Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

boylarımız aynı sayılır ama hakkaten şanslıyım bu konuda benden daha az kioda olanlar var çevremde kesinlikle onlardan ince duruyorum napim bende bunlarla avutuyorum kendimi.hadi diyorum bu kiloda olupta bir taraftan popo bir taraftan göbek fışkırsa çok kötü olurdum diye kendimi kandırıp duruyorum aslında.mesela eltim ,aynı boydayız kilolarımızda yakın belki benden 5 -10 kilo fazladır ama onun bacakları incecik çok fazla göbeği ve büyük göğüslari var poposu hiç yok işte o gerçekten şanssız benden çokkkk kilolu duruyor.

aslında söylediklerimin hepsi kendimi kandırmaca daha ötesi yok işte ben ŞİŞKOYUMMMMMMMMMM

off 2 saattir internet bağlantısıyla uğraşıyroum kızlarr

menüm:
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin
ara yapamadım fırsatım olmadı
öğle yuflayla yapılmış börekten 1 dilim , salt, dom zeytin kahvaltılık, çay
ara 2 ısırık çikolata
akşam salata, yoğurt
ara yeşilçay

düzensiz bi gündü kızlar, ama kafam çok dağınık.

kızlar bugunki menüm
sabah. domates, peynir, yeşilçay, omlet
ara yok
öğle. az makarna
ara yok
akşam. kısır, yoğurt, dolma..

düzensiz oldu bugun. evde çalışan usta vardı..
akşam yürüyüş yaptım 45 dk..

kızlar bu günü bende rezil geçirdim.kendime hiç hakim olamadım itiraf ediyorum az önce tencereleri boşaltırken ağzıma 2 lokma yemekten attım bunları buraya yazıyorumki utanayım ve bir daha yapmiyim ben iradesizin tekiyimmmmm.

yatmadan yediklerimide yazim
sabah:1 dilim kepek ekmek lor salatası peynir domates.
ara:yemedim
öğlen:1 kase nesfit ve müsli karışımı diyet sütle.
ara.1 elma
akşam:3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kıymalı kabak musakka ,1 kase cacık.
1.ara:yarım paket çikolata
2.ara:2 kaşık kıymalı musakka (ne ara ama)

üstelik sporda yok sporu geçtim belimin ağrısından dolayı evin içinde harekette yok bütün gün yattım ve yedimmm.

hayirli pazarlar kizlar..

evde 2 tane sipa oldugu icin,pazar mazar dinlemiyoz biz en gec 8 de ayaktayiz :)

kahvaltimi ettim,evi biraz toparladim mutfak kaldi onuda toparlayip disari aticaz kendimizi..

deryacim,listeye almissin benide tesekür ederim,ellerine saglik.

hepinize güzel bi gün diliyor,menümü yazyiyor ve kaciyorum :)

dünki menüm,

sabah
1 brötchen ( cicek ekmegin,bir cicegi gibi bir ekmek),
1 dlimlenmis kasar,krem peynir,zeytin

ara
1 yesil elma

ögle
az bulgur pilav,bol salata,guark

ara
10 adet sekerli badem( disardaydik )

aksam
1 kase,az yagli süt ve tatlandiriciyla yapilmis sütlac ( canimy emek yemek istemedi)

ara
1 elma

günaydınlar hanımlaar
herkes kendini tatlıya vurmuş haftasonu

benim bugün:

sabah 1 yum, 2 dilim kepek ekmeği dom salt peynir zeytn
ara yapmadım
öğlen makarna (bi deişiklik olmazsa) , yoğurt
ara yeşilçay
akşam da ton balıklı salata düşünüuorum.

akşam internet olmayabilir diye şimdiden yazdım ama deişiklik yaparsam eklerim..

günaydınnn kızlarrr
herkeste ben de dahil bi cozutma sezdimmm:)
silkeleniyoruzz ve duruyoruzz
bu sabah tartıldım ve artı çıktımm..bu beni baya bi silkeledii:)

selam kızlar anneme geldşk beni korkunç sofralar beklioo dayanmalıyımm:)

mersa gecenin bi vaktinde o yemek hiç olmamış bacım bugün-yarın telafi edersin inş belin düzelmiştir canım.

