Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ödem bence onlar canin
Dun ve bugun yazdigini menu bildirimlerime baya dikkat ettigini gordum. Obur gunleri hatirlamiyorum ama bana odemmis gibi geldi.

Zaten su hergun tartilma isini birakmak gerek.
Ben en son Cuma tartildim.
İnşallah öyledir dikkat ediyorum bugüne kadar ama ben ödem olayini mens dönemlerinde yaşarım aslında ve çok var daha ona da

Cok tehlikeli bir yerde calisiyorsun o zman canim :))
Simitte yenmis bugun zaten :)

Canim hazir deniz dibinde, bol bol tadini cikart..
Ankarada ozleyecegine eminim :)

Keyifli tatiller ve dikkat et kendine canim Ellssa

Canim 150 adet jumping jack cezasi geliyor bu menuye malesef
Hic egzersiz yapabildin mi?

Kilo verdikce kendini hep daha iyi hissedeceksin.
Ceydosun yaptigi yumurta detoksunu deneyebilirsin canim..

Canim ben kilo aldigini hic ama hic sanmiyorum.
Cok yuzduysen , kaslarin sismis ve onun etkisyle bu sabah arti gormussundur.
Baska bir sey olamaz, net :)

Takimin merakli koftecisi :)

BAYILDIM , ellerine saglik kuzum :))

Guzel bir gun olmus, sanki sabahki ekmek azicik fazla ama ben tum gununu begendim:)

Guzel bir gun olmus canimcim :)

Ara ogunde yemisler var, aksam nescafe 3u birarada, birde ciko bunlarin birini yiyorsan, digerinden vazgec canim.
Hepsini ayni gun yeme..

Sanırım budan uzaklaşmak bana iyi gelmedi kilo aldim sanki. Biraz
Ne kadar aldin kuzum,gel aramiza yine:)

Sadece muzlu dondurma diyeti bozmus canim, 50 mekik cezasi geliyor :))

Harika :)

Salas degil sirf. Bak pantolonum suan bu
Cok zevksizim.
Ben cok begendim pantalonu :)

Bugün yumurta görmek istemedim
Acaba neden
Sınavlarım bitti elhamdulillah
Su 3 lt, spor birazdan 45 dakika kardiyo yapıcam.
Yawrukush @Ceydos Arrietty_ @aydingelini
Guzel birgun olms canim, nasil gecti sinavlar?

Sorma benim de öyle ya hep esnek kumaşlar giy dur kilo verirsem var ya şu bele oturan elbiselerden alıcam geçen mankende gördüm seni giyecem bigün ya ben nasıl bu hale geldim ya anlatırken şuan ağlıcağım geldi

Would you like some ice cream/ pizza/ pasta / a hamburger ? gibi bir cümle duyarsan cevabında no thank you. I'm full demelisin canım. En can alici günlük diyalog bu

Canim hergun menulerini takip ediyorum, cok iyi besleniyor, bol yuzup-yuruyorsun.
Arti gelebilecegin hicbir sebep yok.
Bence yuzme -yuruyusten kaynaklanan sislik, 2 gune gecer.
Cuma sasiracaksin...

Kesin çok özlerim canım. Dönesim hiç yok bu sene Ankara'ya
Şu korona beni orda çok bunalttı

Would you like some ice cream/ pizza/ pasta / a hamburger ? gibi bir cümle duyarsan cevabında no thank you. I'm full demelisin canım. En can alici günlük diyalog bu
Ciddi ciddi derse oturdum sandım ben de baktım yenilgi gelecek hamburgere no thank deyince jeton düştü pasta pastaaaaa

Kesin çok özlerim canım. Dönesim hiç yok bu sene Ankara'ya
Şu korona beni orda çok bunalttı
Ankaranın neresinde oturuyorsun canım niye yahu ne güzel şehir ya Göksu parka gittik dağ kızağı vardı o ne müthiş bişeydi öyle Bursaya da yapıldı ayrıca çevresindeki binalar park çok nezihti başkent diye boşuna demiyorlar

Canim hergun menulerini takip ediyorum, cok iyi besleniyor, bol yuzup-yuruyorsun.
Arti gelebilecegin hicbir sebep yok.
Bence yuzme -yuruyusten kaynaklanan sislik, 2 gune gecer.
Cuma sasiracaksin...
Geçen hafta iki haftalık kilo gitti ya bi dur esas kilon böyle diyor galiba bana bünyem
(Bundan sonrası İngilizceden Türkçeye çeviri: lanet lanet lanet olsun 66lı kilolar ) bırakın peşimi

Geçen hafta iki haftalık kilo gitti ya bi dur esas kilon böyle diyor galiba bana bünyem
(Bundan sonrası İngilizceden Türkçeye çeviri: lanet lanet lanet olsun 66lı kilolar ) bırakın peşimi
Evet oda var gecen hafta cok verdin, vucut biranda o kiloya inmiyor.
Bu hafta sabit bile olsan guzel..
Asla moralini bozmak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…