bende yazayım
yine hafif cozuttum,cumaları cozutuyom genelde:))
sabah 1dil greyfurt
omlet,sal-domts,peynir,zeytin,az tahin-pekmez,az reçel,2dl ekmek
öğle:nohut-bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli ,çorba
ara:1parça çikolata,kakaolu süt,kızılcık reçeli,1 dl ekmek,1avuç fındık
akşam: çorba,yoğurt,salata
ara:meyve
hem çikolata hem kakaolu süt sanırım üstüne reçel birraz ipin ucu kaçmış:))
ya markete gittim gofret,kek ne varsa aldım,sonra hepsini geri koydum:)) en iyisi eve gidip reçel yiyim dedim:))
haftada 1 cozutmazsam motivem düşüo canım ya tatlısız yapamıyom:)
hatta sabah anneme kalbura bastı tatlısı varya şerbetli,ondan yapsana dedim hehe çok özledim ev baklavası,tatlısı oyoyyyyyy
süpersin hasretim.sizin kilonuz az olduğu için verdiğiniz kiloda gayet normal.yazdim canim son iki günüm kötüydü 500 gr vermisim,haftada 1.5 kilo verebiliyosan öpde basina koy :) zaten 1 kilodan fazlasi sagliksiz diyolar
hasretimmm tebrikler canımmmmm
mersa 1kilo ideal canım iyisin sen
günaydın kızlar ...siteye giremiyorum sabahtan beri ya siniirm bozuldu...
hepiniz vermişsiniz tebrik ediyorum hariaksınız..
ben maalesef çok şişim regl oclam bugünlerde moralimde bozuk zaten diyet modunda değilim bu aralar kusura bakmayın bu hafta +dayım ama haftaya kadar toplancam söz...
selam kızlar
siteye giremiyorumm sinir oldumm..alıntılarım gitti hep
moralim yerinde..hepimiz güzel kilolar vermişizz..süperr..
bende ticerı değiştirdimm..ama 7 nisanda başlamıştım benn..buraya yeni üye oldumm..başlangış kilom onun için 91.4...
bakalım olmuş mu??
selam kızlar,
ya benim internette problem var, ya da burda, dün akşam da giremedim kk ya, yediklerimi de yazamadım..
bu arada herkes kilo vermiş, tebrik ediyorum hepinizi şekerler.. ben de bugün kilomu yazayım da, artık inş bu akşam bi aksilik çıkmazsa raporlarımı vermeye başlıym.. 88.50 kiloyum
bende geldiiim sonundaaa :)
süpersin canım yaaa. ne güzel gece bile sohbet etmişsiniz ben sabah 6da uyandığım için erkenden uyuyorum. halbuki ne çok severim gece yapılan sohbetlerii
harikaaaaa
ne sohbeti kimse yokki valla bizim eski takımda muhakkak nöbetçi birileri olurdu .bakıyorum kimsecikler yok bende gece bekçiliği yapıp takımı bekliyorum.ben yaz döneminde çok fazla giremiycem demiştim ya şimdi çok giriyorumki şimdiden o günlerin telafisini yapıyorum.
ya markete gittim gofret,kek ne varsa aldım,sonra hepsini geri koydum:)) en iyisi eve gidip reçel yiyim dedim:))
haftada 1 cozutmazsam motivem düşüo canım ya tatlısız yapamıyom:)
hatta sabah anneme kalbura bastı tatlısı varya şerbetli,ondan yapsana dedim hehe çok özledim ev baklavası,tatlısı oyoyyyyyy
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................13.TAKIM (1,06 %):118:
İKİNCİ ...................2.TAKIM (0,78 %):119:
ÜÇÜNCÜ ...............4. TAKIM (0,75 %)
ilk 3 teyiz az bi farkla 2.liği kaçırmışız kızlar tebrikler :)
senin yüzdeni düzelttim Annacım.
bozma moralini regl den dolayı böyledir haftaya daha çok ekside çıkarsın dikkat ettinmi inş.
reglmmmm şişiiiimmm((
bende geldiiim sonundaaa :)
ANNAcımm sıkma canını sakınn, ben senin menüleri beğeniyorum azminle haftaya - ye geçersinn.
bugün:
sabah kepek ekmeğine tost, çay
okulda 3-4 eti form bisküvi, çay
öğlen 1 dilim ekmekle, dom salt pey zeyt (kahvaltı)
ara yapmadım
akşam 3-4 tane kanat ızgarayla salata ve yoğurt düşünüyorum, 1 kaşık da pilav olabilir
yatmadan yeşilçaayy
bende yazayım
yine hafif cozuttum,cumaları cozutuyom genelde:))
sabah 1dil greyfurt
omlet,sal-domts,peynir,zeytin,az tahin-pekmez,az reçel,2dl ekmek
öğle:nohut-bulgur pilavı,yoğurtlu brokoli ,çorba
ara:1parça çikolata,kakaolu süt,kızılcık reçeli,1 dl ekmek,1avuç fındık
akşam: çorba,yoğurt,salata
ara:meyve
site kilitlendi heralde...maydonoz suyumu hmm işe yarıyosa bende yapim bari...sağol canımevet öğleden beri bende giremedim .sorun benim internette sandım ama herkes aynı durumdaymış.bozma moralini bende regli olmuşum ben hile yaptım 2 gündür maydonoz suyu içiyorum belki o yüzden kilo vermiş görünüyorumdur.
