Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selammm.. Misafir geldi gitti hazirlilk temizlik yemek gezmek derken ne diyet ne duzen kaldi malesef. Ama yarindan itibaren devam eski duzene.. Herkese iyi aksamlarrrrr.

iyi akşamlar herkese ,
dün berbat demiştim bu gün dünü arattı ne yazıkki sabah güne dışarda yaptığımız kahvaltıyla başlayıp günü misafir gelmesi sebebiyle kocamın yaptığı paçanga börekleriyle kapattık artık siz düşünün arada gelip gidenleri.ama sabah kesinlikle eski düzenime girecem,en azından bu günki gibi olmuycak.

belki yarın çok düzenli olmuycak ama çünki dışarda olacam büyük kızımın diyetisyen randevusu ondan sonrada küçük kızımın emar sonuçları hastane hastane gezecem.
en azından hafta içindeki düzenime dönmeye çalışacam napim olan oldu artık ipin ucu kaçtı demiycem bıraktığım yerden devam edecem .bu kaçamaklarda olmasa zaten dayanmam çok zor.(ayyy yine kendimi rahatlatmayı başardım ohbeeeee)

Gunaydinn, iyi haftalar.. bugun yine cok sevdigim uzun suredir gorusmedigim arkadaslarim oturmaya geliceklermis dun haber verdiler. Bu sefer yememek icin yemin etmeyi planliyorum :) bugun de giremezsem kusura bakmayin canlarimmm..

selam kızlar bugün bende dışarda olcam yeni doğum yapmış arkadaşım var ziyaret olayııı..
dün cozuttum hafiften , ama artıda değilim inş :) bugün de hafif atlatırsam iyi olacak,vaktim az kızlar oğlanı hazırlayıp çıkıcaz öpüyorum sizleri yarın daha bi düzenle burdayım inş:)

anlattığın kadar ayrıntılı bilmiyodum ben bakk..çok saol tatlım bilgiler içinn..

selam kızlar
dellii yorgunum sabah 7 olmadan çıktım evden, malum kurs vardı bugün, daha yeni geldim, çok fena uzanıcam!

menüm (zaten saçma ama
sabah 1 dilim ekmekle pey, zeytn
ara çeyrek simit
öğlen yarım tavuk döner, çay
ara 2 ısırık çikolata
akşam çorba (o da bu yorgunluğu atarsam, yoksa direk uyurum)

b ugunki menüm
sabah: domates, dereotu, 3 zeytin, az helva, süt, 1 dilim kepek ekmek
ara: elma
öğle: 1 kaşık pilav, az taze bezelye
ara: süt, helva
akşam: az pilav, az yemek, 2 çiğ köfte

şimdiy kadar spor yok kızar ama yapıcamm

Selammm.. Misafir geldi gitti hazirlilk temizlik yemek gezmek derken ne diyet ne duzen kaldi malesef. Ama yarindan itibaren devam eski duzene.. Herkese iyi aksamlarrrrr.

olsun canım telafi edersin bundan sonra dikkat etmeye çalışarak

üstütste kaçamaklar....:26: sana + olarak döneceğini biliyorsun dimi canım ona göre toparlanmaya bak cumaya konsantre ol giitcek hepsi inş cumaya kadar...

nidahcım tatlımı yedin naptın bakim neyse neyse bozma moralini toparlarsın sen güveniyorum sana...

anlattığın kadar ayrıntılı bilmiyodum ben bakk..çok saol tatlım bilgiler içinn..

rica ederim cnm her zaman...abartmadan ye ona göree( herşeyin fazlası zarar)

ah canım allah kolaylık versin...çok kötü değil canım menün mecburiyetten böyle bişi olmaz ama tavuk dönerin yanına ayran içseydin sağlıklı bir menüye dönüşebilirdi birde çantana meyve koy elma filan çikolata yerine onu yersin aralarda yinede güzel afiyet olsun canım...aç yatma kız bi çorba iç yoğurt ye öyle yat bari...

iyi akşamlar güzeller...

mamalarım...

Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu salata...1 avuç fındık ceviz karışımı...
Ara:1 elma
Akşam:Sebze çorbası, yoğurtlu semizotu

3 fincan yeşilçay, 3.5 lt su, 2 saat spor...

selam kızlar bütün gün hastanedeydim kızların doktorlarıyla görüştüm sonuçları aldım ve az önce eve geldim çok yoruldum.dışarda olduğum için düzenli yemek yiyemedim .kızlar son 2 gündür benim motivasyonum çok düştü nasıl toparlanacam bilmiyorumm.

selam kızlar
haftasonu uğrayamadım kusura bakmaynn ankaradan sevglimm geldii

menüm
kahvaltı : peynirli ve kavurmalı kepekli sandviç
öğle : patates haşlama peynir
akşam : prinç lapası

2 fincan yeşilçay
30 dk plates
25 dk yürüyüş

aa ama yapma böyle canım olan oldu önümüze bakalım sadece senmisin kaçamak yapan hemen hemen herkes haftasonu abartıyor işte bende +lardayım ama üzülmüyorum çünkü geçmişe değil geleceğe bakıyorum sende öyle yap canım bak yaz geldi sayılır havalar iyice ısıncakmış ee sen kilolu kilolumu gezcen yazın yoksa nce ince rahat rahat mı...hadi yaza fit girelim...toparlan bakalım senden yarın güzel bir menü bekliyoruz canım haydi toparlanma vaktiii

çok sevindim gizemcim senin adına...menün karbonhidrat ağırlıklı olsada fazla değil afiyet olsun şekeritomm

canim moralini bozma bende kac gündür kacamakli gidiyorum,ama cumaya kadar tartilmiycam diye yemin ettim ne durumdayim bilmiyorum ama böyle kafam cok rahat hergün tartilmak cok kasiyomus beni meger,cumaya 500 gr da versem sevinmis olucam,gerci bu kacamakmlarla nasil vericeksem,ama 18den sonra bisey yemiyorum ve suyumu ihmal etmiyorum,ins bunlar bana-500 getirir :)

ayy ne güzell bir menüüü

mersaaaaaaaaaaaa kendine gelll.. zayıflıycazzz..ölsün kilolarrr
canım gözün aydın..sevgilinde gelmişş..oh ohh ..menün güzellmişş:)

selam kizlar,bütün gün eltimlerdeydik,cok güzel bir gün gecirdim,ne yedigimmi bosverin :) gecmise bakayim simdi

hıımm dök bakalım eteğindeki incileriii..

noldu bize yaaaaa bi 3. olduk diye hepimiz cozuttuk bu haftaa..salı oldu iştee ben hala toparlayamadımmm...
ay gittim 2 tane daha çiğ köfte yedimm..

selam kızlar sonunda eve geldim :)

hasretim sık sık tartılmak beni dahaçok motive ediyo genelin aksine:)

annacım doğru bildin annemin tatlılarına gömüldüm:) ama dengeledim meraklanmayın:)

haddii toparlanın 3 gün sonra hepimiz - de olalımmm derecede olalım aşşaası kurtarmazz:)

selam kızlar
sonunda bugünden itibaren düzenime geri dönüyorum. dün malesef biraz değil baya kaçırdım o yüzden bugün çorba günü yapıcam.. öğleden sonra da sağlık ocağına götürücem oğlumu yaklaşık 3 km falan yürücez.

günaydin kizlar,

bugün ne yiyecegimi bilmedigim icin menümü aksama yazarim,tatil bitti sounda ,ins cumaya kadar -de olurum yani oluruz.

4.TAKIMIN DIKKATINE,

kizlar,size bisey söylicem,malum bize bahar geldi havalar cok güzel cok sükür rabbim bozmasin,böyle olunca ben evde olamiyorum cok fazla malum kücük oglum var evde onunla vakit geciriyoruz disarda zaten evde durmayi seven biride degilim,benimde isime geliyo yani :) yani demk istedigim takimla fazla ilgilenemiyorum,artik dogru dürüst bi paylasimimiz olmuyo,bende bisey yapamiyorum kaptan olarak,fazla bilgisayarin basinda olmadigim icin,aranizda bol paylasim yapip takimi toparlayabilecek bir kaptan adayi varmi?

Son düzenleme:
menüleri aksattım bugünü yazayımm

sabah:1yum,1dl ekmek,peynir,zytin,maydonoz,dom.-salt

ara:1küçük tatlı:)

öğle:2biber dolması z.yağlı,yoğurt,salata

ara:meyve

akşam:çorba,salata,yoğurt,küçük 1tane ızgara tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…