Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10.30: 1,5 kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı

Ara: 2 dilim karpuz, bir dilim peynir

Ara: 3 kaşık kadar yoğurt

18.30: bir tabak yoğurtlu kabak, bir yk kadar ciğer

Su: 2,5 litre
Spor :200 jj =600 puan

@Hyperborea17
Ben bunları yedim mi titriyorum işte siz nasıl başarıyorsunuz?

Ya bişi sorcam
Öncesi-sonrası fotoğraf yaptım bugün
Kollarım törpülenmiş gibi
Bacaklar incelmiş
Ama o nalet basen gitmiiiiiiiiy
Napcam ben bu baseni?
Nasıl yani benim kafam basmadı kollar nasıl törpüleniyor genelde tırnaklar törpülenir ama basen göğüs bende de var gel yarıştıralım

Ya bişi sorcam
Öncesi-sonrası fotoğraf yaptım bugün
Kollarım törpülenmiş gibi
Bacaklar incelmiş
Ama o nalet basen gitmiiiiiiiiy
Napcam ben bu baseni?

ben de sadece enden daralmışım. göbek bacak aynı. yani sırf merakımdan devam edicem artık enden ne kadar incelebilirim, sıra ne zaman göbeğe gelecek diye. skldfjas. basen konusunu bilemedim amma.

o nadiren oluyor, birden sıcak basıyor bütün dünyayı yemek istiyorum -ve yiyorum da. ama çoğunlukla insülin direncimin olduğu dönemde böyleydi.
Bütün dünyayı yemek istiyorsun ben markette öyle oluyorum işte o abur cubur reyonu önünde tmm zaten onlar yüzünden aldım bu kiloları markete gidip bi poşet al o akşam bitir olacak iş mi ya bildiğin yudayım ya

ben de sadece enden daralmışım. göbek bacak aynı. yani sırf merakımdan devam edicem artık enden ne kadar incelebilirim, sıra ne zaman göbeğe gelecek diye. skldfjas. basen konusunu bilemedim amma.
He göbek bende ebedi zaten
Ayva göbek
Pisluk göbek
Chole mi yapsak?

Ben bunu bilen birine sorcam kuzum kilo verip önden göbek kalıcak mı falan diye tam da spor salonları kapandı işte bölgesel kilo vermek için yer yok gidip sorulacak

çözüm olarak, eve sokmayacaksın ya evde oldu mu yeniyor. 1 ayda yerim diye aldığım abur cuburu 3 5 günde yerdim ben de.

Ben bunu bilen birine sorcam kuzum kilo verip önden göbek kalıcak mı falan diye tam da spor salonları kapandı işte bölgesel kilo vermek için yer yok gidip sorulacak

salonlar açık kız. yani illa gidecek, sonuçta yağ, başka yerdeki gidiyorsa ora da gidecek. ama takip ettiğim kişilerin ortak söylediği, bölgesel olarak zayıflamaya çalışmayın, siz doğru beslenip egzersiz yaptığınızda tüm vücudunuz incelecektir zaten. bir de kadınlarda kilonun basende, erkeklerde göbekte toplanmasının östrojen-testosteron oranıyla ilgisi varmış, ve kadında göbekte toplanan kilo da hormon seviyeleriyle ilgili olabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…