Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**7.TAKIM 204. Etap**
tutku2012 (60.3/60.3/0/0.00%)
cemre2010(57.5/57.0/0.5/0.87%)
ceyce(78.5/77,7/0,8/%1,02 )
saferan(128.2/128.2/0/0%)
azerikizi(56.9/56.5/0.4/0.70%)
kirmizigül06(92.4/92.7/-0.3/-0.32%)
doga3(92.9/93.3/-0.4/-0.43%)
frangipani(68.5/67.2/1.3/%1.90)
ganfed(58.0/57/1/%1,72)
Julia__(56.2/56.2/0.0/%0.0)
Minaver(61.8/61.8/0.0/%0.0)
Meyvenull (58.7/58.8/-0.1/%-0.17 )

7.TAKIM TOPLAM KILO (869.9 /866.7/3.2/%0.37)

kızlar bizim listeye bakarmısınız

selamlar hatunlaar:)

okuldan sonra veli ziyaretine gittim bizim burda köylüler çok güzel sofralar hazırlar. yok yoktu wallaa :) ama tabi abartmadım ben, onlara kalsaa 2 kilo alır öyle kalkardım o sofradan :)

sabah yarım simit, peynir çay
ara kalan yarım simit, peynir, çay
öğlen 2-3 kaşık kadar pilav, 1 kase çorba, salata, 1 parça tavuk eti
ara yapmadım, uyurum birazdan
akşam ızgara kanat, yoğurt, salata
ara yeşilçay

bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederimm. benim çok az gidiyo gram ggram ama fazla dikkat etmediğimden sanırım

ANNAcıımm tebrikllerrr geçen haftanın acısı çıkmışşş

meyvenull mezun olmamış mıydı:S aynı kişi deil mi

afiyet olsun canım iyi kutarmışsın...teşekkür ederim bu arada bu haftanında acısı çıkacakk inş

meyvenull mezun olmamış mıydı:S aynı kişi deil mi

canım aynı kişi burdan mezun olmuştu ama şimdi tekrar başka bi takımdan katıldı şu an 7.takımda yeni hedefine koşuyooo

sporuma gitmeden menümü yazayım...

Sabah:1 greyfurt, 1 elma
Kahvaltı:sucuklu yumurtalı kahvaltı, 1 avuç karışık kuruyemiş...
Öğle:Tonlu yoğurtlu salata, 2-3 kaşık marmelat...
Ara:1 elma
Akşam:cacık (çok tokum)

2.5 saat spor, 3.5 lt su, yeşilçay

Son düzenleme:
bijom harikasın takımın yüzünü güldüreceksin yine sen yaza kadar bu işi bitirirsin.
yok be ablam nerde spor yapamıyorum kiiii ama sen bitiriceksin bu sefer..

kızlar az önce seda sayanda izledim mesut yar 10 ayda 41.5 kilo vermiş ve kilo vermesindeki en büyük etken antakyanın kırmızı acı biberiymiş ama tazesi.abiside 50 kilo vermiş.
ay sana yakındır oralar sen de al belki işine yarar :)

Son düzenleme:
zaten acı metab.yı hızlandırıyo..bende pulbiberi çorbaya,yoğurda falan katıyom hep:)

artık bende kullanmaya başladım acı hiç yiyemezdim ama artık zorlada olsa yiycem.ama özellikle antakya biberi dedi taze kırmızı biber.

yok be ablam nerde spor yapamıyorum kiiii ama sen bitiriceksin bu sefer..

ay sana yakındır oralar sen de al belki işine yarar :)

inşallah bijom keşke hepimiz bitirsek.yakın aslında ama birilerine getirtsemmi neeee:)))

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 204. ETAP SONUC LİSTELERİ
22 nisan - 29 nisan

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .................5. TAKIM
İKİNCİ ....................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................4. TAKIM :87:

tebrikler kizlar,3.olmusuz​

peeh bu kadar az kilo vermeyle 3.olmuşsak yarışma toptan dökülüyo heralde :) bir ara 5.takımdayken 10 kilo falan vermiştik de anca listeye girmiştik :))

önümüzdeki hafta birinci olalım hadi ama kaçamak yapmak yok herkesten süper performans bekliyorum desem ??

