- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Cumaya güzel bi eksi olsun inşallah
Off süpersin sen ya. Bomba gibi geliyorsun cumaya. Bende şimdi markete gidicem yumurta bitmiş alıp gelcem oğluşlaCumaya güzel bi eksi olsun inşallah
Cuma; 70,8
Bugün; 70,0
Yumurta detoksu yapıcam bugün
Neden bilmiyorum sabahtan beri yumurta çekiyor canım
Ben de geçen bi koli aldımOff süpersin sen ya. Bomba gibi geliyorsun cumaya. Bende şimdi markete gidicem yumurta bitmiş alıp gelcem oğluşla
Cumaya güzel bi eksi olsun inşallah
Cuma; 70,8
Bugün; 70,0
Yumurta detoksu yapıcam bugün
Neden bilmiyorum sabahtan beri yumurta çekiyor canım
Bilmiyorum cumaya kadar böyle gider miOff süpersin sen ya. Bomba gibi geliyorsun cumaya. Bende şimdi markete gidicem yumurta bitmiş alıp gelcem oğluşla
Dimi yaa ben de çok severimovv yeee en sevdiğim yuvarlak sayılar, bayılırım. tebrikler ben 70.0'o gördüğümde zil takıp oynayacağım :')
Ahh tatlım eşim de simit+tahinli simit almış artık tahinli simidi yicem bi Bursayı yürüyerek turlarım napimmm
Evet sanırım dünkü pide intikamını alıyorHa ha ha sende de 200 gr mı?
Biz hep 15li alıyoruz 1,5 haftada falan bitiyo. Benim hemen hemen hergün fiks 2 yumurtam olduğu içinBen de geçen bi koli aldım10 senedir evliyiz ilk defa 1 koli yumurta alıyoruz sen düşün azmi
Oyle demeyeydin iyiydiBiz hep 15li alıyoruz 1,5 haftada falan bitiyo. Benim hemen hemen hergün fiks 2 yumurtam olduğu içinbazen yemiyorum. Çok duran yumurtayıda yiyemiyorum. Markette ne kdar süre kaldığını bilmediğim için midemi bulandırmak istemiyorum yazarken bile bi gittim. Neyse
İnsanlar 50li kilolarda ya hu
Bilgilerini göremedim ama boyun uzundur. Ben 160 boyundayım.İnsanlar 50li kilolarda ya hu
Aşırı kıskandım
170 ben deBilgilerini göremedim ama boyun uzundur. Ben 160 boyundayım.
Oyle demeyeydin iyiydi
Ben de yeni yeni veriyorum. Geçen hafta 60 lardaydım. Sen de verirsin bence. Kendini kimseyle karşılaştırma. Her bünye farklıdır. Her insanın bir günde yaptığı şeyler farklıdır.170 ben de
Ama kilom 70lerde
Ben de 60ları görmek istiyorum mesela, boy uzun olunca fazla kilo cidden fazla oluyor.
Bize 15 li 1 ay gidiyor şimdi bakalım koli ne kadar gitcekBiz hep 15li alıyoruz 1,5 haftada falan bitiyo. Benim hemen hemen hergün fiks 2 yumurtam olduğu içinbazen yemiyorum. Çok duran yumurtayıda yiyemiyorum. Markette ne kdar süre kaldığını bilmediğim için midemi bulandırmak istemiyorum yazarken bile bi gittim. Neyse
Afiyet olsun canım bol.proteyinli olmuş..Menum
Sabah foto da
Aksam fotoda 1 kase cacik ta ictim
Su 14 bardak olmustur
Spor 14000 adim 700 p
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ M MaviFeslegen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?