oh oh gaza bak teşekkürler ablacım..bijom senin azmine hayranım sen yaparsın.
bijom senden birazda ben gaz alsamda şu aerobki yapsam ne güzel olur ama bu gün akşam yapacam en azından yarım saat daha yürümeye çalışacam.
inşallah hasretim bu hafta çok iyi olur.oburla biz aynı takımdaydık 5. takım.
sen bizim takımda mıydın 5.takım? yanış mı hatırlıyorum. hatta ceylan (özge) ile de konuşuyordunuz o kişi misin bilemedim :) hoşgeldin bu arada..kızlar hasretim boş yer var dedi bende geldim.deneme sürecine başlayabilirmiyim..
hoşgeldinnnnbeni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler....
selam annacım valla beni hiç sorma sen nasılsınselam kızlar nasılsınız..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... :79:
kız hasretim sen de herkesi tanıyosun bu ne hafıza :)hosgeldin canim,eski üyelere deneme süreci yapmiyoruz.ben seni taniyorum zaten,istikrarinida bildigim icin cagirdim hihi :) tekrar hosgeldin,rabbim yavrunu saglikla büyütmeyi nasip etsin
hey maşallahDünden beri bahar temizliğine başladım.İnsan 2 günde ,1 banyo temizler mi?Söz konusu ben olunca evet ancak bitirdim.Ama bizim banyoda mubarek kocaman.İçinde 3 kapılı giysi dolabı var.Fazla giysileri ve fazlalıkları dolduruyoum.Birde banyo dolabı var.Offfff dün sadece dolapları boşaltıp iç dış temizledim.Yeniden yerleştirdim.Bugün sabah kızları gönderdikten sonra hesapta size yazacaktım.Ama belimin ağrısından ve uykusuzluğa dayanamadım.Öğlen 12 de tekrar başladım banyoya bütün duvar fayanslar tavan çamaşırsuy ve kireç sökücü ile baştan aşağı temizledim.Bal dök yala oldu.Vallaha saat 16 kadar hiç durmadan kıyı köşe buck elimde diş fırçası tel yıkadım banyoyu.Apartmanın dışında mantolama yok.Ve banyolar fazla ışık almıyor.Birde her sene muhakkak birini banyosundan aşağı su akıntısı olur.Yani hem rutubet hemde pis su akıntıları....Böööööö fayansların arası simsiyah olmuştu.Ayda bir temizlerdim.Ama bu sene hastalıklardan dolayı pek yapamadım.Kısmet bugüneymiş başladık bakalım ne kadar dayanabileceğim.
Dün saat 930 başaladım akşam 18.30 kadar dolap boşalt dolap sil.Yetmedei Birde yemekten sonra 20.30 dan sonra, gece 24.30 kadar ütü yaptım.
yeni gelen arkadaşlara yazim de kaptan hasretim daha güzel açıklar daha sonra..
arkadaşlar ne kadar az kaçamak o kadar çabuk hedef unutmayın. listelerde sürekli derece yapmak istiyoruz hadi bize yardımcı olun siz de :) menülerinizi de bekliyoruzzzzz..
tamam canım tanıdım hatta özgeye söyledim çok selam söyledi.. ben hamile kalınca bıraktım geçen yıl.. zaten 2 kilom kalmıştı.yok cnm doğru hatırlıyorsun o kişi benim:) ben girdim sen çıkmıştın kısa bir süre sonra.hatta o ara benim pc bozulmuştu ve akşamları eşim işten laptopunu getirince girebiliyordum çok fazla paylaşım yapamıyordum
ben de sez oldum mecburen napalım kısmet. şimdi oğlum 6 ay 1 haftalık. evet biraz beklemen lazım spor için. o hareketleri de ısınmadan yapmaman lazım..bu arada sezeryan oldu bu sefer.bu yüzden kızım 3 aylık olana kadar beklemem lazımmış karın kaslarımı çalıştırmam için.bende karın kaslarımı çalıştırmayan şeyler yapacağım şimdilik..zaten sırtımdan almışım daha çok..hoş göbekte kocaman ama sırtım belin çok kalınlaşmış
hoşgeldin eski takım arkadaşımmm valla bu gidişle bizim eski takım komple burda buluşacaz oh ne güzellllkızlar hasretim boş yer var dedi bende geldim.deneme sürecine başlayabilirmiyim..
hoşgeldinnnnn.beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler....
tabi hedef koyacan rotası belli olmayan gemiye rüzgar bile yardım edemezmiş yaaa:81:Şimdi püsküüütün yazısını okudum.Beeen ilk 78 kilo ile başladım.en son 74-73 kilo ile ayrıldım.Rezil durumdayım 81 kilo olmuşum.Bu hafta katılıyor muyum.Vallaha trene yetişmem lazım.Baksana durum vahim evet katılıyorum.
