Ben birşeyler mi kaçırdım herkesde imza kısmında vki var nasıl yapıyoruz acabaHa ha ben de bugün kafamdan tatilde giyecek olduklarım ile ilgili plan yaptım.
Kolayı çok seven ben bugün içmedimcumartesi menüsü
13.30
1 dilim tbe den peynirli tost
1 üçgen krem peynir
5 zeytin 5 badem
1 yumurta omlet
4 çeri
Yeşillik
1 yk kısır (bitti de kurtuldum)
19.45
130 cal ekmek ve fırında pişmiş %90 et içeren 170g lık köfteyle (çok ayrıntı verdim) hamburger yaptım.
Ekmek, içindeki az biraz sos ve yanında içtiğim diyet kola linçi haketmiyordur umarım
suyu iki litreye tamamlayacağım
Kolay canımBen birşeyler mi kaçırdım herkesde imza kısmında vki var nasıl yapıyoruz acaba
Derken yaptımBen birşeyler mi kaçırdım herkesde imza kısmında vki var nasıl yapıyoruz acaba
Sende yazı yazmıyor bende niye yazıyor kiDerken yaptım
Teşekkürler canım Onu da bir kurcalayayımSende yazı yazmıyor bende niye yazıyor ki
Normal aralıkta olanlarda yazmıyor.Sende yazı yazmıyor bende niye yazıyor ki
E senin değerlerin çok iyiTeşekkürler canım Onu da bir kurcalayayım
Benim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beniBenim eşim mesela zayıflamışsın der çok güzel olmuşsun demez seninki der miodunluk da üstüne yok
Etiket yapmayanlarda buguncumartesi menüsü
13.30
1 üçgen krem peynir
5 zeytin 5 badem
1 yumurta omlet
4 çeri
Yeşillik
19.45
130 cal ekmek ve fırında pişmiş %90 et içeren 170g lık köfteyle (çok ayrıntı verdim) hamburger yaptım.
Ekmek, içindeki az biraz sos ve yanında içtiğim diyet kola linçi haketmiyordur umarım
Araligin iyi oldugu icin galiba en cokta benim vermem gerekiyorTeşekkürler canım Onu da bir kurcalayayım
Biraz daha vermek istiyorum canım 58-59 da durucamE senin değerlerin çok iyi
Sen niye diyet yapıyorsun hala :)
Doğru aralık yeşil sınırlar içerisindeyse yazmıyor , vki yüksekse yazıyor tebriklerBenim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beni
Etiket yapmayanlarda bugun
Araligin iyi oldugu icin galiba en cokta benim vermem gerekiyor
Menün güzel bence ama sana ufak bir bilgi vermek istiyorum günde 2 dilim ekmek sınırı varmış geçen hafta az kalsın ceza yiyordumcumartesi menüsü
13.30
1 üçgen krem peynir
5 zeytin 5 badem
1 yumurta omlet
4 çeri
Yeşillik
19.45
Benimki başımın etini yedi doğum kiloları diyorum kaç sene oldu bi veremedin şu kiloları diyorBenim esim kilo verme diyorda ben olmaz illa deyip inat ettim sozumdende donemedim zaten 58 olursam direk ehliyete yazdiracak beni
Etiket yapmayanlarda bugun
Araligin iyi oldugu icin galiba en cokta benim vermem gerekiyor
İyi geceler tatlımbulamadımNiloyatospikk
Ben yorgunluktan ölüyorum yatmaya gidiyorum
Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim keçi peyniri
2 dilim hellim peyniri
Bir parça ekmek
1 yk kaymak
Öğle:
Yarım kase yoğurt
ara:
1 kase dut (fazla mı oldu fazlaysa ödül öğünü olsun)
Akşam:
1 p etli taze fasulye
su:2 lt
Spor: 300 puan sabahtan beri hiç oturmadım ev işi bebeğimle ilgilenme derken temizlik de yaptım kaç puan vereyim ki ben buna 300
Yani şişkosun diyorNormal aralıkta olanlarda yazmıyor.
Sana kilo ver diyo uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?