günaydın kızlarrrr
denizcim afiyet olsun ,nacizane tavsiyem öğle yada akşam mnülerine çorba eklemen,sıvı gıda sütü bollaştırıyo.
dün hava güzeldi bebek ARabasıyla bende yürüyüş yaptımm 1saat kadar:)
bugün soğuk gibi hava,bi düzelmedi gitti..
selam kızlarrr,
bu günlerde hiçç keyfim yok ,canım sıkkın o yüzdende bir türlü toparlanamıyorum.ama bu gün sabah yine uyandımki belim tutulmuş en iyisi biraz yürümeye çalışim belki açılır dedim 40 dakika dayanabildim.yinede iyi geldi sabah ta abartmadan kahvaltımı yaptım başka bişey yemedim toparlanma vaktim geldi ama moralim bozuk olunca çok zorrrrrrr.
mersa hayırdır ne sıkıntın var? inş toparlarsın canım..
gizemcim sabah kahvaltısı önemli atlamışsın ama menüler hafif.k-flakes neden yedin?sağlıklı beslenmeye dön bence canım çorbasından anayemeğine...:)
lethem malum 1 eksiklik var biliyon zaten:) afiyet olsun..
bijo ne güzel kıyafetlerin bollAŞMASI HARİKA Bİ duygu bende hamilelik öncesi kıyafetlere rahat giriyorum artık:)çok şükürrr
selam canım nasılsın...teşekkürler seninde menün güzel yalnızzzz...öğlenki sigara börekleri çok büyük değillerse dengeli olmuş fena değil ah sana bir meyve yediremedik gitti...sabahla öğlen arasında diyet bisküvi yerine bir elma yeseydin süper olurdu neyse sağlık olsun...afiyet olsun tatlım...
ANNAcım, bugün baktım meyve alayım diye. ama çürük çarık yaa hiç alası gelmio insanın.. havalar az daha ısınsa ne bilim belki gelir iyi bişiler. zaten yaz mevyeleri severim ben ama hala elma portakal var burlarda
ay kıyamam canım yaa tamam imkanın oldukça alırsın sende o zamann
bugun ki menüm
sabah: çorba, domates, peynir
ara: helva
öğle. taze fasülye, yoğurt
ara: yok
akşam, 1 lahmacun, az salata
ara. helvaa
1 saat tempolu yürüyüşş
helvacı güzelii afiyet olsunn
selamlar hanımlaar menümü yazıp az kaçıcam
bugünkü menüm:
sabah yarım simit, krem peynir, çay
ara kalan yarım simit
öğlen 1 dilim kepek ekmeğiyle menemen (1 yum, 1 dom 2 biber)
ara yeşilçay
akşam şu sunta gibi etiformlardan yoğurda kırıp yerim
ara yeşilçayy
afiyet olsun tatlımm
selam kızlarr.
menüm
kahvaltı yok.
öğle : 1.5 tane kepekli krep peynir domates salatalık ve roka
ara : meyve
akşam : k-flex
ara : meyve
gizemcim geçmi kalktın neden yok kahvaltı günün en önemli öğünü biliyosun...neyse mecburen böyle yaptın herhalde olsun yinede dengeli menü olmuş afiyet olsunn
selam kızlarrr,
bu günlerde hiçç keyfim yok ,canım sıkkın o yüzdende bir türlü toparlanamıyorum.ama bu gün sabah yine uyandımki belim tutulmuş en iyisi biraz yürümeye çalışim belki açılır dedim 40 dakika dayanabildim.yinede iyi geldi sabah ta abartmadan kahvaltımı yaptım başka bişey yemedim toparlanma vaktim geldi ama moralim bozuk olunca çok zorrrrrrr.
neyin var canım eve mi canın sıkkın bişimi oldu..neyse geçer sıkıntın inş..
menüm
sabah:kahvaltı..1çay k reçel,fındk
ara:çeyrek havuç,yarım muz
öğle:2 dolma,salata,çorba,yoğurt
ara:elma
akşam:haşlama karnıbahar,yoğurt,çorba
ara:meyve
nidahcım güzel bir menü tebrikler
kızlar yaa ne yaptım ne ettimse sütümü artıramadımm..2 gün önce farkeetti bi ama neden dolayı anlaayamadım..okadar çok şey deniyorum kii
bide uzman tv de bi dr diyet yapmmamalıymışızz çünkü hormonlarımız dengelenmemişş mişş.. kilomuzda oynarmış didii...cuma artı çıkarsam bahanem bu iştee...
menümm.
sabah: helva ekmek( huysuz oğlum yüzünden ayakta kahvaltıı)
ara: helva
öğle: yoğurtlu çora, köfte
ara: kısır
akşam: çorba yiycem sadece..çok kasarsa da az kısır daha yerimm..
