- 23 Ocak 2016
- 36.269
- 52.696
- 598
Ben en iyisi tlfnumun ekranına Burcu Esmersoyu koyayım her açtığımda onu görünce hırslanırımYediklerine say tospikkkk. Yediğin 10 dk mutluluk 1 hafta üzüntü getirecek sana. Ama 1 kg verirsen sürekli mutlu olacaksın...
Bu hafta bombe gelmemiz lazımmmPravo
Bugünkü menün çok güzel
Tebrik ediyorum eşim :)
Bence abartıyorsun yaa
Senin boyun uzun
Çok da aşırı değildir eminim ilk halin de
Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi
Ahh bacım, bacak konusunda aynı dertten muzdaripiz.yok aman aman kötü değildim ama yağ oranım çook yüksek, %36 37 hala. bir de mesela bacağım kalın olduğundan belime olacak şey bacağımdan geçmez; göğüs bölgem büyük olduğundan normal bedenim olan gömleğin önü kapanmaz bi büyük almam gerekir, bi acayip.
Gülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçektenbugün balıkçıda onu ben de özlemle andım. bir gün restoranda onu yiyip sonra tarifine bakıp ertesi 2 gün üstüste evde de yapmıştım yemiştim haha. mideler cort.
Gelicez benceBu hafta bombe gelmemiz lazımmm
Sade bacak olsa iyi benim göğüsler de öyleAhh bacım, bacak konusunda aynı dertten muzdaripiz.
Nasıl gidecek bu tontişler?
Sahi sen de ölçmüşdün bacağını dimi? Kaç çıkmıştı?
Sen zaten incesin bak yazı bile yok altta çok da zayıflama bak Burcu Esmersoy çok zayıflamış herkes daha kilo verme dur diyorGelicez bence
En ince biz olalım
Peki sana diyete uygun, ödül gününde yiyebileceğin bir helva tarifi versem?Gülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçektendürüm gördüm canım istedi hele o helva önümden geçti keyfim kaçtı kola bile içmedim meyveli dondurma yemedim sadece Nescafe ve su bugün biraz pes etmiş hissediyorum kendimi
Ben göğüsten şikayet etmemSade bacak olsa iyi benim göğüsler de öyle
Daha 10 kilo var hedefime benim.Sen zaten incesin bak yazı bile yok altta çok da zayıflama bak Burcu Esmersoy çok zayıflamış herkes daha kilo verme dur diyor
Gülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçektendürüm gördüm canım istedi hele o helva önümden geçti keyfim kaçtı kola bile içmedim meyveli dondurma yemedim sadece Nescafe ve su bugün biraz pes etmiş hissediyorum kendimi
Ver madem ama benzemez ki onlara bak şimdi aklıma evde yaptığım dondurmalı tahinli irmik helvası geldiPeki sana diyete uygun, ödül gününde yiyebileceğin bir helva tarifi versem?
85 de ne benim 90 hatta 95Ben göğüsten şikayet etmem
C cup kullanıyorum, nbb de 85e denk geliyor
Daha büyük olsa isterdim valla
Ahh bacım, bacak konusunda aynı dertten muzdaripiz.
Nasıl gidecek bu tontişler?
Sahi sen de ölçmüşdün bacağını dimi? Kaç çıkmıştı?
Niloya sen geceleri grupta takılma kuzum. Niye saat 12 yi bulunca böyle şeyler yapıyosunVer madem ama benzemez ki onlara bak şimdi aklıma evde yaptığım dondurmalı tahinli irmik helvası geldibugün o da vardı sahilde en sevdiğim yapan yer
2 bardak ayran içtimNiloya sen geceleri grupta takılma kuzum. Niye saat 12 yi bulunca böyle şeyler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?