Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sokmasam eşim gidiyor alıyor 1 kilo ekler bi de ben çok seviyorum

o da vicdansızlık ha. ben şimdiden erkek arkadaşımla gideceğim hamburgercide 'ekmeği kalsın sırf etini alayım' demenin provasını yapıyorum, o da bana 'ee ben gelince sporu bırakırsn artık' diyor. ya bi gitsinler ne yiyorlarsa yesinler, biz kendi ekyfimize bakalım...

JaneRizzoli caaanım güzel menümü paylaşıyoreee cezaları hzırla

sabah: yazmıştım zaten

öğlen: 2 top dondurma

Ara: türk kahvesi

akşam: 1 porsiyon tazefasülye yarım porsiyon Kıymalı bamya,3 ince yaprak sarması 2 dilim karpuz

Chialı yeşil çay 1 fincan, 3 bardak çay

su: 2,5
Spor 7000 adım

chialı yeşil çay nası oluyor, chia boğazına kaçmıyo mu direkt yeşil çaya bir tutam chia mı atıyoruz

Aa memnun musun Peki?
Ayıptır sorması ne kadara alıyorsun bu programı?

Yok yok şimdi getirmiyor Allahtan

Karpuz şeker içeriği yüksek bir meyve, akşam yemeklerinde değil de daha erken tüketsen daha iyi olacak. Mümkünse bal-dondurma falan yemediğin bir gün

Kız bu akşam yemeği ne hem taze fasulye hem bamya hem sarma sen diyette misin canım yarım ekmek de götürdüm de de tam olsun

yok yani, benim için zorluğundan ötürü biraz korkunç gelen bir fikir annelik. bana oldukça uzak, belki 10 15+ yıl sonrasının...
Ee şimdi kaç yaşındasın? Ne korkuncu kuzum dünyanın en güzel şeyi bugünlerde oğlan çocuğu hayali kuruyorum tabi şuan değil ayy hayali bile güzel arkadaşlarım 2.3.yü sıralıyor ben daha 1. Allah isteyen herkese versin annelik zor ama çok güzel bir duygu biz 4 sene eşimle istemedik sırf gezmek için tam 7.evlilik yıldönümümüzde kucağımıza aldık. Hastanede o ilk gün dedik biz niye bunca zamandır bekledik niyee!

Sabah
5 adet yağı alınmış küçük boy mücver
Yarım tabak menemen
1 küçük dilim TB ekmeği

Akşam
1 adet evde yapılmış kıymalı pide
Ayran
Şeftali

Su 3 L
Spora gelirsek 22000 adım 1100 puan
pesto26

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-19-21-31-48-752_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…