bu arada kısırımm boll yeşillik az bulgurdan oluşuyoo..(bol soğan)
şu ana kadar 4 lt su içtimmm..daha da içecemm..süt olur inşş
spor yok bugunn..ama olcakkk:))
canım süt filanda tüketebilirsin gece yatmadan bir bardak light süt,yoğurt süt ürününe ağırlık ver olur inş rahat ol helvacı güzeli
selam kizlar,bugün pek keyfim yok yüzden gelemedim bu saate kadar miyis miyis yattim evde aksam spor salonunda randevum var,gitmisken sporumuda yaparim bu hafta cok verimli gecmedi malesef,hergün tartilmak ne kadar kassada beni demekki lazimmis bana,cumadan sonra tartiyla yeniden dost olucam sanirim :)
mersa bacim sana ne oldu,benimki cok önemli bisey degil bigünlük biseydi ( ins) neyse caninin SIKAN bi an önce düzelir ins,menülere yoru yapamiyorum.kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :)
kaptan noldu sana motviasyonun düşmüş kendine gel bakalım yaz geldi...atalım şu yağları hadi...
Demek eski kiyafetlerine girebiliyosun ne guzel valla cok kiskandim seni :) darisi basimizaa..
Sut olayi tamamen uyku, su ve morale bagli (ben istisnaydim) o yuzden sakin pes etme.
Menumu yazip yayilcam bugun cok yoruldum
sabah: 1 kase corba, 1 dilim ekmek
ara: yarim elma, ceviz
öğle: avuç içi kadar tavuk göğsü, yarim dilim ekmek, yoğurt
ara: yarim kase corba (artik :)
akşam: ispanak, 1 dilim ekmek
spor veya yuruyus yapmadim yapamadim
2 litre su
afiyet olsun canım...
liste icin tesekürler canim,güzelmis ama dedigin gibi zahmetli biraz :) bide 2yk yulaf yaziyo ama nasil yulaf,ezmesimi kepegimi ,sadece yulaf satiliyomuki orda satiliyosada burda varmidir bilmemmerhaba kızlar, size kağıtta ne yazıyorsa aynen aktarıyorum.. ben bu listeyle 15 günde 4 kilo vermiştim, harikadır, asla aç kalmıyorsunuz. tek sıkıntı sürekli yemek yapmak, bu listedekileri hazır bulundurmak zorundasınız.. ben yarın başlıyorum kısmetse, hadi bakalım var mı meraklısı?? :))
öğün araların min 1.5 saat max 3 saat ara ile ayarlanmak zorunda.en son ara öğününü yedikten itibaren 2 saat uyuyamazsın.
aç karna : 1 sb ılık su 3 damla çörek otu yağı ekle çeyrek limon sık iç ardından 3 hurma ya da 3 kuru kayısı yada 3 mürdüm erik ya da 1 kuru incir yada 10 dut kurusu ye.
15 dk sonra kahvaltı : 6 yk nesfit yada 4 yk nesfit ve 2 yk yulaf
1 yk yaban mersini
1 yk kuru üzüm
tarçın , hindistancevizi,az kakao
1 sb süt
(bunların hepsi karışacak)
sonrasında ;
1 greenwood formçayı (bim de satılıomuş)
2 saat sonra ; 1 çay bardağı tarçın eklenmiş süt,1 armut yada 1 elma,1 avuç sarı veya beyaz leblebi
2 saat sonra :8-12 yemek kaşığı sebze yada kurubaklagil, 3 yk yoğurt,salata yağsız sınırsız
2 saat sonra: 1 armut yada elma,6 fındık içi, 1 avuç leblebi
2 saat sonra: 1 kase (2 kepçe) çorba,5-8 yk sebze ya da kurubaklagil yemeğii,salata sınırsız
2 saat sonra:2 mandalina yada 1 portakal yada 1 kivi
2 saat sonra : 1 çb tarçınlı süt ve 1 armut yada 1 elma
notlar : aktardan hayıt tohumu al, sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1 sb kaynar suya 2 yk hayıt ekle, 5 dk demle süz iç (tadı kötü, dayancaksınız :))
hergün 2,5 lt su
yatmadan 1 diş sarımsak yut
kahve yasak,çay şekersiz
sen bilirsin canim,listede olmasanda gel vakit buldukca ,kilonuda bildirmeyi unutma :)bu arada : bu yazdıklarımın yerine başka şeyler de verdi ikinci gidişimde.. ama ilk 15 günlük liste budur. sormak istedikleriniz olursa yazarsınız, umarım görür ve cevaplarım...
