Kızlar nasıl böyle iki günde 500 gr 1 kg veriyorsunuz?.......Gençlik işte ,doğumdan sonra azmedince kilolar yerleşmeden veriliyor.Çaktırmayın çok yediğimi zaten kendime güvenemiyorum.Yazlıkları çıkarmaya korkuyorum.En az iki beden küçükler.
Yada çıkarıp hergün üstüme geçirip,daha doğrusu geçirmeye çalışıp.Giyinip soyunurken ter atıp kalori yakarmıyım?
ben 26 yaşındayım ama çok zor kilo veririm.bide 40 a ulaşsam nolurum bilmem hiç gitmez herhalde:44:
Son birşey daha yazıp çıkacağım.Mersam saolsun kilo vermek için baya güzel şeyler bulmuş ve paylaşmış.Bakkala gidip yeşil çay alasım geldi.
Ben geçen gün bir kitap aldım.Sizde duymuşsunuzdur.TAŞ DEVRİ DİYETİ onu okuyorum.Ama kardeşim biz şekeri yiyip içmiyoruz.Çok nadirde olsa ben arada sakarin kullanıyordum.Tereyağ yerine sıvı yağ veye margarin kullanıyordum.Adam yazmışta yazmış.Şeker yerine kullanılan tatlandırıcların kalori bakımından çok düşük olmasına karşın vücut bu maddeleri alır almaz tamamen yağ olarak depoluyormuş.Tereyağ ,kırmızı et ,süt gibi besinler yerine yediğimiz az yağlı gıdalarında vuctta başka türlü hastalıklara neden olduğunu açıklamış.Hatta afrika kabilelerinde yapılan araştırmalarda, doğal ortamda adamlar günlük 300gr yağ yiyorlar.Araştırma için gittiklerinde karşılarında obez şişko insanlar görmeyi düşünürleken,gayet sağlıklı ince insanlarla karşılaşmışlar.Yapılan tahlil sonuçlarına görede kolestroldü,şekerdi,trigliseritti,kalp hastalığı,damar sertliği rastlanmamış.Acaba genetik mi böyle hastalıklara karşı sağlıklar diyerekten.Kabileden şehre göç eden insanlar üzerinde yapılan araştırmada tam tersi tüm tahliller bir felaket tepe noktada hastalıklar bulunmuş.Yani şehre göç edenler doğal beslenme alışkanlıklarından vazgeçtikleri için daha fazla rafine şeker,un,margarin tüketmeleri ve hareketsizlikten dolayı hastalıklar tepe noktadaymış.
Bakalım daha neler yazıyor.Okudukça yazarım.Hayır işin birde diğer yanı var.İyide biz şehirde doğal şekeri ,tereyağını nereden bulacağız?....
şimcik benden size bir bilgii...
1 hafta önce bişey duydum ve hemen denedimm.bbiberiye yağını sürüyosunni streçle sarıyosunn, yatıyosun kalkıyosunn..hooop zayıflamışınnn..
1 hafta yaptım ben bunu..4 cm gitti..ama spor yok
2 haftadır yapmıyorum 1 cm gittii..
toplamda 3 haftada 3 kilo gibi bişey verdimm..demekkki işe yarıyomuş dimi..ben öyle algıladımm..dün tekrar başladım..ölçtüm.bakalım cumaya kadar kaç santim gitcek..bu sefer sadece göbeciğime değil, bacaklarımımada sürecemm:)))
Son birşey daha yazıp çıkacağım.Mersam saolsun kilo vermek için baya güzel şeyler bulmuş ve paylaşmış.Bakkala gidip yeşil çay alasım geldi.
Ben geçen gün bir kitap aldım.Sizde duymuşsunuzdur.TAŞ DEVRİ DİYETİ onu okuyorum.Ama kardeşim biz şekeri yiyip içmiyoruz.Çok nadirde olsa ben arada sakarin kullanıyordum.Tereyağ yerine sıvı yağ veye margarin kullanıyordum.Adam yazmışta yazmış.Şeker yerine kullanılan tatlandırıcların kalori bakımından çok düşük olmasına karşın vücut bu maddeleri alır almaz tamamen yağ olarak depoluyormuş.Tereyağ ,kırmızı et ,süt gibi besinler yerine yediğimiz az yağlı gıdalarında vuctta başka türlü hastalıklara neden olduğunu açıklamış.Hatta afrika kabilelerinde yapılan araştırmalarda, doğal ortamda adamlar günlük 300gr yağ yiyorlar.Araştırma için gittiklerinde karşılarında obez şişko insanlar görmeyi düşünürleken,gayet sağlıklı ince insanlarla karşılaşmışlar.Yapılan tahlil sonuçlarına görede kolestroldü,şekerdi,trigliseritti,kalp hastalığı,damar sertliği rastlanmamış.Acaba genetik mi böyle hastalıklara karşı sağlıklar diyerekten.Kabileden şehre göç eden insanlar üzerinde yapılan araştırmada tam tersi tüm tahliller bir felaket tepe noktada hastalıklar bulunmuş.Yani şehre göç edenler doğal beslenme alışkanlıklarından vazgeçtikleri için daha fazla rafine şeker,un,margarin tüketmeleri ve hareketsizlikten dolayı hastalıklar tepe noktadaymış.
