- 30 Mart 2020
- 918
- 2.766
- 28
Çok teşekkürlerBen koymadım, evde yoktu. Orjinal tarifte var, ama karbonat kokusunu ben normalde de sevmiyorum.
Onun yerine 1 çay kaşığı kabartma tozu koyabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerBen koymadım, evde yoktu. Orjinal tarifte var, ama karbonat kokusunu ben normalde de sevmiyorum.
Onun yerine 1 çay kaşığı kabartma tozu koyabilirsin.
Şişle beniIlk ogun 12.30 da yendi. Istemsizce IF. Iznimin bittigi burdan belli. Son anda ise cagrildim, tam yuruyus icin telefonu elime almistim ki aradilar.
Neyse
12. 30
2 yumurta
2 dilim cavdar
Aksam
18.00
Ketojenik usulu lahana sarmasi
Icinde kiyma baharat ve k. Bahar pirinci var
Yanina yogurt.
2 Sarma daha ekledim sonradan tabaga
Su 2,5 L
Spor
13bin adim 650 puan
1 saat reformer 420 puan
40 dk bisiklet 280 puan
Toplam 1350 puan
Hyperborea17 cezalarda tamamdir
Felaket yorgunum. Zaten A insaniyim. 21-22 de yatip 5de kalkarim normalde![]()
cezalı menü olsun sende talep etmişsinŞişle beniArrietty_
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi,5 dilim kaşar peyniri
Öğle:
Akşam: Bezelye yemeği,3 kaşık pilav,5 köfte,salata
Bu gün içinde kavun,1 dilim pasta,pastanın üzerindeki çikolata sosundan bi parmak aldım. Yeşil çay ve 5-10 yer fıstığı ile bi onun kadar soslu mısır yedim.
Su:2 L
Spor: 8. Günümü yapıcam(60 squat 55 sn plank) cezanın ağırına hazırım güzelim
Sağol canım Allah isteyen herkese mutlu yuva kurmayı nasip etsin. Bekarsan sen deMaşallah![]()
Gel canım sen de takıma beraber zayıflayalımPardon kızlar araya giriyorum ama çok iştah açıcı görünüyordu dayanamadımmercimekli krep tarifinizi alabilir miyim acaba elinize sağlık
hepinize bol eksili günler
![]()
Şişle beniArrietty_
Sabah: 1 kaşık haşhaş ezmesi,5 dilim kaşar peyniri
Öğle:
Akşam: Bezelye yemeği,3 kaşık pilav,5 köfte,salata
Bu gün içinde kavun,1 dilim pasta,pastanın üzerindeki çikolata sosundan bi parmak aldım. Yeşil çay ve 5-10 yer fıstığı ile bi onun kadar soslu mısır yedim.
Su:2 L
Spor: 8. Günümü yapıcam(60 squat 55 sn plank) cezanın ağırına hazırım güzelim
Bekarım evet :)Sağol canım Allah isteyen herkese mutlu yuva kurmayı nasip etsin. Bekarsan sen de![]()
Cezalı menü? İlk kez duyuyorum. Genelde egzersiz veriliyo diye biliyorumcezalı menü olsun sende talep etmişsin
Bekarım evet :)
Amin canım inşallah
kestirmeden gittim menüne ceza gelmesi gerek demek yerine hemencecik cezalı menü diyerek geçiştirdim. ceza menüden kaynaklı sana spor olarak geri dönüyor.Cezalı menü? İlk kez duyuyorum. Genelde egzersiz veriliyo diye biliyorum
Kadının varlığı ne psikolojik olarak ne de bedenen iyi geliyo bana yagaranti belgeni kaybetmişim yoksa arıza kaydı oluşturup servis çağırırdım seni tamir etmeleri için. anacım ne bu bir gün ayak bir gün baş. bir kayınvalidene gittin dağıldın döndün
yıllar geçtikçe alışacaksınız canım birbirinize bunlar unutulacak. kayınvalidemin aklı hala yerinde iken en son halimiz sen gel yanımda otur sohbet edelim öbürleri çalışsın şeklindeydi. öbürleri dediği de görümcem ve eltimKadının varlığı ne psikolojik olarak ne de bedenen iyi geliyo bana yahakkını yemeyeyim bu gittiğimde eskilere nazaran iyiydi çocuğu da boğmasa daha iyi olacak ama buna şükür
30 jumping jack,20 squat,1 dk wallsit. Tamamdır eşim. Bugün misafirim vardı. Çok güzel yaptığım keki onlar için yaptım. Masada durunca haliyle kendime hakim olamadım. Sabah misafir gelmemişti. Ama öğlen geldi. Genelde yediğinden fazlasını yak olayını fazla abartabiliyorum. Haliyle karbonhidrat açığı da aradım.Sabah fena degilmis. Sonra da benim gibi cosmussun.
Sporcusunda. Acaba sporu cok yapip Vucudun enerjiye ihtiyaci oldugun dan mi boyle oldu.
Yani sporu cok yapip bol enerji harcayip az mi yedin? Dun ve evvelsi gun?
30 jj 20 de Squat. Birde Toplam 1 dk wallsit cezasi kesiyorum Sana![]()
Egzersizim ve cezam tamamdırSabah fena degilmis. Sonra da benim gibi cosmussun.
Sporcusunda. Acaba sporu cok yapip Vucudun enerjiye ihtiyaci oldugun dan mi boyle oldu.
Yani sporu cok yapip bol enerji harcayip az mi yedin? Dun ve evvelsi gun?
30 jj 20 de Squat. Birde Toplam 1 dk wallsit cezasi kesiyorum Sana![]()
Düzene geçeyim geleceğim inşallah CanımGel canım sen de takıma beraber zayıflayalımmuzlupudingim
Egzersizim ve cezam tamamdır
Sevgiler karşılıklı canım
daha yeniydim yavaş yavaş öğreniyorum dedim menülerime bak aynen böyle