hoşgeldin PERİmm:) sen napıyosuun :)
sonra annem sütlaç yapmış 1 kaşık bakayım dedim bir daha bırakamadım benim en pis huyum bu işte tadımlık olmuyor bende..kaçamak kaçtımı tam kaçıyor:2:
o yüzden diyetteyken hiç kaçamak yapmamam tadına bile bakmamam lazım:2:
kızlar sütlaç yemek istiyorsanız 1 kaseyi öğle yemeği diye yiyebilirsiniz. ben öyle yapıyordum daha önce zayıfladığımda. ama sonra ondan da vazgeçtim hedefime çabuk ulaşabilmek adına :)afiyet olsun canim,sütlacin aksam olmasi kötü olmus ama o huydan bendede var,hayatta tadimlik olmaz bendede dibi gelicek illaki,dedigin gibi en iyisi elini sürmemek ama öyle oluncada insan patliyo bi yerde
madem şeker diyosun ona bişey diyemem ablam onu sen bileceksin :)ama şu bir gerçek senin iradene hayranım:)))
obur sözümden çıkma yaptıklarımın aynısını yap hadi geçtim haftada 2 kiloyu, 1 kilon garanti emin ol :)Kızlar nasıl böyle iki günde 500 gr 1 kg veriyorsunuz?.......Gençlik işte ,doğumdan sonra azmedince kilolar yerleşmeden veriliyor.Çaktırmayın çok yediğimi zaten kendime güvenemiyorum.Yazlıkları çıkarmaya korkuyorum.En az iki beden küçükler.
Yada çıkarıp hergün üstüme geçirip,daha doğrusu geçirmeye çalışıp.Giyinip soyunurken ter atıp kalori yakarmıyım?
ah ah bu sezo göbeklerini napıcaz ya biz.. spordan sonra 50 yarım mekik çekiyorum bakalım işe yaricak mı :Syeni doğum yaptın canım sen,benim belim de acayip kalındı yavaş yavaş inceldim,ama göbek kolay erimiyosporsuz
wuhuu o benimm :) 1 sene ince gezdim sonra hamile kalınca o şişman fotomdan bile daha şişman oldum. orda 80 kiloydum, şimdi diyete 87 ile başladım :) yine incelicem ama en kısa zamandaBİJOuu wuhuu o sen miydinn. benim geçen yaz okuyup motive olduğum hikayelerden biri de seninkiydi, resimleri görünce tanıdım super vermişsin resimlerde. şimdi -sonra-ki halinden kilolu musun? yoksa daha da vermeye mi çalışıyosun? ben kaçırmışım senin olduğumu farketmediğimden..
wuhuu o benimm :) 1 sene ince gezdim sonra hamile kalınca o şişman fotomdan bile daha şişman oldum. orda 80 kiloydum, şimdi diyete 87 ile başladım :) yine incelicem ama en kısa zamanda
inşallah hikayem sana biraz gaz vermiştir , çok mutlu olurum öyleyse..
iyiyim canım benim sen nasılsın?keyfin nasıl
selamlar hanımlaarr
ANNAcım saol canım inş:)
MERSA canım şimdi ekledim seni görebilirsin resimleri.
BİJOuu wuhuu o sen miydinn. benim geçen yaz okuyup motive olduğum hikayelerden biri de seninkiydi, resimleri görünce tanıdım super vermişsin resimlerde. şimdi -sonra-ki halinden kilolu musun? yoksa daha da vermeye mi çalışıyosun? ben kaçırmışım senin olduğumu farketmediğimden..
dün giremedim kızlar. malum pazartesim okul kurs akşam geldim direk arkadaşa gittik, yemeğe davet etti neler yediğimi yazmak istemiyorum çok yemedim ama tatlı falan vardı
bugün:
sabah yarım simit krem peynir çay
ara kalan yarım simit krem peynirle
öğlen bi ısırık çikolata aldım uyudum
akşam (uyanınca) ton balıklı salata
acıkırsam yoğurt yerim.
ara yeşilçay
şu ara bi sıkıntım var benim de. halledemedik gitti. o bi hallolsaaa daha bi asılacam diyete spora. ama şuan uykumda bile o dertle uğraşıyorum. düşünmekten bıktım. inş bitcek..
yeni katılan arkadaşlara başarılarrrr, hoşgeldinizzz
selam 4. takımın çıtır adaylarınasılsınız?
hasretim sen nasılsın?nasıl hissediyorsun kendini :44:
selam kızlar.. okul fln derken uğrayamıyorum kusura bakmayın ..
ve yaz geldi ama ben br türlü konsantre olamadım dyete.. + lardayım yne off off
canim her ne derdin varsa rabbim tez zamanda feraha cikarsin seni ins
iyi akşamlarrrr
bu günki raporumu verim
sabah:1 dilim ekmek ve peynir
ara:yok
öğlen:3 kaşık taze fasulye
ara:3 tane çilek 1 kare bitter çikolata (bir paketin 1 karesi)
akşam:1 tane fırında balık ve salata
ara :tabiki yok diycektimki yediğim 3 tane kuru kayısı aklıma geldi.
spor:sabah,25 dakika aerobic akşam 70 dakika yürüyüş.
bence bu günüde güzel atlattım ne dersinizzzz
canim gecen ay basladik vermeye,mecbur degil ama aylik karsilastirma yapinca güzel oluyo,vermek isteyen veriyo yani :)
iyi sayılırım bende saol pericim. malum güneydoğu, şartlar sıkıntılı ama devam ediyoruz işte:)
sende de herşey yolundadır umarım.
sagol canim idare ediyorum,aclik yok ama tavuklari cok zor yedim hatta aksam ögününü bititremedim agzimda büyüdüler resmen yarin biraz yag ve tuz ekliycem yoksa devam edemiycem
cnm kaçla başlamıştın kaç kilo aldın hamilelikte...bu sezeryan sporu engellediği için hiç iyi değil.ben ilkinde hemen başalmıştım mekik çekmeye.normal doğum olmuştu.hemen toparlanmıştı göbeğim.şimdi utanıyorum dışarı çıkmayaayy tatlım paylaşmak istemediğimden deill..hayatımın en şişko halini yaşıyoruömm..sezeryandan sonra göbeğim toparlanamasıı..gerçi daha 2.5 ay oldu ama..yazmaya utanırımm die:)))ama yzaıcamm yzayım kii utanayımm, sıkılayımm ve hırsımdan zayıflayayımm..hehehehe
bugun ki menüm
sabah: yeşil çay, peynir,domates, zeytin, etimek
ara,ıhlamur
öğle: mantı, yeşil soğan
ara, salatalık, elma
akşam, ızgara et, salata, çorba
ara. 1 kepçe çorba, tek kuru incir
15 dk tempolu spor, 2.5 litre süt
günayyyydııınnnn
bende iyiyim canım ne olsun.sınavlarım var ay sonunda onlara çalışmaya başladım.evdeyim netteyim diyetteyimkardeşimin askerliği bingöle çıktı benim kalbimde artık doguda atacak
ben hiç acıkmadım.tavugu sevdiğim halde bende bu halini pek sevemedim ama senin kadarda zorlanmadım yerken.800 gr gitmiş dünden buguneeğer yiyemiyorsan biraz yag ve tuzdan zarar gelmez sanırım
günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900
deniz ve ohcanimadegsin,kizlar üzülmeyin hepimiz gectik o yollardan ama düzelicek azcik sabirli olun benim dogumdan sonra göbegim 100 cmti
benimkide fraklı değil canım
bu arada tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?