Fırında köfteNe yedin merak ettim
Hate mi LoveeeeeeTemizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle
Dondurma bana masum geliyo yaa nedenseFırında köfteüstüne de dondurma. Biraz da meyve yürüyüş yaptım ama hala şişim canim
Cumartesi biraz daha gevşemiş olabiliriz, keşke akşam yarım yerine tam porsiyon balık yiyip hiç ekmek yemeseydin güzelim. Ekmekler fazla geldi bir tek. Ben neredeyse hiç tüketmiyorum, daha başka karbo'larda kullanıyorum o hakkımı. Gerçi böyle yazıyorum ama bugün ben senden daha beterim orti
Ben aslında onları da yemicektim başka şey vardı aklımda ama yedik bi kereCumartesi biraz daha gevşemiş olabiliriz, keşke akşam yarım yerine tam porsiyon balık yiyip hiç ekmek yemeseydin güzelim. Ekmekler fazla geldi bir tek. Ben neredeyse hiç tüketmiyorum, daha başka karbo'larda kullanıyorum o hakkımı. Gerçi böyle yazıyorum ama bugün ben senden daha beterim orti
Çok aç kaldım geçen hafta niloyacim. Hatta gece uyandım bir ara (dizlerime birşey olmuş ağrısına uyandım) öyle karnım açtı ki anlatamam. Çok nadir o derece aç hissetmişliğim vardır. Neyse uzatmiyim öyle olunca ben de bari bugün karnım doyana kadar yiyeyim dedim. Akşam da tok karna tartıldım (ki keşke yapmasaydim) sonuç felakettiBen aslında onları da yemicektim başka şey vardı aklımda ama yedik bi kere
Bozma canım sen de lütfen birinci olalım
Haklısın canım desene bu hafta birinciliği yaşayamıcamÇok aç kaldım geçen hafta niloyacim. Hatta gece uyandım bir ara (dizlerime birşey olmuş ağrısına uyandım) öyle karnım açtı ki anlatamam. Çok nadir o derece aç hissetmişliğim vardır. Neyse uzatmiyim öyle olunca ben de bari bugün karnım doyana kadar yiyeyim dedim. Akşam da tok karna tartıldım (ki keşke yapmasaydim) sonuç felaketti
Gitsin inşallah yarına
Yarın da lahmacun yaptircakmisiz, sadece yarım yemeyi planlıyorum. Umarım uyabilirim canım. Tatilde nefsine hakim olmak daha bi zor.
Tamam kaptanimBirgaripanne canim bu haftanin 1.ci oldugun icin asagidaki basliga, nasil birinci oldugunu yazman gerekiyor.
Persembe gunune kadar yazmazsan takimimiz ceza alir, lutfen ilk firsatinda hemen yaz gulum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar bu haftanın birincisi olmuşum geçen haftanın sonuncusu olarak bu hafta birinci olmam çok güzel bir duygu birinci olmamın en büyük sebebi ne olursa olsun diyeti bırakmamak azimle kararlılıkla diyetime devam etmek. Ben haşimato türü tiroit hastasıyım bundan dolayı ödemlerim...www.kadinlarkulubu.com
Odulunu kullandiysan dun bugun esin ceza vermeli yoksa bende verebilirim11.00: iki dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi, bir yk tahin pekmez, bir tk tereyağ, bir yk fındıklı krema, domates
Ara: yarım salkım üzüm, bir avuç kiraz
18.30: iki tane mangal but, salata
Ara: Bir dilim pasta, üç biskrem
Su: 2.5 litre
Spor: 5 dakika bisiklet, 100 jj, bir saat kadar ev işi
Olmaz canim merak etme bir kac gun siskinlik olur sporu arttir oda giderBu hafta çok dikkat ettim ama kilo veremedim sanırım canm sıkıldı. Yarından itibaren daha çok dikkat ederim. Umarım yediklerim kalıcı kiloya neden olmaz
Kuzum ben bir sabah bir aksam tartiliyordum fark ne kadar olur diye aman ne geregi var heylolsa veriyorum artik sabahlari tartiliyorum bu hafta da adet donemine girecegim cuma cumartesi umarimarti gelmemÇok aç kaldım geçen hafta niloyacim. Hatta gece uyandım bir ara (dizlerime birşey olmuş ağrısına uyandım) öyle karnım açtı ki anlatamam. Çok nadir o derece aç hissetmişliğim vardır. Neyse uzatmiyim öyle olunca ben de bari bugün karnım doyana kadar yiyeyim dedim. Akşam da tok karna tartıldım (ki keşke yapmasaydim) sonuç felaketti
Gitsin inşallah yarına
Yarın da lahmacun yaptircakmisiz, sadece yarım yemeyi planlıyorum. Umarım uyabilirim canım. Tatilde nefsine hakim olmak daha bi zor.
Alkol sağlığa zararlı şekerimyakşamlar, dökeyim eteğimdeki taşlarıKazen
aç karna yürüyüş öncesi: 5 kaju
aç karna spor yaparsam ayılıp bayılma fobim var benim ondan atıyorum ağzıma bişiler.
kahvaltı: fotoda 5 bisküvi var ancak kahvaltı kalorilerini hesapladıktan sonra vicdan yapıp sadece 1 tanesini yedim.
Eki Görüntüle 2664471
ara: kahvaltıyı abartınca arada bişi yemedim ıstırap dolu bi 6 saat oldu
akşam:
Eki Görüntüle 2664472
+ 1 dilim ekmek ve 2 çatal kavun. maalesef rakı yok, sade soda var.
spor: 30 dk tempolu yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu (570 puan)
su: 2.5 şu an. yatana kadar 3.5 yaparım
Yok canm Allahtan dün ödül olacak herhangi bişey yemedimTamam kaptanim
Odulunu kullandiysan dun bugun esin ceza vermeli yoksa bende verebilirim
Olmaz canim merak etme bir kac gun siskinlik olur sporu arttir oda gider
Kuzum ben bir sabah bir aksam tartiliyordum fark ne kadar olur diye aman ne geregi var heylolsa veriyorum artik sabahlari tartiliyorum bu hafta da adet donemine girecegim cuma cumartesi umarimarti gelmem
Alkol sağlığa zararlı şekerim
Sigara dashaha bi an kendimi televizyon programinda gibi hissettim
Yine de elimden geleni yaparım tatlım ama o kadar çok veremem heralde bu haftaHaklısın canım desene bu hafta birinciliği yaşayamıcam
Tatildeyken evet hiç kolay değil anlıyorum geçen yaz oburiks gibi yemiştim ben de eşim izne çıkıcak bayramda tatile çıkıyoruz umarım ben de tutabilirim. Eşim diyor tatile kadar fit olacaksın galiba
Benim eşim mesela zayıflamışsın der çok güzel olmuşsun demez seninki der miYine de elimden geleni yaparım tatlım ama o kadar çok veremem heralde bu hafta
Bence de tatile kadar fit olursun daha vakit var
Benim eşim de bugün dedi sen zayıfladin baya diyemutlu oluyor insan
Güzel olmuşsam der de, ben pek bakimsizim bu sıralarBenim eşim mesela zayıflamışsın der çok güzel olmuşsun demez seninki der miodunluk da üstüne yok
Ha ha ben de bugün kafamdan tatilde giyecek olduklarım ile ilgili plan yaptım.Güzel olmuşsam der de, ben pek bakimsizim bu sıralar
Buraya gelirken de çok sıradan kıyafetler aldım hep yanıma, tatilde süslü olamıyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?