niye böyle oldu anlamadım kzılarr.ama bu hafta acısını çıkaracam sözzz..
bugun ki menümü yazayım
sabah 4 mini köfte, peynir
ara. çeyrek ananas
öğle. 1 kaşık kısır, yarım kıymalı börek,
ara süt
akşam da ıspanak la yoğurt yiycemmm
kızlar buarada bişey sormak istiyorumm
bu kısır bana gerçekten çooook fayda etti..sütüme yanii.ama ben bol soğanlı az bulgurlu yapıyorumm..sizce beslenmede bunu hangi öğüne ne kadar koyayımm..geçen hafta çok yedimm o şişkinlik yaptı galiba??
Olur hayatım bahsedeyim kendimden.43 yaşındayım ,boyum 164 ,kilom 81 (geçtiğimiz eylülde 74 idim) evliyim,3 kızım var.En büyüğü lise 2 ,ortanca 5,sınıf,en küçük 3. sınıfta.Hepinizin eşinden yumuşak bir eşim var.O kadar yumuşak kiiii mutluluğumdan ne yediğimi fark edemiyorum.Kilo vereceğim derken bir bakıyorum 5 kilo almışım.17 sene evliliğim ,4 senede nişanlılığım var.Yani ömrümün yarısını yemiş adam.
aaa süpermiş ben bütün süt ürünleri zararlı sanıyodum
Yazdıklarınızı okudum.3. olmuşsunuz TEBRİKLEErrrrrr!.......
Gruba katılma konusunda kendime güvenemiyorum.Ewet kilo vermem lazım.Hemde acil vermem lazım.Hayatımda olduğum en yüksek kilodayım.Daha önce 78 gördüğümde çıldırıyordum.
Tamam nazlanmıyorum.Kabul ederseniz bende katılıyorum.Bu hafta bahar temizliğine başlıyacağım.Bu siteye katıldığım sene, bahar temizliğiyle başlamıştım.İlk hafta 2 kilo vermiştim.3 ayda 7 kilo vermiştim.Ama azim etmiştim.
günaydın kızlar 3.olmuşuz tebriklerrrrrr........!:)
bijo ve anna ya katılıyorum bu hafta 1 olalaım hepberaber gayret edelimm...
obur hoşgeldin kendinden bahsedermisin yaş,kilo,boy gibi:)
herkese iradeli hafta sonlarıı..
bugun ki menümü yazayım
ara. çeyrek ananas
ara süt
bu kısır bana gerçekten çooook fayda etti..sütüme yanii.ama ben bol soğanlı az bulgurlu yapıyorumm..sizce beslenmede bunu hangi öğüne ne kadar koyayımm..geçen hafta çok yedimm o şişkinlik yaptı galiba??
menüm
sabah
yumurta,kahvaltı,az bal-reçel,2dl ekmek
öğle
3dolma,salata,çorba,yoğurt
ara : süt,1parça çiko,1çatal kadayıf:)
akşam
2 kş taze fasulye,çorba,salata,yoğurt,yarım dl ekmek
ara:meyve
110 mekik,30dk yürüyüş,yeşil çay,2,5lt su
canım kısırı az yağlı bol yeşillikli soğanlı yaparsan bizararı olmaz,bulgur süte etki ediyo,öğlenleri 3-4 kaşık yersin yanında marul-kıvırcık,bide ayran oohh miss:) yani o börek olmamış bence..
akşam da dengelemişsin.bi çorba ekleyebilirsin de..
canım kısırı az yağlı bol yeşillikli soğanlı yaparsan bizararı olmaz,bulgur süte etki ediyo,öğlenleri 3-4 kaşık yersin yanında marul-kıvırcık,bide ayran oohh miss:) yani o börek olmamış bence..
akşam da dengelemişsin.bi çorba ekleyebilirsin de..
menüm
sabah
öğle
akşam
yok canım ne zararlısı yaw öyle bişi olsaydı fransızlar balık yemeklerinin yanında peynirli tatlı yerlermiydi...
hoşgeldin canım yine veirrsin azmedince üzülme canım....
sanada iradeli haftasonları nidahcım...
tatlım üzülme bu hafta böyle olsun haftaya acısını çıkarırsın bak bana geçen hafta +lardayıdım bu ahfta 1.5 verdim...yeterki inatla azmet sonucunu alacaksın inan... kısırı çok yeme şişirir fena...yanında mutlaka bol yeşillik tüket...afiyet olsun canım...
