Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam fıstıklarr
bugun bebiş görmeye gelen misafirlerim vardı onun için menüm düzensiz biraz
sabah. çay, pynir, 3 zeytin, etimek, yumurtanın sarısı..3-5 tane patates kızartma
ara. çeyrek ananas
öğle yokkk
ara. 1 yemek kaşığı kısır
akşam. pilav üstü nohut,, yoğurt

3 lt su, 15 dk tempolu yürüyüş

kızlar dün çok dikkatliydim gayet güzel geçirdim dünü akşamda aç yattım.ama bu gün arkadaşlarla buluştuk o yüzden düzwensiz yedim ama abartmadım.
sabah :2 tane çilek
ara:yok
öğlen:3 kaşık humus,1 kaşık yoğurtlu tavuk salatası,yarım dilim ekmek,yeşillik yarım bardak kola.
ara:2 çilek
akşam:kocamın az önce getirdiği kestane şekerinden 3 tane .çok acıkırsam semiz otu pişirdim 1-2 kaşık ondan yerim .yada yemiyim yaa geç olmuş zaten söz yemiycemmmm.

canım işte ben de 1 yıl oldu o spor klübüne yazılalı, henüz faydalanabilmiş değilim.. üstelik temmuzda üyeliğim bitiyor.. akılsız kafam.. ben de 3 ay yararlanabilcem havuzdan saunadan anlayaağın..sonra bilmiyorum artık nolur... diyete başlarsan haberim olsun mersam..

Anna tebrikler canım sporun katkısı da çok olmuştur bedeninin küçülmesinde.ben mesela bu kiloyla 40 beden giyiyom:)
menün de güzel olmuş tebrikler canım.

lethem senin de güzel olmuş tebrikler:)

kızlar 3 ünüz de ne kdr güzel kilo vermişsiniz, maşallah.. ne kdr zamandır uğraşıyorsunuz kg vermeye,neler yaptınız genel olarak bana azıcık anlatır mısnz??

Anna tebrikler canım sporun katkısı da çok olmuştur bedeninin küçülmesinde.ben mesela bu kiloyla 40 beden giyiyom:)
menün de güzel olmuş tebrikler canım.

lethem senin de güzel olmuş tebrikler:)

evet nidahcım spor bide boy çok etkiliyo...sen de yakında düşcen 38 e kızz çıtır anne olcan

montiyi bozduğumu gördünmü sen benim hiç bakim...afiyet olsun gizemcim menün biraz kaırşıkmı ne sabah sabah rüyandamı gördün fasulyeyi

bu arada salsa yaptım ilk kez az önce.. imkanınız varsa yazılın bir dans okuluna kızlar.. hem zevkli hem kg verdirir diye düşünüyorum

bencede süper fikir hem zayfla hem eğlenn

kilo vermeyide sormuşsun canım.. ben geçen sene bu zamanlarda 82 kiloydum.. diyete ise temmuz sonunda başladım 79 kilo ile . genelde sağlıklı beslenme ile verdim . okula giderkende sabahları yürüyorum hep. pilates yaptın 1-2 ay oda toparladı az çok. şu sıralar saldım valla veremiyorum ama bakalım inş kendime gelcem ve 50 leri görcem sizle birlikte inşş..

fatmacım burdaymışsın merhaba canımmm

sabah yemedim aslında öğleye geliyordu . öğleninkinide öğleden sonra yedim canım . saatler düzensiz oldu bu aralar böyleyim ya düzelemedim br türlü fatmacımm

ygs güzel geçmiş çok sevndim canım herkess yerlerde valla.. sen yne çok iyi almşsın.
benim ark.230 kuzenimde 270 almş. çok üzgünler bakalım nolcak. bi kuzenim 400 küsür almş ona sevndim :) eski sevglimde de 310 almşş hehehe :) aman çaktırma şimdiki sevglim bilmiyor eskisiyle konuştğumu onun üstünden çok zamn geçti zaten duysada birşey olmaz

selam kızlar, nasılsınız?
benim hiiiç neşem yok, bir ayda onca aylık emeğim gitti, başa döndüm resmen

idare ediyoruz canım kilolarla boğuşuyoruz. hiç kolay gitmiyor şu sıralar benimde.. veremiyorum bakalım ne olacak ..

