Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canim,sütlacin aksam olmasi kötü olmus ama o huydan bendede var,hayatta tadimlik olmaz bendede dibi gelicek illaki,dedigin gibi en iyisi elini sürmemek ama öyle oluncada insan patliyo bi yerde
kızlar sütlaç yemek istiyorsanız 1 kaseyi öğle yemeği diye yiyebilirsiniz. ben öyle yapıyordum daha önce zayıfladığımda. ama sonra ondan da vazgeçtim hedefime çabuk ulaşabilmek adına :)

ama şu bir gerçek senin iradene hayranım:)))
madem şeker diyosun ona bişey diyemem ablam onu sen bileceksin :)

eğer bir kere şişmanlıktan ince bir bayana dönüşseydiniz bu irade sizde de olurdu.. daha önce zayıflamamda da tayt meselesi var biliyosun :) siz de bulun sizi gaza getirecek bişeyler acayip işe yarıyor..

obur sözümden çıkma yaptıklarımın aynısını yap hadi geçtim haftada 2 kiloyu, 1 kilon garanti emin ol :)

yeni doğum yaptın canım sen,benim belim de acayip kalındı yavaş yavaş inceldim,ama göbek kolay erimiyosporsuz
ah ah bu sezo göbeklerini napıcaz ya biz.. spordan sonra 50 yarım mekik çekiyorum bakalım işe yaricak mı :S

wuhuu o benimm :) 1 sene ince gezdim sonra hamile kalınca o şişman fotomdan bile daha şişman oldum. orda 80 kiloydum, şimdi diyete 87 ile başladım :) yine incelicem ama en kısa zamanda
inşallah hikayem sana biraz gaz vermiştir , çok mutlu olurum öyleyse..

selam kızlar.. okul fln derken uğrayamıyorum kusura bakmayın ..

ve yaz geldi ama ben br türlü konsantre olamadım dyete.. + lardayım yne off off

ama çok güzel zayıflamışsın orda canım, ben de inanıyorum yine verip incelirsin. o azim var sende:)
hikayeni okur, resimlerine bakardım yazın. böyle bikaç kişininki vardı bilgisayarımda, saolun canım başlangıçta zaten 2-3 kiloyu hemen vermiştim, o zamanlar katkın var:)) sonra gitti o gaz, yavaşladı iyice kilo vermem, ama pes etmedim devam

iyiyim canım benim sen nasılsın?keyfin nasıl

iyi sayılırım bende saol pericim. malum güneydoğu, şartlar sıkıntılı ama devam ediyoruz işte:)
sende de herşey yolundadır umarım.

canim her ne derdin varsa rabbim tez zamanda feraha cikarsin seni ins

selam kızlar.. okul fln derken uğrayamıyorum kusura bakmayın ..

ve yaz geldi ama ben br türlü konsantre olamadım dyete.. + lardayım yne off off

gizemcim önceden cok güzeldi paylasimin ,paylasim yapmadigin icinde motive olmaiyosun,bi an önce toparlan canim yoksa yazik ediceksin emeklerine

iyi akşamlarrrr
bu günki raporumu verim
sabah:1 dilim ekmek ve peynir
ara:yok
öğlen:3 kaşık taze fasulye
ara:3 tane çilek 1 kare bitter çikolata (bir paketin 1 karesi)
akşam:1 tane fırında balık ve salata
ara :tabiki yok diycektimki yediğim 3 tane kuru kayısı aklıma geldi.
spor:sabah,25 dakika aerobic akşam 70 dakika yürüyüş.

bence bu günüde güzel atlattım ne dersinizzzz

canim her ne derdin varsa rabbim tez zamanda feraha cikarsin seni ins

amiinnn canım çok teşekkürler..

gayet iyi hatta aaz gibi geldi bana :) ben de çok acıktım yahu, ağzıma bişiler atmadan uyuyayımmmm iyi geceler hanımlarrr

canim gecen ay basladik vermeye,mecbur degil ama aylik karsilastirma yapinca güzel oluyo,vermek isteyen veriyo yani :)

ayy tatlım paylaşmak istemediğimden deill..hayatımın en şişko halini yaşıyoruömm..sezeryandan sonra göbeğim toparlanamasıı..gerçi daha 2.5 ay oldu ama..yazmaya utanırımm die:)))ama yzaıcamm yzayım kii utanayımm, sıkılayımm ve hırsımdan zayıflayayımm..hehehehe

bugun ki menüm
sabah: yeşil çay, peynir,domates, zeytin, etimek
ara,ıhlamur
öğle: mantı, yeşil soğan
ara, salatalık, elma
akşam, ızgara et, salata, çorba
ara. 1 kepçe çorba, tek kuru incir

15 dk tempolu spor, 2.5 litre süt

günayyyydııınnnn

iyi sayılırım bende saol pericim. malum güneydoğu, şartlar sıkıntılı ama devam ediyoruz işte:)
sende de herşey yolundadır umarım.

bende iyiyim canım ne olsun.sınavlarım var ay sonunda onlara çalışmaya başladım.evdeyim netteyim diyetteyim kardeşimin askerliği bingöle çıktı benim kalbimde artık doguda atacak

sagol canim idare ediyorum,aclik yok ama tavuklari cok zor yedim hatta aksam ögününü bititremedim agzimda büyüdüler resmen yarin biraz yag ve tuz ekliycem yoksa devam edemiycem

ben hiç acıkmadım.tavugu sevdiğim halde bende bu halini pek sevemedim ama senin kadarda zorlanmadım yerken.800 gr gitmiş dünden bugune eğer yiyemiyorsan biraz yag ve tuzdan zarar gelmez sanırım

günaydın kızlar.hemen dümkü menümü yazayım

kahvaltı

domatesli yumurta
peynir
slatalık domates
2 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 dilim kepek ekmeği

öğlen

ciğer sote
salata
1 dilim ekepek ekmeği

ara
1 armut

ara
1 dilim peynir
2 kepekli büskivi

akşam
fırında çok az yağlı patlıcan
salata
yoğurt

ara
8 fındık

gün boyu 3 lt su
3 bardak komposto(lekersiz)
3 kupa rezene+funda+ısırgan çayı

akşam 30 dk tempolu yürüyüş
100 sağa sola dönme
100 sağa sola eğilme
100 sırt hareketi yaptım

cnm kaçla başlamıştın kaç kilo aldın hamilelikte...bu sezeryan sporu engellediği için hiç iyi değil.ben ilkinde hemen başalmıştım mekik çekmeye.normal doğum olmuştu.hemen toparlanmıştı göbeğim.şimdi utanıyorum dışarı çıkmaya

günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900

deniz ve ohcanimadegsin,kizlar üzülmeyin hepimiz gectik o yollardan ama düzelicek azcik sabirli olun benim dogumdan sonra göbegim 100 cmti

öyle yapicam canim baska türlü olmiycak cünkü aklima geldikce isthim kaciyor

kizlar ub arada dün platese basladim ama her yerim tutuldu ya bu aksamda spor günüm yandim valla,hic bisey yapamassam yürürüm diyorum,herseye ragmen gidicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…