istanbuldaydım evlenince kütahyaya geldim..bijo sen nerde oturuyodun?
valla benim eşimde 7 de geliyo. o saatten sonra bırak spor yapmayı adama yemeğini zor veriyorum :S imkansız bişey benim için yani..hmm eşim de 7-8 gibi geliyo bende geç oluyo diye gitmiyorum..
annelik meşakkatli iş vesselam..:)
valla çikolatım bekliyorum sonucu bakalım ne kadar vericeksin..evet bijom emzirmeseydin beraber yapardık belkim... liste gerçekten işe yarıyor...
tşk ederim canım, size de bildircem deneyimlerimi..
obur hatırladım seni bizim takımdaydın :) niye tam olarak katılmıyosun en azından bir denetim yapmış olursun kendi kendine. gelip buraya hesap vermek menü yazmak iyi oluyor :)Hepinize kolay gelsin!.......
Ben de sizin gibi kilo vermeyi isteyenlerdenim.Ama vermeye çalıştıkça batıyorum.Onun için müsade varsa ben sadece dışardan sizi takip edeceğim.Geçen sene 5. gruptaydım.MERSAAAAAAm........Çikolataaam neler yapıyorsunuz.Geldim sizi gaza getirmeye ........Şöyle son birkaç yazılanlara baktımmaşallah allah bozmasın ne güzel kilolar vermişsiniz.
bakalım hasretim inşallahbence cok güzel seyler olucak :)
hasretim aslında utanmam lAzIM 300 gr verdim demeye ama dediğin gibi 1 paket yağ hele bu kiloyu bide yağdan veriyosam süper aslında.az önce yazmıştım ya bir bayanla tanıştım 8 ayda 40 kilo vermiş demiştim bölersen ayda 5 kilo yapıyor aslında yeterki azmimiz bitmesin .herkese söylüyorum benim 20 kilo vermemdeki en büyük etken burası kesinlikle paylaşımın birbirimizi eleştirmenin ve en güzeli buraya günlük neler yediğimizi yazmamızın çok etkisi var.aslında biz diyetisyenin dediğini yapıyoruz burda günlük tutuyoruz.yok canım yaaa her zamanki ev hali eşimle ufak tefek sıkıntılar aslında ufakmı büyükmü onuda bilmiyorum.
harika bir duygu olmayan kıyafetlerin olması biz tombulları en mutlu eden şey heralde.sen toprağın peşinde koştururken zaten sporunu yapmış sayılırsın.annesi o yalancıktan yapmıştır baktıki sen hava soğuk diye dışarı çıkıp yürüyemiyosun o da böyle çözüm bulmuş
ay canim ya,cok üzüldüm simdi kizina,esin niye böyle yapiyoki hadi seni düsünmüyo,kizini niye düsünmüyo bu adam hic konusup sordunmu neden böyle yapiyosun, diye? mazereti ne
canim hosgeldin,dönsene aramiza listede yer var
canim hosgeldin,tabiki katilabilirsin
canim üüzlme ya 300 gr da 300 grdir bu sitede bi arkadasin benzetmesi vardi,al eline bi 250 gr lik margarin paketini bak bakalim azmi vermissin :) hic kücümseme verdigin gramlari,damlaya damlaya göl olur..
selammm
geçmişi okicam az sonra ama kilomu yazim..
geçen hafta sonu yağlı şekerli şeyler, hafta içi hamburgerler derken ben kendimi + dayımdır diye düşünürkennn 800 gr gitmiş. çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
kilom: 81,1
bijom harikasın takımın yüzünü güldüreceksin yine sen yaza kadar bu işi bitirirsin.
canım işte ben de 1 yıl oldu o spor klübüne yazılalı, henüz faydalanabilmiş değilim.. üstelik temmuzda üyeliğim bitiyor.. akılsız kafam.. ben de 3 ay yararlanabilcem havuzdan saunadan anlayaağın..sonra bilmiyorum artık nolur... diyete başlarsan haberim olsun mersam..
çikolatam bende daha önce spor salonuna gittim ama çok zorlandım yürüyüş bana çok iyi geliyor tabi düzenli yapabilsem.bence 3 ayda iyi bir süre istersen 1 senenin acısını 3 ayda çıkarırsın neler olmazki 3 ayda:)))
Hepinize kolay gelsin!.......
Ben de sizin gibi kilo vermeyi isteyenlerdenim.Ama vermeye çalıştıkça batıyorum.Onun için müsade varsa ben sadece dışardan sizi takip edeceğim.Geçen sene 5. gruptaydım.MERSAAAAAAm........Çikolataaam neler yapıyorsunuz.Geldim sizi gaza getirmeye ........Şöyle son birkaç yazılanlara baktımmaşallah allah bozmasın ne güzel kilolar vermişsiniz.
oburcummm hoş geldin canım.bence sende gir listeye .böyle dışardan olmaz ne güzel destek oluyoduk birbirimize bu takımdaki arkadaşlarda çok iyi .seni çok öpüyorum kendine iyi bak yaz geliyor .....
kızlar az önce seda sayanda izledim mesut yar 10 ayda 41.5 kilo vermiş ve kilo vermesindeki en büyük etken antakyanın kırmızı acı biberiymiş ama tazesi.abiside 50 kilo vermiş.
bence bu hafta da ilk 3teyiz
süperrr..:))!!!suan 2.yiz :))))
süperrr..:))!!!
canım grup üye sayısı kaça kadar sınırı? bize katılcak olan varmı az gibiyiz sanki
kaptann %96 yazıyo sıfırı unutmuşum listede:)
gizemin falanda öle çıkmış,toplamı etkilemio ama yinede sölim dedim:)
haha keşke %96 olsa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?