- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Benim ya o dönemde yada 1 hafta sonra vücudum şişer genelde. Bir çok kişide de olur bu. Vücut su tutuyor yaniHaklısın canım buna şükür doğru ya
Kız benim de regl etkilememiş etkiliyor muymuş o bak hiç bilmiyordum yalnız 1 hafta öncesi falan ben genelde çok fena abur cubur tüketiyordum
onlar jelibon mu?@Yawrukush gece 1 e kadar tas gibi uyudum. Sonrada uyuyamadim 4e kadar
Eve gelince dunki menu ve sporumu yazacagim.
Suan is yerinde sinaniyorum
Kilolarimin sebebi Yemek degilde hep bunlar
Eki Görüntüle 2665070
Olur tabii canımEve gelince paylasirim Olur mu? Aksama yani anca.
Tamam şekerim seni alalım şöyle kenara1 kilo ver bu hafta yeter tmm mı canım bol bol çalış kuzum sen pc başında abur cubur yollayım mı canım iyi gider bak pc başında
Sabit olman ne gzuelCuma 91.5
Pazartesi 91.7
Fark +200
Kalkar kalkmaz tartıldım bekleseydim inerdi şişm sabitim diyeblrz@Yawrukush esmeriiim
O zaman meyve yemecıks 1 kilo çıkmaz bu hafta, 600 gr bekliyorum na yazayım buraya da dediydi dersin: 75.3 olurum cuma
abur cuburu canım çekse yerim 1-2 lokma ama çekmiyy. meyve çekiyy canım onu yiyince de onra çok acıkıyorum günün devamında.
O zaman meyve yeme
Sen vermesen de senin eşin senin açığı kapatır
Ben o tarz şeyler yahut değişik şeyler yiyemiyorum çok seçicilik var bende malesef mesela annem semiz otu dereotu birçok ot kullanır ben daha mutfağıma almadım yaptığım şeyler sabitkapar tabi güvenim sonsuz :')
şu saatece iki gıdım sütle lapa yaptığım yulafla durdum şimdi kemiricem 2-3 kiraz artık. ilk defa yulafı ısıtarak kullandım yalnız baya tok tutuyormuş denemeyen varsa tavsiye ederim.
bir de tahıl beyin kitabını okuyorum şimdi, özetle ekmek yerseniz beyniniz soğan cücüğü kadar kalır demeye getirmiş lafı nörolog yazar. aynı yazarın tahılsız yemek tarifleri içeren bir 2. kitabı daha varmış demin de onu aldım, her sabah aynı kahvaltıdan sıkıldım biraz değişikli şeyler denemek istiyorum.
Ben o tarz şeyler yahut değişik şeyler yiyemiyorum çok seçicilik var bende malesef mesela annem semiz otu dereotu birçok ot kullanır ben daha mutfağıma almadım yaptığım şeyler sabit
Yok alerjim de ne biliyim bazı şeyleri yemiyorum. Düne kadar çoğu şeyi yemiyordum da eşime yapınca yemek durumunda kalıyorsun alışılıyor ama yalnızken yemem yediğim şeyler belli bamya mesela hiç yemem herkes çok seviyor yapıyor dolma biber yağ biberi bakla mantar......bazı yiyeceklere alerjin mi var yoksa tercih mi etmiyorsun?
ben de uğraştırıcı şeylerden hiç hazetmiyorum. otu yıka mıka uğraşamam hiç
Canim kilon azaldikca daha cok kilo verirsen daha mutlu olursun bak ben oyleyimDünyayı geziyorum programı vardı bu kadının bülent ersoy felan orada sevmiştim bende
Sen her gün 1 kilo mu gidecek sanıyorsunşükret haline canım veriyorsun.
Iyi masallah regl etkilememiş
Ben haftada 1 tane yerdim eskiden. Şimdi zorla yediğim birşey. Hem ekmek hem yumurta yemeğinde çok ac oluyorum akşama kadar.
Bende hesapladım geçen hafta 50 günde 2.700 gitmiş. Cinnet geçirecem ya neden böyle oluyor
Yuruyus yapAgir hasar kaydım
Cuma gunu 82.700
Pazartesi 84
+ 1300gr
Regl im başladı inşallah cumaya geçer. Kiraz sapı ve bolbol yeşil çay deyildi yapim bakalim
Başka önerileriniz varsa alırım
Birgaripanne
Bende deneyimgeçer geçer. ben geceden 1 lt yeşilçay demledim dün. cam bir sürahiye koydum, içine 1 limon dilimleyip buzdolabına koydum, sabahtan beri içiyorum. yeşilçay soğukken çok daha kolay içiliyor bence, sıcakken çekilir kahır değil.
