmelisin şeker oranları çok yüksek canım.İyi akşamlar herkese
Sabah:
yarım tabak menemen
Yeşil çay
1 dilim kepekli ekmek
Akşam
Ton balıklı salata
Limonlu gazoz
Karpuz
Su: 2.7 L
Spor:
10000 adım 500 p
18 dakika HİİT antrenman 180 puan
92 adet merdiven 27 p
Toplam 707 puan
tabiki var canım ben kaptan yardımcısı ceyda. senden ricam 1. sayfadaki kuralları dikkatlice okuman ve katılım formunu bizim için doldurman sonra beraber zayıflamaya başlayabiliriz.Merhaba hanımlar yeriniz varmı
23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım ve hamileyken aldığım kiloları vermek istiyorum kilom 93 hedefim 70
çok güzel afiyet olsun hani bal yok mu bugün? su mesajınıda gördüm.
limonlu gazoz yerine sade soda hatta mineralli su tercih etmelisin şeker oranları çok yüksek canım.
Arada sesini duyayim diye yaziyorum, masallah canim , guzel haberlerle gel :))Canmmmm.tesekkur ederim şimdilik iyi gidiyor.agirlastim baya 8 aya
Ya girdim. Önümüzdeki Perşembe kontrole gideceğim.sen nasilsin
Hos geldin.Merhaba hanımlar yeriniz varmı
23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım ve hamileyken aldığım kiloları vermek istiyorum kilom 93 hedefim 70
hani meyve saati yok gene 4. öğün yapacaktın ve sulu köfte pirinçli biraz fazla olmuş karbo .Sabah: 1 pogaca 1 yumurta 1 dilim peynir.
Ara: 3 kayisi, 2 erik.
Oglen: 1 tabak sulu kofte. Salata.
Aksam: menemen, yarim dilim ekmek, karpuz.
Su: saymadim
Spor: 100 suguar, 8000 adim.
bnnu
güzel bir if günü olmuş kurucum bu zorluğu beraber aşacağız çok iyi gidiyorsun. geçmiş olsun yarın yürüyüş öncesi araya bepantenli pamuk koyarsan ertesi güne düzelmiş olur. ve yürüyüş öncesi kahve için tekrar yazayım 500 ml soğuk suya 1 çorba kaşığı nescafe yağ yakımını hızlandırıyormuş.4.500 metre 45 dakika da tamamlandı.
Ancak eve gelebildiğim için akşam yemeği saatini kaçırdım.
Bugünü sabah raporladım kahvaltı ile tamamlamış olduk.
tek öğün kahvaltı, ara öğün sadece 7 adet kırmızı erik.... akşamı boş geçtim...
yarın sabah yürüyüşte görüşmek üzere, ayak 2. parmağı tırnağı diğer parmağın yan tarafını tahriş etti minicik şey canımı çok yakıyor iyi bir duş ve uyku zamanı....
Canım yürüyüşün sporun güzel, poğaçayla ziyan etme, ben iyi spor yaptığım zamanlarda daha da dikkat ediyorum spor boşa gitmesin diyeSabah: 1 pogaca 1 yumurta 1 dilim peynir.
Ara: 3 kayisi, 2 erik.
Oglen: 1 tabak sulu kofte. Salata.
Aksam: menemen, yarim dilim ekmek, karpuz.
Su: saymadim
Spor: 100 suguar, 8000 adim.
bnnu
Ben üşeniyorum kendime diyet tarif yapmaya. Ya da zaten tadı güzel oluyor. Onla uğrasacagima ayrı ayrı yerim diyorum o yüzden yazmıştım canım.hahahahaha. cunku yemek programinda tatli kasigi olcusuyle yazilmis ezme ve ben 1 tk ezme kac fistiga denk geliyor bilmiyorum. tek sebebi bu aslinda
beğendim canım çok güzel.İyi akşamlar herkese
bugünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim kaşar peyniri
1 tk lor peyniri
1 tk kaymak
1 çk bal
1 ince dilim ekmek
ikindipiknikteydik
3 cağ kuzu şiş 4 de olabilir hatırlayamadım ,ekmeksiz
3 köfte
1 tavuk kanat
su: 2.5 lt
Spor: bol yürüyüş yaptım aynı zamanda ev ve bebek işleri ( bebekle dışarıya çıkmak müthiş zor , pert oldum ve yatıyorum hemen)
Yawrukush CEYDOS Milana firuze
7 kilo muHeeee bende 10 kilonun 7 sini verdim :)))
Bu arada akşam yürüyüşü öncesi 1 avuç filtre kahve ...
Eki Görüntüle 2661397
Ben üşeniyorum kendime diyet tarif yapmaya. Ya da zaten tadı güzel oluyor. Onla uğrasacagima ayrı ayrı yerim diyorum o yüzden yazmıştım canım.
Mesela yoğurt meyve baldan dondurma yapmak ya da portakali kurutup bir tarafini erimiş bitter çikolata batırıp çikolatası donunca yemek, ha bir de şey var hurma kayısı vs. bızzt yapıp ortasına ceviz koyup top yapmak
mantıksız geliyo bana o yüzden öyle şeyleri ayrı ayrı yiyorumaynı kalori 0 uğraş
Hosgeldin canim, yerimiz var, Ismim Ozge, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.Merhaba hanımlar yeriniz varmı
Hurmayı görünce balı boşverdimçok güzel afiyet olsun hani bal yok mu bugün? su mesajınıda gördüm.
limonlu gazoz yerine sade soda hatta mineralli su tercih etmelisin şeker oranları çok yüksek canım.
Ha ha aynen ben de Nescafe filtre değil de o Nescafe içicemBayagi 1 avucmus, ben gunde 1 lt filtre kahve ictigimden bana aperatif gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?