Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh oh gaza bak teşekkürler ablacım..
yap valla o aerobiki. ben şimdi 10 gün falan 2 mili yapıcam sonra 3 e geçicem inşallah. ama çok ter attırıyor süper bşiey..

evet ben de 5.takımdaydım baya uzun süre hatta orda 19 kilo verdim! koyim isterseniz önce sonra fotomu :)

kızlar hasretim boş yer var dedi bende geldim.deneme sürecine başlayabilirmiyim..
sen bizim takımda mıydın 5.takım? yanış mı hatırlıyorum. hatta ceylan (özge) ile de konuşuyordunuz o kişi misin bilemedim :) hoşgeldin bu arada..

beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler....
hoşgeldinnnn

selam kızlar nasılsınız..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... :79:
selam annacım valla beni hiç sorma sen nasılsın

hosgeldin canim,eski üyelere deneme süreci yapmiyoruz.ben seni taniyorum zaten,istikrarinida bildigim icin cagirdim hihi :) tekrar hosgeldin,rabbim yavrunu saglikla büyütmeyi nasip etsin
kız hasretim sen de herkesi tanıyosun bu ne hafıza :)

hey maşallah

allah bağışlasın bebişleri.......Oyyyy Oyyy en güzel zamanları.Koyduğun yerde durur.Kızdın mı ya ağlar ya susar.Büyüdükçe ne laf anlarlar ne dinlerler.Ay geldi benim cadılar.Hadi size kolay gelsin yarın sabah diğer banyoya başlayacağım.Başlamadan size günaydın derim.

yeni gelen arkadaşlara yazim de kaptan hasretim daha güzel açıklar daha sonra..

arkadaşlar ne kadar az kaçamak o kadar çabuk hedef unutmayın. listelerde sürekli derece yapmak istiyoruz hadi bize yardımcı olun siz de :) menülerinizi de bekliyoruzzzzz..

yok cnm doğru hatırlıyorsun o kişi benim:) ben girdim sen çıkmıştın kısa bir süre sonra.hatta o ara benim pc bozulmuştu ve akşamları eşim işten laptopunu getirince girebiliyordum çok fazla paylaşım yapamıyordum

sabah yediklerim

kepekli ekmekten tost
domates salatalık 2 çay kaşığı bal
1 yumurta
çok açık şekersiz çay

öğlen 1 kase çorba
salata
4 kaşık türlü yemeği yedim

ara 1 kupa şekersiz komposto ve 3 tane mercimek köftesi.

şimdiye kadarda 2 kupa rezene ısırgan çayı içtim.

sabah 100 er kere bel inceltmek için sağa sola döndüm,100 kere sağa sola eğildim,100 defa kollarımı geriye atarak sırtımı inceltmeye çalıştım

bu arada sezeryan oldu bu sefer.bu yüzden kızım 3 aylık olana kadar beklemem lazımmış karın kaslarımı çalıştırmam için.bende karın kaslarımı çalıştırmayan şeyler yapacağım şimdilik..zaten sırtımdan almışım daha çok..hoş göbekte kocaman ama sırtım belin çok kalınlaşmış

tamam canım tanıdım hatta özgeye söyledim çok selam söyledi.. ben hamile kalınca bıraktım geçen yıl.. zaten 2 kilom kalmıştı.

ben de sez oldum mecburen napalım kısmet. şimdi oğlum 6 ay 1 haftalık. evet biraz beklemen lazım spor için. o hareketleri de ısınmadan yapmaman lazım..

kızlar hasretim boş yer var dedi bende geldim.deneme sürecine başlayabilirmiyim..
hoşgeldin eski takım arkadaşımmm valla bu gidişle bizim eski takım komple burda buluşacaz oh ne güzellll
beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler....
hoşgeldinnnnn.
tabi hedef koyacan rotası belli olmayan gemiye rüzgar bile yardım edemezmiş yaaa:81:

oburcum bak yazdığından ben ne anladım arkadaş ben bunları yerim isteyen kilolar gider istemeyenler kalır hatta gelmek isteyen varsa onlarada kapım açık buyursunlar gelsinler:)))

dünki yediklerine baktınmı hepsi hamur işi .bide bu günki akşam yemeğine patatesli tavuk yazmış yanınada EKMEK YOOOOKK demişsin bide var deseydin.bak şekerim o tavukların yanındaki patatesler var ya sen onları kocana koy o yesin sen tavukları ye tabi yağsız yerinden.oh be benim gibi yiyorumda yiyorum diyen biri çıktıda bol bol konuştum anacım burdakilerin hepsi aç geziyor açççç
albümüme önce sonra fotomu ekledim bakabilir isteyenler :)

hemen bakıyorummmm:))

oburum zayıflama konusunda ne bulsam milli görev gibi görüyorum etrafımda kim var kim yok herkese yetişiyorum.
bende senin gibi şuurumu kaybettiğim aylar içinde 8 hatta 10 kiloyu alıp oturdum neyse zararın nerseinden dönsek kardır diyorum ve şimdi yürüyüşe gidiyorummmmm

canım sıkma canını havalar açar yine artık yaz geliyo...toparla kedini hadi 64ü görürsün belkide kim bilir sana bağlı bu

canım üzülme aldığın kiloları vereceksin hep birlikte vericez kilolarımızı birbirimize destek olcaz...hoşgeldinn hedefine kolayca ulaşırsın umarım...

