- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.806
- 598
Yaşasın yarın PazarMerhaba kızlarr ve kazen abi. Ay ben bugünü pazar sanıyorum meğer Cumartesiymişş.
bugün tempom yoğun pazara gidicem ev süpürüp silicem vs vs inşallah oğlum izin verirse tabi
Uyudunmu ki kalkasınBen niye bu kadar yorgun kalktım her yerlerim ağrıyor
Sen de uyumadınUyudunmu ki kalkasınben okadar uykusuzluğa bayılırım. Hatta bugünde bayılmam lazım ama acaip motive uyandım müzik açtık oğlumla enerjimiz yükseldi
Eşimmm :) o kadar hareket edince kaçamak da yapamazsın çok iyiMerhaba kızlarr ve kazen abi. Ay ben bugünü pazar sanıyorum meğer Cumartesiymişş.
bugün tempom yoğun pazara gidicem ev süpürüp silicem vs vs inşallah oğlum izin verirse tabi
tebriklerEki Görüntüle 2663617
geçen hafta: 77.8
bu hafta: 76.0
fark: 1.8
yüzde: 2.31
haftaya hedef: 75.5
@Ceydos @Tanssss bu hafta mümkünse eşleşmeye katılmayayım, işler biraz yoğun olacak, burada çok aktif olamayabilirim
Gecen cuma: 64.6
Bugun: 63.9
Fark: 0.7
Yuzde: 1.08
Mezunmuyum şimdi?
Foto gun içersinde aticam.
tebrik ederimPazartesi : 135.2
Bugun : 133.3
Fark : 1.9
% : 1.40
- Sabah yürüyüşte ve sonrasında 1.5 litre su içtim yani tartı öncesi,
- Boyacılar geleceği için evi topladık ve tartının yeri değişti
- Dün sabah 131.8 gördüm bu sabah daha iyi bir skor bekliyordum.
Bu 3 madde asla mazeret değil sadece durum değerlendirmesi ve tespittir.
Eki Görüntüle 2663627
tebrikler canımKilo bildirimi
Geçen hafta : 62.2
Bu hafta : 61.9
Fark : -300 gr
Yüzde : 0.48
Reglim ve -300 olduğu için çok mutluyum şu an
@Yawrukush @Ceydos @Milana firuze
Eki Görüntüle 2663635
huhuuuu şahane Filizcim harika sonuç 66lar atlanıp 65ler gelmişVee kilo bildirimiiim:
Uzundur böyle verememiştim bugün tartı mutlu etti
Geçen hafta: 67.0
Bu hafta: 65.2
Giden -1,8
Yüzde: 2.6
Eki Görüntüle 2663649
@Kazen @Yawrukush
selam Özgecim senin adına çok sevindim insan ana dilinde birileri ile sohbet etmek çok istiyor o bambaşka duyguGuzel arkadaslarim, gozumden uyku akiyor..
Bugun 3 saatligine bir gol kenarina gittik.
Esimin is yerinden bir Turk arkadasi vardi, onlarda ailecek geldiler..
Turk birisiyle tanismis oldum uzun zaman sonra.
Konusmaya konusmaya Turkce'yi unutacagiz
Cok keyifli oldu, acayip guzel bir yerdi, tum California ayaklarimizin altinda, geyikler, ceylanlar , kazlar, ordekler ortalikta kosturuyor ama gelin gorun ki acayip yoruldum.. 14bin adima tamamladim sevgili kaptanimArrietty_ =700 puan.
Listeyi hazirlayip, izninizle dinlenmeye cekiliyorum, gununuz cok guzel gecsin.
bende alt yapım yok diye koşmaya korkuyorum ama yürüyüşe çıktığımda sürekli gördüğüm bir teyze var rahat 75 üstü . kırmızı ruju ve güneş gözlüğü eşliğinde koşuyordediğim gibi spor alt yapınız yok ise (öyle amatör sporculuktan bahsetmiyorum) ciddi bir geçmişiniz yok ise yaş / kilo sebebi ile koşmanız durumunda dizlerinizde ciddi hasara yol açarsınız.
Yürüyüş, hatta tempolu yürüyüş ...
Tavsiye ediyor genelde doktorlarKızlar marka veriliyor mu bilmiyorum şu vitaminler C vitamini tarzı Supra... diye başlıyor ek vitamin almak uygun mu diyette? Evimizde olur genelde bizim arada içeriz.
