oturmamış kilo deyip teselli ediyorum kendimi inşallah 2 haftaya düzelmiş olurum.Canım benim ya, kıyamam nasıl kötü hissettirir. Ama çok yolculuk yaptın ya ödem de olabilir. Hemencecik kurtulursun inşallah ceydoşum
6 yıldır kedi sahibiyim ve onlarla uymamak gerektiğini öğrendim. tek ise çok sorun değil ama benim gibi çoksa asla aynı oda olmaz ben gözümü kapadığım anda başlıyorlar kovalamacaya.Dün çok uykusuz kaldım. Bugün de çaylar yüzünden uykum gelmiyor. Aslında iyi bir uyku da şart kilo vermek istiyorsak. Buranın suyundan filan heralde çay öyle güzel ki dayanamadım
Yarın dikkat edicem kızlar bu konuya
Not: uykusuzluk sebebim de kedi misafirimiz. Dün aynı odada uyumaya kalkmıştım onunla
Tam kendisini uyuttum ben de yattım. Ben uyumayı beklerken yatağa sıçradı. Çok korktum alışkın olmadığım için. Sonra biraz sevdim yeniden uyudu. Ben uyuyayım derken baktım yine bir tıkırtı
6 yıldır kedi sahibiyim ve onlarla uymamak gerektiğini öğrendim. tek ise çok sorun değil ama benim gibi çoksa asla aynı oda olmaz ben gözümü kapadığım anda başlıyorlar kovalamacaya.
Kuzenimin gelinlik gormesine gitmistik bahanem bu ama yarin duzelirafiyet olsun çok güzel olmuş.
ah be canım çok üzüldüm. geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsın. hemen el altından sana kocakarı ilacı tarifi vereyim. bir büyük diş sarımsağı kızgın bıçakla bolca deliyorsun sonra onu fitil gibi kullanıyorsun gece yapmadan yap bunu bir kaç gün toparlarsın.
o börek ne ola olmamış. M MaviFeslegen kes kuzuma ceza
omlet çok hoşuma gitti nihayet tost dışı beslendin. protein aldın. diğerleride güzel.
anam o kadar etki ediyor mu klima bilmiyordum. bence soğuk bişey içmişsindir ondan olması daha muhtemel.mercimek ve ekmek ikiside karbo sınıfı bir arada olmamış ama ceza yok.
tansu bebeğim canım kızım neden menülerin bu kadar dengesiz bugün günlerden pazar sen yenmemesi gereken her şeyi yemişsin. lahmacun, çiğ köfte nerede yapıldığı beni ilgilendirmiyor safi bulgur mu evet, akşam yemeğinde de pilav 3 kaşıktan fazla fotoyu büyüttüm salatanın altına gelen kısmı keşfettim. sana sıkı ceza lazım. @Aomine Daiki hadi ceza kes tansuya
Es etiketlemeyende bugunMenüm:
Sabah 9.00 şekersiz çay 4 işlenmemiş fıstık
11.00 çeyrek dilim karakılçık ekmeği biraz peynir, salatalık, 4 zeytin, 2 biber yine çay
13.00 duble Türk kahvesi yanında 2 hurma
17.00 dünden kalan bir parça sade tavuk (s boy iki yumurta büyüklüğünde) , marula sarip yedim, yanında fırınlanmış kabak (yarım kabak kadar) 3.kaşık yoğurt
18.00 bir avuç kiraz iki fincan çay
Es etiketlemeyenlerde bugun 2İyi akşamlar herkese
Sabah:
yarım tabak menemen
Yeşil çay
1 dilim kepekli ekmek
Akşam
Ton balıklı salata
Limonlu soda
Karpuz
Su: 2.7 L
Spor:
10000 adım 500 p
18 dakika HİİT antrenman 180 puan
92 adet merdiven 27 p
Toplam 707 puan
Hosgeldin canim umarim hep birlikte zayiflarizMerhaba hanımlar yeriniz varmı
23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 3 ay önce doğum yaptım ve hamileyken aldığım kiloları vermek istiyorum kilom 93 hedefim 70
Kaptanim yulaf koy yada sadece yumurta ile yap ben yapmistim bayagi guzel oldumücveri çok severim ama içinde un var o yüzden belli bir süre es geçmek zorundayım. yağı dert değil keto besleniyorum çünkü ama un olmaz olmaz
Babamin zeytinyagi fabrikasi var bu zamana kadar yedigim zyaglarina 10 basar 100 sifir katkintisizişte bunu eklemeyi unutmuşum ama mantıklı..... inanın süper bir şey olur bence....
ohh zeytinyağı birde kendi bahçemizin ki aman aman aman
Oğlumla tekrar yürüyüşe çıktımPazar menüm
Sabah
4 tane az yağda pişmiş sigara böreği, domates, salatalık
Öğle
2 haşlanmış yumurta, çeyrek avakado, bir parça peynir, domates, salatalıkla salata yaptım, yeşil çay
ARa
10 çiğ badem, filtre kahve
Akşam
100gr kadar ton balığı, kuru soğan, roka, maydanozlu salata
Ara
1 kuru incir, 1 ceviz
Su: 2,5 lt
Spor: 7000adım: 350puan
M MaviFeslegenArrietty_
Emziriyorm canım ama şuan memleketteym pek koşturma olmuyorSagol canim, bencede avantaj bu yasta kilo vermek daha kolay, gerci bu ara yasiminda yarari yok bana.