lethem menüler güzel ama meveni ihmal etme canım:26:

deniz seninkine de 10 üzerinden 6 veriyom

hasretim ne listesi nolmuşş derya kimm afiyet olsun akşam sütlacı erken saatte yediysen no prob

benim dünkü ve bugünkü menüler karışık kızlar dün dışardaydık az yedim ama merak etmeyin:) bugün de az hasarlı kurtarırsam süper olcak annem lahmacun yepcam diyo

herkese iyi pazarlarrr

günaydın kızlarrr,
bu gün spor felan hiç bişey yok .yataktan bir kalktım belim tutulmuş oturamıyorum bile işi gücüde bıraktım yatıyorummmmm

geçmiş olsun mersam..

evet spor imkanımı sonuna kadar kullanıcam inşallah.. sadece haftasonları gidemiyorum işte, ben cuma cts çok yoğun oluyorum.. sen de bebişini at pusete çık yürü artık havalar ısındı
canım benim boyum 1.65 ..

valla doğru söze ne denir mersam, dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama patates manyağı olduğum için yemekten ayıklamam sözkonusu bile olamadı :) tşkler yorum için

valla her türlü imkanım var spora mersam, bu konuda tam dayaklığım.. heee şu da var, hiç bırakmadım.. tam 1 senedir en az haftanın 3 günü gidiyorum ama artık 3 gün yetmiyor elbet,bu son 3 ayı çok yoğun geçirmem lzm ki kilo vereyim artık yeter yani..

yediklerin çok değil ama kilo vermene engel şeyler canım, biraz daha dikkat

öğlen makarna, akşam kısır.. öğlene diyeck lafım yok da, keşke akşam et tavuk filan yeseydin.. selam bu arada ...:)

ablalalr kızar da kardeşler kızamaz mı... şaka bir yana, arada olur öyle, biz senelerdir buralardayız .. kilo da verdik,kilo da aldık..kaçamaksız olmadı hiçbir zaman, öğrendim ki önemli olan battı balık yan gider deyip hataya devam etmemek.. bugün böyle olmuş olabilir, yarın daha iyi olur..takma

bence fena değil, şekerli bademleri saymazsak :))

canım makarnanın yanında yoğurt yemezsen iyi olur, onun dışında ben listeni beğendim...

evet şimdi sıra bende...

ama öncesinde tekrar etmem gereken birşey var, ben cuma cts çok yoğun oluyorum, bu iki gün buraya uğrayamayabilirim ve yediklerimi unutursam hiç de yazamayabilirim de.. o yüzden anlayış bekliorum..

bugün 14. 00 de uyandım (sabah 8 de yattığımı hasaba katın)
kahvaltım 1 adet yumurta, 1 kk peynir, domates,salatalık ve 1 çay kaş reçel...şekersiz çay idi..

bundan sonrakiler plan..ama %100 uygulayacağmdan emin olun, cayarsam yazarım..

biraz çilek yerim, ara öğün olarak

2 saat sonra süt ile nesfit yerim

2 saat sonra bir adet galeta ve az yoğurt

bugün iş yok, dolayısıyla akşam öğünü yapmıycam..sadece nesfit yerine barbunya yapmaya fırsat bulursam (haşlanmış barbunyam var) salata ve barbunya yemeği yerim.. gece de en çok bir meyve, acıkırsam.. bu kdr

sporu yazmayı unuttum, cuma cts elbette gidemedim fırsat bulup, ama bugün mutlaka spora gidicem, üstelik yarın yeni evim için Kur an okutacağım Allah kabul ederse, çok işim var..buna rağmen napıp edip 1 saat spora gitmeyi planlıyorum...

heee bu arada, ben 2 ay önce bir diyetisyene gitmiştim,kadın yoğundu,bana randevu veremiyor diye kızıp bırakmıştım ama o kadın bana bir liste vermişti, çok işe yarar bir liste bu kızlar, farklı .. evimi yeni taşıdğm için henüz bulamadım listeyi, ama sakladım yerini biliyorum, ilk fırsatta size yazıcam,hatta ben o listeyi uygulayacağım (1 ayda 6 kg vermiştim) beraber yaparız isteyenle.. özellikle sık sık acıkanlar için harika bir diyet... çoooookkkk yakındaaaaaaaaaa :)))

iyi pazarlar

selam kızlar..dün giremedim misafirlerimiz vardı...

bugünden itibaren eksiksiz menülerime geri dönmüş bulunmaktayım...+lardayım ama nasıl olsa gitcek hepsi regl olunca... menüm...

