Bas agriniz nasil oldu?aynen öyle .... Bu arada sabah baktım tartıya keyfim acayip yerinde zaten hissediyorum da durun durun cuma ne olacak onu merak ediyorum ben.
saat 3 te ilk öğünü yedim. Şimdi kahve içiyorum sonra sağlam bir yürüyüş...
güneş olmadığı için akşam üzerini beklememe gerek yok
Gecmis olsun canim, simdi nasilsin?Sabah hiç bişeyim yoktu. Öğlen oğlumu uyutunca bence uzandım ve sağ ayağım sakat uyandım. Üzerine basamıyorum bilekten bükemiyorum acaip ağrıyo. Seke seke geziyorum resmen
Baharcim dun 14bin kusur adim yaptim, 14.999 da birakacaktim uyuyakalmisim :)
Saat 12den sonrada gun donmusyeni gune sifirlamis saat ama 14999 yapip sanimi yurutecektim olmadi :))
Ama ne azmettim dun cocuklari esim uyuttu..ay çok tatlısın :))) ben bugün 9küsurda kaldım, akşama çıksam çıksam 11'e çıkarım. senin şanın hep yürüyor maaşallah her gün çok yürüyorsun
Kaç adım oldu şekerim benim 7bin ama dışarıda şarjım bitti tahmini 3bin daha yürümüşümdür 8 de de çıkıcam yürümeye bekliyorum rekora yarışacaklarıBen varim :))
Bazi uyelerimiz izinde sevgilibirde takımda kimler varsa bana onları etiketleyerek listeler misiniz ?
Canim nasilsin :)Evet diyetisyenler işini iyi biliyor ama bende etkisi farklı oldu. Bunu onun da ön görmesi zordu bence.
En iyisi kendi sistemim :)
Canımdan kıymetli değil hiç bir şey
14230lu bir sey hatirliyorum en son uyudum kaldim...:)Kaç adım oldu şekerim benim 7bin ama dışarıda şarjım bitti tahmini 3bin daha yürümüşümdür 8 de de çıkıcam yürümeye bekliyorum rekora yarışacakları
Ama şuan pertim 2 saattir temizlik yapıyorum
Anaa daha benim 150 zıplama mı var
Geçen hafta çok kötüydümCanim nasilsin :)
Burada beraber iyi oluruz canim :)Geçen hafta çok kötüydüm
Bugün daha iyiyim
Çok daha iyi olurum umarım
Sen nasılsın özgecim?
Nasıl gidiyor kilo verimi?
Teşekkürler, ben de yenir diye biliyorum pirinç olarak da basmati yenir ama dediğin gibi porsiyon ve sıklık olayını abartmadanMerhaba görünce bildiğimi aktarmak istedim. Evet bulgur pilavı diyet listelerde yer alır ama 2 haftada yada haftada 1, max 3 yemek kaşığı. Yemek kaşığıyla tabağa alıp tatlı kaşığıyla yenirse doyma hissi daha çabuk oluşuyor
eheheBurada beraber iyi oluruz canim :)
Bende iyiyim suan cocuklarin kavgasinin tam ortasindayim.
Kilo vermem guzel gidiyor, sen daha iyimisin?
Evet benimkilerinde arasi 3bucuk yas, cok az olmus yas farki onu sonradan farkettim :)))ehehe
Onların kavgaları çok eğlenceli oluyor yaa
Bende de 2 erkek yeğen var araları 3,5 yaş
Haydutlar
Şükür daha iyiyim
Bağırsaklarım bozulunca çökmüştüm
2. Beynimiz diye boşuna demiyorlar
Şimdi çok az bir etkisi kaldı
Aman sağlıklı olalım
Kilo verilir zaten
canım ben bu ara instagramda doktor rengin börekçiyi takip ediyorum. beslenme üzerine çok güzel paylaşımlar yapıyor.Yawrukush öncelikle alanın olduğu için sana, ve beraberinde de ilgili arkadaşlara sormuş olayım: beslenme ve spor, ya da genel olarak doğru düzgün yaşam biçimi üzerine önerebileceğiniz kitaplar (akademik veya değil) var mı? bugün bir dolandım kitapçıda, 'sağlık' kısmına baktıkça sinirim bozuldu. 1 günde 2 kilo ver diye kitap gördüm ya. hepsi 'hemen nasıl zayıflarız' üzerineydi. ben daha çok vücut için ne iyidir ne değildir üzerine bir şeyler arıyorum. birkaç ay önce annem istediği için tahıl beyin serisini almıştım bir ona göz atacağım örneğin. 
edit: ay tam lafının üzerine gelmişim, diğer kitabım da beyin ve bağırsak :)
Ssence yas farki ne kadar olmali canimEvet benimkilerinde arasi 3bucuk yas, cok az olmus yas farki onu sonradan farkettim :)))
Eski yuzucu gunlerimden ilk antrenorum, kendisi diyetisyendir ayni zamanda, Turkiye'ye bagirsak diyetini ilk getiren kisilerden.
Kesinlikle bagirsaklarimiz 2. beynimiz...
Şöyle kaptanım ben suyunu bşraz fazla koyup rondodan geçirşyorum böyle lapa gibi oluyor.. Ben seviyorum mercimeği.. Bazen soğan sarmısakta koyarım lezzetli oluyır.. Tabi aile yemeği olarak değil dşyet yemeği olarakp ölçüsünü anlamadım p ile bütün ölçüleri yorgun beynimden geçirdim ııh yok çıkmadı valla. o hariç olmuş
çikolataya zaafım var bişey demiyorum.
sınır getirdik canım ya 2 dilim ekmekten fazlasını cezaya tabi yaptık.
yok yok ben atladım böyle devam et. ama emzirme için karbonhidrat çok gerekmiyor.sıvı tüket bolca.
alma sen ver eşi sensin.
mercimek nasıldı kuru kuru lezzetli mi? yani haşlanmış ama kuru.
Canim akademik olarak hala tuttugum bir kitap onerim yasam boyu spor kitabi , her okudugumda farkli bir sey buluyorum bilgi olarak.Kitabin yazari universiteden hocam.Yawrukush öncelikle alanın olduğu için sana, ve beraberinde de ilgili arkadaşlara sormuş olayım: beslenme ve spor, ya da genel olarak doğru düzgün yaşam biçimi üzerine önerebileceğiniz kitaplar (akademik veya değil) var mı? bugün bir dolandım kitapçıda, 'sağlık' kısmına baktıkça sinirim bozuldu. 1 günde 2 kilo ver diye kitap gördüm ya. hepsi 'hemen nasıl zayıflarız' üzerineydi. ben daha çok vücut için ne iyidir ne değildir üzerine bir şeyler arıyorum. birkaç ay önce annem istediği için tahıl beyin serisini almıştım bir ona göz atacağım örneğin. 
edit: ay tam lafının üzerine gelmişim, diğer kitabım da beyin ve bağırsak :)
Evet cnm 2 pusn.. Benm kızın gündüz uykuları acayşp bozuldu şuan ancak bunh yapabiliyor umZiplamak 2 puansa deneyim
Porsiyon kaptanim
Ilk sayfada var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?