Geçen kitap sipariş verdim daha gelmedi .. bu tahıl beyin kitabını baya inceledim ama almadım. Alsamiymisim keske
Tahil asya kökenlilerin bel kemiğidir her cağda. Bende bilemedim..ben henuz sadece bir 50 sayfa kadar okudum, sonrasinda bu bilgileri teyit etmek istiyorum baska bir kaynaktan, çünkü cok korkutucu konusmus adam ya. tahıl bu kadar kotu olsa insanlik bu yillara gelemezdi gibi hissediyorum. bitireyim bi once de bakalim...
Kaçtı kiEltim 64 kilo olmuş
Nohut da şişlinlik yapıyor, ama kilo olarak değil. Bir kaç güne iniyor onun şişliği genelde.Dnki menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kaşar peyniri
Çeyrek dilim ekmek
1 tl kaymak
öğle:
Yarım muz
Akşam:
1 p etli nohut
1 kae yoğurt
Ara:
Hepsi toplam avuç içi kadar antep fıstığı kaju fındık
Su:2 lt
Spor: 250 kalori ev işi , bebeğime baktım tek başımaydım tüm gün koşturdum akşam artık yorgun uyumuşum öenümü yazamadm
Yawrukush CEYDOS Arrietty_ esmeriiim
Bence yatak odasi daha iyiBirgaripanne aklımı karıştırdın resmen sallanan yatak fikriyle
Balkonda olsa çok hoş ama. Her daim yatmayı severim
Ben 2 gun sis geziyorum gaz midemde dolanip duruyorNohut da şişlinlik yapıyor, ama kilo olarak değil. Bir kaç güne iniyor onun şişliği genelde.
İkimizde 70 dik şuan o 64 olmuşKaçtı ki
Ama kıskanmayız birbirimizi aynı kıyafet ayakkabı bile giyerizİkimizde 70 dik şuan o 64 olmuş
Kilo vermemek için alabilirsinizBirgaripanne aklımı karıştırdın resmen sallanan yatak fikriyle
Balkonda olsa çok hoş ama. Her daim yatmayı severim
Yapmaaa, bunu yapma :)
Afiyet olsun. Bence menün çok güzel.PAZAR MENUM (telefonum cocuklarin uyudugu odada , menu fotosu yukleyecegim onlar uykuya dalinca, esim uyutuyor :)
SABAH 10DA
2 haslanmis yumurta
2 dilim sucuk
Domates-salatalik
1 ucgen peynir+ 1kk tulum peyniri
10 zeytin (yesil&siyah)
Yarim tortilla ekmegi
ARA13RE
Az sutlu filtre kahve
2 hurma
OGLEN 15.30DA
1 dilim firinda somon baligi
4 parca brokoli
1 kepce taze fasulye yemegi+ aci biber
AKSAM 18.30DA
2 ucgen peynir
Yarim domates
5 yesil zeytin
3 kasik yogurt
Yarim tortilla ekmegi
SU:2 bucuga tamamlayacagim.
SPOR: Bugun 12000adim= 600 puan, dun 14000adim= 700 puanArrietty_ , ciseak77
Kıskanmak değil de insanın canı istiyorAma kıskanmayız birbirimizi aynı kıyafet ayakkabı bile giyeriz
Aynen ben spor ayakkabı aldım pembe renk onda çok beğenmiş almış beraber giyiyoruz aynıKıskanmak değil de insanın canı istiyor
Yememişsindir canım benim sen uslu bir tospiksin ne de olsaFitFiliz im teacherim Hoşgeldin
Napıyorsun nasıl geçiyor günün? Komşular kısır çay yapmışlar çağırdılar gittim yemiş miyimdir sence?
Aynen canım diyetteyim dedim yemedimYememişsindir canım benim sen uslu bir tospiksin ne de olsa
HarikasınAynen canım diyetteyim dedim yemedim1 bardak çay içtim dışarıdaydım 8bin adım oldu biraz da zumba yaparım akşam oluruz zımba gibi
Benim de bir şekerleme iyi gider ağşama kadarÇok uykum var yine, nasi yorduysam kendimi ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?