Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen kitap sipariş verdim daha gelmedi .. bu tahıl beyin kitabını baya inceledim ama almadım. Alsamiymisim keske

ben henuz sadece bir 50 sayfa kadar okudum, sonrasinda bu bilgileri teyit etmek istiyorum baska bir kaynaktan, çünkü cok korkutucu konusmus adam ya. tahıl bu kadar kotu olsa insanlik bu yillara gelemezdi gibi hissediyorum. bitireyim bi once de bakalim...

Tahil asya kökenlilerin bel kemiğidir her cağda. Bende bilemedim..
Kan gruplarına gorede değişiyor kişiye olan etkisi. Ben b+ Bende muthis şişkinlik yapıyor bir ara çölyak miyim acaba diye şüphelendim ama maya içerikli şeyler daha çok şişkinlik yapıyor onu fark ettim. Bulgur yemeği severim ama oda kilo yapıyor bende.. Çığ domateste bana iyi gelmez
Gıda intolerans testi araştırdım baya. Genelde herkese aynı besinler sorunlu geliyirmus. Çok güvenilir bulmadım. Bakalım hayirlisi

Kontrol bildirimi
Geçen cuma: 61.9
Bugün: 62.1
Fark: +200
Yalnız kaçamağım yok ben yine su topladı sanıyorum tuzlu antep fıstığı yedim ve 2 gündür deli gibi iş yapıyorum almış olmama imkan yok yemek bile yemedim doğru düzgün dünki menümü de yazayım
Yawrukush CEYDOS

Dnki menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kaşar peyniri
Çeyrek dilim ekmek
1 tl kaymak

öğle:
Yarım muz

Akşam:
1 p etli nohut
1 kae yoğurt

Ara:
Hepsi toplam avuç içi kadar antep fıstığı kaju fındık

Su:2 lt
Spor: 250 kalori ev işi , bebeğime baktım tek başımaydım tüm gün koşturdum akşam artık yorgun uyumuşum öenümü yazamadm

Yawrukush CEYDOS Arrietty_ esmeriiim

Nohut da şişlinlik yapıyor, ama kilo olarak değil. Bir kaç güne iniyor onun şişliği genelde.

Afiyet olsun. Bence menün çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…