İnşallah öyledir dikkat ediyorum bugüne kadar ama ben ödem olayini mens dönemlerinde yaşarım aslında ve çok var daha ona daÖdem bence onlar canin
Dun ve bugun yazdigini menu bildirimlerime baya dikkat ettigini gordum. Obur gunleri hatirlamiyorum ama bana odemmis gibi geldi.
Zaten su hergun tartilma isini birakmak gerek.
Ben en son Cuma tartildim.
Donun çok saksu bayuldumSalas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Valla ben büyük alsam da zamanla dapdar oluyorben de öyleyim. giyim tarzım: 1 beden büyük alayım rahat olsun
Cok tehlikeli bir yerde calisiyorsun o zman canim :))Burada gıda üretimi yapan bir firmada çalışıyorum kaptancığım. Yeni sayılırım. Baş ağrım geçince spor yapmayı düşünüyordum ama iyice yorgunluk çöktü. Oturduğum yerden 30-30 bacak hareketi yaptım üşengeç işi
Canim hazir deniz dibinde, bol bol tadini cikart..Bir haftalik tatil iyi olmuştur canım ☺. Online da yoruyor aslında çocukları.
Evet sudan çıkmamaya çalısiyorum. Bugün de öğlene kadar gidicez Özgecim. Aslinda canım da istemiyor her gün, sırf hareket olsun diye. İşe yararken kullanmak lazım
İyi geceler canım. Tatlı tatlı rüyalar
Keyifli tatiller ve dikkat et kendine canimMerhaba kızlar
Kusura bakmayın gelemedim..Apartopar tatile çıkınca acaip bi koşturmaca acaip bi sosyalleşme ve tabi biyandanda korona gerginliği, mesafeyi koruma çabasıfırsat bulup yazamadım bi türlü..
Bayrama kadar böyleyim... Şehirler arası turlarımız bitmedi henüz.. Tartım çok uzaklarda şu an..
Bayram sonu görüşürüz yine tartımla ve sizlerle
Canim 150 adet jumping jack cezasi geliyor bu menuye malesef@melek ada
Sabah: haşhaş ezmesi,salam,domates
Ara:2 kayısı
Öğle: buğdaylı soğuk ayran çorbası,kabaktan yaptığım erişte
Akşam: 1 dilim red velvet pastası ve 1 dilim börek(akşam arkadaşıma gittim)daha fazla börek yememek için 10 bardak şekersiz çay içtim
Su:2,5 lt
Kilo verdikce kendini hep daha iyi hissedeceksin.detoksa karar vermedım canım bugunu az yıyerek gecırecegım. Sabahtan berı su kahve tuketıyorum. 2 parca bıtter cıkolata yedım kahvenın yanına. bakalım bırazdan salatalıklı yogurt yıyecegım
bayramdan sonrada spor salonuna yazılacagım. denıze gttım moralım cok bozuldu. yaglı sarkık bır karınaslında hastanede calısırken dıyetısyen tartmıstı ıdeal kıloma 61 dedı o zman 63 tüm. yag oranı yok fazlalık dedı ama ınanmıyorum. vucudum 57-58 kg ıstıyor sankı
Canim ben kilo aldigini hic ama hic sanmiyorum.Tartı yazcaktim
Dün o kadar nefsine hakim oldum. Denizden geldiğimde gerçekten midem kazinmasina rağmen. Normale göre çok az yedim. Sabahtan saat 4e kadar denizdeydik. Kumda olan kısmı saymazsan rahat 4 saat denize girmişimdir.
Akşam yemekten sonra istemeye istemeye bir de yürüyüşe gittim bir saat yürüdüm. Sonuç: 100 Gr daha almışım.Ben ağlamayayım da kimler ağlasın
Bir de 700 Gr gitmiştir dünden sonra filan diyordum. Ama olmadı Niloyacim
Bir de sabah bunun moral bozukluğuyla yüzüm hiç gülmedi. Eşim de sevmez öyle asık surat etrafinda. Şimdi tüm gün böyle mi dolascaksin boşver diyet miyet yapma artık diye sitem etti. Gayet zayıfmışım ☺☺
Takimin merakli koftecisi :)Kızlar bişey dicem Kazen abiyi internetten buldum ben çok babacan biri bakmayın böyle milleti gömdüğüneama söyleyemem hesabını isteyen araştırma yapıp bulabilir. Çok uğraşmanız gerek o yüzden boşverin gitsin.
