süper belin ince ozaman,mesela ben 1.65 im ,bu kiloda hala 40beden sıkıyo.42 tam olan var bol geşende. yanikemikler mi iri nedir göbek de var bende ama kalça çok yok:) siz şanslı gruptansınz canım biran önce ideal kilona kavuşursun inş
günaydın kızlarrr,
bu gün spor felan hiç bişey yok .yataktan bir kalktım belim tutulmuş oturamıyorum bile işi gücüde bıraktım yatıyorummmmm
evet spor imkanımı sonuna kadar kullanıcam inşallah.. sadece haftasonları gidemiyorum işte, ben cuma cts çok yoğun oluyorum.. sen de bebişini at pusete çık yürü artık havalar ısındıçikolataaa..
menü düzensiz ama kötü değil bence,spor imkanın da varmış 3 ay kadar,kesinlikle değerlendir,hem sıkı bi vücudun olur hem daha kolay verirsin kiloları,benim imkanım yok bebekten dolayı,yoksa hiç kaçırmam:)
bu arada kızlar boyunuz kaçtı :)
çikolatm senin beslenme düzenin farklı olmak zorunda çalışma saatlerinden dolayı ama seninde dediğin gibi çok iyi olmamış .ben ablayım ablaya kızmak yok söylediklerim için tamammı .
gündüz yediklerin çok az ama akşamda çok kötü olmuş.yemekte mantar tavuk güzel ama içinde patats olmasa çok iyi olurdu.madem makarna yemişsin bari ekmek yemeseydin cacık çok iyiyi.
yeni taşındığın için düzensizliklerin vardır sen her şeyi yoluna koyarsın sana güveniyorum.
benimde aynı en az olabilecğim kilo 70 ama 75 e razıyım.seninle boylrımızda yakın heralde yada sen benden biraz daha uzunsun.
tamam seni dövmeye geldim
eğer uyandıysan tahminim sen güne öğlen başlıyabiliyosun akşam çalıştığın için,hemen hafif bir kahvaltı ve sporrrr .hemen salona yada gitme imkanın yoksa senin yürüme bandın vardı biliyorummmmtelevizyonun karşısına geç ve 1 saat yürü.
off 2 saattir internet bağlantısıyla uğraşıyroum kızlarr
menüm:
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
ara yapamadım fırsatım olmadı
öğle yuflayla yapılmış börekten 1 dilim, salt, dom zeytin kahvaltılık, çay
ara 2 ısırık çikolata
akşam salata, yoğurt
ara yeşilçay
düzensiz bi gündü kızlar, ama kafam çok dağınık.
kızlar bugunki menüm
sabah. domates, peynir, yeşilçay, omlet
ara yok
öğle. az makarna
ara yok
akşam. kısır, yoğurt, dolma..
düzensiz oldu bugun. evde çalışan usta vardı..
akşam yürüyüş yaptım 45 dk..
ablalalr kızar da kardeşler kızamaz mı... şaka bir yana, arada olur öyle, biz senelerdir buralardayız .. kilo da verdik,kilo da aldık..kaçamaksız olmadı hiçbir zaman, öğrendim ki önemli olan battı balık yan gider deyip hataya devam etmemek.. bugün böyle olmuş olabilir, yarın daha iyi olur..takmakızlar bu günü bende rezil geçirdim.kendime hiç hakim olamadım itiraf ediyorum az önce tencereleri boşaltırken ağzıma 2 lokma yemekten attım bunları buraya yazıyorumki utanayım ve bir daha yapmiyim ben iradesizin tekiyimmmmm.
hayirli pazarlar kizlar..
evde 2 tane sipa oldugu icin,pazar mazar dinlemiyoz biz en gec 8 de ayaktayiz :)
kahvaltimi ettim,evi biraz toparladim mutfak kaldi onuda toparlayip disari aticaz kendimizi..
deryacim,listeye almissin benide tesekür ederim,ellerine saglik.
hepinize güzel bi gün diliyor,menümü yazyiyor ve kaciyorum :)
dünki menüm,
sabah
1 brötchen ( cicek ekmegin,bir cicegi gibi bir ekmek),
1 dlimlenmis kasar,krem peynir,zeytin
ara
1 yesil elma
ögle
az bulgur pilav,bol salata,guark
ara
10 adet sekerli badem( disardaydik )
aksam
1 kase,az yagli süt ve tatlandiriciyla yapilmis sütlac ( canimy emek yemek istemedi)
ara
1 elma
günaydınlar hanımlaar
herkes kendini tatlıya vurmuş haftasonu
benim bugün:
sabah 1 yum, 2 dilim kepek ekmeği dom salt peynir zeytn
ara yapmadım
öğlen makarna (bi deişiklik olmazsa) , yoğurt
ara yeşilçay
akşam da ton balıklı salata düşünüuorum.
akşam internet olmayabilir diye şimdiden yazdım ama deişiklik yaparsam eklerim..
selam kızlar..dün giremedim misafirlerimiz vardı...
bugünden itibaren eksiksiz menülerime geri dönmüş bulunmaktayım...+lardayım ama nasıl olsa gitcek hepsi regl olunca...menüm...