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................13.TAKIM (1,06 %):118:
İKİNCİ ...................2.TAKIM (0,78 %):119:
ÜÇÜNCÜ ...............4. TAKIM (0,75 %)
ilk 3 teyiz az bi farkla 2.liği kaçırmışız kızlar tebrikler :)
bugunki rezil menümü yazayımm
sabah domates, 1kepçe çorba, peynir dereotu ve 1 dilim ince kepekli ekmek
ara: süt
öğle: 1.5 lahmacun
akşam: çorba, 1 ızgara tavuk pirzola,
2 kesme baklavaa
1 litre su içtim şimdiye kadrrr..2 fincan da still tea..bol yürüyüş yaptım ama spordan saymıyorumm..
su içmeye devam edicemm:)mekiğe başlıycamm..sezecik yaram izin verirssee..hafif koşsam karıncalanıyodaaa:26:
canım hoşgeldin ,sende başla bence bir an önce rapor vermeye valla buraya yazacam diye hiç bişey aşıramıyorum yiyince yemedimde diyemiyorum bana çok faydası oldu 1 haftada.bak sen gör bak sen benden hızlı kilo vereceksin incecik çıtır olacazzz.(75 kilo hedefle nasıl çıtır olacaksam)
.
iyigeceler tatlışlar,
3. olmuşuz :) henüz takıma giremedim ama ben de sevindim bu duruma, inşallah benim de katkım olacak ilerleyen haftalarda..
hemen bugün yediklerimi yazacağım ; ki kötü beslendim beğenmeyeceksiniz kesin..
sabah : 2-3 su bardağı su ve 3 adet siyah kayısı
(uykum vardı düştüm yattım)
akşam üstü : 2 adet wasa , 4 kaşık yoğurt, ve 2 adet salatalık
akşam : 4-5 kaşık tavuklu,patatesli,mantarlı kavurma yemek, 1 dilim kepekli ekmek, 3 kaşık makarna, cacık
birazdan işe gidicem, biliyorsunuz gün devam ediyor benim için, birşeyler daha yemeyi planlıyorum, ama ne yiyeceğimi bilmiyorum
not: yeni taşındım, henüz alışveriş yapamadım, ne sütüm var evde ne meyvem, pazar günü eksiklerimi alacağım ve daha güzel besleneceğim inş... şimdilik bu kdr.. sevgiler
selam kızlarr
denizcim baklava da ödül olsun emziriyoz biz haftada 1kezz olsun okaa:))
çikolataaa..
menü düzensiz ama kötü değil bence,spor imkanın da varmış 3 ay kadar,kesinlikle değerlendir,hem sıkı bi vücudun olur hem daha kolay verirsin kiloları,benim imkanım yok bebekten dolayı,yoksa hiç kaçırmam:)
mersa geçmiş olsun ters bi hareketmi yaptın noldu?
bu arada kızlar boyunuz kaçtı :)
saol canım hiç hareket edemiyorum şu anda ,ama böyle ara sıra oluyor bana akşama doğru açılıyorum.boyum 1.67 bende çikolata gbi 75 kiloda gayet iyi oluyorum tabi 70 olsam süper olur ama ben 75 e razıyım.şimdi bile 85 kilo olduğuma kimse inanmıyor ben o yönden bari şanslıyım orantılı vücudum var kilom 85 civarı ama ben 44 beden kıyafet giyiyorum bazen kalıp darsa 46 giyiyorum.
mersam 75 kilo ilk hedef için gayet iyi bence, ben 75 bile olunca çok güzel oluyorum, elbetteki benim de ilk hedefim 10-15 kg.. sonrasına sonra bakıcaz.. şu aralar ev telaşı,taşıma filan çok dikkat edemiyorum ,hani ediyorum da faydalı şeyler yemem lzm..haftaya tam bir düzene oturturum inş..öpüyorum
bu arada buraya yazmadım sanırım, ben çok büyük bir spor komplexine üyeyim, şimdiye kdr sadece vakit geçirdim orda, kilo verdim aldım,yapamadım..ama temmuza kdr devam ediyor üyeliğim,bi daha yaptırmama ama temmuza kadar çok sık gideceğim.. her türlü sporu yapma imkanım var ama yapmıyorum, ah kafam !!!! buraya hergün gidip gitmediğimi de yazıcam, dövün beni nolurrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?