Aman da aman kimler gelmisOyyy canim sen nickinimi degistin..ya tabi pro olmak bole bisey hicbiseyy kacmiyor gozden.Nolsun canim ugrasiyorum iste bu ara yogunum biraz.evden pasta kurabiye islerine girdim biliyorsun koronadan dolayi is yoktu ama yeni yeni acilmaya basladi siparisler o yuzden yogun geciyor biraz.Sen nasilsin filizcim.
AminnnnGunaydin guzel takimim, musmutlu bir hafta sonuna uyanmanizi diliyorum.
Aaa sayfaya bakanları falan da mı görüyorsun o zaman 4 zeytin 4 çay 4... devammmm@Kozmogirl17 Özlemcimm adını gördüm sayfaya bakanlar arasında. Yakalandinadın gibi oldun canım hep özletiyorsun bu aralar.. ne var ne yok canım?
Kazen şaşırdım bildirimin geldi ne-re-de-sin yahu hani yürüyüş sabah akşama çıkarılacaktı uyudun itiraf et
Eşini kaptım bu haftaFitFiliz ciğimi eşim güçlü senin eş bu hafta B barga yoğun olacağını söyledi hadi bakalım yarışalım tabi Birgaripanne bizi halt etmezse
Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ben geçen hafta her gün yürüdüm ama tabloda bazı günler yürümemişim gibi gözüküyor. Bir bildirimde hata mı yaptım yoksa ?
Puan hesabi yapmadigin icin :) Ilk gunler hesabi yaptim ama baktim yetisemiyorum, birkac defa Rica ettim. Yarismaya katilmak isteyen puan hesabini menu bildirimi yapinca yazmalarini
Iyu yapmışsın canim muhtemelen 1-2 hafta mezun olmanın tadını çıkarıcam sonra yine kilo vermeye devam. :)YENI ES LISTEMIZ
1.aydingelini & JaneRizzoli
2. M MaviFeslegen &Birgaripanne
3.Kazen & B barga
4.Melek Ada & Hyperborea17
5.FitFiliz & Niloyatospikk
6.Arrietty_ & bnnu
7.BLU3 & ciseak77
8.Begonya2 & esmeriiim
9.MotivatedAlready & pesto26
Milana firuze , Aomine Daiki , fyzanur kizlar mezun olup, izne ayrildiginiz icin sizleri eslemedik.Eger es yarismasina katilmak isterseniz haber verin hemen eslestirme yapalim.
Mor Vampirella canim seninde nikah haftan diye eslestirme yapmadik yinede katilmak istersen haber ver.
***Birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta cuma gunune kadar birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip menu yorumu yapacaklar, egzersiz yapmaya ,su icmeye tesvik edecekler, saygi cercevesinde diger es gruplariyla rekabet edecekler.
Cuma gunu es yarismamizin sonuclari aciklanacak, 1. olan es grubu ODUL OGUNU harici, 1 odul ogunu daha yemeye hak kazanacak.
Herkese keyifli bir hafta diliyorum.
Kiz 29 aylik oglan 11 e girdiKaç yaşında canım ya da kaç aylık? İnan herşeyi anlıyolar yeni nesil çok akıllı.
Benim oğlum bi ara sabah uyanır uyanmaz abur cubur çekmecesini açıp kahvaltı etmeden onlardan yemek istiyodu. 1-2-3 kahvaltı etmeden olmaz kahvaltı et sonra diye diye artık alıştı. Gidiyo çekmeceyi açmaya, önce kahvaltı sonra onlardan yiyebilirsin diyorum. Karnı doyunca zaten oraya da yaklaşmıyo.
Ya da sebepsiz yere ağlıyo mu? Sebebin ne ağlamak için diyorum. Nöö diyo yani neeeağlayacak sebebin yoksa ağlama çok istiyosan da ağla diyorum susuyo
Allah yardim etsin biz de gecen gitmistik kv esime diyor ki bizi unuttun esim de siz beni unuttunuz gelmiyorsunuz diyo kv de hemen tansu aldi gitti oglumu demez mi sanki ben zorla aldim oglunu yada kaçırdımKaynanama gittim köye. Eşim yarında gidicek bugün de yarın da düğün var. Tabi ben düğüne gitmiyorum yarında gelcekmisin dedi hayır dedim kaynanama. Pazar günü misafir gelicek (yeğeni) sende gelirsin dedi. Bakarız duruma göre dedim. Niye diyo. Her hafta sonumu harcamak zorunda mıyım dedimsonra salı günü merkeze gelicem evdeysen sana uğrarım dedi. Ararsın gelmeden bana belli olmaz dedim. Eşimin kuzeni de diyo yağmur çocuğu alıp zamanlı zamansız hava almaya çıkıyo falan. Aynen öyle ben anlık yaşıyorum ararsın dedim
sürekli her hafta sonuya hasta olur ya biiri gelir ya mangal ister. Cinnneeeeeettttt geçiricem yakında
Bende birsey oldu mu babami cagiriyorum gelip aliyor beni kusluk falan deil yanlis anlasilmasinValla benimki gidebilir umurumda değil. Eskiden bukdar sık gitmiyodum bile şimdi oğlum oynuyo orda diye gidiyorum ki zaten canım kaynanacığım kışın burdaki evinde oluyo. Ozaman illallah ediyorum çat kapı gelişlerinden . Hatta köye eşimle gittim. Kuzeniyle döndüm. O hala köyde arkadaşlarıyka
Kız ne sütyeni gülerken gözümden yaş geldi Allah iyiliğini versin
Adana daki miYalan değil o minik şampuan kutuları, dikiş seti ki hala cüzdanımda taşırım mükemmel bişey he bir de ayakkabı parlatıcısını ama sen alınanları oku bi tanesinde kül tablasının altına yazmışlar sheratondan çalınmıştır diye
İyi geceler canımsayfalar arttı sabah girenler şaşıracak
Aman verebiliyorum deyip vazgecme ve dikkatini dağıtmaAz önce 1 tane muz yedim. Kilo verdim diye beynim beni kandırmaya çalıştı. 1 adet Biskrem den bişey olmaz o olmazsa 1 tane bebe bisküvisi ye diye...
Puan hesaplmaasi olunca ekleniyor kazenBu arada ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ben geçen hafta her gün yürüdüm ama tabloda bazı günler yürümemişim gibi gözüküyor. Bir bildirimde hata mı yaptım yoksa ?
Puan hesaplmaasi olunca ekleniyor kazen
Canım sütyen miymiş hakikaten benziyorKiz 29 aylik oglan 11 e girdi
Allah yardim etsin biz de gecen gitmistik kv esime diyor ki bizi unuttun esim de siz beni unuttunuz gelmiyorsunuz diyo kv de hemen tansu aldi gitti oglumu demez mi sanki ben zorla aldim oglunu yada kaçırdım
Bende birsey oldu mu babami cagiriyorum gelip aliyor beni kusluk falan deil yanlis anlasilmasin
Adana daki mi
Aman verebiliyorum deyip vazgecme ve dikkatini dağıtma
Puan hesaplmaasi olunca ekleniyor kazen
Zaten 1 olmustunyani ben hesaplayıp yazacağım değil mi ? keşke söyleseydiniz : (
neyse bu haftaya artık
Zaten 1 olmustun
Gece cik yuruyuse ben oyle yapiyorumbu hafta da uçmam lazım ama boyacılar çok kötü bozdu programı : (
Gece cik yuruyuse ben oyle yapiyorumbu hafta da uçmam lazım ama boyacılar çok kötü bozdu programı : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?