Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam.canim.yine eş olmuşuz memnun oldum
Menüm güzel canım bol proteinli olmuş. Içli köfteleri bugün yediğin iyi olmus. Afiyet olsun

Benimki başımın etini yedi doğum kiloları diyorum kaç sene oldu bi veremedin şu kiloları diyor
Canim bi ara ben cok usteledim esim ameliyat olmustu gobegi ordan kaldi annem surekli yesin yesin derken ayaga bir kalkti gobekten sarilamadim 1 kac kez soyleyince aman iste sonra bana kaldi ihale senin gobegin yuzunden sarilamiyoruz dedi bende gobegim gitsin de gor dedim hodrimeydan iste
Iyi oldu iyi simdi herkes kendine sisman diyecek

Selam.canim.yine eş olmuşuz memnun oldum
Menüm güzel canım bol proteinli olmuş. Içli köfteleri bugün yediğin iyi olmus. Afiyet olsun
Saol canim zaten ikindin carsiya gittim geldim aksamda yuruyus iptal oldu ama ben yine de pertim bir sure annemgile gitmemeye karar verdim cocuklarla oynamaktan pertim cikti
InsAllah arti gelmem bu hafta adet te yaklasti

Kahvaltı
3 anjelika erik
1 kayısı
Domates salatalık
2 dilim.kavun

Ara 1 fincan süt
1.etimek

Akşam
2 kase yeşil mercimekli ıspanaklı corba

Sonra
1 külah dondurma özlemişim ya nasıl guzeldi

Su 2 litre
Spor yok. Çorbadan mi oldu acaba kendimi çok sis hissediyorum. Regl 1 gunu. Hic halim yok. Ve bütün akşam.uyudum. uyandim.dondurma yedim.geri uyudum.

Birgaripanne

Olabilir canim mercimek gaz yapmista olabilir bende yuruyuse cikmayinca karnim sis kaldi spor yapacak halimde yok uyuyacagim iyi geceler

Saol canim zaten ikindin carsiya gittim geldim aksamda yuruyus iptal oldu ama ben yine de pertim bir sure annemgile gitmemeye karar verdim cocuklarla oynamaktan pertim cikti
InsAllah arti gelmem bu hafta adet te yaklasti
Biraz evde kendi kende kal dinlenirsin. Yaz günleri yorucu geçiyor

Takvime gore adetime tam 5 gun var

Kac zamandir uykusuzum soyle bir sıkıntım da var esim olmadan uyuyamiyorum cok asiri yorgun olmam lazim bugun gibi
Bekar ayrı yaşadım ben 3 yıl maraş afsinde
Geceleri hiç uyuyamiyordum
Hafta sonu eve gidince ikigün sürekli uyuyordum.resmen.
Simdi de evde yalnız olunca çok uyuyamiyorum. Geç geldiğinde vs öyle bekliyorum. Malesef hiç hoş bir huy değil.

Sabah aç karnına olanı en güzeli ama eşinin gelişine göre ayarla .
Yalniz yatmayi severim ama alistim galiba ondan
Esim 1.5 saat sonra gelecek canim sabah gideyim bir iki tur atayim

Iyi aksamlar

Menu

Sabah-ogle
Salamli omlet (2 yumurta), sogus domates, acur, salatalik, pancar, kapya (birer tane), yarim avokado, 8 siyah zeytin ve ayran

Ara
Bogurtlen 10-15 tane

Aksam
Firin somon (2 dilim), marul salatasi (2 porsiyon), koz sili biberi

Ara
Maden suyu ve 3 hurma

Su 3+ litre
8000 adim

Birgaripanne Yawrukush

Aynen hodri meydan şekerim çıtır olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…