BAYILDIM , ellerine saglik kuzum :))Kizlar k.bakmayin bugun bir gir cik yapip durdum bu minnoslari diktim
Niloyatospikk Yawrukush Arrietty_ @Aomine Daiki @Ceydos @barga @esmeriim FitFiliz @Kazen @1delimavi @deniz diyette @Melegimkorusun
Guzel bir gun olmus, sanki sabahki ekmek azicik fazla ama ben tum gununu begendim:)İyi akşamlar kızlar bol meyveli menümü yazıyorumBu arada dünden beri bildirim alamıyorum maalesef o yüzden yorumları kaçırıyorum. @Hyperborea17 canm eminim menünü paylaşmışsındır ama bildirim gelmediği için göremedim. Arada okuyorum sonra yorum yazarım diyorum ama tekrar aynı sayfayı bulamıyorum. Neyse artık belki yarın düzelir
11.30: 2,5 dilim kepek ekmek, salatalık, bir dilim peynir, bir tk fındık krema, bir kase yoğurt, yumurta yağda
Ara: Bir avuç kiraz, bir küçük armut
Ara: Bir dilim karpuz, bir dilim peynir
19.00: bir tabak etli sebze yemeği
Su: 2,5 litre
Spor: 30+15 dakika leslie
@Hyperborea17
Guzel bir gun olmus canimcim :)Selamlar
Bugünki menüm;
Sabah
1 simit (yumurta kalmamış dünden de açım mecbur yedim)
öğle:
Bir kase yayla çorbası (piriçleri ayırdım)
4 adet köfte
Göbek salata
ara
1 adet kayısı
akşam
1 tabak etli bamya
Bir kase yoğurt
su: 1.5 maalesef su bitti ofiste de işler yoğundu su içecek vakit bulamadım şaka gibi
Spor: 125 puan 2500 adım ( Öğle arası yürüyüş)
Yawrukush @Ceydos Arrietty_
Sevgili eşim sen menülerini ekledin mi ben kaçırdım mı yoksa
Ara ogunde yemisler var, aksam nescafe 3u birarada, birde ciko bunlarin birini yiyorsan, digerinden vazgec canim.Kahvaltı 08:30
2 adet sahanda
1 bardak çay
1 dilim tam ekmeği
Ara öğün 15:00
30 gr fındık 30 gr çıtır leblebi
2 bardak ayran
Saat 16:00 1 dilim
Akşam yemeği 19:30
1 porsiyon köfte
1
1 kase yoğurt
Ekmek yok
Nescafe 3ü1arada içmeden yapamadım yanında da 5 gr bitter çukulata
SU 2 litre
Egzersiz 15bin adım 750 puan
Zumba yapılacak birazdan en az yarım saat
15 dk TV den videodan spor yapılacak
FitFiliz Yawrukush Arrietty_
Ne kadar aldin kuzum,gel aramiza yine:)Sanırım budan uzaklaşmak bana iyi gelmedi kilo aldim sanki. Biraz
Sadece muzlu dondurma diyeti bozmus canim, 50 mekik cezasi geliyor :))Hazirsan geliyor
Sabah
Yumurta
Salatlik ve kuzukulakli slata
Cok sacma ikili
Eki Görüntüle 2665740
Kahvalti sonrasi cocuklar ile 15. 30 a kdr disaridaydik.
Aciktilar tabi
Yarim pita ekmegi
Salat Kuzu sis
Aydindan 1 kucuk muzlu dondurma
Aksam
2 tavuk but
2 soda
2L su
Adim 16148 - 807 puan
Eki Görüntüle 2665743
@bnnu
Harika :)selamlaar, @Kazen
sabah öğle akşam ekte, öğlen + 1 adet yumurta yedim:
Eki Görüntüle 2665749
Eki Görüntüle 2665751
Eki Görüntüle 2665750
birazdan spor yapmadan önce 1 tk daha fıstıkezmesi yiyeceğim
su: 2 ly kadar içebileceğim bugün + 1 lt kadar soğuk yeşilçay içtim
spor: sabah tempolu 30 dk yürüyüş + 45 dk kardiyo video
Ben cok begendim pantalonu :)Salas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Guzel birgun olms canim, nasil gecti sinavlar?Bugün yumurta görmek istemedim
Acaba neden
Sınavlarım bitti elhamdulillah
Su 3 lt, spor birazdan 45 dakika kardiyo yapıcam.
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ @aydingelini
Sorma benim de öyle ya hep esnek kumaşlar giy dur kilo verirsem var ya şu bele oturan elbiselerden alıcam geçen mankende gördüm seni giyecem bigünKacirmadin canim
Anca vakit buldum geldim :)
Menunu cok begendim. Evet su az olmus ama ofis de zor oluyordur vakit bulmak.
Bende bu ara zorlaniyorum icmeye. Yatagimin basina 1 sise koyup belki oyle de olsa artar biraz.
Spora pek vakit yoktur herhal evde kucuk bebegin vardi dimi. Ise de yeni donmustun zaten?