Bakalım daha neler yazıyor.Okudukça yazarım.Hayır işin birde diğer yanı var.İyide biz şehirde doğal şekeri ,tereyağını nereden bulacağız?....
hasretim geçen ay ölçülerimizi yazmıştık ya nezamandı ya 1ay oldumu acep
kesinliklee:)) bu haftada kullanıp ölçecemm..ufacık bir şişr zatenn..bakalım işe yarıyomuu..ben sürüp sarınıp oğlumun karşısında şebeklik yapıp dans-spor yapıyorumm..velet benim bu halimle çok eğleniyooo:)))denizz kk da okumuştum bende denedim ama berbat kokuyo ya gece yapmıyorum emzirirken falan bebik göbeğimle oynuyo:))
gündüz yürüyüşe çıkınca sarıyorum belimi sauna kemerle,biberiye yağını sürüp..
işe yarıyodur umarım:) ama kokusu iğrnç:)
ölçülayin 11 de oluyo canim aklimda unutmadim haftaya carsamba yani :)
kesinliklee:)) bu haftada kullanıp ölçecemm..ufacık bir şişr zatenn..bakalım işe yarıyomuu..ben sürüp sarınıp oğlumun karşısında şebeklik yapıp dans-spor yapıyorumm..velet benim bu halimle çok eğleniyooo:)))
ölçül
ölçüler mi hayıııııııııııııııırrrrrrrrrr:18::18:
ben 26 yaşındayım ama çok zor kilo veririm.bide 40 a ulaşsam nolurum bilmem hiç gitmez herhalde:44:
bugünkü menü
sabah:yumurtalı kahvaltı,ceviz,az bal 2dl ekmek
ara:yok
öğleırasa,yoğurt,salata,çorba
ara:meyve
akşamazı,yoğurt,çorba
herkese iyi günleeeer
Yarım saatir geçmişi okuyorum.Sabahtan sporuma gittim.Salı ve cuma günleri 9-10 arası platese gidiyorum.Tabii hasta olmadığım zamanlar.Sabah yerlerde sürüne sürüne gittim.Dünkü temizlikten sonra kendime gelemedim.Neyse şimdi daha iyiyim.Günlük raporumu yazayımda diğer banyoya başlayacağım.2.banyo daha kolay çünkü daha az eşya var.Fayanslar ve araları çok berbat ama ne yapayım.ay düşündükçe yerimden kalkamıyacağım.Neyse bir hız yazıp,işe başlayayım.
Bu sabah 2 dilim tam buğday ekmeğiyle peynir ,biraz bal,1 brd nescafe
Öğlen 1 tbk çabuk çorba
arada greyfurt ya yerim yada suyunu içerim
akşam dünden kalan tavuğumu yerim.Tamam patates yok.Bol yeşillikli, limonlu ,acılı ,kekikli,nar ekşili salata
Kızlar nasıl böyle iki günde 500 gr 1 kg veriyorsunuz?.......Gençlik işte ,doğumdan sonra azmedince kilolar yerleşmeden veriliyor.Çaktırmayın çok yediğimi zaten kendime güvenemiyorum.Yazlıkları çıkarmaya korkuyorum.En az iki beden küçükler.
Yada çıkarıp hergün üstüme geçirip,daha doğrusu geçirmeye çalışıp.Giyinip soyunurken ter atıp kalori yakarmıyım?
ay geçmişi tam okuyamadım ama ölçü mölçü gördüm..
dün bende ölçtüm berbat yaaa çok utandım..bilmiyorum yazabilirmiyim.kendim yazdım bir kenara bakacağım değişime..ama buraya yazmaya utanırım ya..göbek bel falan fenaaa:84:
bugünkü menü
sabah:yumurtalı kahvaltı,ceviz,az bal 2dl ekmek
ara:yok
öğleırasa,yoğurt,salata,çorba
akşamazı,yoğurt,çorba,ızgara tavuk
40dk yürüyüş,100 mekik ekledim.
ay geçmişi tam okuyamadım ama ölçü mölçü gördüm..
dün bende ölçtüm berbat yaaa çok utandım..bilmiyorum yazabilirmiyim.kendim yazdım bir kenara bakacağım değişime..ama buraya yazmaya utanırım ya..göbek bel falan fenaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?