Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet zaten artık oteller hakkınız diyor onlara kabullenmişler

Eyvallah kardeş yorganı yastığı bırakman etkiledi gerçi bazı fiyatlar öyle uçuyor ki yatağı direkt götürsen adamlara koymaz. Ay ben bugün neden ful para pul paha muhabbeti yaptım ya emekli dayı gibi

Hatta balayına gittik ikimizde cahiliz sadece bira içiyoruz paso. Bi akşam dönmemize 2 gece kalmış barda bi adamı viski içerken gördüm. Barmene dedim bu ücretsizmi evet tabiki falan dedi. Anaaa ben bi yapıştım tekilalar viskiler şatlarrr. Ruslar nasıl izliyo beni eşim öyle çok karıştıramıyo anında boşaltır içini zaten ondan sonra da öncede hiç böyle içmemiştim..

Yorumun fonunda adeta hey barmen bana bir bira şarkısı çalıyor ne yaptın aydıngelini yaaa

Yorumun fonunda adeta hey barmen bana bir bira şarkısı çalıyor ne yaptın aydıngelini yaaa
Barı da sömürdüm parasıyla değilmiii dua etsinler ilk gün çakamadım durumu ömrümde ilk kez 7 yıldızlı otele gitmişim.... ama önümüzde ki sene siper alsınlar

Barı da sömürdüm parasıyla değilmiii dua etsinler ilk gün çakamadım durumu ömrümde ilk kez 7 yıldızlı otele gitmişim.... ama önümüzde ki sene siper alsınlar
Oo 7 yıldız hangiymiş o bakim daha 5 yıldızı aşamadık ama 5 yıldız böyleyse 7 yıldız nasıldır kocama yarın dicem sen beni 7 yıldıza götürmüyorsun

Oo 7 yıldız hangiymiş o bakim daha 5 yıldızı aşamadık ama 5 yıldız böyleyse 7 yıldız nasıldır kocama yarın dicem sen beni 7 yıldıza götürmüyorsun

kııızzz 5 miş pardon. Bak onu bile bilmiyorum 2 yıldız için kalp kırma boşverr
Mesai derken çalışıyor musun canım sen
Yok kız oğlum uyanmaya başlıyo bu saatten sonra. Hatta şimdiye uyanması lazımdıda geç yattı inşallah bikaç saat uyur diyecemde mümkünatsız

Ben de gidip uyuyayım yavaştan. Böylece bugün bitmiş olur, belki yarın daha az diyet kaprisi yaptığım bir güne uyanırım. Komik olduğunuz için teşekkürler, çok iyi geldi iyi geceler
İyi geceler canım sayfalar arttı sabah girenler şaşıracak

Benimki de tepişip duruyor bu akşam erken de yattı sabah erkenden kalkar neyse canım iyi geceler sabah oldu az kaldı zaten Kazen bey 2 saat sonra kalkacak spora

Kozmogirl17 Özlemcimm adını gördüm sayfaya bakanlar arasında. Yakalandin adın gibi oldun canım hep özletiyorsun bu aralar.. ne var ne yok canım?
Oyyy canim sen nickinimi degistin..ya tabi pro olmak bole bisey hicbiseyy kacmiyor gozden.Nolsun canim ugrasiyorum iste bu ara yogunum biraz.evden pasta kurabiye islerine girdim biliyorsun koronadan dolayi is yoktu ama yeni yeni acilmaya basladi siparisler o yuzden yogun geciyor biraz.Sen nasilsin filizcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…