Ama neolur bana hedef sorma desem.deeee sen soracaksın.Tamam ilk hafta için 500gr diyelim.Bakalım benim kilolar yerinden oynuyor mu?
Dünden itibaren yediklerimi de yazayım birazdan kızlar gelir ben daha yazamam.
Dün öğlen 2 yumurtayla peynirli omlet ve 2 dilim ekmek.Sabah birşey yemeyi unuttum.
Öğleden sonra 1 brd.çay ve 1 dlm peynirli az yağlı börek.
Akşam bol salatalı 1 adet lahmacun.
gece de 2 brd çay ve 3-4 adet cevizli kayısı yedim.
Bugüüün sabah 7 .15 de 1 dlm ekmekle peynir.
Öğlen uyuyordum.Uyandığımda da aç değildim.Ancak 15 de 1 dlm ekmekle peynir yedim.
Akşam üstü kızlar geldiğinde suyla yapılmış nescafeyle meyveli kepekli biskuiden 5 adet yiyeceğim.Yoksa akşama evde kavganın alası çıkar.Acıktımmı kimseyi görmüyorum ve önüme çıkana bağırıyorum.
Akşamda salçalı patatesli tavuk yapacağım.Yanınada bol yeşil salata içinde acı biberi ,nar ekşisi ve artık ne yeşillik varsa dolduracağııım.EKMEK YOOOOK.
Gecede çayımı içerim.
Bu arada çay şekersiz ,ekmek tambuğday veya kepekli yiyorum.Kayısı ve cevizi kolestrol ve bağırsak problemim için yiyorum.
albümüme önce sonra fotomu ekledim bakabilir isteyenler :)
ilk 2009 da şubat sonu 12. takıma katıldım 78 kilodan 71 kiloya düştüm.sanırım haziran ayrıldım.eylülde baktım takım ortada yok.milleti çağırdım ses gene yok.2010 da mart ayında 5,takıma katıldım 78 kilo ile mart ayında başladım, 74 kadar düştüm.sanırım mayıstı baktım kilo veremiyorum.Birde yediklerimi yazıp ,gruptakilerede kötü örnek olyorum.Yanlış hatırlamıyorsam mayıs sonu ayrldım.74 veya 73 kilo şile bırakmış olsam gerek.
Yazın 73-74 idare ettim.Eylülden sonra 76-78 geziniyordum.Benim pamuk kocam ve ergen kızım, beni sinir krizine sokunca kasım sonu 83 kiloyu gördüm.Bir insan hiç durmadan ne bulursa, şuursuz yiyebilir mi?Evvet yer ve 1 ayda işte böyle 5 kiloyu cuk diye alır.Sonrada bel fıtığım coştu.Zaten alarm veriyordu.83'ü görünce beden iflas etti.1 ay yattım.Spor falan yapamadım.Şubat tatili girdi araya ,tatilden sonrada 1 hafta grip oldum.Yaaaani yağmur yağdı şimşek çaktı derken MERSAAAM BENİ BIRAKMADI.Sağolsun buldu beni ve buraya çağırdı.
gel gel oburcum ne fayda varsa burdan var evdekiler anca kilo almamıza yardım ediyolar.
Doğru diyorsun.Ancak burada birbirimize destek olrak vereceğiz bu kiloları.
ahh oburcum o adamdan bendede var , bende 17 yıllık evliyim ve sayesinde 17 senede 35 kilo almışım ben kendime ne yapmışım yaaaheralde benimkide mutluluktan olsa gerek yemişimde yemişim.ama en azından 2 senedir bir çabanın içindeyim ve tamamını olmasada aldıklarımın büyük kısmını verdim inşallah gerisinide verecem .
Benim kocam, ben 53 kiloyken de kilolusun, kilo ver diyordu.Bende kilo vereceğim diye ,her seferinde daha fazla alıyorum.Aynen şekilde olduğu gibi bende 30 kiloyu almışım.İşin komik yanı azmedip kilo vermeye başaldığımda başlıyor eve kuruyemiş, pasta ,baklavaları taşımaya.Efendim kilo verirsem mini etekleri giyecekmişim. Ay kiloyu verdimde mini eteğim kaldı
giyeriz kız mini eteğide giyeriz hatırlıyomusun reyhan ablayı onunda meşhur beyaz kloş eteği vardı ve sonunda giydi bizde giyeriz.
oh oh gaza bak teşekkürler ablacım..
