Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hasar raporum
Cuma:69,1
Pazartesi:69,3
JaneRizzoli korkma bebişim herşey kontrol altında
Cumaya güzel bi eksi olsun inşallah
Cuma; 70,8
Bugün; 70,0
Yumurta detoksu yapıcam bugün
Neden bilmiyorum sabahtan beri yumurta çekiyor canım

Cuma; 70,8
Bugün; 70,0
Off süpersin sen ya. Bomba gibi geliyorsun cumaya. Bende şimdi markete gidicem yumurta bitmiş alıp gelcem oğluşla

Cuma; 70,8
Bugün; 70,0

ovv yeee en sevdiğim yuvarlak sayılar, bayılırım. tebrikler ben 70.0'o gördüğümde zil takıp oynayacağım :')

Off süpersin sen ya. Bomba gibi geliyorsun cumaya. Bende şimdi markete gidicem yumurta bitmiş alıp gelcem oğluşla
Bilmiyorum cumaya kadar böyle gider mi
Şu iki gün güzel gitti de
Tek günlük yumurta detoksu yeter mi bakalım :)
CEYDOS ne dersin?

Ben de geçen bi koli aldım 10 senedir evliyiz ilk defa 1 koli yumurta alıyoruz sen düşün azmi
Biz hep 15li alıyoruz 1,5 haftada falan bitiyo. Benim hemen hemen hergün fiks 2 yumurtam olduğu için bazen yemiyorum. Çok duran yumurtayıda yiyemiyorum. Markette ne kdar süre kaldığını bilmediğim için midemi bulandırmak istemiyorum yazarken bile bi gittim. Neyse

Oyle demeyeydin iyiydi

Oyle demeyeydin iyiydi
170 ben de
Ama kilom 70lerde
Ben de 60ları görmek istiyorum mesela, boy uzun olunca fazla kilo cidden fazla oluyor.
Ben de yeni yeni veriyorum. Geçen hafta 60 lardaydım. Sen de verirsin bence. Kendini kimseyle karşılaştırma. Her bünye farklıdır. Her insanın bir günde yaptığı şeyler farklıdır.
Ben 2 senedir bu yüzden veremedim. İnsanlar ne güzel kilo veriyor ben veremicem diyip verdiğim 2-3 kiloyu aldım. Bu hisler tehlikeli hisler.

Bize 15 li 1 ay gidiyor şimdi bakalım koli ne kadar gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…