kötü haber ; ben listeye dahil olmayacağım arkadaşlar. kabul ederseniz, böyle vakit buldukça misafir olarak geleceğim aranıza. çünkü uğrayamıyorum eskisi gibi değil artık, ama sık sık gelmeye çalışacağım.. sevgiler
ay kıyamam canım yaa tamam imkanın oldukça alırsın sende o zamann
helvacı güzelii afiyet olsunn
afiyet olsun tatlımm
gizemcim geçmi kalktın neden yok kahvaltı günün en önemli öğünü biliyosun...neyse mecburen böyle yaptın herhalde olsun yinede dengeli menü olmuş afiyet olsunn
neyin var canım eve mi canın sıkkın bişimi oldu..neyse geçer sıkıntın inş..
nidahcım güzel bir menü tebrikler
canım süt filanda tüketebilirsin gece yatmadan bir bardak light süt,yoğurt süt ürününe ağırlık ver olur inş rahat ol helvacı güzeli
kaptan noldu sana motviasyonun düşmüş kendine gel bakalım yaz geldi...atalım şu yağları hadi...
afiyet olsun canım...
kiz anaaa dünkü keyifsizlöikden eser kalmadi,aksam spor salonuna gittim ,randevum vardi programimi degisitirdi,ben ölcüm yapacagini bilmiyordum ama yapalim dedi ,bi heycanlandim cumadan beri tartilmiyorum,dedim rezil olacam simdi,kadinada dedim,degisiklik oldugunu sanmiyorum ama tartiya bi ciktim alllaaaaaahhhh :) orda tartildigimda 70.1 dim dün 68.6 ciktim tabi ben bunu baz almiyorum sonucta tok ve kiyafetli ama orda 70 ken evde 68 dim haha buda demek oluyoki bu hafta bi süpriz olmassa 66.5 cikicam neyse bu önemli degil önemlii olan yag kas ve su oranim.yag oranim düs müs kasim ve suyum artmis,bunlari görünce acayip gaza ve kendime geldim..ohh :)
hepinize günaydin bu arada
ohh süpersin hasretim valla kıskandım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. motiveye gelll valla.
ben de spor salonuna gidebilmek istiyorumhiç olmadı şuraya stada çıkıp bir saat yürümek istiyorum
kahrolsun gurbetlik !!
hasretim süpersinn bende bilmiom hiç yağımı kasımı fln:) spor salonu iimkanım yok yaa oğlunu napıyon sporddayken varmı bırakcak birileri?
bijo sen nerde oturuyodun?
benim ailem istanbulda ama aramız 40km :) arabasız zor..bırakcak kimse yok,biraz büyüse de spor salonlarının bazısında kreş oluyomuş beraber gideriz artık:)
merhaba kızlar, size kağıtta ne yazıyorsa aynen aktarıyorum.. ben bu listeyle 15 günde 4 kilo vermiştim, harikadır, asla aç kalmıyorsunuz. tek sıkıntı sürekli yemek yapmak, bu listedekileri hazır bulundurmak zorundasınız.. ben yarın başlıyorum kısmetse, hadi bakalım var mı meraklısı?? :))
öğün araların min 1.5 saat max 3 saat ara ile ayarlanmak zorunda.en son ara öğününü yedikten itibaren 2 saat uyuyamazsın.
aç karna : 1 sb ılık su 3 damla çörek otu yağı ekle çeyrek limon sık iç ardından 3 hurma ya da 3 kuru kayısı yada 3 mürdüm erik ya da 1 kuru incir yada 10 dut kurusu ye.
15 dk sonra kahvaltı : 6 yk nesfit yada 4 yk nesfit ve 2 yk yulaf
1 yk yaban mersini
1 yk kuru üzüm
tarçın , hindistancevizi,az kakao
1 sb süt
(bunların hepsi karışacak)
sonrasında ;
1 greenwood formçayı (bim de satılıomuş)
2 saat sonra ; 1 çay bardağı tarçın eklenmiş süt,1 armut yada 1 elma,1 avuç sarı veya beyaz leblebi
2 saat sonra :8-12 yemek kaşığı sebze yada kurubaklagil, 3 yk yoğurt,salata yağsız sınırsız
2 saat sonra: 1 armut yada elma,6 fındık içi, 1 avuç leblebi
2 saat sonra: 1 kase (2 kepçe) çorba,5-8 yk sebze ya da kurubaklagil yemeğii,salata sınırsız
2 saat sonra:2 mandalina yada 1 portakal yada 1 kivi
2 saat sonra : 1 çb tarçınlı süt ve 1 armut yada 1 elma
notlar : aktardan hayıt tohumu al, sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1 sb kaynar suya 2 yk hayıt ekle, 5 dk demle süz iç (tadı kötü, dayancaksınız :))
hergün 2,5 lt su
yatmadan 1 diş sarımsak yut
kahve yasak,çay şekersiz
canim ben aksamlari esim isden geldikten sonra gidiyorum,esim bakiyor sagolsun.. bende zamaninda cok cektim cok sükür simdi rahatim,
hmm eşim de 7-8 gibi geliyo bende geç oluyo diye gitmiyorum..
annelik meşakkatli iş vesselam..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?