yap valla o aerobiki. ben şimdi 10 gün falan 2 mili yapıcam sonra 3 e geçicem inşallah. ama çok ter attırıyor süper bşiey..
evet ben de 5.takımdaydım baya uzun süre hatta orda 19 kilo verdim! koyim isterseniz önce sonra fotomu :)
sen bizim takımda mıydın 5.takım? yanış mı hatırlıyorum. hatta ceylan (özge) ile de konuşuyordunuz o kişi misin bilemedim :) hoşgeldin bu arada..
hoşgeldinnnn
selam annacım valla beni hiç sorma sen nasılsın
kız hasretim sen de herkesi tanıyosun bu ne hafıza :)
hey maşallah
ohhh gaz vermekten kolay ne varki keşke birazda kendime verebilsem ama sen hakediyosun bende bu gün iyi gidiyorum bijom zaten farkedersiniz ne zamanki az paylaşımda bulunuyosam bişeyler çeviriyorum demektir yüzüm olmayınca burayada girmiyorum ,bu ara aerobice ara verdim şimdi yürümeye gidiyorum gelince yine uğrarım byyyyyy.
havalar kapandi burda evdeyim kac gündür,buhran cöktü icime resmensimdi alisverise gidiyorum ordanoglumu alip gelicem eve yemegi yaparim aksam yemegimi yer spora giderim,aksamada ugrar menümü yazarim kac gündür yazmiyodum ama düzensizdi hep cünkü ,düzensiz olunca yazmak gelmiyor insanin icinden,
bu hafta 3 günlük bir protein diyeti yapicam cumayi 64 ü görsem ne güzel olur
ilk 2009 da şubat sonu 12. takıma katıldım 78 kilodan 71 kiloya düştüm.sanırım haziran ayrıldım.eylülde baktım takım ortada yok.milleti çağırdım ses gene yok.2010 da mart ayında 5,takıma katıldım 78 kilo ile mart ayında başladım, 74 kadar düştüm.sanırım mayıstı baktım kilo veremiyorum.Birde yediklerimi yazıp ,gruptakilerede kötü örnek olyorum.Yanlış hatırlamıyorsam mayıs sonu ayrldım.74 veya 73 kilo şile bırakmış olsam gerek.
Yazın 73-74 idare ettim.Eylülden sonra 76-78 geziniyordum.Benim pamuk kocam ve ergen kızım, beni sinir krizine sokunca kasım sonu 83 kiloyu gördüm.Bir insan hiç durmadan ne bulursa, şuursuz yiyebilir mi?Evvet yer ve 1 ayda işte böyle 5 kiloyu cuk diye alır.Sonrada bel fıtığım coştu.Zaten alarm veriyordu.83'ü görünce beden iflas etti.1 ay yattım.Spor falan yapamadım.Şubat tatili girdi araya ,tatilden sonrada 1 hafta grip oldum.Yaaaani yağmur yağdı şimşek çaktı derken MERSAAAM BENİ BIRAKMADI.Sağolsun buldu beni ve buraya çağırdı.
selam annacım valla beni hiç sorma sen nasılsın
iyi aksamlar kizlar,spordan geldim yesil cayimi iciyorum simdi,takim hareketlenmis oh cok güze:)
obur canim aciklaman icin sagol,ayrildigin etabi bulmam kolay olacak.
ohcanimadeysin kiz sen 7.takimdan ayrilmamiymiydin.
bijoux canim ben 2 senedir burda mekik dokuyorum,diger takimloarada arar girer okurum e böyle olunca tnaiyom iste eski üyeleri :)
mersa aynen böyle devam ablam bozmak yok bu hafta birinciyiz ins
annacim ben iyiyim sükür sadece evde durmak bunaltiya beni birazcik yoksa diyet konsunda bir kac haftadir moralim yerinde cok sükür
bahar bizim takımada geldi bak cıvıl cıvıl olduk:81:
inşallah hasretim yaa keşke böyle devam edebilsem bakalım bu hafta bişeyler yapabilecemmi ama hafta sonu çok bozdum.ohh ne güzel sporunuda yapıp gelmişsin ,her gün unutuyorum ya yeşil çayım bitti bende başlasam ne güzel olacak.
selam fıstıklarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniizzzz..
bugun ki menümü yazıyı
sabah: 1 tane ıspanaklı börek, yarım domates, az peynir, yeşilçay
ara..ufacık bir kurabiye
öğle: yoğurt, çorba, 1 tane etimek
ara, marul salatası
akşam. 4 tane köfte, çorba.
ara. çilek, neskafe
2 lt su içtimm..30 dk tempolu yürüyüşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?