Geç kalktım bugün o yüzden öğleyle kahvaltı bir oldu...:78:
Kalkınca:1 elma,4 kuru kayısı
Öğle/Kahvaltı:peynirli biberli omlet(1yumurtadan),peynir,zeytin domates...
Ara:1 kase çilek
Akşam:Yumurtalı pırasa, salata, yoğurt...
Ara:1 meyve
1.5 saat yürüyüş, 3 yeşilçay, yarım litre maydonoz suyu(şişlikler için çok şişim...)
hayirli pazarlar kizlar..
evde 2 tane sipa oldugu icin,pazar mazar dinlemiyoz biz en gec 8 de ayaktayiz :)
kahvaltimi ettim,evi biraz toparladim mutfak kaldi onuda toparlayip disari aticaz kendimizi..
deryacim,listeye almissin benide tesekür ederim,ellerine saglik.
hepinize güzel bi gün diliyor,menümü yazyiyor ve kaciyorum :)
dünki menüm,
sabah
1 brötchen ( cicek ekmegin,bir cicegi gibi bir ekmek),
1 dlimlenmis kasar,krem peynir,zeytin
ara
1 yesil elma
ögle
az bulgur pilav,bol salata,guark
ara
10 adet sekerli badem( disardaydik )
aksam
1 kase,az yagli süt ve tatlandiriciyla yapilmis sütlac ( canimy emek yemek istemedi)
ara
1 elma
günaydınlar hanımlaar
herkes kendini tatlıya vurmuş haftasonu
benim bugün:
sabah 1 yum, 2 dilim kepek ekmeği dom salt peynir zeytn
ara yapmadım
öğlen makarna (bi deişiklik olmazsa) , yoğurt
ara yeşilçay
akşam da ton balıklı salata düşünüuorum.
akşam internet olmayabilir diye şimdiden yazdım ama deişiklik yaparsam eklerim..
selam kızlar anneme geldşk beni korkunç sofralar beklioo dayanmalıyımm:)
mersa gecenin bi vaktinde o yemek hiç olmamış bacım bugün-yarın telafi edersin inş belin düzelmiştir canım.
lethem menüler güzel ama meveni ihmal etme canım:26:
deniz seninkine de 10 üzerinden 6 veriyom
hasretim ne listesi nolmuşş derya kimmafiyet olsun akşam sütlacı erken saatte yediysen no prob
benim dünkü ve bugünkü menüler karışık kızlar dün dışardaydık az yedim ama merak etmeyin:) bugün de az hasarlı kurtarırsam süper olcak annem lahmacun yepcam diyo
herkese iyi pazarlarrr
evet şimdi sıra bende...
ama öncesinde tekrar etmem gereken birşey var, ben cuma cts çok yoğun oluyorum, bu iki gün buraya uğrayamayabilirim ve yediklerimi unutursam hiç de yazamayabilirim de.. o yüzden anlayış bekliorum..
bugün 14. 00 de uyandım (sabah 8 de yattığımı hasaba katın)
kahvaltım 1 adet yumurta, 1 kk peynir, domates,salatalık ve 1 çay kaş reçel...şekersiz çay idi..
bundan sonrakiler plan..ama %100 uygulayacağmdan emin olun, cayarsam yazarım..
biraz çilek yerim, ara öğün olarak
2 saat sonra süt ile nesfit yerim
2 saat sonra bir adet galeta ve az yoğurt
bugün iş yok, dolayısıyla akşam öğünü yapmıycam..sadece nesfit yerine barbunya yapmaya fırsat bulursam (haşlanmış barbunyam var) salata ve barbunya yemeği yerim.. gece de en çok bir meyve, acıkırsam.. bu kdr
kiz ben 80 89 topiginede yaziyorum,oraya yazdigimi burayada kopyalamistim ,hic dikkat etmemeisim hahahahaha,sütlacida 18 de yedim :)selam kızlar anneme geldşk beni korkunç sofralar beklioo dayanmalıyımm:)
mersa gecenin bi vaktinde o yemek hiç olmamış bacım bugün-yarın telafi edersin inş belin düzelmiştir canım.
lethem menüler güzel ama meveni ihmal etme canım:26:
deniz seninkine de 10 üzerinden 6 veriyom
hasretim ne listesi nolmuşş derya kimmafiyet olsun akşam sütlacı erken saatte yediysen no prob
benim dünkü ve bugünkü menüler karışık kızlar dün dışardaydık az yedim ama merak etmeyin:) bugün de az hasarlı kurtarırsam süper olcak annem lahmacun yepcam diyo
herkese iyi pazarlarrr
sporu yazmayı unuttum, cuma cts elbette gidemedim fırsat bulup, ama bugün mutlaka spora gidicem, üstelik yarın yeni evim için Kur an okutacağım Allah kabul ederse, çok işim var..buna rağmen napıp edip 1 saat spora gitmeyi planlıyorum...