Aaaa bende denize gitmek istiyorumNiloyatospikk eşim napiyosun? Ben kilo vereyim diye denizden çıkmıyom. Üşüsem de devam
Bugün bir kilo vericemçay molası vermiştim yazayım dedim
Kimlere daldık öyle ben emojiyi yakaladim olayi kaçırdım.çantamı kapıp geliiim mi
Birinci biziz, kilo veremesek de zorla birinci oluruz
Cuma gunu vucut olcum gunu zaten istersen direk cuma yenileyelim hep birlikteArrietty_ canım bizim ölçülerimizin olduğu tabloyu atabilir misin zahmet olmazsa?
Bu cuma güncellemek istiyorum ben ölçülerimi bir de, uygun mudur?
Tariflere bizi de etiketlekapar tabi güvenim sonsuz :')
şu saatece iki gıdım sütle lapa yaptığım yulafla durdum şimdi kemiricem 2-3 kiraz artık. ilk defa yulafı ısıtarak kullandım yalnız baya tok tutuyormuş denemeyen varsa tavsiye ederim.
bir de tahıl beyin kitabını okuyorum şimdi, özetle ekmek yerseniz beyniniz soğan cücüğü kadar kalır demeye getirmiş lafı nörolog yazar. aynı yazarın tahılsız yemek tarifleri içeren bir 2. kitabı daha varmış demin de onu aldım, her sabah aynı kahvaltıdan sıkıldım biraz değişikli şeyler denemek istiyorum.
Ben bu sene semizotunu yaprak yaprak kurutup baharat yaptimBen o tarz şeyler yahut değişik şeyler yiyemiyorum çok seçicilik var bende malesef mesela annem semiz otu dereotu birçok ot kullanır ben daha mutfağıma almadım yaptığım şeyler sabit
Yaaa ne güzel bahçeden doğal yok yemeği falan oluyor ya annem yapar hiç yemem kendi evimde hiç kullanmadımCanim kilon azaldikca daha cok kilo verirsen daha mutlu olursun bak ben oyleyim
Yuruyus yap
Bende deneyim
Aaaa bende denize gitmek istiyorum
Cuma gunu vucut olcum gunu zaten istersen direk cuma yenileyelim hep birlikte
Tariflere bizi de etiketle
Ben bu sene semizotunu yaprak yaprak kurutup baharat yaptim
Bahcemdeki herseyi degerlendiriyorum
Yok alerjim de ne biliyim bazı şeyleri yemiyorum. Düne kadar çoğu şeyi yemiyordum da eşime yapınca yemek durumunda kalıyorsun alışılıyor ama yalnızken yemem yediğim şeyler belli bamya mesela hiç yemem herkes çok seviyor yapıyor dolma biber yağ biberi bakla mantar......
Geçen kitap sipariş verdim daha gelmedi .. bu tahıl beyin kitabını baya inceledim ama almadım. Alsamiymisim keskekapar tabi güvenim sonsuz :')
Ayy bende annem yaşıyorken bi dünya yemek seçerdim asla çoğu şeyi yemezdim. Ne zaman lise bitti işe başladım, karnıbahar, pırasa, mantar, lahana yemeye başladım ve hatta hastasıyım artık hepsinin. Evlendikten sonra da bamya delisi oldum. Eskiden asla ağzıma sürmezdim bu aralar kilo kilo olsa yerimYok alerjim de ne biliyim bazı şeyleri yemiyorum. Düne kadar çoğu şeyi yemiyordum da eşime yapınca yemek durumunda kalıyorsun alışılıyor ama yalnızken yemem yediğim şeyler belli bamya mesela hiç yemem herkes çok seviyor yapıyor dolma biber yağ biberi bakla mantar......
Ben de asla yemezdim bu saydıklarını. Hayatımda ilk kez pırasayı üniversitede yedim. Oda mecburluktan. Okuldan çok geç ciktim. Yurda geldim çok açım. Yemekhanede bir tek pirasa kalmis . Havuçlu pirinçli. Tost çıkmasına da vardı daha ucundan ucundan yerken baktım güzel bir yemekAyy bende annem yaşıyorken bi dünya yemek seçerdim asla çoğu şeyi yemezdim. Ne zaman lise bitti işe başladım, karnıbahar, pırasa, mantar, lahana yemeye başladım ve hatta hastasıyım artık hepsinin. Evlendikten sonra da bamya delisi oldum. Eskiden asla ağzıma sürmezdim bu aralar kilo kilo olsa yerim
Hafta sonu ister istemez kaçıyor bazen bende yedim hemde börekSabit olman ne gzuel
Ben gene pazartesıye artıyla basladım
Cuma 63.6
Pasartesı 64.8
Anlamıyorum ama neyse cumaya kadar eksı gelıcem
Ben de eşimle evlendikten sonraAyy bende annem yaşıyorken bi dünya yemek seçerdim asla çoğu şeyi yemezdim. Ne zaman lise bitti işe başladım, karnıbahar, pırasa, mantar, lahana yemeye başladım ve hatta hastasıyım artık hepsinin. Evlendikten sonra da bamya delisi oldum. Eskiden asla ağzıma sürmezdim bu aralar kilo kilo olsa yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?