- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Yok bee misafir gelecekti ya, gelmedilerKaynanan da iyi bakıyor he gelinine maşallah
Yanlış anlama kuzum da beraber yaşamakta hemen hemen evlilik gibi değil mi? Yani sorumluluk aynı sorumluluk, sadece bi imza mı korkutuyo bu erkeklerievet onunla kalacağım. kaç aydır mahrum kaldı her yiyecekten yazıktır ya nelerle gelirse gelsin ben kafamı yastığa gömer görmezden gelirim saklfjads
Erkekleri değil B barga yı korkutuyor onlarda tam tersi olmuşYok bee misafir gelecekti ya, gelmedilerbende normalde gitmeyecektim. Akşam üstü gittik eşimle baktık gelmediler biz de dönüyoruz şimdi
Yanlış anlama kuzum da beraber yaşamakta hemen hemen evlilik gibi değil mi? Yani sorumluluk aynı sorumluluk, sadece bi imza mı korkutuyo bu erkekleri
Yok bee misafir gelecekti ya, gelmedilerbende normalde gitmeyecektim. Akşam üstü gittik eşimle baktık gelmediler biz de dönüyoruz şimdi
Yanlış anlama kuzum da beraber yaşamakta hemen hemen evlilik gibi değil mi? Yani sorumluluk aynı sorumluluk, sadece bi imza mı korkutuyo bu erkekleri
Sorun degil canım ben başı gunler yazmıyorum bile
Sen gel kuzum beklemem mi hiç teacherim canım öğretmenimSorun degil canım ben başı gunler yazmıyorum bile ☺☺
İyi uykular beni. İçin bekleme niloyacim. Az kaldı geçmişi tamamlamama
Ne güzel spor yapmişsindir. Balıkesirdeyken ben de stadyuma giderdim. Çok güzeldi, onu hatirlatti banaStad bomboş gelin kızlar 10 dk var daha giriş saatine açılışı yaptım.
Yorucu bir gün oldu Özgecim. Gerçi senin için de yorucuymuş. Çocukları oyalamak hiç kolay değil haklısın.Guzel takimim nasilsiniz, dun aksamdan beri hafta sonu kosturmacasi gelemedim takima.
Simdide ogllarimin arkadasi geldi oyun oynamaya , onlarin basindayim.
Nasilsiniz, nasil geciyor pazar aksaminiz?
Ben de öyle demiştim. Keşke daha önce doğsaymis diyeEe şimdi kaç yaşındasın? Ne korkuncu kuzum dünyanın en güzel şeyi bugünlerde oğlan çocuğu hayali kuruyorum tabi şuan değil ayy hayali bile güzelarkadaşlarım 2.3.yü sıralıyor ben daha 1. Allah isteyen herkese versin annelik zor ama çok güzel bir duygu biz 4 sene eşimle istemedik sırf gezmek için tam 7.evlilik yıldönümümüzde kucağımıza aldık. Hastanede o ilk gün dedik biz niye bunca zamandır bekledik niyee!
Yazicam şimdiFitFiliz menü nerde canım uyucam artık bekliyorum.
22mi binSabah
5 adet yağı alınmış küçük boy mücver
Yarım tabak menemen
1 küçük dilim TB ekmeği
Akşam
1 adet evde yapılmış kıymalı pide
Ayran
Şeftali
Su 3 L
Spora gelirsek22000 adım 1100 puan
pesto26
Hangi diziler meselaaaNe kadar güzeller, bu arada ben de tanıtayım kendimi canım. Normalde Ankara'da yaşıyorum, iki kızım var, öğretmenim, Beşiktaş'liyim
Dizi manyağım bir de
Eskiden gezmeyi çok severdim şimdilerde duruldum ☺☺
Sen de bahsetsene canım biraz kendinden
Özlemişim yedim evet ama incecik dilimdi zatenNe güzel spor yapmişsindir. Balıkesirdeyken ben de stadyuma giderdim. Çok güzeldi, onu hatirlatti bana
Yorucu bir gün oldu Özgecim. Gerçi senin için de yorucuymuş. Çocukları oyalamak hiç kolay değil haklısın.
Aslında bir ara şöyle denenmiş çocukları meşgul edebilecek basit aktiviteleri yazalım. Belki fikir olur hepimize
Ben de öyle demiştim. Keşke daha önce doğsaymis diye
Yazicam şimdiama dediğim gibi sorun değil, olmadı yarın yorumların canim. geçe kalıyor hep benim menuler
Bu arada senin menünü beğendim. Sabahki yağlı ballı ekmek hariç
Türk kahvesi yanında hurma denicemMenü:
Sabah yürüyüşe gittim, öğlene kadar sadece su içtim.
12de, 1 tane pişmiş domates (likopen açığa çıkıyor pişince) 5-6 haşlanmış bamya, 2 dilim sucuk, biraz peynir, biraz krem peynir, 2 zeytin çay
Ara: türk kahvesi +3 hurma
Akşam: 16.00a doğru 1 lahmacun (küçük sayılır, hamuru cok inceydi) iki köz biber
Biraz sonrasında da 2 çay çay kaşığı ucuyla bal
Niloyatospikk
Hangi dizileri izliyorsun canımNe kadar güzeller, bu arada ben de tanıtayım kendimi canım. Normalde Ankara'da yaşıyorum, iki kızım var, öğretmenim, Beşiktaş'liyim
Dizi manyağım bir de
Eskiden gezmeyi çok severdim şimdilerde duruldum ☺☺
Sen de bahsetsene canım biraz kendinden
Hangi diziler meselaaaben de Ankaralıyım ama 2.5 sene önce yurt dışına taşındım, 30 yaşındayım, henüz bebişim yok, abim küçükken Beşiktaşlı yapmıştı takım hakkında bildiğim tek şey ÇARŞI HER ŞEYE KARŞI minnoşlar kaç yaşlarındalar?
Aslında normalde türk kahvesi telvesini balla yiyordum. En büyük zevkimdi. Yapamıyorum artıkTürk kahvesi yanında hurma denicem
Çay kaşığı ucuyla balı da
İyi geceler canımm, girersin bence burası bağımlılık yapıyorKızlar iyi geceler muhabbetinize doyum olmuyor. Bu hafta çok fazla giremicem. Gezdiğim yetmezmiş gibi işlerimi de çok aksattım. Kendinize iyi bakın öpüyorum sizi çokbol kahkahalı topikler
Çok az buldum. Bol bol yoğurt olduğu için tok tuttuğunu umuyorum10.30: 1,5 kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı
Ara: 2 dilim karpuz, bir dilim peynir
Ara: 3 kaşık kadar yoğurt
18.30: bir tabak yoğurtlu kabak, bir yk kadar ciğer
Su: 2,5 litre
Spor :200 jj =600 puan
Hyperborea17
Aklın fikrin şekerli tatlı şeylerdeTürk kahvesi yanında hurma denicem
Çay kaşığı ucuyla balı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?