Çıtır kelimesi müthiş. Tartılmayaydık iyiydi cuma sürpriz olurdu motivasyonum kırılacakmış hissi var.Gunaydin citir arkadaslarim ve Kazen, hepinize cok mutlu , keyifli bir yeni hafta diliyorum.
Bugun kontrol tarti gunumuz , tartilip kilonuzu yazmayi unutmayin :)
Gece cok gec uyuyorsun gulum ve uyumadigindan nirseyler yiyorsun.Çıtır kelimesi müthiş. Tartılmayaydık iyiydi cuma sürpriz olurdu motivasyonum kırılacakmış hissi var.
Ben erken yatmıyorum hiç yatamıyorum daha doğrusu yatsam bile kızım uyumaz uykuyla arası hiç yok hep geç yatıyoruz. 12 1 2Gece cok gec uyuyorsun gulum ve uyumadigindan nirseyler yiyorsun.
Bunu duzene sokmalisin, daha rahat kilo verirsin..
| İsim | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi |
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 10DK D | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @1delimavi | |||||||
| @Tanssss | |||||||
|
| 200IA | ||||||
| @BlueSkyyyy | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 50M | ||||||
| B barga | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Bizimle kal canim..Ne unutması canim ben burdan bir gidersem.
90 kilo gelirim yine.
Hem bundan başka burda olmak beni mutlu ediyor.
Oy oy oy ne guzel spor olmus Zeynepcim, dun dinlenebildin mi?Günaydin
5.30 da ciktim yollara
Annemde kaldik ise mesafem 2,5 km iken oldumu Sana 9 km. Birde hep yokus yukari. 35 dk da bisiklet ile geldim. Ama bittim. Yollar bombos tabi.
Mesaimin baslamasina 45 dk var. Spor odasina indim. Iyice canim ciksin
Ah canim moralini yuksek tut..Evet kaptanım.. sütüm çok etkilendi muhtemelen yaz sıcaklarından 2-3 gündür baya moralim yerlerde
Aslinda insanin cani tatli bir seyleri istediginde de 1 kup seker yese hemen o istegi gider..Yok kuzum meyve falan da gözlerimi karartır diye ben kesme şeker alıyorum. Bu alışkanlığım biraz zor değişir
Nasilsin canim, dun goremedim seni..Bende teşekkür ederim kuzm ❤
Budoyu cahil ben birinin lakabi sandim ya la :))Ay valla öyle bi zaman olursa emin ol yazıcam sana. Normalde budoyla gelsek bi gün kalıcam bursada, eşimle arabayla gelirsek sabahtan yola çıkıp düğün dönüşü dönücez. Bursayı gezeceğimizi falan pek sanmıyorum. Budoyla gelince de 3 otobüs değiştiriyoruz dayımın evine gitmek için ve oğlumla zor oluyo o 3 otobüs. Hatta budoya gelmek için 2- budo 3- budodan sonra 3 daha vesait değiştirince 6 kere in bin yapmış oluyorum ay içim daraldı.... ama dediğim gibi fırsat olduğunda hemen yazcam
Seni merak ediyorum kaptanim..Selam takim.
Bugun canim cikti desem yerindedir. Az önce Eve geldim ve uyuyacagim
Artik kacda kalkarsam raporu ozaman veririm
Bu karikature cok gulerim birde basarisiz diyetisyen ufuk'a :))))
Ha ha ha BUDOBizimle kal canim..
Nasil gidiyor mezuniyet :)
Oy oy oy ne guzel spor olmus Zeynepcim, dun dinlenebildin mi?
Ah canim moralini yuksek tut..
Bol su iciyor musun, sut yapacak seyler yiyor musun?
Dereotu, bulgur sutu arttiriyor.
Hatta bir sut arttirici destek vitamini var, ismi bira mayasi tableti, alkollu birsey degil , isminden yanlis anlasilmasin.
Bir ara cok azalmisti sutum ,kullanmistim ve cok faydasini gormustum..
Aslinda insanin cani tatli bir seyleri istediginde de 1 kup seker yese hemen o istegi gider..
Nasilsin canim, dun goremedim seni..
Budoyu cahil ben birinin lakabi sandim ya la :))
Seni merak ediyorum kaptanim..
Bu karikature cok gulerim birde basarisiz diyetisyen ufuk'a :))))
Haftaya eksiyle baslamak cok cok guzel, aa sevinecegine, kendini demotive ediyorsun...Tartıldım kaptanımYawrukush 67.8 o kadar aç kalıyorum giden 300 gr.
MüthişşBayiliyorum bu karikatur serisine , beraber gulelim :))
Eki Görüntüle 2664968
Eki Görüntüle 2664969
Eki Görüntüle 2664970
Eki Görüntüle 2664971
Eki Görüntüle 2664974
Ama az geldi gözümde iyi mi dersin şuan çok açım eşim 11 de gelecek işten kahvaltıyı beklicem ama çok açımHaftaya eksiyle baslamak cok cok guzel, aa sevinecegine, kendini demotive ediyorsun...
Kahve icebilirsin canim, ya da 1 yumurta kir ye, 11de onunla esas kahvaltini yaparsin.Ama az geldi gözümde iyi mi dersin şuan çok açım eşim 11 de gelecek işten kahvaltıyı beklicem ama çok açım
Melegimkorusun , Mor Vampirella , fyzanur , B Beklenen2 , Kazen nasilsiniz arkadaslar?
CEYDOS ozledik canisi...
Gunaydin tembel tenekeler mesajini almayinca garipsiyoruziyi iyi biraz canım sıkkın ama uyuyorum her kurala
sıkıntı yok : )
Gunaydin tembel tenekeler mesajini almayinca garipsiyoruz
Umarim iyi hissedersiniz..
Bugun kontrol tarti gunumuz ,hatirlatmis olayim..
Tadilat isleriniz halloldu mu kazen?sabahtan tartıya mı çıkacağım ok ok çeker yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?