Bence hizlica ulasirsin hedefne zaten 2 cocuk demek bol hareket demek, bide emziriyormusu? Oyle kilo daha kolay gidiyor.
Hosgeldin canim umarim hep birlikte zayiflariz
Hoşbuldm canım evet biliyorumMotivatedAlready Begonya2
Kizlar sizi esleyim mi verdigimiz kilo yuzdesine gore yarisma yapiyoruz
Menulerimizi paylasiyoruz yorumlayip etiketliyoruz
Tabi ki olur, çok mutlu olurum fakat biz deneme sürecinde değil miyizMotivatedAlready Begonya2
Kizlar sizi esleyim mi verdigimiz kilo yuzdesine gore yarisma yapiyoruz
Menulerimizi paylasiyoruz yorumlayip etiketliyoruz
Çok geçmiş olsun canım.Kahvaltı
2 kaşık menemen
1 dilim.ekmek
Akşam
1 kase mercimek.corbasi
1 dilim ekmek
Su 1 buçuk litre
Spor malesef
Eşim gece klimanın derecesini düşürmüş. Midemi usutmusum bütün gün kıvrandım
Melegimkorusun
Tamam canım yarın yaparım fazlasıyla hakettimKahvaltıdan sonra toparladın canım.masallah tebrik ederim.
Her yediğin börek için 40 tane zıpla canım.
Umarım.insafliyimdir.
Hoşgeldin takımımızaKullanıcı Adı :L O L
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız 23
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 3 yaş ve 3 aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.72
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :Hamilelik sebebi ile
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendimi kiloluyken kötü hissediyorum hiçbi kıyafetim olmuyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi ? Evet çok önce katılmıştım
Off canım yaa o kadar yola ödemdir o. Bir de Ketoyu bıraktıysan onunda çok etkisi var bence geçen hafta Benim o kadar fazla gelmemhızlı gitmedi daha. erzincandan son bildirimim 61,6 idi farka gel filiz.yemin ederim tek günahım 2 bira başka yok.annem geldiğimden beri beni yiyor bişey yemiyorsun böyle olmaz diye. o derece yani
HoşbuldmHoşgeldin takımımıza
Ya ben sahilde gezerken dondurmalı helva mı ararsın közde mısır kaynamış meyveli dondurma iç geçire geçire baktımBu arada yağı iyice alınmış mücver + süzme yoğurt bence hepinize iyi gelecektir. Bu akşam ki programımda vardı fakat saati kaçırınca yarına kaldı. İçim acıyor zaten yiyemedim. yazınca sanki kokusunu aldım gibi geldi.
Ben 10 yil texasta yasadim, etin ana vatani, barbekuden, steak'e , mexican restoranlardan, hamburgerin babasina..orada ilk karnım acıktığında yemek yemeğe bir mekana girip verdiğim siparişi ve yaşadığım rezilliği düşünüyorum da düşman başına.... Ara sokakta bir mekan girdim tost istedim. Adam gerçekten sadece tost mu diyor evet dedim tost, bunu neyini anlamıyor ki ! yanına birde kola söyledim. Amerika'da ilk günüm ama ....
bir geldi bizim tost ile kola, ekmeği sağa çevir yok sola çevir yok. Ulan dedim bu salağa ben sade dedim kaşarlı yani kesin lavuk beni anlamadı : )))))) sonra jeton düştü tabe.... tost bizim tost değil !
sonra baktım öyle aç kalacağım, burgerlara dadanmaya başladım, yahu bir bakıyorum burger kingte yiyen için hep yabancı, hani meşhurdu len burada ? dedim oralarda da yenmez
sonra sonra gerçek hambugerciyi keşfettim ve o güne kadar hamburger yemediğimi anladım. Dönem dönemde Panera Bread'te yerdim.
yahu akşam yemeği yemedik konuya bak
Aa geçmiş olsun canım ben de yaşadım çok kötü bişeyKahvaltı
2 kaşık menemen
1 dilim.ekmek
Akşam
1 kase mercimek.corbasi
1 dilim ekmek
Su 1 buçuk litre
Spor malesef
Eşim gece klimanın derecesini düşürmüş. Midemi usutmusum bütün gün kıvrandım
Melegimkorusun
Hoşgeldin canım senin profil fotoğrafın hareketli ne kadar değişikmiş öyle özellik olduğunu bilmiyordumHoşbuldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?