bu ne bu??tatlıcı yine tatlıya dayanamamış 1 çatalda ne kadar büyük bir çataldı o kimbilir... neyse şaka şaka bişi olmaz o kadarcıktan afiyet olsun canım....
evet hadi baklalım gayretimizi arttıralım kızlar badileri giymeye başlarız yakında.. ilk 3 ten düşmeyelim bu hafta da birinci olalımm..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar haftaya birinci olmalıyız ona göre...kaçamak filan yapmayın lütfen yaz geldi havalar ısınıyo ha gayret sıkalım dişimizi...
afiyet olsun canım hiç meyve yememişin dikkat et vitaminsiz kalma...
hadi bakalım hayırlı olsun obur inşallah bu sefer olur :)Yazdıklarınızı okudum.3. olmuşsunuz TEBRİKLEErrrrrr!.......
Gruba katılma konusunda kendime güvenemiyorum.Ewet kilo vermem lazım.Hemde acil vermem lazım.Hayatımda olduğum en yüksek kilodayım.Daha önce 78 gördüğümde çıldırıyordum.
Tamam nazlanmıyorum.Kabul ederseniz bende katılıyorum.Bu hafta bahar temizliğine başlıyacağım.Bu siteye katıldığım sene, bahar temizliğiyle başlamıştım.İlk hafta 2 kilo vermiştim.3 ayda 7 kilo vermiştim.Ama azim etmiştim.
edelim valla birinci olalım hadi :)günaydın kızlar 3.olmuşuz tebriklerrrrrr........!:)
bijo ve anna ya katılıyorum bu hafta 1 olalaım hepberaber gayret edelimm...
kısır masum bişey değil bence. salçası var yağı var.. bulgur pilavı öneririm illa bulgur yiyeceksen. domatesli biberli soğanlı.. ya da kocaman yeşillikli soğanlı bir salata. hakatten börek olmamış diyorum ben de :)
bugun ki menümü yazayım
ara. çeyrek ananas
ara süt
kadayıf mıııı hem de şerbetli tatlı haa :)menüm
sabah
öğle
akşam
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 204. ETAP SONUC LİSTELERİ
22 nisan - 29 nisan
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................5. TAKIM
İKİNCİ ....................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................4. TAKIM:87:
teşekkürlerr :)bijo 2 günde 600gr vuuuuuuuuuu süperrrsinn canım.:)
ben 100gr vermiş görünüom:)
inşallah valla süper olur.bijoux bravo cumadan sonra eksilerde olman güzel. bu haftaki hedefin 2 kiloymuş oda süper. inş bende bu hafta 1-1.5 kilo vermiş olarak dönerim...[/B]
gene mi kısırselam kızlar
bugun ki menüm
sabah: peynir, helva, domates, yeşilçay
ara. yok
öğle. 2 yemek kaşığı kısır, yarım ıspanaklı börek
ara. elma
akşam. ıspanak, yoğurt yemeyi düşünüyorumm..bide ackırsam ki ona şüphe yok çeyrek ananas
30 dk spor yaptım. 2 lt su içtim, 3 bardak ta ıhlamur içtim( o da süt yapıyomuşş)
cumaya göre - 300 gözüküyorumm..
günaydınnnnnn
herkese iyi pazarlar..
Annaaaa...küçücük bi çatalcıktı:)))
bu arada resimlerini gördüm dün çıktım aniden,süper değişim yaşamışsınn canım harika grünyosun.
ben senden baya bi şişko duruyom yaa göbeeem maşallah önden gidiyo:))
kızlar biikaçınızı ekledim, profilde resimlerim de var. hani 49-50 az gibi gelio size ya görünce anlarsınız derdimi diye :2:
tebriklerrr kızlarrrrr 3. olmuşuzzz
haftayada inş derece alrızz
fatmacım 1.5 kilo vermişsin tebrikler.. sporun ve montinin sonuçlarını alıyorsun
bijoux bravo cumadan sonra eksilerde olman güzel. bu haftaki hedefin 2 kiloymuş oda süper. inş bende bu hafta 1-1.5 kilo vermiş olarak dönerim...
teşekkürlerr :)
1000 gr olur inş cumaya
inşallah valla süper olur.
gene mi kısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?