sende üzülme canım tekrar dön aramıza ve yeni alınan kilolarını çabucak verirsin ne dersin ?
kaç kilosun canım ? ne kadar aldın

Hepinize kolay gelsin!.......
Ben de sizin gibi kilo vermeyi isteyenlerdenim.Ama vermeye çalıştıkça batıyorum.Onun için müsade varsa ben sadece dışardan sizi takip edeceğim.Geçen sene 5. gruptaydım.MERSAAAAAAm........Çikolataaam neler yapıyorsunuz.Geldim sizi gaza getirmeye ........Şöyle son birkaç yazılanlara baktım maşallahallah bozmasın ne güzel kilolar vermişsiniz.

günaydın takımcımmm,
ilk kilo bildirimini ben yapim ama sevinecek bir durum yok ne yazıkki sadece 300 gram verebilmişim. bu duruma sevinilmez tabiki ama ben yinede en azından fazla çıkmadığıma çokk sevindim bu haftaki kaçamaklarla artıda olurum diyodum bunada şükür.keşke daha fazla verebilseydimde takıma daha fazla faydam olsaydı

kızlar dün diyetisyende bir hanımla tanıştım ve kendimden utandım hani ben diyorum ya artık metabolizmam yavaşlamıştır yaşım 40 oldu diye tanıştığım bayan 63 yaşında ve tahmin edin bakalım 8 ayda kaç kilo vermiş tam 40 kilo nasıl verdiniz bu kadar kiloyu dedim diyet listesini çıkardı hep bildiğimiz şeyler doktorun verdiğinden ne fazla nede az yedim ve günde yarım saat yürüdüm dedi yani demek oluyoki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor.

Son düzenleme:
**4. TAKIM 204. ETAP**

Anna_maria(66.5/
nidah( 62.7 /
hasretim34( 67.1 /66.2 / 0.9 / % 1.34 )
qiz3mm ( 65.7 / 65.2 / 0.5 /
lethem ( 49.3 /
mersa ( 84.5 /84.2 /0.3 / % 0.35)
bijoux ( 81.9 /
deniz1984( 88.4 /

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 566.1 /

bu arada hepinize günaydin kizlar bu hafta yedigim cikolatalara ragmen 900 gr gitmis cok sükür yasasin su icmek ve 18 den sonra bisey yememek :)

Son düzenleme:
selammm
geçmişi okicam az sonra ama kilomu yazim..

geçen hafta sonu yağlı şekerli şeyler, hafta içi hamburgerler derken ben kendimi + dayımdır diye düşünürkennn 800 gr gitmiş. çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

kilom: 81,1

canim bide emzirme yaramadi bana diyosun ak gördünmü,nasil faydasi var :)

canim bide emzirme yaramadi bana diyosun ak gördünmü,nasil faydasi var :)

valla hayatım evet emzirmek ve haftada birkaç gün de olsa yürümek. doğru düzgün su bile içmemiştim.. demek ki asılsam 2 kg kafadan gidicek haftada :)

ama bu hafta ne misafir var ne de koşturmaca. düzenli yapıcam inşallah bakalım nolcak..

bence cok güzel seyler olucak :)

**4. TAKIM 204. ETAP**

Anna_maria(66.5/
nidah( 62.7 /
qiz3mm ( 65.7 / 65.2 / 0.5 /% 76 )
lethem ( 49.3 /
bijoux ( 81.9 /81.1/0.8 / % 0.98)
deniz1984( 88.4 /

Son düzenleme:
**4. TAKIM 204. ETAP**

Anna_maria(66.5/
nidah( 62.7 /
qiz3mm ( 65.7 / 65.2 / 0.5 /% 76 )
lethem ( 49.3 /49 / 0.3 / % 0.60 )
bijoux ( 81.9 /81.1/0.8 / % 0.98)
deniz1984( 88.4 /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…