Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öyle canim ama cok yorgun olmuyosan gidebilrisin yine,simdi havalarda gec karariyo,bizim salon 22 ye kadar acik bende 7 gibi gidiyorum zaten :)

yemek falan derken 8-9 oluyo bebiki yedir uyut derken 10 oluyo:) kendime vakit ayıramıyom fazla galba birazdaha büyüse daha iyi olacak canım:)

yemek falan derken 8-9 oluyo bebiki yedir uyut derken 10 oluyo:) kendime vakit ayıramıyom fazla galba birazdaha büyüse daha iyi olacak canım:)

anladim canim,tabi simdi kücük,ben eger esim 18 e kadar gelmesse yediriyom cocuklari,o geldigi gibi cikiyom,o kendi yemegini yiyo,cocuklarida yatiriyo :) ama seninki kücük esin halledemez tabi,az daha sabir

anladim canim,tabi simdi kücük,ben eger esim 18 e kadar gelmesse yediriyom cocuklari,o geldigi gibi cikiyom,o kendi yemegini yiyo,cocuklarida yatiriyo :) ama seninki kücük esin halledemez tabi,az daha sabir

yok canım ya uykları problemli veletin,emmek istiyo,halledemez. dediğin gibi inş birazdaha sabır.. veriim kilocukları sonra sıkılaşmaya gideris artık

huhuuuuuuu 4.takımmmmmmmmmmmm ..:)

menüm

sabah:kahvaltıı..domatess..3çay k reçel

öğle:3dolma(bitmedi bitürlü dolmalar:)yoğurt,1havuç,çorba

ara:1salatalık,belki 1 elma

akşam 5gibi haşlama karnıbahar yoğurtlu yicem,

8gibi biyere davetliyiz ,çorba-salatayla kapatırım inşşş+meyvee

30dksı tempolu 1 saat yürüdüm,bebek arabasıyla:)

2fncan yeşilçayy
2,5lt suu

yarın cumaa 62olsam keşkemmm hatta 61küsür:)
çok kaçamak yaptım buhafta biraz zor..

selam kızlar nasılsınız...:79:

bugün çok mutluyum...hem ygs puanım süper hemde +lardan kurtulduğum için...hemde artık 38 beden olduğum için dolabımı baştan aşağı yenileyeceğim bunun için...

spora gitmeden menümü yazayım...

Sabah:
yarım greyfurt,4 kuru kayısı
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı...1 avuç badem ceviz,fındık karışımı,(5 er gram)
Öğle:Biftek tava, yoğurt, salata....
Ara:1 elma
Akşam:ay çok tokum cacık yerim sadece zaten geç oluyo...

2,5 saat spor, 3.5 lt su, yeşilçay (3)

nidahcım menün güzelmiş afiyt olsun inş yarın 61 i görürüsün...

hasretim çok sevindim canım harikasın...

tebrikler canim cok sevindim senin adina

selamlarr hatunlarrrrr

afiyet olsun canımm. ayyyy pek sevindimm ben de 38 giyiyorum ama işte boy baya kısa 36 olasım var ne güzeeelll inşş hepimizz dolaplarıı yenileriz yazaa

menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmeği, pey, zeytn, çay
ara eti form 3 tane
öğlen acelem vardı hamburger yaptırdım (amaaa sadece taban ekmeğiyle, eti ve salatasını yedim, kendimce en azından susamlı ve daha kalın üst ekmeğini yemeyim dedim , meyvesuyu
ara türk kahvesi (pek severim aslında)
akşam yoğurt, salata düşünüyorum
ara yeşilçayy

ben bugün tartıldım kızlar, 49.0
yarın net olursa sabah yazacam yoksa bunu geçersiniz:)

sağol canım teşekkürler...

ah sahimi 38 misin sen boyun kısa o zaman baya neyse olsun 36 olursun sende inş kısa zamanda... bende 36 olmak istiyorum inş oluruz birlikte..menünde güzel fena değil..akşam dengelemişin hadi bakalım yarın inş daha az çıkarsınn

evet ANNAcım boyum 1.55 civarı ve bölgesel alıyorum. 1 kilo alsam göbek pörtler yanaklarım çıkar
o yüzden benim 40larda dolaşmam lazım sürekli. 50i geçtim mi hoş olmuyor

hiç 36 beden almadım daha. umarım canım birlikte bu yazaa incelmişş girecezz

ay cnaım benim üzülme yaw sağlıklısın buna şükür...bende 1.67 oalrka bazen boyumu beğenmediğim oluyodu ama şimdi kızıyorum kendime...bende 65 i geçince hoş olmuyor...60a düeşrsem süepr olur rahat olurum...inş hedeflerimize ulaşırız kısa zamanda canım bende 36 hiç giymedim hayatımdaa

Anna tebrikler canım sporun katkısı da çok olmuştur bedeninin küçülmesinde.ben mesela bu kiloyla 40 beden giyiyom:)
menün de güzel olmuş tebrikler canım.

lethem senin de güzel olmuş tebrikler:)

selam 4. takımmmmm :))))

fatmacım menü güzel afiyet olsun. düne gelince inş montiyi bozmamşsındırrr :))) sporunda etkileri çok olacak eminim..

kızlar geçmişi okudum hepinize afiyet olsunnn

menüm :
kahvaltı : taze fasulye - 2 dlim ekmek
öğle: taze fasulye - 2 kaşık pilav - cacık
akşam : k-flex
ara : meyve

yeşilçay
45 dk yürüyüş
100 mekik

selam 4. takımın çıtırları,

bugün diyetime başlamış bulunmaktayım, nohut,barbunya filan haşlıyorum sabahtan beri:) hazırda olunca pişirmesi daha kolay oluyor... tek sıkıntı yemek pişirmek işte.. bir de bir yere çıkınca yanında sütünü elmanı,leblebini bulundurcan ama öğün araları 2 saat ya, hemen yemek vakti geliyor işte, o zaman şaşırıyor insan.. yani bu diyeti yapınca evde takılmak gerekiyor daha çok,ya da hazırlayıp çıkmak...

bu arada dün ve bugün çok güzel spor yaptım. dün 50 dk cardio yaptım(yürüyüş, bisiklet ) ardından saunaya girdim sonra da havuza girip 15 dk yüzdüm.
bugün yağ ve kilo ölçümlerim yapıldı , 87.8 kiloyum şuanda.. bakalım haftaya cuma kilo bildircem ben size, kaç kg vermiş olcam acaba...

hepinizi öperim..

**4. TAKIM 204. ETAP**

Anna_maria(66.5/
nidah( 62.7 /
hasretim34( 67.1 /
qiz3mm ( 65.7 /
lethem ( 49.3 /
mersa ( 84.5 /
bijoux ( 81.9 /
deniz1984( 88.4 /

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 566.1 /

yok canım yaaa her zamanki ev hali eşimle ufak tefek sıkıntılar aslında ufakmı büyükmü onuda bilmiyorum.
harika bir duygu olmayan kıyafetlerin olması biz tombulları en mutlu eden şey heralde.sen toprağın peşinde koştururken zaten sporunu yapmış sayılırsın.annesi o yalancıktan yapmıştır baktıki sen hava soğuk diye dışarı çıkıp yürüyemiyosun o da böyle çözüm bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…