Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben 26 yaşındayım ama çok zor kilo veririm.bide 40 a ulaşsam nolurum bilmem hiç gitmez herhalde:44:

dünkü menüm

sabah:yumurtalı kahvaltı-2dl ekmek-az bal-reçel
dışardaydım yediklerim:
öğleye yakın; yarım simit
1elma

ikindi gibi;
4kş pırasa,çorba,yoğurt,salata

akşama kadar;
cacık
çilek
1dl az yağlı kek
ceviz
yeşilçay

düzensiz bi gündü..

bugünkü menü

sabah:yumurtalı kahvaltı,ceviz,az bal 2dl ekmek

ara:yok

öğleırasa,yoğurt,salata,çorba

ara:meyve

akşamazı,yoğurt,çorba

ben 26 yaşındayım ama çok zor kilo veririm.bide 40 a ulaşsam nolurum bilmem hiç gitmez herhalde:44:

canım bebeğin hayırlı olsun,şimdiki aklım olsa erkenden önlemimi alırdım 9aylıkke başladım rejime,oysa baştan okadar tatlıları yemeseydim çoktan zayıflamıştım:) seni tebrik ediorum:)

sağlıklı zayıflamalar,miniği de öpüorum:)

Prof.dr.Ahmet aydın ın kitabı değilmi?
bu adamı çok beğenerek takip ediyorum,kesinlikle haklı..
ben köyde akrabalarım var tereyağını ordan getirtiyorum,şeker zaten çayda mayda hiç kullanmıyorum,tatlılarda kullanıyoruz o ayrı..
aslında doğal beslenmeye dönebilsek,imkanlar el verse keşke..

denizz kk da okumuştum bende denedim ama berbat kokuyo ya gece yapmıyorum emzirirken falan bebik göbeğimle oynuyo:))

gündüz yürüyüşe çıkınca sarıyorum belimi sauna kemerle,biberiye yağını sürüp..

işe yarıyodur umarım:) ama kokusu iğrnç:)

hasretim geçen ay ölçülerimizi yazmıştık ya nezamandı ya 1ay oldumu acep

malesef canim,bulma gibi bi imkanimiz yok hele bizim burda hic yok

kesinliklee:)) bu haftada kullanıp ölçecemm..ufacık bir şişr zatenn..bakalım işe yarıyomuu..ben sürüp sarınıp oğlumun karşısında şebeklik yapıp dans-spor yapıyorumm..velet benim bu halimle çok eğleniyooo:)))

ayin 11 de oluyo canim aklimda unutmadim haftaya carsamba yani :)
ölçül

ölçüler mi hayıııııııııııııııırrrrrrrrrr:18::18:

canim gecen ay basladik vermeye,mecbur degil ama aylik karsilastirma yapinca güzel oluyo,vermek isteyen veriyo yani :)

yaaa düşünün işte biz ablalarınızı ama yılmak yok siz 3 verirseniz bizde 1 veririz yavaş olsun yeterki azmimiz bitmesin:))
bugünkü menü

sabah:yumurtalı kahvaltı,ceviz,az bal 2dl ekmek

ara:yok

öğleırasa,yoğurt,salata,çorba

akşamazı,yoğurt,çorba

nidahçım menün gayet güzel ama protein yok

kızlar yarım 25 dakika aerobik yaptım inşallah akşam üzeride yürüycem ve çok az yedim dünüde çok güzel geçirdim ama hafta sonu yaptıklarımı telafi edebilecemmi bilmiyorum.
şimdide fırında balık pişiyor ve ben balıktan nefret ediyorummm kızlar aranızda güzel balık yapanlar varsa paylaşın yaaa, ben balığı sevmediğim için pişirmesinide fazla bilmiyorum.

şimdide 2 parmak diyet süt ilaveli neskafe içiyorum ama tarçınan faydalanmak için içinede yarım kaşık tarçın ekliyorum tadıda çok güzel oluyor.bunu dünde yaptım ve hiç acıkmadım valla ne duyarsam deniyorum sizinlede paylaşmaya çalışıyorum.

oburum valla süpersin platesedemi başladın.dediğimi yaptınmı kocana verseydin patatesleri sen taukları yeobur bide bu gün okuduğum bir yazıda diyoduki greyfurt faydalıymış ama acıktıryomuş ne derece doğru bilmiyorum tabiki.

oburcum biz kendimizi avutalım yaşlıyız metabolizmamız çalışmıyor diye.o günde yazdım ya diyetisyende tanıdğı bir bayan 63 yaşında ve 8 ayda 40 kilo vermişşşşşşşşş.bende senin gibi olmayan giysileri giyip çıkarıyorum ve o arada spor yapmış oluyorummmm.sakın ha ne demek kendime güvenmiyorum yazın napacaz onu düşün sakınnnnnn:81:

ay geçmişi tam okuyamadım ama ölçü mölçü gördüm..
dün bende ölçtüm berbat yaaa çok utandım..bilmiyorum yazabilirmiyim.kendim yazdım bir kenara bakacağım değişime..ama buraya yazmaya utanırım ya..göbek bel falan fenaaa:84:

yeni doğum yaptın canım sen,benim belim de acayip kalındı yavaş yavaş inceldim,ama göbek kolay erimiyosporsuz

bu arada mersa haklıısn akşama ızgara tavuk da eklemeyi düşünüorum..

Son düzenleme:

canim tabi sen bilirisn ama utancak bisey yokki,bizde 90 60 90 degiliz sonucta :) mecbur degil zaten isteyen veriyo

selamlar hanımlaarr

ANNAcım saol canım inş:)
MERSA canım şimdi ekledim seni görebilirsin resimleri.
BİJOuu wuhuu o sen miydinn. benim geçen yaz okuyup motive olduğum hikayelerden biri de seninkiydi, resimleri görünce tanıdım super vermişsin resimlerde. şimdi -sonra-ki halinden kilolu musun? yoksa daha da vermeye mi çalışıyosun? ben kaçırmışım senin olduğumu farketmediğimden..

dün giremedim kızlar. malum pazartesim okul kurs akşam geldim direk arkadaşa gittik, yemeğe davet etti neler yediğimi yazmak istemiyorum çok yemedim ama tatlı falan vardı

bugün:
sabah yarım simit krem peynir çay
ara kalan yarım simit krem peynirle
öğlen bi ısırık çikolata aldım uyudum
akşam (uyanınca) ton balıklı salata
acıkırsam yoğurt yerim.
ara yeşilçay

şu ara bi sıkıntım var benim de. halledemedik gitti. o bi hallolsaaa daha bi asılacam diyete spora. ama şuan uykumda bile o dertle uğraşıyorum. düşünmekten bıktım. inş bitcek..

yeni katılan arkadaşlara başarılarrrr, hoşgeldinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…