Teşekkür ederim canım şimdi alıyorum mademTavsiye ediyor genelde doktorlar
Bence al da zaten
C vitamini kilo vermede etkili
Ne varsa şu yaşlılarda var bi abi var spor parkurunda ya bi insan nasıl üşenmez her gün ama her gün sırt çantasıyla geliyor abi 60 küsür yaşlarındatebrikler
tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
tebrik ederimbüyük ihtimalle tartıda görünenden çok daha fazla giden
tebrikler canım
huhuuuu şahane Filizcim harika sonuç 66lar atlanıp 65ler gelmiş
selam Özgecim senin adına çok sevindim insan ana dilinde birileri ile sohbet etmek çok istiyor o bambaşka duyguuzun zamandan sonra yeni birilerini görmekte size iyi gelmiştir
bende alt yapım yok diye koşmaya korkuyorum ama yürüyüşe çıktığımda sürekli gördüğüm bir teyze var rahat 75 üstü . kırmızı ruju ve güneş gözlüğü eşliğinde koşuyoronu görüp gaza geliyorum ama çok zor oluyor en iyisi dediğiniz tempolu yürüyüş
Uçma yerinde dur müsaade et de biz de bi birincilik yaşayalım yahuuubu hafta da uçmam lazım ama boyacılar çok kötü bozdu programı : (
waow harika sonuç tansucum sadece bizim takımda değil diğer takımlar arasında da birincilikGecen cuma 75.6
Bu cuma 72.5
fark 3.1
yuzde 4.10
Arrietty_ @Yawrukush @Ceydos @deniz diyette @BlueSkyyyy @1delimavi @Aomine Daiki @Kazen @Akrrep @Beklenen2 Niloyatospikk aydingelini @barga @Puuff
harika tebrikler canımGeçen hafta: 70
Bu hafta: 68.1kilo verdim ama
Fark: 1.9
Yüzde: 2.7
harika sonuç eşim tebrik ederimGeçen cuma 83.600
Bugün 82.700
fark -900
%1.07
Melegimkorusun
Buna da şükür
Açlıktan sürününce 1 kilo civarı gidiyormuş demekki
süper tebriklerHerkese selaaamm
Geçen hafta cuma : 74
Bugün : 72.4
Fark : 1.6
Yüzde : %2,16
@L O L @Yawrukush @Ceydos @Tanssss
tebrikler canımgecen hafta cuma 63,900
bu hafta cuma 63,600
fark -300 gr
yuzde 0,46
haftaya hedef 63
tebrikler canım
tebrik ederim canım güzel sonuç
huhuuuKimiz biz 4. takimmmmmmmm,
Kimiz biz 4. takimmmmmmmm.
Bu haftanin birincisi kiiiiiiiimmmm?
4. takiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Oooooo ooooo oooooo oooooo
birinciliğini tebrik ederim tansu süperrGuzel takimim hepinizi tebrik ediyorum , harika bir is cikardiniz..
1. olduk, cezamizi sildirdik, bireyselde 1.miz @Tanssss oldu..
Bundan daha guzel ne olabilir
Gevsemek yok, onumuzdeki haftada ilk 3te olmak hedefimiz.
Odul ogunu yapmak isterseniz, bugun ya da yarin yapip bitiriyoruz odulleri..
Pazara odul, kacamak birakmiyoruz, buyuk cezasi var. :))))
Normalde ben bayılıyorum 2 de falan. Hatta uykuya dalmadan benmkisi uyanmaya başladı bileSen de uyumadınuyudum kız 5 saate yakın yeter bea eşim sabah kalktı sen uyumuyor musun dedi
canım kaynatılmış 1lt suya 3 defne yaprağı 5 karanfil 1çay kaşığı zerdeçal 1 baş Parmak tırnağı kadar Taze zencefili ufak ufak parçala 3 çubuk tarçın ve 1 elmanın sadece kabuğu( kalın soy içinde elması kalsın) bunları sıcak suya atıp demlenmesini bekliyosun. Sonra gün içinde tüketiyosun. İçine az ıhlamur koyunca daha da güzel oluyor tadı istersen dene . Bende sineklikçiyi bekliyorum ya gelse vaktiyle çıkıcam çocuj uyumadanEşimmm :) o kadar hareket edince kaçamak da yapamazsın çok iyi
Bizim detoksu ayrıntılı istesem senden?
Pazara gittin geldim bile ben bu arada
Şimdi bi kahve keyfi yapıcam
Off bende ondan 2 kutu vardı denebunudan çıkmıştı. İkisini de verdim başkasına...Kızlar marka veriliyor mu bilmiyorum şu vitaminler C vitamini tarzı Supra... diye başlıyor ek vitamin almak uygun mu diyette? Evimizde olur genelde bizim arada içeriz.
Hayır iştah falan açmadı hatta gripken alırız genel de kışın çok faydası var annem bigün grip olmuş suya attım iç bi bardak içince bi gördüm perdeleri atmış makinayaNormalde ben bayılıyorum 2 de falan. Hatta uykuya dalmadan benmkisi uyanmaya başladı bile
canım kaynatılmış 1lt suya 3 defne yaprağı 5 karanfil 1çay kaşığı zerdeçal 1 baş Parmak tırnağı kadar Taze zencefili ufak ufak parçala 3 çubuk tarçın ve 1 elmanın sadece kabuğu( kalın soy içinde elması kalsın) bunları sıcak suya atıp demlenmesini bekliyosun. Sonra gün içinde tüketiyosun. İçine az ıhlamur koyunca daha da güzel oluyor tadı istersen dene . Bende sineklikçiyi bekliyorum ya gelse vaktiyle çıkıcam çocuj uyumadan
Off bende ondan 2 kutu vardı denebunudan çıkmıştı. İkisini de verdim başkasına...
yorumlarını okudum da kilo aldırıyormuş iştah açıp o yüzden kullanmadım hiç
Ama bende ki hap gibiydi suya atılan değilHayır iştah falan açmadı hatta gripken alırız genel de kışın çok faydası var annem bigün grip olmuş suya attım iç bi bardak içince bi gördüm perdeleri atmış makinaya
O da olur canım bi ara da toz vardı yutulan ondan da aldık farketmezAma bende ki hap gibiydi suya atılan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?