öyle canim ama cok yorgun olmuyosan gidebilrisin yine,simdi havalarda gec karariyo,bizim salon 22 ye kadar acik bende 7 gibi gidiyorum zaten :)
yemek falan derken 8-9 oluyo bebiki yedir uyut derken 10 oluyo:) kendime vakit ayıramıyom fazla galba birazdaha büyüse daha iyi olacak canım:)
anladim canim,tabi simdi kücük,ben eger esim 18 e kadar gelmesse yediriyom cocuklari,o geldigi gibi cikiyom,o kendi yemegini yiyo,cocuklarida yatiriyo :) ama seninki kücük esin halledemez tabi,az daha sabir
selam kızlar nasılsınız...:79:
bugün çok mutluyum...hem ygs puanım süper hemde +lardan kurtulduğum için...hemde artık 38 beden olduğum için dolabımı baştan aşağı yenileyeceğim bunun için...
spora gitmeden menümü yazayım...
Sabah:yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...1 avuç badem ceviz,fındık karışımı,(5 er gram)
Öğle:Biftek tava, yoğurt, salata....
Ara:1 elma
Akşam:ay çok tokum cacık yerim sadece zaten geç oluyo...
2,5 saat spor, 3.5 lt su, yeşilçay (3)
nidahcım menün güzelmiş afiyt olsun inş yarın 61 i görürüsün...
hasretim çok sevindim canım harikasın...
tebrikler canim cok sevindim senin adina
bugün çok mutluyum...hem ygs puanım süper hemde +lardan kurtulduğum için...hemde artık 38 beden olduğum için dolabımı baştan aşağı yenileyeceğim bunun için...
selamlarr hatunlarrrrr
afiyet olsun canımm. ayyyy pek sevindimm ben de 38 giyiyorum ama işte boy baya kısa 36 olasım varne güzeeelll inşş hepimizz dolaplarıı yenileriz yazaa
menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, pey, zeytn, çay
ara eti form 3 tane
öğlen acelem vardı hamburger yaptırdım (amaaa sadece taban ekmeğiyle, eti ve salatasını yedim, kendimce en azından susamlı ve daha kalın üst ekmeğini yemeyim dedim, meyvesuyu
ara türk kahvesi (pek severim aslında)
akşam yoğurt, salata düşünüyorum
ara yeşilçayy
ben bugün tartıldım kızlar, 49.0
yarın net olursa sabah yazacam yoksa bunu geçersiniz:)
evet ANNAcım boyum 1.55 civarı ve bölgesel alıyorum. 1 kilo alsam göbek pörtler yanaklarım çıkar
o yüzden benim 40larda dolaşmam lazım sürekli. 50i geçtim mi hoş olmuyor
hiç 36 beden almadım daha. umarım canım birlikte bu yazaa incelmişş girecezz
liste icin tesekürler canim,güzelmis ama dedigin gibi zahmetli biraz :) bide 2yk yulaf yaziyo ama nasil yulaf,ezmesimi kepegimi ,sadece yulaf satiliyomuki orda satiliyosada burda varmidir bilmem
sen bilirsin canim,listede olmasanda gel vakit buldukca ,kilonuda bildirmeyi unutma :)
canım sadece yulaf satılıyor marketlerde.. bu nesfitlerin filan reyonunda görürsün gidince...
kilom 87.8 , bugün spor merkezinde tüm ölçümlerimi yaptırdım.. ben de her hafta kilomu bildireceğim inş sizlere.. yazdığım listeye de bugün başladım, hayırlısı...
günaydın
çikolat diyet süpermiş keşke yapabilseydim, sarmısak yutmayı demek bir ben yapmıyormuşum :)) emzirme işi olmasaydı yutardım hergün yine. valla emzirmeyenlere pytho slim çay ve hergün 1 bütün sarmısak yutmalarını şiddetle tavsiye ederim.
evet bijom emzirmeseydin beraber yapardık belkim... liste gerçekten işe yarıyor...
liste güzel sürekli bişiler yiyon:) başarılar şimdiden:)
tşk ederim canım, size de bildircem deneyimlerimi..
ben yarın 12'ye kadar uğrayamam canım. O yüzden şimdi yazdımm. :)**4. TAKIM 204. ETAP**
Anna_maria(66.5/
nidah( 62.7 /
hasretim34( 67.1 /
qiz3mm ( 65.7 / 65.2 / 0.5 /
lethem ( 49.3 /
mersa ( 84.5 /
bijoux ( 81.9 /
deniz1984( 88.4 /
4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 566.1 /
hayrola ablam kötü bişey yok inşallah
selam bayanlar valla oğlum bugün canımı çıkardı şu saat oldu pestilim çıktı bugün nasıl akşam olur hiç bilmiyorum :S niyeyse huysuz kucakçı bi ıspanak yemeğini zor yaptım, yarısı kucakta, yarısı mama sandalyesinde, yarısı beşikte derken ocağa koyabildim.
daha önce zayıflamadan önce yani bir montum vardı. doğumdan sonra bana olmuyodu. bugün giydim oldu içinde dönebildim bileinşallah cumaya artıda çıkmam çünkü geçen hafta acayip tozuttum.
zayıfladıktan sonra montlarıma kıyafetlerime bakmıyorum bile :S
mersa hayırdır ne sıkıntın var? inş toparlarsın canım..
