4.TAKIMIN DIKKATINE,
kizlar,size bisey söylicem,malum bize bahar geldi havalar cok güzel cok sükür rabbim bozmasin,böyle olunca ben evde olamiyorum cok fazla malum kücük oglum var evde onunla vakit geciriyoruz disarda zaten evde durmayi seven biride degilim,benimde isime geliyo yani :) yani demk istedigim takimla fazla ilgilenemiyorum,artik dogru dürüst bi paylasimimiz olmuyo,bende bisey yapamiyorum kaptan olarak,fazla bilgisayarin basinda olmadigim icin,aranizda bol paylasim yapip takimi toparlayabilecek bir kaptan adayi varmi?
bende bebekliyim canım malum havalar düzelmedi tam olarak ama düzelince senle aynı durumdayız:)
zaten hedefime az kaldı sölemesi ayıpo yüzden ben olamam.
ama canım bence sen devam ettirebilirsin,çok kasmaya gerek yok olduğu kadar,sürekli paylaşım için masa başı boş vakti bol olan bi çalışan olmak lazım:)hergün menü bildirsek bile iyidir bence
ayy ne güzell bir menüüü
selam kızlar
sonunda bugünden itibaren düzenime geri dönüyorum. dün malesef biraz değil baya kaçırdım o yüzden bugün çorba günü yapıcam.. öğleden sonra da sağlık ocağına götürücem oğlumu yaklaşık 3 km falan yürücez.
4.TAKIMIN DIKKATINE,
kizlar,size bisey söylicem,malum bize bahar geldi havalar cok güzel cok sükür rabbim bozmasin,böyle olunca ben evde olamiyorum cok fazla malum kücük oglum var evde onunla vakit geciriyoruz disarda zaten evde durmayi seven biride degilim,benimde isime geliyo yani :) yani demk istedigim takimla fazla ilgilenemiyorum,artik dogru dürüst bi paylasimimiz olmuyo,bende bisey yapamiyorum kaptan olarak,fazla bilgisayarin basinda olmadigim icin,aranizda bol paylasim yapip takimi toparlayabilecek bir kaptan adayi varmi?
menüleri aksattım bugünü yazayımm
sabah:1yum,1dl ekmek,peynir,zytin,maydonoz,dom.-salt
ara:1küçük tatlı:)
öğle:2biber dolması z.yağlı,yoğurt,salata
ara:meyve
akşam:çorba,salata,yoğurt,küçük 1tane ızgara tavuk
sagolun kizlar,benim icin sorun degil zaten kaptanlik yaparim ben,yani liste islerinni filan ama iste ben iszin icin dedim,madem problem yok diyonuz ozaman sorun yok :) hadi ben kactim
selam kızlar...kaçamaksız bir gün geçirirsiniz umarım...
menümü yazayım spora gitmeden...
Sabah:1 elma, 4 kuru kayısı
Kahvaltı:2 dilim t.b ekmekle tost, peynir, zeytin domates salatalık,1 avuç badem ceviz fındık karışımı
Öğle:tavuk göğsü ızgara, yoğurtlu salata
Ara:1 elma , biraz çilek
Akşam:haşlanmış kabak,yoğurt ve salata
yeşilçay (3), 3.5 lt su, 2.5 saat spor...
canim bekliyoruz listeni,bide sen hangi ayda ne zaman ayrilmistin 5.takimdan,ayrildigin etabi ve kilonu bulmama gerkiyor seni bu cuma listeye alabilmem icin..
canımcım akşam kısır yediim ama bi kaç çatall..kısır süt yapıyo dedilerrr..ne süt yapıyo deseler anında deniyorumm..napıyımm sütüm çok azzz
sabırsızlıkla bekliyorumm:))bayılırım menüleree..tam uygulayamasamda en azından fikir verirr..
selamlar hanımlaarr
HASRETİM, kızlara katılıyorum, bence devam etmelisin, herkes kendi sorumuluğunu yerine getirio zaten menü paylaşarak
afiyet olsun cnm, menün güzeell
benim menüü:
sabah 1 dilim kepek ekmeği, pey, zeytn
ara 3 diyet bisküvi
öğlen dom, salt, 4 tane de sigara böreği, çay
ara yeşilçay
akşam üşenmessem taze fasulye yapacam, yapmazsam da yoğurt yada salata yerim..
ara yeşilçay (erken uyumassaam)
selam kızlar..
hasretim kaptan olarak kal canım. malesef benimde okulum var zar zor paylaşım yapıyorum zaten :) sen yeternce ilglisin :) paylaşım konusunda kmseyi sık boğaz etmiyoruz zaten herkesin bir hayatı var.. :)
bugün menümü yazamayacağım çok karışık ve bozuk oldu ama akşam k-flex yiyerek toparlıycam
menümü yazim gerçi pek menü olmadı ama dünü biraz telafi etmek için yaptım. yarın da böyle yaparım sonra daha önceki menülerime dönerim.
sabah: 4 kepçe ezogelin çorbası 1 dilim ekmek
öğle: yarım kase yoğurt, avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü, yarım dilim ekmek
akşam: sabahın aynısı
şu ana kadar da 1.5 litre su (daha içerim)
2-3 km yürüyüş (bebek arabası ittirme dahil)
selam canım nasılsın...teşekkürler seninde menün güzel yalnızzzz...öğlenki sigara börekleri çok büyük değillerse dengeli olmuş fena değil ah sana bir meyve yediremedik gitti...sabahla öğlen arasında diyet bisküvi yerine bir elma yeseydin süper olurdu neyse sağlık olsun...afiyet olsun tatlım...
ANNAcım, bugün baktım meyve alayım diye. ama çürük çarık yaa hiç alası gelmio insanın.. havalar az daha ısınsa ne bilim belki gelir iyi bişiler. zaten yaz mevyeleri severim ben ama hala elma portakal var burlarda
hayrola ablam kötü bişey yok inşallahselam kızlarrr,
bu günlerde hiçç keyfim yok ,canım sıkkın o yüzdende bir türlü toparlanamıyorum.ama bu gün sabah yine uyandımki belim tutulmuş en iyisi biraz yürümeye çalışim belki açılır dedim 40 dakika dayanabildim.yinede iyi geldi sabah ta abartmadan kahvaltımı yaptım başka bişey yemedim toparlanma vaktim geldi ama moralim bozuk olunca çok zorrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?