Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cumartesi menüsü

13.30
1 dilim tbe den peynirli tost
1 üçgen krem peynir
5 zeytin 5 badem
1 yumurta omlet
4 çeri
Yeşillik
1 yk kısır (bitti de kurtuldum )

19.45
130 cal ekmek ve fırında pişmiş %90 et içeren 170g lık köfteyle (çok ayrıntı verdim) hamburger yaptım.
Ekmek, içindeki az biraz sos ve yanında içtiğim diyet kola linçi haketmiyordur umarım

suyu iki litreye tamamlayacağım

Kolayı çok seven ben bugün içmedim

Benim eşim mesela zayıflamışsın der çok güzel olmuşsun demez seninki der mi odunluk da üstüne yok
Benim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beni
Etiket yapmayanlarda bugun
Teşekkürler canım Onu da bir kurcalayayım
Araligin iyi oldugu icin galiba en cokta benim vermem gerekiyor

bulamadım Niloyatospikk
Ben yorgunluktan ölüyorum yatmaya gidiyorum

Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim keçi peyniri
2 dilim hellim peyniri
Bir parça ekmek
1 yk kaymak

Öğle:
Yarım kase yoğurt

ara:
1 kase dut (fazla mı oldu fazlaysa ödül öğünü olsun )

Akşam:
1 p etli taze fasulye

su:2 lt
Spor: 300 puan sabahtan beri hiç oturmadım ev işi bebeğimle ilgilenme derken temizlik de yaptım kaç puan vereyim ki ben buna 300

Benim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beni

Doğru aralık yeşil sınırlar içerisindeyse yazmıyor , vki yüksekse yazıyor tebrikler

Menün güzel bence ama sana ufak bir bilgi vermek istiyorum günde 2 dilim ekmek sınırı varmış geçen hafta az kalsın ceza yiyordum haberin olsun yani ben bilmiyordum da ordan yırttım

Benimki başımın etini yedi doğum kiloları diyorum kaç sene oldu bi veremedin şu kiloları diyor

İyi geceler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…