Ay kizlar Su kilo yuzunden giyim tarzimda degisti. Tarz kalmadi gerci. Rahat ne bulursam giyiyorum cok bakimsiz hissediyorum kendimi. Hep kilo vereyim oyle alisveris yapayim diyordum.
Haftaya da kiz kardesimin babyshower i var simdiden stress oldum. Ne giyecegim diye
Would you like some ice cream/ pizza/ pasta / a hamburger ? gibi bir cümle duyarsan cevabında no thank you. I'm full demelisin canım. En can alici günlük diyalog buOrasını bilmem geçen haftadan tecrübelisin birinciliği yaşadın bana hele tattırma hergün 1 cümle 1 cümlebak ben size kolaylık olsun diye şimdiden kızıma İngilizce öğretiyorum hazır öğrenmiş yavrucaklar gelecek
Ne var merak ettimSen bide ustu gör
Canim hergun menulerini takip ediyorum, cok iyi besleniyor, bol yuzup-yuruyorsun.Menüm; sabah biraz peynir, başparmağım kadar tahıllı ekmek, salatalık
Öğle haşlanmış bamya
Akşam közlenmiş 2 biber saymadan yedigim köfte + dana eti
Eve gelince de bol çay 3 hurma birkaç üzüm tanesi
Bunu bilmem mi sen de en basiti bunlar he pardon jeton 2.sn düştüWould you like some ice cream/ pizza/ pasta / a hamburger ? gibi bir cümle duyarsan cevabında no thank you. I'm full demelisin canım. En can alici günlük diyalog bu
Kesin çok özlerim canım. Dönesim hiç yok bu sene Ankara'yaCok tehlikeli bir yerde calisiyorsun o zman canim :))
Simitte yenmis bugun zaten :)
Canim hazir deniz dibinde, bol bol tadini cikart..
Ankarada ozleyecegine eminim :)
Keyifli tatiller ve dikkat et kendine canimEllssa
Canim 150 adet jumping jack cezasi geliyor bu menuye malesef
Hic egzersiz yapabildin mi?
Kilo verdikce kendini hep daha iyi hissedeceksin.
Ceydosun yaptigi yumurta detoksunu deneyebilirsin canim..
Canim ben kilo aldigini hic ama hic sanmiyorum.
Cok yuzduysen , kaslarin sismis ve onun etkisyle bu sabah arti gormussundur.
Baska bir sey olamaz, net :)
Takimin merakli koftecisi :)
BAYILDIM , ellerine saglik kuzum :))
Guzel bir gun olmus, sanki sabahki ekmek azicik fazla ama ben tum gununu begendim:)
Guzel bir gun olmus canimcim :)
Ara ogunde yemisler var, aksam nescafe 3u birarada, birde ciko bunlarin birini yiyorsan, digerinden vazgec canim.
Hepsini ayni gun yeme..
Ne kadar aldin kuzum,gel aramiza yine:)
Sadece muzlu dondurma diyeti bozmus canim, 50 mekik cezasi geliyor :))
Harika :)
Ben cok begendim pantalonu :)
Guzel birgun olms canim, nasil gecti sinavlar?
Ciddi ciddi derse oturdum sandım ben de baktım yenilgi gelecekWould you like some ice cream/ pizza/ pasta / a hamburger ? gibi bir cümle duyarsan cevabında no thank you. I'm full demelisin canım. En can alici günlük diyalog bu
Sen ne azimli bir hatunsun..
Bnce korona nerede olsa bunaltti kuzumKesin çok özlerim canım. Dönesim hiç yok bu sene Ankara'ya
Şu korona beni orda çok bunalttı
Ankaranın neresinde oturuyorsun canım niye yahu ne güzel şehir ya Göksu parka gittik dağ kızağı vardı o ne müthiş bişeydi öyle Bursaya da yapıldı ayrıca çevresindeki binalar park çok nezihti başkent diye boşuna demiyorlarKesin çok özlerim canım. Dönesim hiç yok bu sene Ankara'ya
Şu korona beni orda çok bunalttı
Bu ne kız bi tane daha don mu biççen
Geçen hafta iki haftalık kilo gitti ya bi dur esas kilon böyle diyor galiba bana bünyemCanim hergun menulerini takip ediyorum, cok iyi besleniyor, bol yuzup-yuruyorsun.
Arti gelebilecegin hicbir sebep yok.
Bence yuzme -yuruyusten kaynaklanan sislik, 2 gune gecer.
Cuma sasiracaksin...
Evet oda var gecen hafta cok verdin, vucut biranda o kiloya inmiyor.Geçen hafta iki haftalık kilo gitti ya bi dur esas kilon böyle diyor galiba bana bünyem
(Bundan sonrası İngilizceden Türkçeye çeviri: lanet lanet lanet olsun 66lı kilolar) bırakın peşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?