Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyudunmu ki kalkasın ben okadar uykusuzluğa bayılırım. Hatta bugünde bayılmam lazım ama acaip motive uyandım müzik açtık oğlumla enerjimiz yükseldi
Sen de uyumadın uyudum kız 5 saate yakın yeter bea eşim sabah kalktı sen uyumuyor musun dedi

Merhaba kızlarr ve kazen abi. Ay ben bugünü pazar sanıyorum meğer Cumartesiymişş.
bugün tempom yoğun pazara gidicem ev süpürüp silicem vs vs inşallah oğlum izin verirse tabi
Eşimmm :) o kadar hareket edince kaçamak da yapamazsın çok iyi
Bizim detoksu ayrıntılı istesem senden?
Pazara gittin geldim bile ben bu arada
Şimdi bi kahve keyfi yapıcam

tebrikler
Gecen cuma: 64.6
Bugun: 63.9
Fark: 0.7
Yuzde: 1.08
Mezunmuyum şimdi?
Foto gun içersinde aticam.
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
tebrik ederim büyük ihtimalle tartıda görünenden çok daha fazla giden
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 61.9
Fark : -300 gr
Yüzde : 0.48
Reglim ve -300 olduğu için çok mutluyum şu an
@Yawrukush @Ceydos @Milana firuze
Eki Görüntüle 2663635
tebrikler canım
Vee kilo bildirimiiim:
Uzundur böyle verememiştim bugün tartı mutlu etti
Geçen hafta: 67.0
Bu hafta: 65.2
Giden -1,8
Yüzde: 2.6
Eki Görüntüle 2663649

@Kazen @Yawrukush
huhuuuu şahane Filizcim harika sonuç 66lar atlanıp 65ler gelmiş
selam Özgecim senin adına çok sevindim insan ana dilinde birileri ile sohbet etmek çok istiyor o bambaşka duygu uzun zamandan sonra yeni birilerini görmekte size iyi gelmiştir
bende alt yapım yok diye koşmaya korkuyorum ama yürüyüşe çıktığımda sürekli gördüğüm bir teyze var rahat 75 üstü . kırmızı ruju ve güneş gözlüğü eşliğinde koşuyor onu görüp gaza geliyorum ama çok zor oluyor en iyisi dediğiniz tempolu yürüyüş

Kızlar marka veriliyor mu bilmiyorum şu vitaminler C vitamini tarzı Supra... diye başlıyor ek vitamin almak uygun mu diyette? Evimizde olur genelde bizim arada içeriz.
Tavsiye ediyor genelde doktorlar
Bence al da zaten
C vitamini kilo vermede etkili

Ne varsa şu yaşlılarda var bi abi var spor parkurunda ya bi insan nasıl üşenmez her gün ama her gün sırt çantasıyla geliyor abi 60 küsür yaşlarında

Bi tane de çok sevdiğim ablam var 64 doğumlu ne zaman görsem gözünde farı yanaklarda allık dudakta ruj dedim bunun sırrı bana bi anlat ben nasıl bu kadar üşengecim

waow harika sonuç tansucum sadece bizim takımda değil diğer takımlar arasında da birincilik
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 68.1 kilo verdim ama
Fark: 1.9
Yüzde: 2.7
harika tebrikler canım
Geçen cuma 83.600
Bugün 82.700
fark -900
%1.07
Melegimkorusun
Buna da şükür
Açlıktan sürününce 1 kilo civarı gidiyormuş demekki
harika sonuç eşim tebrik ederim
Herkese selaaamm
Geçen hafta cuma : 74
Bugün : 72.4
Fark : 1.6
Yüzde : %2,16

@L O L @Yawrukush @Ceydos @Tanssss
süper tebrikler
gecen hafta cuma 63,900
bu hafta cuma 63,600
fark -300 gr
yuzde 0,46
haftaya hedef 63
tebrikler canım
Geçen hafta:81,5
Bu hafta:81
Fark:0,5
Yüzde:0,6
@Yawrukush @esmeriiimEki Görüntüle 2663852
tebrikler canım
Kilo bildirimi
Gecen cuma:67.5
Bugun:66.8
Fark:0.7
Yuzde:1.04
Eki Görüntüle 2663945
tebrik ederim canım güzel sonuç
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm.
Bu haftanin birincisi kiiiiiiiimmmm?
4. takiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Oooooo ooooo oooooo oooooo
huhuuu tebrikler kızlar ve Kazen
birinciliğini tebrik ederim tansu süperr

Sen de uyumadın uyudum kız 5 saate yakın yeter bea eşim sabah kalktı sen uyumuyor musun dedi
Normalde ben bayılıyorum 2 de falan. Hatta uykuya dalmadan benmkisi uyanmaya başladı bile
Eşimmm :) o kadar hareket edince kaçamak da yapamazsın çok iyi
Bizim detoksu ayrıntılı istesem senden?
Pazara gittin geldim bile ben bu arada
Şimdi bi kahve keyfi yapıcam
canım kaynatılmış 1lt suya 3 defne yaprağı 5 karanfil 1çay kaşığı zerdeçal 1 baş Parmak tırnağı kadar Taze zencefili ufak ufak parçala 3 çubuk tarçın ve 1 elmanın sadece kabuğu( kalın soy içinde elması kalsın) bunları sıcak suya atıp demlenmesini bekliyosun. Sonra gün içinde tüketiyosun. İçine az ıhlamur koyunca daha da güzel oluyor tadı istersen dene . Bende sineklikçiyi bekliyorum ya gelse vaktiyle çıkıcam çocuj uyumadan
Kızlar marka veriliyor mu bilmiyorum şu vitaminler C vitamini tarzı Supra... diye başlıyor ek vitamin almak uygun mu diyette? Evimizde olur genelde bizim arada içeriz.
Off bende ondan 2 kutu vardı denebunudan çıkmıştı. İkisini de verdim başkasına...
yorumlarını okudum da kilo aldırıyormuş iştah açıp o yüzden kullanmadım hiç

Hayır iştah falan açmadı hatta gripken alırız genel de kışın çok faydası var annem bigün grip olmuş suya attım iç bi bardak içince bi gördüm perdeleri atmış makinaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…