Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım kısırı az yağlı bol yeşillikli soğanlı yaparsan bizararı olmaz,bulgur süte etki ediyo,öğlenleri 3-4 kaşık yersin yanında marul-kıvırcık,bide ayran oohh miss:) yani o börek olmamış bence..

akşam da dengelemişsin.bi çorba ekleyebilirsin de..

sende mersa gibi ablamız sayılırsın:) Allah bağışlasın 3 tane evladı büyütmüşsün,11aylık bebeğim var benim de,şimdiden pes ettim valla..:)
sağlıklı zayıflamalar..

menüm

sabah
yumurta,kahvaltı,az bal-reçel,2dl ekmek

öğle
3dolma,salata,çorba,yoğurt

ara : süt,1parça çiko,1çatal kadayıf:)

akşam
2 kş taze fasulye,çorba,salata,yoğurt,yarım dl ekmek

ara:meyve

110 mekik,30dk yürüyüş,yeşil çay,2,5lt su

Son düzenleme:
aaa süpermiş ben bütün süt ürünleri zararlı sanıyodum

yok canım ne zararlısı yaw öyle bişi olsaydı fransızlar balık yemeklerinin yanında peynirli tatlı yerlermiydi...

hoşgeldin canım yine veirrsin azmedince üzülme canım....

sanada iradeli haftasonları nidahcım...

tatlım üzülme bu hafta böyle olsun haftaya acısını çıkarırsın bak bana geçen hafta +lardayıdım bu ahfta 1.5 verdim...yeterki inatla azmet sonucunu alacaksın inan... kısırı çok yeme şişirir fena...yanında mutlaka bol yeşillik tüket...afiyet olsun canım...

bu ne bu?? tatlıcı yine tatlıya dayanamamış 1 çatalda ne kadar büyük bir çataldı o kimbilir... neyse şaka şaka bişi olmaz o kadarcıktan afiyet olsun canım....

Menümü yazip bu saatte uyucam çok uykusuzum bayanlarr

sabah: 1 dilim ekmek. Domates, peynir, zeytin

ara: yapmadim

öğlen: 2 dilim elma, yarim kase sebze çorbasi (evde degildim)

ara: 2 cicibebe, biraz yoğurt

akşam: 1 tabak ispanak, 1 dilim ekmek, yoğurt

2 litre su
spor yok hafta ici yurumece ins :)

selamlar hanımlarr
bugün giremedim arkadaşlarım vardı. şimdi baktım menümü de yazar uyurum.

ayy bende ne zamandır kısır da kısır diye söyleniyodum bi de hiç yapmamıştım bugün arkadaşım geldi beraber yaptık, kısıra doydumm ama ANNA nın dediği gibi şişirdi

sabah 1 yum, 1 dom 1 biberli menemen, çay, 1 dilim kepek ekmeği
ara türk kahvesi
öğle yemedim de akşam üstü 4 gibi falan kısır, dom salt, çay
ara yarım bardak elma suyu, 1 avuç çekirdek

acıkmadım mı açım şuan aslında ama şiş hala karnım. düzensiz oldu zaten bugün. çekirdeği de sevmem pek ama yiyesim geldi birden

iyi geceler hanımlar, şimdiden iyi pazarlaaarr

günaydınnnnnn
herkese iyi pazarlar..

Annaaaa...küçücük bi çatalcıktı:)))
bu arada resimlerini gördüm dün çıktım aniden,süper değişim yaşamışsınn canım harika grünyosun.

ben senden baya bi şişko duruyom yaa göbeeem maşallah önden gidiyo:))

zaten kısırı kısır gibi yapıyorum desem yalan olurr..bulgurdan çok yeşillik..ama artık sadece öğleleri yiycemm..

aradaki tatlılar haftanın ödülü galiba..ama sporla dengelemişsinn:)

desteğin için saol tatlımm..bu hafta dikkatli olmalıyımm

kızlarr burası olmasaydı çoktan aşırı salmıştım kendimii..saolunn:)

evet hadi baklalım gayretimizi arttıralım kızlar badileri giymeye başlarız yakında.. ilk 3 ten düşmeyelim bu hafta da birinci olalımm..