Menümü yazmaya geldimmm..

sabah: peynir, zeytin, 1 dilim ekmek

ara: yapmadim sabahi geç yemiştim

öğlen: 3 kepçe yoğurt çorbasi, 1 dilim ekmek

ara: 1 kase yoğurt

akşam: 1 tabak taze fasulye, 1 dilim ekmek

su baya içtim ama ölçemedim bugün
2 fincan yeşil çay
spor yok, yürümek yok bugün dinlendim :)

hımm anladımm canım:)

afiyet olsun canım sen ton balığıyla yoğurdu birlikte mi tüketiyosun? hani ton da olsa balık ya ben korkuyorum zehirlenirim die 2.5 saat spor da süper wallahi

bu arada tebrikler 3.lüğümüzzz

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar haftaya birinci olmalıyız ona göre...kaçamak filan yapmayın lütfen yaz geldi havalar ısınıyo ha gayret sıkalım dişimizi...

afiyet olsun canım hiç meyve yememişin dikkat et vitaminsiz kalma...

canım ben çocukluğumdan beridir yoğurtla balığı yerim açıkçası hiç bir zararını görmedim...hatta geçen tvde uzmanlar söylüyodu balığın yanında yoğurt yiyin eğer balık bayatsa zehirlenme olduğu ortaya çıkar kusturur diye... bir tek süt içilmesi tavsiye edilmiyor o da demir emilimini yok ettiği için...yoksa peynir ve yoğurt tüketebilirsin hiç bir zararı yok...

aaa süpermiş ben bütün süt ürünleri zararlı sanıyodum

haftasonuu gece oturması gibi yokk, ama burlarda kimse de yokk, iyi geceler hanımlaarr

Yazdıklarınızı okudum.3. olmuşsunuz TEBRİKLEErrrrrr!.......
Gruba katılma konusunda kendime güvenemiyorum.Ewet kilo vermem lazım.Hemde acil vermem lazım.Hayatımda olduğum en yüksek kilodayım.Daha önce 78 gördüğümde çıldırıyordum.
Tamam nazlanmıyorum.Kabul ederseniz bende katılıyorum.Bu hafta bahar temizliğine başlıyacağım.Bu siteye katıldığım sene, bahar temizliğiyle başlamıştım.İlk hafta 2 kilo vermiştim.3 ayda 7 kilo vermiştim.Ama azim etmiştim.

Eveeeet önce resmimi değiştirdim.Uçan balon oldum olacağım kadar.Artık sağdan sola doğru gittikçe incelen bayan olacağım.

günaydın kızlar 3.olmuşuz tebriklerrrrrr........!:)
bijo ve anna ya katılıyorum bu hafta 1 olalaım hepberaber gayret edelimm...

obur hoşgeldin kendinden bahsedermisin yaş,kilo,boy gibi:)

herkese iradeli hafta sonlarıı..

Olur hayatım bahsedeyim kendimden.43 yaşındayım ,boyum 164 ,kilom 81 (geçtiğimiz eylülde 74 idim) evliyim,3 kızım var.En büyüğü lise 2 ,ortanca 5,sınıf,en küçük 3. sınıfta.Hepinizin eşinden yumuşak bir eşim var.O kadar yumuşak kiiii mutluluğumdan ne yediğimi fark edemiyorum.Kilo vereceğim derken bir bakıyorum 5 kilo almışım.17 sene evliliğim ,4 senede nişanlılığım var.Yani ömrümün yarısını yemiş adam.

bu arada tebrikler kızlar herkese.deniz hariç :)

özellikle Anna,geçen haftanın acısını çıkarmışsın

niye böyle oldu anlamadım kzılarr.ama bu hafta acısını çıkaracam sözzz..

bugun ki menümü yazayım

sabah 4 mini köfte, peynir
ara. çeyrek ananas
öğle. 1 kaşık kısır, yarım kıymalı börek,
ara süt
akşam da ıspanak la yoğurt yiycemmm

kızlar buarada bişey sormak istiyorumm
bu kısır bana gerçekten çooook fayda etti..sütüme yanii.ama ben bol soğanlı az bulgurlu yapıyorumm..sizce beslenmede bunu hangi öğüne ne kadar koyayımm..geçen hafta çok yedimm o şişkinlik yaptı galiba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…