Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende bebekliyim canım malum havalar düzelmedi tam olarak ama düzelince senle aynı durumdayız:)
zaten hedefime az kaldı sölemesi ayıp o yüzden ben olamam.
ama canım bence sen devam ettirebilirsin,çok kasmaya gerek yok olduğu kadar,sürekli paylaşım için masa başı boş vakti bol olan bi çalışan olmak lazım:)hergün menü bildirsek bile iyidir bence

Son düzenleme:

aslinda öylede canim iste ne bileyim,ister istemez rahatsiz oluyorum kendimi sorumlu hissediyorum

yok hiç sorumlu hissetme bazılarımızın bebeği bazılarımızın okulu var sürekli burda olamayız. zaten sen ne kadar motive etsen de diyeti bozacağı varsa bozar kişi. o yüzden çok ara vermeden paylaşım yapalım yeter bence..

sagolun kizlar,benim icin sorun degil zaten kaptanlik yaparim ben,yani liste islerinni filan ama iste ben iszin icin dedim,madem problem yok diyonuz ozaman sorun yok :) hadi ben kactim

ayy ne güzell bir menüüü

teşekkürlerr

tamam toparla kendini canım cumaya az kaldı...

hasretim canım bence çok bi paylaşım olamsada olur o kadar da sorumlu hissetme kendini hepimiz sorumluluk sahibiyiz sonuçta ben de haftaya çizim kurusna başlıycam çok yoğpun olcam diğerleri de yoğunlar okul ev çocuk vs. bence sen kaptan olarak kal yine az paylaşım olsada gelince telafi edersin yaw bişi olmaz...

tatlıcı güzeli...umarım şerbetli değildi o tatlı afiyet olsun canım...

selam kızlar...kaçamaksız bir gün geçirirsiniz umarım...

menümü yazayım spora gitmeden...

Sabah:
1 elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmekle tost, peynir, zeytin domates salatalık,1 avuç badem ceviz fındık karışımı
Öğle:tavuk göğsü ızgara, yoğurtlu salata
Ara:1 elma , biraz çilek
Akşam:haşlanmış kabak,yoğurt ve salata

yeşilçay (3), 3.5 lt su, 2.5 saat spor...

selamlar hanımlaarr

sagolun kizlar,benim icin sorun degil zaten kaptanlik yaparim ben,yani liste islerinni filan ama iste ben iszin icin dedim,madem problem yok diyonuz ozaman sorun yok :) hadi ben kactim

HASRETİM, kızlara katılıyorum, bence devam etmelisin, herkes kendi sorumuluğunu yerine getirio zaten menü paylaşarak

afiyet olsun cnm, menün güzeell
benim menüü:
sabah 1 dilim kepek ekmeği, pey, zeytn
ara 3 diyet bisküvi
öğlen dom, salt, 4 tane de sigara böreği , çay
ara yeşilçay
akşam üşenmessem taze fasulye yapacam, yapmazsam da yoğurt yada salata yerim..
ara yeşilçay (erken uyumassaam)

selam kızlar..

hasretim kaptan olarak kal canım. malesef benimde okulum var zar zor paylaşım yapıyorum zaten :) sen yeternce ilglisin :) paylaşım konusunda kmseyi sık boğaz etmiyoruz zaten herkesin bir hayatı var.. :)

bugün menümü yazamayacağım çok karışık ve bozuk oldu ama akşam k-flex yiyerek toparlıycam

menümü yazim gerçi pek menü olmadı ama dünü biraz telafi etmek için yaptım. yarın da böyle yaparım sonra daha önceki menülerime dönerim.

sabah: 4 kepçe ezogelin çorbası 1 dilim ekmek
öğle: yarım kase yoğurt, avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü, yarım dilim ekmek
akşam: sabahın aynısı

şu ana kadar da 1.5 litre su (daha içerim)
2-3 km yürüyüş (bebek arabası ittirme dahil )

canim bekliyoruz listeni,bide sen hangi ayda ne zaman ayrilmistin 5.takimdan,ayrildigin etabi ve kilonu bulmama gerkiyor seni bu cuma listeye alabilmem icin..