Geç kalktım bugün o yüzden öğleyle kahvaltı bir oldu...:78:

Kalkınca:1 elma,4 kuru kayısı
Öğle/Kahvaltı:peynirli biberli omlet(1yumurtadan),peynir,zeytin domates...
Ara:1 kase çilek
Akşam:Yumurtalı pırasa, salata, yoğurt...
Ara:1 meyve

1.5 saat yürüyüş, 3 yeşilçay, yarım litre maydonoz suyu(şişlikler için çok şişim...)

afiyet olsun cnm..

canım o kadar da abartmamışsın haftasonu için güzel bence afiyet olsun....

ben kendimi tatlıya vurmadım lütfen lütfen...

canım iyi bence makarnayı yoğurtlu ye mutlaka bi arkadaş yoğurdu yeme demiş ama makarnanın zararını azaltır yoğurt sade yeme mutlaka yoğurtlu ye...afiyet olsun

nidahcım dayan kuzum hamurişi filan yeme bak... lahmacunun bi tanesinden zarar gelmez yanında ayran iç salata tüket mutlaka...

canım senin menülerine durumundan dolayı analyış gösteriyorum...fena değil ama arada proteini ihmal etme canım...afiyet olsun...

kiz ben 80 89 topiginede yaziyorum,oraya yazdigimi burayada kopyalamistim ,hic dikkat etmemeisim hahahahaha,sütlacida 18 de yedim :)

ama bugün cok fena gitti diyet,kaygananin bahcesine gittim ve dagittim ve cumaya kadar tartilmiycam diyede yemin etmistim :) cumaya süpriz iins güzel bi süpriz olur,hergün tartildikca kafayi yiyodum bende böyle bi yöntem buldum hahah

canim bekliyoruz listeni,bide sen hangi ayda ne zaman ayrilmistin 5.takimdan,ayrildigin etabi ve kilonu bulmama gerkiyor seni bu cuma listeye alabilmem icin..

anna benim bu hafta tatil 4 gün malesef cuma ctesi iyyidide bugün fena cozuttum yarina toparlarim ins

evet ben de şaşırdım canım ama makarna bana da yoğurtlu daha bi masum gibi geldi:)
neyse ben zaten ton balıklı yedim :)

canım döndün müüü..umarım kendine hakim olmuşsundurr:))

canımcım akşam kısır yediim ama bi kaç çatall..kısır süt yapıyo dedilerrr..ne süt yapıyo deseler anında deniyorumm..napıyımm sütüm çok azzz

sabırsızlıkla bekliyorumm:))bayılırım menüleree..tam uygulayamasamda en azından fikir verirr..

Herkese merabalrrrrr

bugunki menüm
sabah: Domates, az helva, 2 zeytin, peynir, yeşil çay, yarım dilim ekmek
ara: Helva
öğle: Az mantı (komşum yapıp getirdi yoksa planım mantı yemek değildiii..emziriyorum diye ne yaparlarsa getiriyolar sağolsunlarr..ama çoğu eşime yarıyoo..ama mantıya dayanamadım acıkcası)
ara: Helva
akşam: 4-5 sarma, yoğurt, 1 kepçe çorba, 1 adet ufak biber dolmaa( yazınca farkettim baya yemişim)

ara :helvaaaa

kızlar helvaya sardımm biliyorum ama helva yiyince farkettim kii sütüm azıcıkta olsun farketti..maranki dedi kastamınu helvası varmışş o çok güzel süt yapıyormuş, kiloda yapmıyormuşş..markete bakmadımm.bulabilirsem ondan alıcam.ben tahin helvası yiyorumm..

3 fincan still tea, 2 lt su, 10 dk tempolu yürüyüşş

evet ben de şaşırdım canım ama makarna bana da yoğurtlu daha bi masum gibi geldi:)
neyse ben zaten ton balıklı yedim :)

afiyet olsun canım iyi yapmışın

maranki tahin helvasından bahsetmişti evet çok faydalıymış % 40 oranında tahin içerenler kilo yapmıyor birde marka olan helvalardan almaya dkkkat et yani ucuzlardan alma canım......canım helvayı günde 20-30 gramı geçmeden yiyebilirsin bence ama akşamı hafif geçirirsen kilonu etkilemez bugünkü menün biraz fazla gibi haftasonu olduğundan ses etmiyom afiyet olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…