selam annacım valla beni hiç sorma sen nasılsın

aa neden neyin var tatlım...ben iyiyim teşekkürlerr

iyi akşamlar kızlar bu gün sabah ve akşam toplam 2 saat yürüdüm günü iyi geçirince nasılda böbürlenerek yazıyorum 2 saat yürüdüm diye kaçamak yaptığım günler kedi gibiyim hiç sesim çıkmıyor.yemek işimde süperdi bu gün kendime kocaman bir aferinnnn verdimmmmm:81::80::79:

şimdide bütün gün yediklerimi yazim

sabah:1 dilim ekmek ve biraz peynir
ara:yarım elma
öğlen:3 köfte kadar tavuk ızgara
ara:yarım elma 1 tane diyet bisküi
akşam:3 köfte kadar tavuk ızgara,3 kaşık taze fasulye,2 kaşık yoğurtlu kabak sote tabi söylemeye gerek yok hepsi çok az yağlı.
spor:2 saat yürüyüş.

inşallah başka bişey yemedende günü bitiririm .söz söz yemiycemmmm

iyi aksamlar kizlar,spordan geldim yesil cayimi iciyorum simdi,takim hareketlenmis oh cok güze:)

obur canim aciklaman icin sagol,ayrildigin etabi bulmam kolay olacak.

ohcanimadeysin kiz sen 7.takimdan ayrilmamiymiydin.

bijoux canim ben 2 senedir burda mekik dokuyorum,diger takimloarada arar girer okurum e böyle olunca tnaiyom iste eski üyeleri :)

mersa aynen böyle devam ablam bozmak yok bu hafta birinciyiz ins

annacim ben iyiyim sükür sadece evde durmak bunaltiya beni birazcik yoksa diyet konsunda bir kac haftadir moralim yerinde cok sükür

menümüde yazayim.

sabah
kepekli ekmege tost.salatalik,domates

ara
1 elma

ögle
kuru fasuye yogurt

aksam
3 adet köfte,salata ,yogurt yiycektim unutmusum hihi

60 dk salonda spor
3 litre su
1 kupa yesil cay

bahar bizim takımada geldi bak cıvıl cıvıl olduk:81:
inşallah hasretim yaa keşke böyle devam edebilsem bakalım bu hafta bişeyler yapabilecemmi ama hafta sonu çok bozdum.ohh ne güzel sporunuda yapıp gelmişsin ,her gün unutuyorum ya yeşil çayım bitti bende başlasam ne güzel olacak.

unutma unutma yesil cay cok faydali sana diyom ama bakma bende icemiyom dogru dürüst,bi düzene koyamadim

iyi akşamlar menümü yazmaya geldim, geçmiş yarın sabah..

sabah: 1 dilim kizarmış ekmek, peynir, zeytin, domates, biber, yumurta

ara: yarim elma rendesi içine ceviz, tarçin

öğle: 2 avuç içi kadar derisi alinmis, yagsiz teflon tavada pişmiş balik, 1 dilim kizarmis ekmek (sabahtan 3 dilim kizartiyorum butun gun için acayip tok tutyor)

ara: yok (çok toktum)

akşam: 1 bardak süt içine kirilmiş 3 cicibebe

2 litre su (3e tamamlamaya çalişicam)
leslie ile walk at home 2 miles (3,5 km yürüyüş yerine geçiyormuş)
2 koca kupa yeşil çay (ballısı bitti, çaykurun bergamutlu teneke yeşil çayindan aldim özlemişim süper tavsiye ederim)

herkese iyi akşamlar..

selam fıstıklarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniizzzz..

bugun ki menümü yazıyı
sabah: 1 tane ıspanaklı börek, yarım domates, az peynir, yeşilçay
ara..ufacık bir kurabiye
öğle: yoğurt, çorba, 1 tane etimek
ara, marul salatası
akşam. 4 tane köfte, çorba.
ara. çilek, neskafe

2 lt su içtimm..30 dk tempolu yürüyüşş.

şimcik benden size bir bilgii...
1 hafta önce bişey duydum ve hemen denedimm.bbiberiye yağını sürüyosunni streçle sarıyosunn, yatıyosun kalkıyosunn..hooop zayıflamışınnn..
1 hafta yaptım ben bunu..4 cm gitti..ama spor yok
2 haftadır yapmıyorum 1 cm gittii..

toplamda 3 haftada 3 kilo gibi bişey verdimm..demekkki işe yarıyomuş dimi..ben öyle algıladımm..dün tekrar başladım..ölçtüm.bakalım cumaya kadar kaç santim gitcek..bu sefer sadece göbeciğime değil, bacaklarımımada sürecemm:)))

afiyet olsun canim.yemekleirn yanina salata eklersen daha iyi olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…