çikolatam diyetin gerçekten çok güzel bende eksikleri tamamlayıp başlasam ne güzel olur senin diyetine.yaptığın sporlarda harika heleki yüzme deyince ben orda kalıyorum en sevdiğim en zevk aldığım spor .ama ne yazıkki bizim burda kışın yüzme imkanımız yok yeni bir kaç yer açıldı kapalı yüzme havuzu olan ama yeni oldukları için heralde fiyatları çok uçuk.bende 1 ay sonra başlarım yüzmeye.offf offf offf bide sauna kendim girmiş gibi oldum valaaa.saunayada anca tatilde otelde giriyorumbizde seni öperizzzz
ay cnaım benim üzülme yaw sağlıklısın buna şükür...bende 1.67 oalrka bazen boyumu beğenmediğim oluyodu ama şimdi kızıyorum kendime...bende 65 i geçince hoş olmuyor...60a düeşrsem süepr olur rahat olurum...inş hedeflerimize ulaşırız kısa zamanda canım bende 36 hiç giymedim hayatımdaa
Anna tebrikler canım sporun katkısı da çok olmuştur bedeninin küçülmesinde.ben mesela bu kiloyla 40 beden giyiyom:)
menün de güzel olmuş tebrikler canım.
lethem senin de güzel olmuş tebrikler:)
selam 4. takımmmmm :))))
fatmacım menü güzel afiyet olsun. düne gelince inş montiyi bozmamşsındırrr :))) sporunda etkileri çok olacak eminim..
kızlar geçmişi okudum hepinize afiyet olsunnn
menüm :
kahvaltı : taze fasulye - 2 dlim ekmek
öğle: taze fasulye - 2 kaşık pilav - cacık
akşam : k-flex
ara : meyve
yeşilçay
45 dk yürüyüş
100 mekik
Anna tebrikler canım sporun katkısı da çok olmuştur bedeninin küçülmesinde.ben mesela bu kiloyla 40 beden giyiyom:)
menün de güzel olmuş tebrikler canım.
lethem senin de güzel olmuş tebrikler:)
selam 4. takımmmmm :))))
fatmacım menü güzel afiyet olsun. düne gelince inş montiyi bozmamşsındırrr :))) sporunda etkileri çok olacak eminim..
kızlar geçmişi okudum hepinize afiyet olsunnn
menüm :
kahvaltı : taze fasulye - 2 dlim ekmek
öğle: taze fasulye - 2 kaşık pilav - cacık
akşam : k-flex
ara : meyve
yeşilçay
45 dk yürüyüş
100 mekik
çokkk sevindim hem ygs ye hemde kilona.
teşekkür ederimmm
selam fıstıklarr
bugun bebiş görmeye gelen misafirlerim vardı onun için menüm düzensiz biraz
sabah. çay, pynir, 3 zeytin, etimek, yumurtanın sarısı..3-5 tane patates kızartma
ara. çeyrek ananas
öğle yokkk
ara. 1 yemek kaşığı kısır
akşam. pilav üstü nohut,, yoğurt
3 lt su, 15 dk tempolu yürüyüş
afiyet olsun canım pilavı abartmadıysan güzel
kızlar 3 ünüz de ne kdr güzel kilo vermişsiniz, maşallah.. ne kdr zamandır uğraşıyorsunuz kg vermeye,neler yaptınız genel olarak bana azıcık anlatır mısnz??
valla ben 2 senedir uğraşıyorum ama bu siteyi aralık ayında buldum o zaman 73 tüm şimdi 65....bu süre zarfında sağlıklı beslenme ve kalori hesabı yaptım taki montiyle tanışana kadar...en sağlıklı yöntem insanı süper hissettiriyor vede çok güzle kilo verdiriyor ama herşeyden önemlisi kendi azmin...canım azimle herşeyi başarabilirsin
bu arada salsa yaptım ilk kez az önce.. imkanınız varsa yazılın bir dans okuluna kızlar.. hem zevkli hem kg verdirir diye düşünüyorum
selam kızlar, nasılsınız?
