- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Diğilsin tabeYani şişkosun diyordeğilim hiç de o kadar şişko değilim
Selam.canim.yine eş olmuşuz memnun oldumMenum
Sabah
160 gram yulafli omletin 100 gramini kalanini cocuklar yedi
8 zeytin
1.5 ucgen peynir
Oglen
100 gram yulafli omlet
4 zeytin
1.5 ucgen peynir
Aksam
2 icli kofte
1 kase salata
2 bardak ayran
Su 14 bardak
Spor 10000 adim 500 p
Yawrukush @Ceydos @arrietty M MaviFeslegen
Canim bi ara ben cok usteledim esim ameliyat olmustu gobegi ordan kaldi annem surekli yesin yesin derken ayaga bir kalkti gobekten sarilamadim 1 kac kez soyleyince aman iste sonra bana kaldi ihale senin gobegin yuzunden sarilamiyoruz dedi bende gobegim gitsin de gor dedim hodrimeydan isteBenimki başımın etini yedi doğum kiloları diyorum kaç sene oldu bi veremedin şu kiloları diyor
Saol canim zaten ikindin carsiya gittim geldim aksamda yuruyus iptal oldu ama ben yine de pertim bir sure annemgile gitmemeye karar verdim cocuklarla oynamaktan pertim ciktiSelam.canim.yine eş olmuşuz memnun oldum
Menüm güzel canım bol proteinli olmuş. Içli köfteleri bugün yediğin iyi olmus. Afiyet olsun
Olabilir canim mercimek gaz yapmista olabilir bende yuruyuse cikmayinca karnim sis kaldi spor yapacak halimde yok uyuyacagim iyi gecelerKahvaltı
3 anjelika erik
1 kayısı
Domates salatalık
2 dilim.kavun
Ara 1 fincan süt
1.etimek
Akşam
2 kase yeşil mercimekli ıspanaklı corba
Sonra
1 külah dondurmaözlemişim ya nasıl guzeldi
Su 2 litre
Spor yok. Çorbadan mi oldu acaba kendimi çok sis hissediyorum. Regl 1 gunu. Hic halim yok. Ve bütün akşam.uyudum. uyandim.dondurma yedim.geri uyudum.
Birgaripanne
Biraz evde kendi kende kal dinlenirsin. Yaz günleri yorucu geçiyorSaol canim zaten ikindin carsiya gittim geldim aksamda yuruyus iptal oldu ama ben yine de pertim bir sure annemgile gitmemeye karar verdim cocuklarla oynamaktan pertim cikti
InsAllah arti gelmem bu hafta adet te yaklasti
Takvime gore adetime tam 5 gun varKahvaltı
3 anjelika erik
1 kayısı
Domates salatalık
2 dilim.kavun
Ara 1 fincan süt
1.etimek
Akşam
2 kase yeşil mercimekli ıspanaklı corba
Sonra
1 külah dondurmaözlemişim ya nasıl guzeldi
Su 2 litre
Spor yok. Çorbadan mi oldu acaba kendimi çok sis hissediyorum. Regl 1 gunu. Hic halim yok. Ve bütün akşam.uyudum. uyandim.dondurma yedim.geri uyudum.
Birgaripanne
Kac zamandir uykusuzum soyle bir sıkıntım da var esim olmadan uyuyamiyorum cok asiri yorgun olmam lazim bugun gibiBiraz evde kendi kende kal dinlenirsin. Yaz günleri yorucu geçiyor
Illaki bir şişlik yapıyor bu dönem. Böl bol su içersek birşey olmaz insallahTakvime gore adetime tam 5 gun var
Iciyorum canim 15 i bile buluyor yarin sabah mi ciksam yuruyuse acabaIllaki bir şişlik yapıyor bu dönem. Böl bol su içersek birşey olmaz insallah
Bekar ayrı yaşadım ben 3 yıl maraş afsindeKac zamandir uykusuzum soyle bir sıkıntım da var esim olmadan uyuyamiyorum cok asiri yorgun olmam lazim bugun gibi
Attırtmayın bana fotooooDiğilsin tabe
Allahın yapay zekası nerden bilecek senin çıtırlığını
Sabah aç karnına olanı en güzeli ama eşinin gelişine göre ayarla .Iciyorum canim 15 i bile buluyor yarin sabah mi ciksam yuruyuse acaba
Bekar ayrı yaşadım ben 3 yıl maraş afsinde
Geceleri hiç uyuyamiyordum
Hafta sonu eve gidince ikigün sürekli uyuyordum.resmen.
Simdi de evde yalnız olunca çok uyuyamiyorum. Geç geldiğinde vs öyle bekliyorum. Malesef hiç hoş bir huy değil.
Yalniz yatmayi severim ama alistim galiba ondanSabah aç karnına olanı en güzeli ama eşinin gelişine göre ayarla .
Aynen hodri meydan şekerim çıtır olacağızCanim bi ara ben cok usteledim esim ameliyat olmustu gobegi ordan kaldi annem surekli yesin yesin derken ayaga bir kalkti gobekten sarilamadim 1 kac kez soyleyince aman iste sonra bana kaldi ihale senin gobegin yuzunden sarilamiyoruz dedi bende gobegim gitsin de gor dedim hodrimeydan iste
Iyi oldu iyi simdi herkes kendine sisman diyecek
Tamamdır canm ben bildirimleri kaçırdım yarından itibaren etiketlerim seniMelek Ada selam yeni eşim nasılsın? Gün sonunda sporumu ve suyumu atacağım. Menünü atacağın zaman beni etiketle güzellik
Adette artı mı geliniyor canım fark mı oluyor tartıdaSaol canim zaten ikindin carsiya gittim geldim aksamda yuruyus iptal oldu ama ben yine de pertim bir sure annemgile gitmemeye karar verdim cocuklarla oynamaktan pertim cikti
InsAllah arti gelmem bu hafta adet te yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?