canım saol,ne diyim bilmiyorumki eşim hayatımı zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor .en basiti evdeki yemek düznini bozuyor benim ve mervişin ciddi desteğe ihtiyacı varken köstek oluyor.az öncede geldi elinde kestane şekeriyle napim bilmiyorumki.
evet haklısınn zatrn kabız oldum galibaaa
havalarda güzelleşse artık dimiii
hayrola canımm noldu yaaaa?
ayy ne güzelll bende o günleri görebilecekmiyimmm
denizcim valla herşeye kızgınım bu aralar ama illede kocam beni çok kızdırıyorrr.
bu gün burda nasıl yağmur vardı sabah çıktım günlük güneşlik öğlen bir kapattı hava hala yağmur yağıyor.
selam kizlar,bugün pek keyfim yok yüzden gelemedim bu saate kadar miyis miyis yattim evde aksam spor salonunda randevum var,gitmisken sporumuda yaparim bu hafta cok verimli gecmedi malesef,hergün tartilmak ne kadar kassada beni demekki lazimmis bana,cumadan sonra tartiyla yeniden dost olucam sanirim :)
mersa bacim sana ne oldu,benimki cok önemli bisey degil bigünlük biseydi ( ins) neyse caninin SIKAN bi an önce düzelir ins,menülere yoru yapamiyorum.kelin ilaci olsa kendi basina sürermis :)
ayyy benimki hergünlük bişey kocammmmm,bana hiç destek oolmuyor beni geçtim kızına bari destek olsa bu gün diyetisyene gittik merve 1 ayda 1 kilo vermiş o kadar emeğime olacak şeymi.canım onada sıkıldı ama en azından 1 kilonun tamamını yağdan vermiş ona sevindik.sana noldukiii senindemi kocaaa....:)))
ay kıyamam canım yaa tamam imkanın oldukça alırsın sende o zamann
neyin var canım eve mi canın sıkkın bişimi oldu..neyse geçer sıkıntın inş..
geçer geçer inşallah sizinde canınızı sıkmiyim boşuna geçecek .....
liste icin tesekürler canim,güzelmis ama dedigin gibi zahmetli biraz :) bide 2yk yulaf yaziyo ama nasil yulaf,ezmesimi kepegimi ,sadece yulaf satiliyomuki orda satiliyosada burda varmidir bilmem
sen bilirsin canim,listede olmasanda gel vakit buldukca ,kilonuda bildirmeyi unutma :)
harikasın hasretim inşallah bende sevinirim senin gibi.ama zor görünüyor bu hafta bakalım sabah ne çıkacam tartıda artı çıkmasam razıyım.kiz anaaa dünkü keyifsizlöikden eser kalmadi,aksam spor salonuna gittim ,randevum vardi programimi degisitirdi,ben ölcüm yapacagini bilmiyordum ama yapalim dedi ,bi heycanlandim cumadan beri tartilmiyorum,dedim rezil olacam simdi,kadinada dedim,degisiklik oldugunu sanmiyorum ama tartiya bi ciktim alllaaaaaahhhh :) orda tartildigimda 70.1 dim dün 68.6 ciktim tabi ben bunu baz almiyorum sonucta tok ve kiyafetli ama orda 70 ken evde 68 dim haha buda demek oluyoki bu hafta bi süpriz olmassa 66.5 cikicam neyse bu önemli degil önemlii olan yag kas ve su oranim.yag oranim düs müs kasim ve suyum artmis,bunlari görünce acayip gaza ve kendime geldim..ohh :)
hepinize günaydin bu arada
çokkk sevindim hem ygs ye hemde kilona.
selam 4. takımın çıtırları,
bugün diyetime başlamış bulunmaktayım, nohut,barbunya filan haşlıyorum sabahtan beri:) hazırda olunca pişirmesi daha kolay oluyor... tek sıkıntı yemek pişirmek işte.. bir de bir yere çıkınca yanında sütünü elmanı,leblebini bulundurcan ama öğün araları 2 saat ya, hemen yemek vakti geliyor işte, o zaman şaşırıyor insan.. yani bu diyeti yapınca evde takılmak gerekiyor daha çok,ya da hazırlayıp çıkmak...
bu arada dün ve bugün çok güzel spor yaptım. dün 50 dk cardio yaptım(yürüyüş, bisiklet ) ardından saunaya girdim sonra da havuza girip 15 dk yüzdüm.
bugün yağ ve kilo ölçümlerim yapıldı , 87.8 kiloyum şuanda.. bakalım haftaya cuma kilo bildircem ben size, kaç kg vermiş olcam acaba...
hepinizi öperim..
çikolatam diyetin gerçekten çok güzel bende eksikleri tamamlayıp başlasam ne güzel olur senin diyetine.yaptığın sporlarda harika heleki yüzme deyince ben orda kalıyorum en sevdiğim en zevk aldığım spor .ama ne yazıkki bizim burda kışın yüzme imkanımız yok yeni bir kaç yer açıldı kapalı yüzme havuzu olan ama yeni oldukları için heralde fiyatları çok uçuk.bende 1 ay sonra başlarım yüzmeye.offf offf offf bide sauna kendim girmiş gibi oldum valaaa.saunayada anca tatilde otelde giriyorumbizde seni öperizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?