- 23 Ocak 2016
- 36.202
- 52.556
- 598
Ben sokmasam eşim gidiyor alıyor 1 kilo ekler bi de ben çok seviyorumçözüm olarak, eve sokmayacaksın ya evde oldu mu yeniyor. 1 ayda yerim diye aldığım abur cuburu 3 5 günde yerdim ben de.
Hangi programa sadıksın?ben şu an bir programa sadık ilerlediğim için dışına çıkabileceğimi sanmıyorum ama spor salonuna başlama planım var, biraz ondan medet umuyorum. chloe belki şöyle kışa doğru olabilir benim için.
Daha evleneceksiniz doğum yapıp doğum göbeği olacak
Ben sokmasam eşim gidiyor alıyor 1 kilo ekler bi de ben çok seviyorum
Hangi programa sadıksın?
Daha evleneceksiniz doğum yapıp doğum göbeği olacak
JaneRizzoli caaanım güzel menümü paylaşıyoreee cezaları hzırla
sabah: yazmıştım zaten
öğlen: 2 top dondurma
Ara: türk kahvesi
akşam: 1 porsiyon tazefasülye yarım porsiyon Kıymalı bamya,3 ince yaprak sarması 2 dilim karpuz
Chialı yeşil çay 1 fincan, 3 bardak çay
su: 2,5
Spor 7000 adım
Aa memnun musun Peki?uzaktan bi hocayla çalışıyorum hem beslenme hem spor için. ona başladığım gün bu takıma da başladım. onda 1 gün kardiyo - 1 gün dumbell/bant egzersizleri var aylık olarak yenilediği, onları yapıyorum.
Aa memnun musun Peki?
Ayıptır sorması ne kadara alıyorsun bu programı?
Yok yok şimdi getirmiyor Allahtano da vicdansızlık ha. ben şimdiden erkek arkadaşımla gideceğim hamburgercide 'ekmeği kalsın sırf etini alayım' demenin provasını yapıyorum, o da bana 'ee ben gelince sporu bırakırsn artık' diyor. ya bi gitsinler ne yiyorlarsa yesinler, biz kendi ekyfimize bakalım...
Karpuz şeker içeriği yüksek bir meyve, akşam yemeklerinde değil de daha erken tüketsen daha iyi olacak. Mümkünse bal-dondurma falan yemediğin bir günJaneRizzoli caaanım güzel menümü paylaşıyoreee cezaları hzırla
akşam: 1 porsiyon tazefasülye yarım porsiyon Kıymalı bamya,3 ince yaprak sarması 2 dilim karpuz
Spor 7000 adım
Nasıl yani çığlık atmak derken rüyanda mı görüyorsun?allam isteyene tez vakit nasip et *amin* ama hem evlilik hem annelik benim kabusumda görerek çığlık atıp uyandığım konular. bana çok zor ve uzak geliyor. o yüzden buradaki anneleri ayrıca bir kutluyorum <3
Tamamdırözelden yazim bunu
Kız bu akşam yemeği neJaneRizzoli caaanım güzel menümü paylaşıyoreee cezaları hzırla
Spor 7000 adım
Nasıl yani çığlık atmak derken rüyanda mı görüyorsun?
Yok çok şükür ama bugün bayilazaiimmm galiba bak atıyorum programı
Ee şimdi kaç yaşındasın? Ne korkuncu kuzum dünyanın en güzel şeyi bugünlerde oğlan çocuğu hayali kuruyorum tabi şuan değil ayy hayali bile güzelyok yani, benim için zorluğundan ötürü biraz korkunç gelen bir fikir annelik. bana oldukça uzak, belki 10 15+ yıl sonrasının...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?