afiyet olsun canım iyi yapmışın
maranki tahin helvasından bahsetmişti evet çok faydalıymış % 40 oranında tahin içerenler kilo yapmıyor birde marka olan helvalardan almaya dkkkat et yani ucuzlardan alma canım......canım helvayı günde 20-30 gramı geçmeden yiyebilirsin bence ama akşamı hafif geçirirsen kilonu etkilemez bugünkü menün biraz fazla gibi haftasonu olduğundan ses etmiyom afiyet olsun canım...
Selammm.. Misafir geldi gitti hazirlilk temizlik yemek gezmek derken ne diyet ne duzen kaldi malesef. Ama yarindan itibaren devam eski duzene.. Herkese iyi aksamlarrrrr.
iyi akşamlar herkese ,
dün berbat demiştim bu gün dünü arattı ne yazıkki sabah güne dışarda yaptığımız kahvaltıyla başlayıp günü misafir gelmesi sebebiyle kocamın yaptığı paçanga börekleriyle kapattık artık siz düşünün arada gelip gidenleri.ama sabah kesinlikle eski düzenime girecem,en azından bu günki gibi olmuycak.
belki yarın çok düzenli olmuycak ama çünki dışarda olacam büyük kızımın diyetisyen randevusu ondan sonrada küçük kızımın emar sonuçları hastane hastane gezecem.
en azından hafta içindeki düzenime dönmeye çalışacam napim olan oldu artık ipin ucu kaçtı demiycem bıraktığım yerden devam edecem .bu kaçamaklarda olmasa zaten dayanmam çok zor.(ayyy yine kendimi rahatlatmayı başardım ohbeeeee)
selam kızlar bugün bende dışarda olcam yeni doğum yapmış arkadaşım var ziyaret olayııı..
dün cozuttum hafiften , ama artıda değilim inş :) bugün de hafif atlatırsam iyi olacak,vaktim az kızlar oğlanı hazırlayıp çıkıcaz öpüyorum sizleri yarın daha bi düzenle burdayım inş:)
anlattığın kadar ayrıntılı bilmiyodum ben bakk..çok saol tatlım bilgiler içinn..
selam kızlar
dellii yorgunum sabah 7 olmadan çıktım evden, malum kurs vardı bugün, daha yeni geldim, çok fena uzanıcam!
menüm (zaten saçma ama
sabah 1 dilim ekmekle pey, zeytn
ara çeyrek simit
öğlen yarım tavuk döner, çay
ara 2 ısırık çikolata
akşam çorba (o da bu yorgunluğu atarsam, yoksa direk uyurum)
selam kızlar bütün gün hastanedeydim kızların doktorlarıyla görüştüm sonuçları aldım ve az önce eve geldim çok yoruldum.dışarda olduğum için düzenli yemek yiyemedim .kızlar son 2 gündür benim motivasyonum çok düştü nasıl toparlanacam bilmiyorumm.
selam kızlar
haftasonu uğrayamadım kusura bakmaynn ankaradan sevglimm geldii
menüm
kahvaltı : peynirli ve kavurmalı kepekli sandviç
öğle : patates haşlama peynir
akşam : prinç lapası
2 fincan yeşilçay
30 dk plates
25 dk yürüyüş
selam kızlar bütün gün hastanedeydim kızların doktorlarıyla görüştüm sonuçları aldım ve az önce eve geldim çok yoruldum.dışarda olduğum için düzenli yemek yiyemedim .kızlar son 2 gündür benim motivasyonum çok düştü nasıl toparlanacam bilmiyorumm.
iyi akşamlar güzeller...
mamalarım...
Sabah:1 elma, 4 hurma
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...
Öğle:haşlanmış tavuk göğsü, yoğurtlu salata...1 avuç fındık ceviz karışımı...
Ara:1 elma
Akşam:Sebze çorbası, yoğurtlu semizotu
3 fincan yeşilçay, 3.5 lt su, 2 saat spor...
canım gözün aydın..sevgilinde gelmişş..oh ohh ..menün güzellmişş:)selam kızlar
haftasonu uğrayamadım kusura bakmaynn ankaradan sevglimm geldii
menüm
kahvaltı : peynirli ve kavurmalı kepekli sandviç
öğle : patates haşlama peynir
akşam : prinç lapası
2 fincan yeşilçay
30 dk plates
25 dk yürüyüş
selam kizlar,bütün gün eltimlerdeydik,cok güzel bir gün gecirdim,ne yedigimmi bosverin :) gecmise bakayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?