benim hiiiç neşem yok, bir ayda onca aylık emeğim gitti, başa döndüm resmen
yok canım yaaa her zamanki ev hali eşimle ufak tefek sıkıntılar aslında ufakmı büyükmü onuda bilmiyorum.
harika bir duygu olmayan kıyafetlerin olması biz tombulları en mutlu eden şey heralde.sen toprağın peşinde koştururken zaten sporunu yapmış sayılırsın.annesi o yalancıktan yapmıştır baktıki sen hava soğuk diye dışarı çıkıp yürüyemiyosun o da böyle çözüm bulmuş
ay canim ya,cok üzüldüm simdi kizina,esin niye böyle yapiyoki hadi seni düsünmüyo,kizini niye düsünmüyo bu adam hic konusup sordunmu neden böyle yapiyosun, diye? mazereti nemersa hayırdır ne sıkıntın var? inş toparlarsın canım..
canım saol,ne diyim bilmiyorumki eşim hayatımı zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor .en basiti evdeki yemek düznini bozuyor benim ve mervişin ciddi desteğe ihtiyacı varken köstek oluyor.az öncede geldi elinde kestane şekeriyle napim bilmiyorumki.
denizcim valla herşeye kızgınım bu aralar ama illede kocam beni çok kızdırıyorrr.
bu gün burda nasıl yağmur vardı sabah çıktım günlük güneşlik öğlen bir kapattı hava hala yağmur yağıyor.
ayyy benimki hergünlük bişey kocammmmm,bana hiç destek oolmuyor beni geçtim kızına bari destek olsa bu gün diyetisyene gittik merve 1 ayda 1 kilo vermiş o kadar emeğime olacak şeymi.canım onada sıkıldı ama en azından 1 kilonun tamamını yağdan vermiş ona sevindik.sana noldukiii senindemi kocaaa....:)))
canim hosgeldin,dönsene aramiza listede yer varselam kızlar, nasılsınız?
benim hiiiç neşem yok, bir ayda onca aylık emeğim gitti, başa döndüm resmen
canim hosgeldin,tabiki katilabilirsinHepinize kolay gelsin!.......
Ben de sizin gibi kilo vermeyi isteyenlerdenim.Ama vermeye çalıştıkça batıyorum.Onun için müsade varsa ben sadece dışardan sizi takip edeceğim.Geçen sene 5. gruptaydım.MERSAAAAAAm........Çikolataaam neler yapıyorsunuz.Geldim sizi gaza getirmeye ........Şöyle son birkaç yazılanlara baktımmaşallah allah bozmasın ne güzel kilolar vermişsiniz.
günaydın takımcımmm,
ilk kilo bildirimini ben yapim ama sevinecek bir durum yok ne yazıkki sadece 300 gram verebilmişim. bu duruma sevinilmez tabiki ama ben yinede en azından fazla çıkmadığıma çokk sevindim bu haftaki kaçamaklarla artıda olurum diyodum bunada şükür.keşke daha fazla verebilseydimde takıma daha fazla faydam olsaydı
canim üüzlme ya 300 gr da 300 grdir bu sitede bi arkadasin benzetmesi vardi,al eline bi 250 gr lik margarin paketini bak bakalim azmi vermissin :) hic kücümseme verdigin gramlari,damlaya damlaya göl olur..
selammm
geçmişi okicam az sonra ama kilomu yazim..
geçen hafta sonu yağlı şekerli şeyler, hafta içi hamburgerler derken ben kendimi + dayımdır diye düşünürkennn 800 gr gitmiş. çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
kilom: 81,1
canim bide emzirme yaramadi bana diyosun ak gördünmü,nasil faydasi var :)
valla hayatım evet emzirmek ve haftada birkaç gün de olsa yürümek. doğru düzgün su bile içmemiştim.. demek ki asılsam 2 kg kafadan gidicek haftada :)
ama bu hafta ne misafir var ne de koşturmaca. düzenli yapıcam inşallah bakalım nolcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?