heee bu arada, ben 2 ay önce bir diyetisyene gitmiştim,kadın yoğundu,bana randevu veremiyor diye kızıp bırakmıştım ama o kadın bana bir liste vermişti, çok işe yarar bir liste bu kızlar, farklı .. evimi yeni taşıdğm için henüz bulamadım listeyi, ama sakladım yerini biliyorum, ilk fırsatta size yazıcam,hatta ben o listeyi uygulayacağım (1 ayda 6 kg vermiştim) beraber yaparız isteyenle.. özellikle sık sık acıkanlar için harika bir diyet... çoooookkkk yakındaaaaaaaaaa :)))
iyi pazarlar
selam kızlar anneme geldşk beni korkunç sofralar beklioo dayanmalıyımm:)
Lethem menüler güzel ama meveni ihmal etme canım:26:
Deniz seninkine de 10 üzerinden 6 veriyom
Hasretim ne listesi nolmuşş derya kimmAfiyet olsun akşam sütlacı erken saatte yediysen no prob
Benim dünkü ve bugünkü menüler karışık kızlar dün dışardaydık az yedim ama merak etmeyin:) bugün de az hasarlı kurtarırsam süper olcak annem lahmacun yepcam diyo
Herkese iyi pazarlarrr
geçmiş olsun mersam..
Evet spor imkanımı sonuna kadar kullanıcam inşallah.. Sadece haftasonları gidemiyorum işte, ben cuma cts çok yoğun oluyorum.. Sen de bebişini at pusete çık yürü artık havalar ısındı
canım benim boyum 1.65 ..
Valla doğru söze ne denir mersam, dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama patates manyağı olduğum için yemekten ayıklamam sözkonusu bile olamadı :) tşkler yorum için
valla her türlü imkanım var spora mersam, bu konuda tam dayaklığım.. Heee şu da var, hiç bırakmadım.. Tam 1 senedir en az haftanın 3 günü gidiyorum ama artık 3 gün yetmiyor elbet,bu son 3 ayı çok yoğun geçirmem lzm ki kilo vereyim artık yeter yani..
Yediklerin çok değil ama kilo vermene engel şeyler canım, biraz daha dikkat
öğlen makarna, akşam kısır.. öğlene diyeck lafım yok da, keşke akşam et tavuk filan yeseydin..selam bu arada ...:)
ablalalr kızar da kardeşler kızamaz mı... şaka bir yana, arada olur öyle, biz senelerdir buralardayız .. Kilo da verdik,kilo da aldık..kaçamaksız olmadı hiçbir zaman, öğrendim ki önemli olan battı balık yan gider deyip hataya devam etmemek.. Bugün böyle olmuş olabilir, yarın daha iyi olur..takma
bence fena değil, şekerli bademleri saymazsak :))
canım makarnanın yanında yoğurt yemezsen iyi olur, onun dışında ben listeni beğendim...
sporu yazmayı unuttum, cuma cts elbette gidemedim fırsat bulup, ama bugün mutlaka spora gidicem, üstelik yarın yeni evim için kur an okutacağım allah kabul ederse, çok işim var..buna rağmen napıp edip 1 saat spora gitmeyi planlıyorum...
Heee bu arada, ben 2 ay önce bir diyetisyene gitmiştim,kadın yoğundu,bana randevu veremiyor diye kızıp bırakmıştım ama o kadın bana bir liste vermişti, çok işe yarar bir liste bu kızlar, farklı .. Evimi yeni taşıdğm için henüz bulamadım listeyi, ama sakladım yerini biliyorum, ilk fırsatta size yazıcam,hatta ben o listeyi uygulayacağım (1 ayda 6 kg vermiştim) beraber yaparız isteyenle.. özellikle sık sık acıkanlar için harika bir diyet... çoooookkkk yakındaaaaaaaaaa :)))
iyi pazarlar
evet ben de şaşırdım canım ama makarna bana da yoğurtlu daha bi masum gibi geldi:)
neyse ben zaten ton balıklı yedim :)
Herkese merabalrrrrr
bugunki menüm
sabah: Domates, az helva, 2 zeytin, peynir, yeşil çay, yarım dilim ekmek
ara: Helva
öğle: Az mantı (komşum yapıp getirdi yoksa planım mantı yemek değildiii..emziriyorum diye ne yaparlarsa getiriyolar sağolsunlarr..ama çoğu eşime yarıyoo..ama mantıya dayanamadım acıkcası)
ara: Helva
akşam: 4-5 sarma, yoğurt, 1 kepçe çorba, 1 adet ufak biber dolmaa( yazınca farkettim baya yemişim)
ara :helvaaaa
kızlar helvaya sardımm biliyorum ama helva yiyince farkettim kii sütüm azıcıkta olsun farketti..maranki dedi kastamınu helvası varmışş o çok güzel süt yapıyormuş, kiloda yapmıyormuşş..markete bakmadımm.bulabilirsem ondan alıcam.ben tahin helvası yiyorumm..
3 fincan still tea, 2 lt su, 10 dk tempolu yürüyüşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?