• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ilk ogun 12.30 da yendi. Istemsizce IF. Iznimin bittigi burdan belli. Son anda ise cagrildim, tam yuruyus icin telefonu elime almistim ki aradilar.

Neyse
12. 30
2 yumurta
2 dilim cavdar

Aksam
18.00
Ketojenik usulu lahana sarmasi
Icinde kiyma baharat ve k. Bahar pirinci var
Yanina yogurt.
2 Sarma daha ekledim sonradan tabaga

Su 2,5 L
Spor
13bin adim 650 puan
1 saat reformer 420 puan
40 dk bisiklet 280 puan
Toplam 1350 puan

Hyperborea17 Hyperborea17 cezalarda tamamdir 👍

Felaket yorgunum. Zaten A insaniyim. 21-22 de yatip 5de kalkarim normalde :D
Şişle beni Arrietty_ Arrietty_
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi,5 dilim kaşar peyniri
Öğle:
Akşam: Bezelye yemeği,3 kaşık pilav,5 köfte,salata
Bu gün içinde kavun,1 dilim pasta,pastanın üzerindeki çikolata sosundan bi parmak aldım. Yeşil çay ve 5-10 yer fıstığı ile bi onun kadar soslu mısır yedim.
Su:2 L
Spor: 8. Günümü yapıcam(60 squat 55 sn plank) cezanın ağırına hazırım güzelim

Öğle:
Bu gün içinde kavun,1 dilim pasta,pastanın üzerindeki çikolata sosundan bi parmak aldım. Yeşil çay ve 5-10 yer fıstığı ile bi onun kadar soslu mısır yedim.
cezalı menü olsun sende talep etmişsin

Öğle:

Sabah fena degilmis. Sonra da benim gibi cosmussun.
Sporcusunda. Acaba sporu cok yapip Vucudun enerjiye ihtiyaci oldugun dan mi boyle oldu.
Yani sporu cok yapip bol enerji harcayip az mi yedin? Dun ve evvelsi gun?

30 jj 20 de Squat. Birde Toplam 1 dk wallsit cezasi kesiyorum Sana 😘

Benim spor başladı 💪

Eklentiler

• IMG_20200715_232059.webp
    IMG_20200715_232059.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
garanti belgeni kaybetmişim yoksa arıza kaydı oluşturup servis çağırırdım seni tamir etmeleri için. anacım ne bu bir gün ayak bir gün baş. bir kayınvalidene gittin dağıldın döndün
Kadının varlığı ne psikolojik olarak ne de bedenen iyi geliyo bana ya 😂😂 hakkını yemeyeyim bu gittiğimde eskilere nazaran iyiydi çocuğu da boğmasa daha iyi olacak ama buna şükür

Kadının varlığı ne psikolojik olarak ne de bedenen iyi geliyo bana ya 😂😂 hakkını yemeyeyim bu gittiğimde eskilere nazaran iyiydi çocuğu da boğmasa daha iyi olacak ama buna şükür
yıllar geçtikçe alışacaksınız canım birbirinize bunlar unutulacak. kayınvalidemin aklı hala yerinde iken en son halimiz sen gel yanımda otur sohbet edelim öbürleri çalışsın şeklindeydi. öbürleri dediği de görümcem ve eltim :KK70:

Sporcusunda. Acaba sporu cok yapip Vucudun enerjiye ihtiyaci oldugun dan mi boyle oldu.

30 jumping jack,20 squat,1 dk wallsit. Tamamdır eşim. Bugün misafirim vardı. Çok güzel yaptığım keki onlar için yaptım. Masada durunca haliyle kendime hakim olamadım. Sabah misafir gelmemişti. Ama öğlen geldi. Genelde yediğinden fazlasını yak olayını fazla abartabiliyorum. Haliyle karbonhidrat açığı da aradım.

Egzersizim ve cezam tamamdır

Ahaha
Ama ben enerjisini çok sevdim Niloyatospikk Niloyatospikk 🥰
Sevgiler karşılıklı canım 🥰ben bundan önce bi takıma daha katılmıştım Rizzoli 2 gün haftasonu kaçamak yaptım diye :sinirli: daha yeniydim yavaş yavaş öğreniyorum dedim menülerime bak aynen böyle :63::sopa:

Bense aynen şu durum :cry::KK17::KK51:
Sonra çokkk uzun zaman sonra buraya girdim şuan durum bunlar :sampiyon::21::KK68::KK71::spor::KK73::KK6:

Back
X