ahh canım hiç hatırlamıyorum ki ben ne zaman ayrıldım, kaç kiloydum.. bu konuda sana yardımcı olamayacağım üzgünüm...

hee ok cnm madem sütün az, ilk görev annelik.. yapıcak bişi yok :)
menüyü bugün yarın yazıcam size...

kızlar ani bir kararla pazar akşamı arkadaşıma kalmaya gittim ( bir an evde fenalık geldi de ) ve pzts akşamı eve döndüm, o yüzden pzts yediklerimi yazamadım kusura bakmayın.. çok abartmadım ama, zararlı birşey yemedim...
bugün yediklerimi de gece yazıcam ancak, kimsenin yediklerine de şimdilik yorum yapamıyorum, programım var çıkmam gerek.. gece bakıcam ayrıntılı, bahsettiğim listeyi de yazıcam inş... sevgiler

selam canım nasılsın...teşekkürler seninde menün güzel yalnızzzz...öğlenki sigara börekleri çok büyük değillerse dengeli olmuş fena değil ah sana bir meyve yediremedik gitti...sabahla öğlen arasında diyet bisküvi yerine bir elma yeseydin süper olurdu neyse sağlık olsun...afiyet olsun tatlım...

selam gizemcim...kaçamak yapmadın inş hamurişine ve kızartmalara bulaşmadıysan sorun yok canım düzeltirsin nasılsa...

canım düzensiz ve vitamin bakımından eksik olmuş hiç meyve yok sende farketmişindir zaten...yinede dengeli bir menü fena değil afiyet olsun tatlım...

bugun ki menüm
sabah: çorba, domates, peynir
ara: helva
öğle. taze fasülye, yoğurt
ara: yok
akşam, 1 lahmacun, az salata
ara. helvaa

1 saat tempolu yürüyüşş

günaydın kızlarrrr

denizcim afiyet olsun ,nacizane tavsiyem öğle yada akşam mnülerine çorba eklemen,sıvı gıda sütü bollaştırıyo.

dün hava güzeldi bebek ARabasıyla bende yürüyüş yaptımm 1saat kadar:)

bugün soğuk gibi hava,bi düzelmedi gitti..

selam kızlarrr,
bu günlerde hiçç keyfim yok ,canım sıkkın o yüzdende bir türlü toparlanamıyorum.ama bu gün sabah yine uyandımki belim tutulmuş en iyisi biraz yürümeye çalışim belki açılır dedim 40 dakika dayanabildim.yinede iyi geldi sabah ta abartmadan kahvaltımı yaptım başka bişey yemedim toparlanma vaktim geldi ama moralim bozuk olunca çok zorrrrrrr.

selamlar hanımlaar menümü yazıp az kaçıcam

bugünkü menüm:
sabah yarım simit, krem peynir, çay
ara kalan yarım simit
öğlen 1 dilim kepek ekmeğiyle menemen (1 yum, 1 dom 2 biber)
ara yeşilçay
akşam şu sunta gibi etiformlardan yoğurda kırıp yerim
ara yeşilçayy

selam kızlarr.
menüm
kahvaltı yok.
öğle : 1.5 tane kepekli krep peynir domates salatalık ve roka
ara : meyve
akşam : k-flex
ara : meyve

hayrola ablam kötü bişey yok inşallah

selam bayanlar valla oğlum bugün canımı çıkardı şu saat oldu pestilim çıktı bugün nasıl akşam olur hiç bilmiyorum :S niyeyse huysuz kucakçı bi ıspanak yemeğini zor yaptım, yarısı kucakta, yarısı mama sandalyesinde, yarısı beşikte derken ocağa koyabildim.

daha önce zayıflamadan önce yani bir montum vardı. doğumdan sonra bana olmuyodu. bugün giydim oldu içinde dönebildim bile inşallah cumaya artıda çıkmam çünkü geçen hafta acayip tozuttum.

zayıfladıktan sonra montlarıma kıyafetlerime bakmıyorum bile :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…