İyiyiz kaptanım sen nasılsın?Guzel takimim nasilsiniz, dun aksamdan beri hafta sonu kosturmacasi gelemedim takima.
Simdide ogllarimin arkadasi geldi oyun oynamaya , onlarin basindayim.
Nasilsiniz, nasil geciyor pazar aksaminiz?
Iyiyim canim, bomba gibiyim ama 3 cocukla perisan olmus olabilirm biraz :))İyiyiz kaptanım sen nasılsın?
Allah kolaylık versin canımIyiyim canim, bomba gibiyim ama 3 cocukla perisan olmus olabilirm biraz :))
Ev talan :))
Sorma hafta sonu evdeki 3 erkegin pesinde kosuyorum.Allah kolaylık versin canımyoksun kaç saattir artık etiketleyecektim
Kolay gelsin kaptanim herkesin isi kendine gore Allah herkeese tasiyacagi kadar yuk verirmisSorma hafta sonu evdeki 3 erkegin pesinde kosuyorum.
Siz nasil yetisiyorsunuz bu kadar her seye bende mi sorun var :)
Kolay gelsin kaptanim herkesin isi kendine gore Allah herkeese tasiyacagi kadar yuk verirmisSorma hafta sonu evdeki 3 erkegin pesinde kosuyorum.
Kolay gelsin kaptanim herkesin isi kendine gore Allah herkeese tasiyacagi kadar yuk verirmis
Herşeye yetişmek derkenSorma hafta sonu evdeki 3 erkegin pesinde kosuyorum.
Hani protein hani goremiyorum kor oldumKahvaltı
1 kaşık lor
2 dilim.peynir
1 havuç 1 salatalık
1 kayısı
3 ceviz 12 tane fındık
Akşam
2 kase çorba
4 kaşık yoğurt
Su 3 lt olur.
Spor
20 dk eliptik
250 twist
20 dk kardio
1 dk plank
Toplam 1100 puanArrietty_
Birgaripanne
Sadece ekmeğin fazla olmuşJaneRizzoli bacım ceza yolla bana. 2 top dondurma yedim, tahinli ve kahveli pişman değilim ama sahilde yürüdük baya
Malesef protein almam.gerekenin yarisi kadar aldım. Köfte yapacaktım üşendim. Yarın yaparım bugünde böyle olsun dedim . Tavuk vardı ama tavuktan da yumurtadan da tiksinmiş durumdayım.Hani protein hani goremiyorum kor oldum
Lor çok güzel bir protein kaynağı. Çaresiz durumlarımın baş tacı benim :)Malesef protein almam.gerekenin yarisi kadar aldım. Köfte yapacaktım üşendim. Yarın yaparım bugünde böyle olsun dedim . Tavuk vardı ama tavuktan da yumurtadan da tiksinmiş durumdayım.
kesme şekeri unutmuşsunSabah saat 5:00
1
Kahvaltı 12:00
1 dilim tereyağ bal sürülmüş t. ekmeği
1 zeytin
1/2 kibrit kutusu peynir
1 1
4
1 adet
Saat 15:00
3ü1arada Nescafe
Akşam yemeği 18:00
1 çorba kasesi tarhana ama beyaz ekmekli
1 dilim tam ekmeği
1/2 yemek tabağı imambayıldı
Çoban salata
4 5 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Egzersiz
10bin adım 500 puan
15 dk zumba
FitFiliz Yawrukush
Dipnot: İmam yerine ben bayılacam şimdi
Onu artık koymasak da var bilin yani Niloya=Kesme Şekerkesme şekeri unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?