Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrrrr
Hayırlı haftalar olsun herkese.......Yazdıklarınızı okudum biraz önce anladığım kadarıyla genç annelerimiz var.Doğum sonrası fazlalıkları atmaya çalışıyorsunuz.Dikkat ederseniz çabuk verirsiniz.Sütüm olacak diye bana günde 3 lt. süt ,hazır meyve suyu ve tatlı yedirdiler.O kadar şey yedirip içirdiler ama olmayınca olmuyor.Süt olsun diye yedirirken öte yandan uykusuzluk, yorgunluk ve dır dırla beni bitirdiler.Lafın kısası yediklerinize dikkat ederken mümkün olduğu kadar uyumaya ve sakin kalmaya çalışmalısınız.
Sütüm olacak diyede bana yaptıkları gibi süttü, hazır meyve suyuydu,tatlıydı.Amman ha sakın yapmayın.Herşeyin başında doğum sonrası mideyi göbeği toplasın diye mümkün olduğu kadar sıkı korse giyin.süt içinde yeşilçay,ısırgan otu çayı saaat 7 olmuş kızları göndereyim.Devam ederim.

günaydın,
şimdi oğlum uyurken spor yaptım, kan ter içinde kaldım valla inşallah temizliğimi yapabilirim :) az sonra da kahvaltımı yapıcam inşallah ona da izin verir de öyle uyanır.

oburcum öyle diyosun ama deneme yanılma yöntemiyle sabittir ki bana süt yapan şeyler şerbetli tatlı ve meyve suyuydu. ne zaman onları yesem semsert oluyodu göğüslerim. diyet yapınca da bomboş.. çok denedim uyku, huzur falan bana işlemedi. işte o yüzdendir ki oğlum 6 aylık olana kadar bekledim diyet işini. çünkü 6 ay sadece süt vermek istiyodum. şimdi ek gıdaya geçtiğimiz için sorun etmiyorum. yine sütüm var ama kafama takmıyorum aç kalır mı diye. çünkü yemek de yiyor sütünü de içiyor..

günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum

obur hosgeldin sende takimimiza,daha önce herhangi bir takimda yaristinmi?

günaydın inşallah hepimize iyi bir hafta olur,
sabah yağmur vardı o yüzden 40 dakika yürüyebildim ve geldikten sonra canım başka bişey istemedi sadece 1 dilim ekmek ve 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim .biraz geçmişe bakim neler yazmışsınız.

gel gel oburcum ne fayda varsa burdan var evdekiler anca kilo almamıza yardım ediyolar.

ahh oburcum o adamdan bendede var , bende 17 yıllık evliyim ve sayesinde 17 senede 35 kilo almışım ben kendime ne yapmışım yaaa heralde benimkide mutluluktan olsa gerek yemişimde yemişim.ama en azından 2 senedir bir çabanın içindeyim ve tamamını olmasada aldıklarımın büyük kısmını verdim inşallah gerisinide verecem .

kızlar cumadan bu sabaha 600 gr vermiş görünüyorum oley oley oley :) bakalım cumaya 2 kg yapmaya çalışıcam olcak mı :) o gazla sabahtan şu saate kadar 2 litre su içtim :))))

bijom senin azmine hayranım sen yaparsın.
kızlar biikaçınızı ekledim, profilde resimlerim de var. hani 49-50 az gibi gelio size ya görünce anlarsınız derdimi diye :2:

canım merak ettim baktım ama resim göremedim ben.

bijom senden birazda ben gaz alsamda şu aerobki yapsam ne güzel olur ama bu gün akşam yapacam en azından yarım saat daha yürümeye çalışacam.
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum

obur hosgeldin sende takimimiza,daha önce herhangi bir takimda yaristinmi?

inşallah hasretim bu hafta çok iyi olur.oburla biz aynı takımdaydık 5. takım.

kızlar hasretim boş yer var dedi bende geldim.deneme sürecine başlayabilirmiyim..
hosgeldin canim,eski üyelere deneme süreci yapmiyoruz.ben seni taniyorum zaten,istikrarinida bildigim icin cagirdim hihi :) tekrar hosgeldin,rabbim yavrunu saglikla büyütmeyi nasip etsin
beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler....

hosgeldin canim aramiza,yeni üye oldugun icin 2 hafta deneme süren var,eger 2 hafta boyunca paylasimin güzel oluirsa listeye gireceksin,hergün düzenli paylasim ve menü bildirimi istiyoruz

ins canim ..

obur 5.takimdan ne zaman ayrildigini hatirlayabiliyomusun? bu hafta listeye girecekmisin? ayrildigin kilonu bulmam lazim

ay çok saol.cuma hemen giriyormuyum listeye yalnız bıraktığım kilodan çok fazla olduğum için sizi sonuncu yaparım bu hafta haberiniz olsun

bu ayki rapor kizlar :)

havalar kapandi burda evdeyim kac gündür,buhran cöktü icime resmen simdi alisverise gidiyorum ordanoglumu alip gelicem eve yemegi yaparim aksam yemegimi yer spora giderim,aksamada ugrar menümü yazarim kac gündür yazmiyodum ama düzensizdi hep cünkü ,düzensiz olunca yazmak gelmiyor insanin icinden,

bu hafta 3 günlük bir protein diyeti yapicam cumayi 64 ü görsem ne güzel olur

ins canim ..

