- 23 Ocak 2016
- 36.202
- 52.556
- 598
Ben bunları yedim mi titriyorum işte siz nasıl başarıyorsunuz?10.30: 1,5 kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı
Ara: 2 dilim karpuz, bir dilim peynir
Ara: 3 kaşık kadar yoğurt
18.30: bir tabak yoğurtlu kabak, bir yk kadar ciğer
Su: 2,5 litre
Spor :200 jj =600 puan
@Hyperborea17
Sen şekerini falan ölçtürdün mü? İnsülin, Hba1c?Ben bunları yedim mi titriyorum işte siz nasıl başarıyorsunuz?
Ben bunları yedim mi titriyorum işte siz nasıl başarıyorsunuz?
Evet canım ölçtürdüm Dr çok az yüksek dedi o da yürüyüşle iner demişti.Sen şekerini falan ölçtürdün mü? İnsülin, Hba1c?
Titremezsen muhteşem o zamanben de benzer şeyler düşündüm, bana da çok az geldi. titremem belki ama çok acıkırım bu kadar az yesem.
Hepsine baktılar mı?Evet canım ölçtürdüm Dr çok az yüksek dedi o da yürüyüşle iner demişti.
Nasıl yani benim kafam basmadı kollar nasıl törpüleniyor genelde tırnaklar törpülenir amaYa bişi sorcam
Öncesi-sonrası fotoğraf yaptım bugün
Kollarım törpülenmiş gibi
Bacaklar incelmiş
Ama o nalet basen gitmiiiiiiiiy
Napcam ben bu baseni?
Titremezsen muhteşem o zaman
Hatırlamıyorum ki evet bakıldı ben dedim çok aç kalamıyorum başım ağrıyor titriyorum dedim baktı Dr normal dedi çok oldu baktıralı kağıdı bulursam söylerim e-nabıza girip ya da bakarımHepsine baktılar mı?
Bak en önemlisi Hba1c
O kaç?
Ya bişi sorcam
Öncesi-sonrası fotoğraf yaptım bugün
Kollarım törpülenmiş gibi
Bacaklar incelmiş
Ama o nalet basen gitmiiiiiiiiy
Napcam ben bu baseni?
Bütün dünyayı yemek istiyorsuno nadiren oluyor, birden sıcak basıyor bütün dünyayı yemek istiyorum -ve yiyorum da. ama çoğunlukla insülin direncimin olduğu dönemde böyleydi.
He göbek bende ebedi zatenben de sadece enden daralmışım. göbek bacak aynı. yani sırf merakımdan devam edicem artık enden ne kadar incelebilirim, sıra ne zaman göbeğe gelecek diye. skldfjas. basen konusunu bilemedim amma.
Ben bunu bilen birine sorcam kuzum kilo verip önden göbek kalıcak mı falan diye tam da spor salonları kapandı işte bölgesel kilo vermek için yer yok gidip sorulacakben de sadece enden daralmışım. göbek bacak aynı. yani sırf merakımdan devam edicem artık enden ne kadar incelebilirim, sıra ne zaman göbeğe gelecek diye. skldfjas. basen konusunu bilemedim amma.
Sizler bekardınız dimi kızlarHe göbek bende ebedi zaten
Ayva göbek
Pisluk göbek
Chole mi yapsak?
Dünü biraz fazla kaçırdım canm telafi olsun diyeBen bunları yedim mi titriyorum işte siz nasıl başarıyorsunuz?
He göbek bende ebedi zaten
Ayva göbek
Pisluk göbek
Chole mi yapsak?
Bütün dünyayı yemek istiyorsunben markette öyle oluyorum işte o abur cubur reyonu önünde tmm zaten onlar yüzünden aldım bu kiloları markete gidip bi poşet al o akşam bitir olacak iş mi ya bildiğin yudayım ya
Ben bunu bilen birine sorcam kuzum kilo verip önden göbek kalıcak mı falan diye tam da spor salonları kapandı işte bölgesel kilo vermek için yer yok gidip sorulacak
YesSizler bekardınız dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?