Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bas agriniz nasil oldu?
Cok iyi gidiyorsunuz, cuma harika bir eksi gelecek..

Baharcim dun 14bin kusur adim yaptim, 14.999 da birakacaktim uyuyakalmisim :)
Saat 12den sonrada gun donmusyeni gune sifirlamis saat ama 14999 yapip sanimi yurutecektim olmadi :))

ay çok tatlısın :))) ben bugün 9küsurda kaldım, akşama çıksam çıksam 11'e çıkarım. senin şanın hep yürüyor maaşallah her gün çok yürüyorsun

ay çok tatlısın :))) ben bugün 9küsurda kaldım, akşama çıksam çıksam 11'e çıkarım. senin şanın hep yürüyor maaşallah her gün çok yürüyorsun
Ama ne azmettim dun cocuklari esim uyuttu..
Ben hop disari attim kendimi gecenin 10unda..
Eve geldim esim soka girdi, sen disarida miydin ben uyudun yukarida sandim diyor :)
Ahahah 14bin yaptim eve geldim nasilsa evde tamamlarim dedim, yeni bir diziye basladik dun , hooop izlerken uyumusum iyi mi :)

Kaç adım oldu şekerim benim 7bin ama dışarıda şarjım bitti tahmini 3bin daha yürümüşümdür 8 de de çıkıcam yürümeye bekliyorum rekora yarışacakları

Ama şuan pertim 2 saattir temizlik yapıyorum

Anaa daha benim 150 zıplama mı var

14230lu bir sey hatirliyorum en son uyudum kaldim...:)

Selam
bugünki menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase mantar çorbası
1 p etli nohut
100 gr yoğurt

Akşam:
1 kase tarhana çorbası

Su: 2.5 lt yapacağım şu an 1.5
Spor:3300 adım (öğle arası yürüdüm)

Yawrukush CEYDOS Milana firuze
Eşim dünki menünü yazdım mı , ben göremedim diye hatırlıyorum

Geçen hafta çok kötüydüm
Bugün daha iyiyim
Çok daha iyi olurum umarım
Sen nasılsın özgecim?
Nasıl gidiyor kilo verimi?
Burada beraber iyi oluruz canim :)
Bende iyiyim suan cocuklarin kavgasinin tam ortasindayim.
Kilo vermem guzel gidiyor, sen daha iyimisin?

Teşekkürler, ben de yenir diye biliyorum pirinç olarak da basmati yenir ama dediğin gibi porsiyon ve sıklık olayını abartmadan

Burada beraber iyi oluruz canim :)
Bende iyiyim suan cocuklarin kavgasinin tam ortasindayim.
Kilo vermem guzel gidiyor, sen daha iyimisin?
ehehe
Onların kavgaları çok eğlenceli oluyor yaa
Bende de 2 erkek yeğen var araları 3,5 yaş
Haydutlar
Şükür daha iyiyim
Bağırsaklarım bozulunca çökmüştüm
2. Beynimiz diye boşuna demiyorlar
Şimdi çok az bir etkisi kaldı
Aman sağlıklı olalım
Kilo verilir zaten

Evet benimkilerinde arasi 3bucuk yas, cok az olmus yas farki onu sonradan farkettim :)))
Eski yuzucu gunlerimden ilk antrenorum, kendisi diyetisyendir ayni zamanda, Turkiye'ye bagirsak diyetini ilk getiren kisilerden.
Kesinlikle bagirsaklarimiz 2. beynimiz...

Yawrukush öncelikle alanın olduğu için sana, ve beraberinde de ilgili arkadaşlara sormuş olayım: beslenme ve spor, ya da genel olarak doğru düzgün yaşam biçimi üzerine önerebileceğiniz kitaplar (akademik veya değil) var mı? bugün bir dolandım kitapçıda, 'sağlık' kısmına baktıkça sinirim bozuldu. 1 günde 2 kilo ver diye kitap gördüm ya. hepsi 'hemen nasıl zayıflarız' üzerineydi. ben daha çok vücut için ne iyidir ne değildir üzerine bir şeyler arıyorum. birkaç ay önce annem istediği için tahıl beyin serisini almıştım bir ona göz atacağım örneğin.

edit: ay tam lafının üzerine gelmişim, diğer kitabım da beyin ve bağırsak :)

canım ben bu ara instagramda doktor rengin börekçiyi takip ediyorum. beslenme üzerine çok güzel paylaşımlar yapıyor.
ben bu diyetisyen listesine başlamadan önce kan tahlili verdim.
rengin hocanın tavsiyeleri ile beslenirken.
şekerim-kolestrolüm-demirim falan
hepsi o kadar iyi değerlere gelmiş ki

Ssence yas farki ne kadar olmali canim

Şöyle kaptanım ben suyunu bşraz fazla koyup rondodan geçirşyorum böyle lapa gibi oluyor.. Ben seviyorum mercimeği.. Bazen soğan sarmısakta koyarım lezzetli oluyır.. Tabi aile yemeği olarak değil dşyet yemeği olarak

Canim akademik olarak hala tuttugum bir kitap onerim yasam boyu spor kitabi , her okudugumda farkli bir sey buluyorum bilgi olarak.Kitabin yazari universiteden hocam.
Bunun haricinde ingilizce kitap tavsiyesi verebilirim istersen..Turkceye cevrilmis olanlari vardir mutlaka..
Birde mark's daily apple web sitesini tavsiye ederim cok guzel bilgilere ulasabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…