obur 5.takimdan ne zaman ayrildigini hatirlayabiliyomusun? bu hafta listeye girecekmisin? ayrildigin kilonu bulmam lazim

ilk 2009 da şubat sonu 12. takıma katıldım 78 kilodan 71 kiloya düştüm.sanırım haziran ayrıldım.eylülde baktım takım ortada yok.milleti çağırdım ses gene yok.2010 da mart ayında 5,takıma katıldım 78 kilo ile mart ayında başladım, 74 kadar düştüm.sanırım mayıstı baktım kilo veremiyorum.Birde yediklerimi yazıp ,gruptakilerede kötü örnek olyorum.Yanlış hatırlamıyorsam mayıs sonu ayrldım.74 veya 73 kilo şile bırakmış olsam gerek.
Yazın 73-74 idare ettim.Eylülden sonra 76-78 geziniyordum.Benim pamuk kocam ve ergen kızım, beni sinir krizine sokunca kasım sonu 83 kiloyu gördüm.Bir insan hiç durmadan ne bulursa, şuursuz yiyebilir mi?Evvet yer ve 1 ayda işte böyle 5 kiloyu cuk diye alır.Sonrada bel fıtığım coştu.Zaten alarm veriyordu.83'ü görünce beden iflas etti.1 ay yattım.Spor falan yapamadım.Şubat tatili girdi araya ,tatilden sonrada 1 hafta grip oldum.Yaaaani yağmur yağdı şimşek çaktı derken MERSAAAM BENİ BIRAKMADI.Sağolsun buldu beni ve buraya çağırdı.

Şimdi püsküüütün yazısını okudum.Beeen ilk 78 kilo ile başladım.en son 74-73 kilo ile ayrıldım.Rezil durumdayım 81 kilo olmuşum.Bu hafta katılıyor muyum.Vallaha trene yetişmem lazım.Baksana durum vahim evet katılıyorum.
Ama neolur bana hedef sorma desem.deeee sen soracaksın.Tamam ilk hafta için 500gr diyelim.Bakalım benim kilolar yerinden oynuyor mu?

Dünden beri bahar temizliğine başladım.İnsan 2 günde ,1 banyo temizler mi?Söz konusu ben olunca evet ancak bitirdim.Ama bizim banyoda mubarek kocaman.İçinde 3 kapılı giysi dolabı var.Fazla giysileri ve fazlalıkları dolduruyoum.Birde banyo dolabı var.Offfff dün sadece dolapları boşaltıp iç dış temizledim.Yeniden yerleştirdim.Bugün sabah kızları gönderdikten sonra hesapta size yazacaktım.Ama belimin ağrısından ve uykusuzluğa dayanamadım.Öğlen 12 de tekrar başladım banyoya bütün duvar fayanslar tavan çamaşırsuy ve kireç sökücü ile baştan aşağı temizledim.Bal dök yala oldu.Vallaha saat 16 kadar hiç durmadan kıyı köşe buck elimde diş fırçası tel yıkadım banyoyu.Apartmanın dışında mantolama yok.Ve banyolar fazla ışık almıyor.Birde her sene muhakkak birini banyosundan aşağı su akıntısı olur.Yani hem rutubet hemde pis su akıntıları....Böööööö fayansların arası simsiyah olmuştu.Ayda bir temizlerdim.Ama bu sene hastalıklardan dolayı pek yapamadım.Kısmet bugüneymiş başladık bakalım ne kadar dayanabileceğim.
Dün saat 930 başaladım akşam 18.30 kadar dolap boşalt dolap sil.Yetmedei Birde yemekten sonra 20.30 dan sonra, gece 24.30 kadar ütü yaptım.

Dünden itibaren yediklerimi de yazayım birazdan kızlar gelir ben daha yazamam.
Dün öğlen 2 yumurtayla peynirli omlet ve 2 dilim ekmek.Sabah birşey yemeyi unuttum.
Öğleden sonra 1 brd.çay ve 1 dlm peynirli az yağlı börek.
Akşam bol salatalı 1 adet lahmacun.
gece de 2 brd çay ve 3-4 adet cevizli kayısı yedim.
Bugüüün sabah 7 .15 de 1 dlm ekmekle peynir.
Öğlen uyuyordum.Uyandığımda da aç değildim.Ancak 15 de 1 dlm ekmekle peynir yedim.
Akşam üstü kızlar geldiğinde suyla yapılmış nescafeyle meyveli kepekli biskuiden 5 adet yiyeceğim.Yoksa akşama evde kavganın alası çıkar.Acıktımmı kimseyi görmüyorum ve önüme çıkana bağırıyorum.
Akşamda salçalı patatesli tavuk yapacağım.Yanınada bol yeşil salata içinde acı biberi ,nar ekşisi ve artık ne yeşillik varsa dolduracağııım.EKMEK YOOOOK.
Gecede çayımı içerim.
Bu arada çay şekersiz ,ekmek tambuğday veya kepekli yiyorum.Kayısı ve cevizi kolestrol ve bağırsak problemim için yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…