şimcik benden size bir bilgii...
1 hafta önce bişey duydum ve hemen denedimm.bbiberiye yağını sürüyosunni streçle sarıyosunn, yatıyosun kalkıyosunn..hooop zayıflamışınnn..
1 hafta yaptım ben bunu..4 cm gitti..ama spor yok
2 haftadır yapmıyorum 1 cm gittii..
toplamda 3 haftada 3 kilo gibi bişey verdimm..demekkki işe yarıyomuş dimi..ben öyle algıladımm..dün tekrar başladım..ölçtüm.bakalım cumaya kadar kaç santim gitcek..bu sefer sadece göbeciğime değil, bacaklarımımada sürecemm:)))
afiyet olsun canim.yemekleirn yanina salata eklersen daha iyi olur,
denizcim bu yağı gecemi sürüp yatıyosun nasıl uyuyosun onunla sadece yatarkenmi sürmek gerekiyomuş spordan önce denesek olmazmı acaba ben hayatta uyuyamm streçle ama süper olur işe yarıyosa:))
ah aah her zamanın bir zorluğu var oburcum. şimdi de dert anlatamadıkları için zor :)allah bağışlasın bebişleri.......Oyyyy Oyyy en güzel zamanları.Koyduğun yerde durur.Kızdın mı ya ağlar ya susar.Büyüdükçe ne laf anlarlar ne dinlerler.Ay geldi benim cadılar.Hadi size kolay gelsin yarın sabah diğer banyoya başlayacağım.Başlamadan size günaydın derim.
o zaman hergün çağırmak lazım seni hmm bundan sonra takipçinim benden kaçamazsınohhh gaz vermekten kolay ne varki keşke birazda kendime verebilsem ama sen hakediyosun bende bu gün iyi gidiyorum bijom zaten farkedersiniz ne zamanki az paylaşımda bulunuyosam bişeyler çeviriyorum demektir yüzüm olmayınca burayada girmiyorum ,bu ara aerobice ara verdim şimdi yürümeye gidiyorum gelince yine uğrarım byyyyyy.
allaha şükür hayatım bişeyim yok bütün gün koşturmaktan dolayı demiştim beni hiç sorma diye :) bir dokunup bin ah işitirisin diye :))aa neden neyin var tatlım...ben iyiyim teşekkürlerr
ablam akşam çok yiyosun benden söylemesi. öğleyle akşamı yer değiştir hiç olmazsa..iyi akşamlar kızlar bu gün sabah ve akşam toplam 2 saat yürüdüm günü iyi geçirince nasılda böbürlenerek yazıyorum 2 saat yürüdüm diye kaçamak yaptığım günler kedi gibiyim hiç sesim çıkmıyor.yemek işimde süperdi bu gün kendime kocaman bir aferinnnn verdimmmmm:81::80::79:
şimdide bütün gün yediklerimi yazim
sabah:1 dilim ekmek ve biraz peynir
ara:yarım elma
öğlen:3 köfte kadar tavuk ızgara
ara:yarım elma 1 tane diyet bisküi
akşam:3 köfte kadar tavuk ızgara,3 kaşık taze fasulye,2 kaşık yoğurtlu kabak sote tabi söylemeye gerek yok hepsi çok az yağlı.
spor:2 saat yürüyüş.
inşallah başka bişey yemedende günü bitiririm .söz söz yemiycemmmm
hem kurabiye hem börek cıks olmamışş :)selam fıstıklarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniizzzz..
bugun ki menümü yazıyı
sabah: 1 tane ıspanaklı börek, yarım domates, az peynir, yeşilçay
ara..ufacık bir kurabiye
öğle: yoğurt, çorba, 1 tane etimek
ara, marul salatası
akşam. 4 tane köfte, çorba.
ara. çilek, neskafe
2 lt su içtimm..30 dk tempolu yürüyüşş.
sarıp spora git ablam ben çok faydası olacağına inanmıyorum o yüzden hiç denemedim.. enn ama enn faydalı şey yürüyüş bunu bilir bunu söylerim :)denizcim bu yağı gecemi sürüp yatıyosun nasıl uyuyosun onunla sadece yatarkenmi sürmek gerekiyomuş spordan önce denesek olmazmı acaba ben hayatta uyuyamm streçle ama süper olur işe yarıyosa:))
günaydın,
sabah tartıldım 1.5 kilo gitmiş cumadan beri heyyaa :) sonunda 79 ları gördümm.. yine o gazla kalktım sporumu yaptım ama çok yoruldum. az önce kahvaltı ettim, şimdi de yeşil çayımı yudumlayarak takımı okuyorum..
kısmetse cuma günü istanbula gidicem, pazartesi dönücem. kilomu bildiririm ama paylaşıma gelemem haberiniz olsun şimdiden.
teşekkür ederimm de bütün gün tavuk mu yicen ya :)
evet bu gidişle öyle olacakhoşgeldin eski takım arkadaşımmm valla bu gidişle bizim eski takım komple burda buluşacaz oh ne güzellll
cnm ben ilk 5. takıma girdim paylaşım yapamadım fazla çıktım sonra...birkaç ay sonra 7. takıma girdim hamile kaldım bıraktım.şimdide burdayım.kısmetse 58 olana kadar çıkmak yokohcanimadeysin kiz sen 7.takimdan ayrilmamiymiydin.
selam fıstıklarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniizzzz..
evet bu gidişle öyle olacak
cnm ben ilk 5. takıma girdim paylaşım yapamadım fazla çıktım sonra...birkaç ay sonra 7. takıma girdim hamile kaldım bıraktım.şimdide burdayım.kısmetse 58 olana kadar çıkmak yok
hoşbulduk
bende dün akşam yemeğinde 1 kase çorba
salata
ıspanak yoğurtlama
biraz sebze yemeği yedim..sonra annem sütlaç yapmış 1 kaşık bakayım dedim bir daha bırakamadım benim en pis huyum bu işte tadımlık olmuyor bende..kaçamak kaçtımı tam kaçıyor:2:
o yüzden diyetteyken hiç kaçamak yapmamam tadına bile bakmamam lazım:2:
dün akşam 30 dk tempolu yürürdüm aslında 1 saat yapacaktım ama çok sıkıştımeve nasıl geldiğimi bilemedim valla..süt olsun diye günde 3 lt su komposto rezene çayı içersem wc den çıkamam işte böyle
ah aah her zamanın bir zorluğu var oburcum. şimdi de dert anlatamadıkları için zor :)
o zaman hergün çağırmak lazım seni hmm bundan sonra takipçinim benden kaçamazsın
takip et ablacım çok ihtiyacım var motivasyona
allaha şükür hayatım bişeyim yok bütün gün koşturmaktan dolayı demiştim beni hiç sorma diye :) bir dokunup bin ah işitirisin diye :))
ablam akşam çok yiyosun benden söylemesi. öğleyle akşamı yer değiştir hiç olmazsa..
hem kurabiye hem börek cıks olmamışş :)
sarıp spora git ablam ben çok faydası olacağına inanmıyorum o yüzden hiç denemedim.. enn ama enn faydalı şey yürüyüş bunu bilir bunu söylerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?