ben hiç sevmiyorum meyve oğlumun artıkları olmasa aklıma gelmez ama tşk hatırlattığın için :)

hadi bakalım hayırlı olsun obur inşallah bu sefer olur :)

günaydın kızlar 3.olmuşuz tebriklerrrrrr........!:)
bijo ve anna ya katılıyorum bu hafta 1 olalaım hepberaber gayret edelimm...
edelim valla birinci olalım hadi :)

kısır masum bişey değil bence. salçası var yağı var.. bulgur pilavı öneririm illa bulgur yiyeceksen. domatesli biberli soğanlı.. ya da kocaman yeşillikli soğanlı bir salata. hakatten börek olmamış diyorum ben de :)

kadayıf mıııı hem de şerbetli tatlı haa :)

kızlar cumadan bu sabaha 600 gr vermiş görünüyorum oley oley oley :) bakalım cumaya 2 kg yapmaya çalışıcam olcak mı :) o gazla sabahtan şu saate kadar 2 litre su içtim :))))

selamlar hanımlarrr
sabah yarım saat spor yaptım ilk defa

bugüün:
sabah 1 yum peynr zeytin 2 dilim ekmek kahhvaltı
ara türk kahvesi
öğle ton balıklı salata
ara yeşilçay
akşam salata, yoğurt düşünüyorum

herkese iyi pazarlaar

kızlar biikaçınızı ekledim, profilde resimlerim de var. hani 49-50 az gibi gelio size ya görünce anlarsınız derdimi diye :2:

bijo 2 günde 600gr vuuuuuuuuuu süperrrsinn canım.:)
ben 100gr vermiş görünüom:)

lethem menü güzel canım bi çorba ekleyebilirsin akşama..

tebriklerrr kızlarrrrr 3. olmuşuzzz

haftayada inş derece alrızz

fatmacım 1.5 kilo vermişsin tebrikler.. sporun ve montinin sonuçlarını alıyorsun

bijoux bravo cumadan sonra eksilerde olman güzel. bu haftaki hedefin 2 kiloymuş oda süper. inş bende bu hafta 1-1.5 kilo vermiş olarak dönerim...

selam kızlar
bugun ki menüm

sabah: peynir, helva, domates, yeşilçay
ara. yok
öğle. 2 yemek kaşığı kısır, yarım ıspanaklı börek
ara. elma
akşam. ıspanak, yoğurt yemeyi düşünüyorumm..bide ackırsam ki ona şüphe yok çeyrek ananas

30 dk spor yaptım. 2 lt su içtim, 3 bardak ta ıhlamur içtim( o da süt yapıyomuşş)

cumaya göre - 300 gözüküyorumm..

bijo 2 günde 600gr vuuuuuuuuuu süperrrsinn canım.:)
ben 100gr vermiş görünüom:)
teşekkürlerr :)
1000 gr olur inş cumaya

bijoux bravo cumadan sonra eksilerde olman güzel. bu haftaki hedefin 2 kiloymuş oda süper. inş bende bu hafta 1-1.5 kilo vermiş olarak dönerim...[/B]
inşallah valla süper olur.

gene mi kısır

selam menümü yazmaya geldim.

sabah: 1 dilim ekmek, zeytin, peynir, domates

ara: rendelenmiş elmanın içine 2 ceviz içi ve tarçın (çok tavsiye ederim)

öğle: 1 kase yoğurt çorbasi, 1 dilim ekmek

ara: yapamadım dışardaydım

akşam: 2 avuç içi kadar derisi alınmış teflon tavada yağsız pişmiş balık, 1 dilim ekmek

3 litre su (yehhu benim için bir rekor :)

herkese iyi akşamlar

teşekkürler canım....ay ama sen dopum yaptın canım ayrıca bensporumu hiç bırakmadım senelrdir böyleyim ben...onunda payı var...sporsuz yaşayamam yani...ama sende 60 olunca çok farkedicek bak gör...

kızlar biikaçınızı ekledim, profilde resimlerim de var. hani 49-50 az gibi gelio size ya görünce anlarsınız derdimi diye :2:

kıyamam sana benn canım gördüm resimlerini azcık fazlalığın var onuda verince fıstık gibi olcan vericeksin ama hiç üzülme tatlımm...

gizemim canım benim sağol ama onun 1 kilosu şişlikti...500gr verdim sayıyorum ben haftayada vercem inş bi 500

kızlar iyigeceler bugün full dışardaydım o yüzden menülerimi yazamıyorum çok düzensiz ve saçma şeyler yedim...ama yarından itibaren ayran detoksuma başlıycam sonrada normal düzenime döncem size söz...bide regl oldum ondan galiba canım abur cubur istiyo yemek yerine

teşekkürlerr :)
1000 gr olur inş cumaya

inşallah valla süper olur.

gene mi kısır

ama canım o kadr az yiyorum kii normalde bi seferde ham yapacağım mikterı bitiremedim halaa..yarın çöpü boyluycak anlıyacağınn..ben de sıkıldımmm..yeşil soğanlı salata yapcem kendime

bu arada menüme akşam yemeğine 1 kepçe de çorba ekliyorumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…