- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Ne fenasın kız sen. Korkutmasana kızları. Kalmayanda kalmıyo o göbekDaha evleneceksiniz doğum yapıp doğum göbeği olacak
Ah göbişim ahhhNe fenasın kız sen. Korkutmasana kızları. Kalmayanda kalmıyo o göbek
Ee şimdi kaç yaşındasın? Ne korkuncu kuzum dünyanın en güzel şeyi bugünlerde oğlan çocuğu hayali kuruyorum tabi şuan değil ayy hayali bile güzelarkadaşlarım 2.3.yü sıralıyor ben daha 1. Allah isteyen herkese versin annelik zor ama çok güzel bir duygu biz 4 sene eşimle istemedik sırf gezmek için tam 7.evlilik yıldönümümüzde kucağımıza aldık. Hastanede o ilk gün dedik biz niye bunca zamandır bekledik niyee!
22 bin adım mı nasıl yaptın yahu daha 20bin rekorumu yapamadımSabah
5 adet yağı alınmış küçük boy mücver
Yarım tabak menemen
1 küçük dilim TB ekmeği
Akşam
1 adet evde yapılmış kıymalı pide
Ayran
Şeftali
Su 3 L
Spora gelirsek22000 adım 1100 puan
@pesto26
Erkek arkadaşın evlenmeyi düşünüyor mu yoksa beraber mi yaşamak istiyor?ne güzel, senin adına çok sevindim :) yaşım 27. daha ufak yaşlardayken belki ilerleyen yaşlarda bana yüklenen bir özellik olur sandım evlilik ve anneliğe özenmek ama hiç olmadı. 19 yaşında nasıl hissediyorsam hala öyle hissediyorum, çok erken geliyor hala böyle sorumluluklar için.
Hiç sorma sahile ineyim dedim sonra yürümeye dalmışım bir baktım baya ilerlemişim eee napcaz geri de dönmek lazım öyle öyle 22000 oldu22 bin adım mı nasıl yaptın yahu daha 20bin rekorumu yapamadım
Chia değil ya açailiymiş tadı kokusu pek hoşchialı yeşil çay nası oluyor, chia boğazına kaçmıyo mudirekt yeşil çaya bir tutam chia mı atıyoruz
temem temem yarından itibaren düzeliyorum bugün istemsiz bozulduKarpuz şeker içeriği yüksek bir meyve, akşam yemeklerinde değil de daha erken tüketsen daha iyi olacak. Mümkünse bal-dondurma falan yemediğin bir gün
Ben ekmeği pek nadir kahvaltıda tüketirim canımKız bu akşam yemeği nehem taze fasulye hem bamya hem sarma sen diyette misin canım yarım ekmek de götürdüm de de tam olsun
Erkek arkadaşın evlenmeyi düşünüyor mu yoksa beraber mi yaşamak istiyor?
Yok ben yine de o kadar yapamadım ya 20 bini bi yapsam daha o rekora giremedimHiç sorma sahile ineyim dedim sonra yürümeye dalmışım bir baktım baya ilerlemişim eee napcaz geri de dönmek lazım öyle öyle 22000 oldu
Kaynanan da iyi bakıyor he gelinine maşallahChia değil ya açailiymiş tadı kokusu pek hoş
temem temem yarından itibaren düzeliyorum bugün istemsiz bozuldu
Ben ekmeği pek nadir kahvaltıda tüketirim canımkaynanamdayım. Mercimek çorbası vardı. Onu içmek yerne t. Fasulye ve 3 yk bamya yedim . Sarmalar kendileri kaçtı ağzıma
Erkek arkadaşınla mı kalacaksın şimdi?hem çok düşünmüyor, hem de düşünesi olsa da benim yüzümden düşünemiyor. ikimizin de plan programı biraz belirsiz önümüzdeki seneler için, o yüzden beraber yaşamak şimdilik işimize geliyor.
Genelde erkekler kaçar evlilik fikrinden sizde tersi olmuşhem çok düşünmüyor, hem de düşünesi olsa da benim yüzümden düşünemiyor. ikimizin de plan programı biraz belirsiz önümüzdeki seneler için, o yüzden beraber yaşamak şimdilik işimize geliyor.
Erkek arkadaşınla mı kalacaksın şimdi?
O nasıl yemek konusunda?
Destek olur mu diyetine, 1 kilo eklerle mi gelir
Kız Allah seni son cümleErkek arkadaşınla mı kalacaksın şimdi?
O nasıl yemek konusunda?
Destek olur mu diyetine, 1 kilo eklerle mi gelir
Chia değil ya açailiymiş tadı kokusu pek hoş
temem temem yarından itibaren düzeliyorum bugün istemsiz bozuldu
Ben ekmeği pek nadir kahvaltıda tüketirim canımkaynanamdayım. Mercimek çorbası vardı. Onu içmek yerne t. Fasulye ve 3 yk bamya yedim . Sarmalar kendileri kaçtı ağzıma
Olsun canım bugun hatrlaman bıke guzel@Yawrukush @CeydosArrietty_ esmeriiim
Etiketlemeyi unutmuşum dün
Yeni eşim merhaba sporları sen yazıyorsun ama bende ki sporlar öğle atası yürüyüş hafta sonu oğluö ve ev işleri pert ediyor beni
Ay canım çok hümanistiksin :)evet onunla kalacağım. kaç aydır mahrum kaldı her yiyecekten yazıktır ya nelerle gelirse gelsin ben kafamı yastığa gömer görmezden gelirim saklfjads
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?